Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Супер недоволен съм !!! :)

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

За да не се повтарям в няколко теми нека постна това линкче,там съм засегнал и този еъпрос.

Със здраве.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...20811&st=75 Публикувано изображение

НаЙ важнния отговор на този въпрос е отговора на ШЕФА на екипа.А ако ШЕФА не е доволен,не сменя форума, сменя екипа . Колкото до мене щом съм тук и пиша, какво повече.

Супер недоволен съм !!! :)

Радвам се, че има и такива хора като теб :P

Радвам се, че има и такива хора като теб :ph34r:

Интересно ми е с какво те радва пък това ??? Вярно е, че трябва да има и критика, за да се развива форума, но едвали това точно те е зарадвало !!! И се научете като не харесвате нещо да казвате директно, а не да си мълчите !!! Мълчанието е някак си глуповато и изнервя !!! ;)

Бе доволен-недоволен... какво общо има екипа? Kal управлява, негов е форума и сайта. Дет се вика, ножа и хляба е в него. Ми не съм доволен. Впрочем, темата по-подходящо би трябвало да е "доволни ли сте от развитието на сайта". Защото, то това за екипа, освен четки, не виждам да има някаква градивна критика. Какво очаквате? Да има мападки срещу мякой от екипа ли?

Бе доволен-недоволен... какво общо има екипа? Kal управлява, негов е форума и сайта. Дет се вика, ножа и хляба е в него. Ми не съм доволен. Впрочем, темата по-подходящо би трябвало да е "доволни ли сте от развитието на сайта". Защото, то това за екипа, освен четки, не виждам да има някаква градивна критика. Какво очаквате? Да има мападки срещу мякой от екипа ли?

На място казано !!! :ph34r:;)

Интересно ми е с какво те радва пък това ??? Вярно е, че трябва да има и критика, за да се развива форума, но едвали това точно те е зарадвало !!! И се научете като не харесвате нещо да казвате директно, а не да си мълчите !!! Мълчанието е някак си глуповато и изнервя !!! :baby:

Мълчанието също е отговор а и дава време за размисъл.

Мълчанието също е отговор а и дава време за размисъл.

Отговор е, но не е еднозначен и може да се изтълкува неправилно !!! :nono: Такаче няма какво да коментирам повече !!!

Правилата се спазват много строго но мисля че ще е по-добре да има повече предопреждения пример: При грешно заглавие,писане на латинеца,правописни грешки на ЛС да се прати какво не е наред в темата му и той съответно ако не иска -1 или -2 репутация да си я оправи (тук обаче е нужно да може да се трие една тема от автора и да може да се редактира заглавието) Иначе от сичко друго съм доволен форума има много интересни теми в съответните раздели и голяма и бърза отзивчивост в разделите за софтуер,хардъер и IT новини особенно IT Новините

Абе по голяма цензура от този форум - здраве му кажи!!! Публикувано изображение

Може би бъркаш понятията правила и цензура Публикувано изображение

Може би бъркаш понятията правила и цензура Публикувано изображение

За теб може да са правила, но за мен си е чиста цензура Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

Форумът наистина е хубав! Евала на модераторите! Само да можеше да се правят анкети и щеше да е перфектно!

Форумът наистина е хубав! Евала на модераторите! Само да можеше да се правят анкети и щеше да е перфектно!

И аз помолих за анкета...Щеше да е добре,ако можехме да си правим анкетки:) но щом така са решили модераторите, значи имат основателна причина.

;) относно репутацията ;) с вашите правила спирате свободната мисъл. :):)

аз също не съм доволен от репутацията си -наскоро незаслужено ми беше свалена прибързано и все още не е оправена...

За екипа на калдата мога да кажа че са все хора на място дори и да не ги познавам лично.

То от мненията си личи. ;)

Поздрави. Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Поздравления за екипа! Според мен вършите страхотна работа :clap:

Изобщо не съм доволен от екипа . Вчера помолих за помощ, вместо да ми помогнат,те ми затвориха темата , било писано с големи букви ли с малки ли някакви такива простотий. Разбирам че има някакви правила ,но можеше да ми кажат къде ми е грешката а не веднага хоп ЗАТВАРЯМЕ ТЕМАТА това ли разбирате под екип който "ПОМАГА С КАКВОТО МОЖЕ". Е благодаря за помоща МНОГО МИ ПОМОГНА ЕКИПА "БЛАГОДАРЯ ВИ"!!!!!!!!!!!!!!!

Изобщо не съм доволен от екипа . Вчера помолих за помощ, вместо да ми помогнат,те ми затвориха темата , било писано с големи букви ли с малки ли някакви такива простотий. Разбирам че има някакви правила ,но можеше да ми кажат къде ми е грешката а не веднага хоп ЗАТВАРЯМЕ ТЕМАТА това ли разбирате под екип който "ПОМАГА С КАКВОТО МОЖЕ". Е благодаря за помоща МНОГО МИ ПОМОГНА ЕКИПА "БЛАГОДАРЯ ВИ"!!!!!!!!!!!!!!!

Ми прочетете тия правила един пьт завинаги,и ще ви се помогне.

Как другите потребители не се оплакват,а вие сте дошли ,и сте решили да променяте света.

Като ти се затвори темата,пусни нова която е според правилата.

НЕ си прав мой човек,екипа на Калдата си има правила.Това че ти не си ги прочел си е само твой проблем,след като го прочетеш ще знаеш какво може да правиш и как да го правиш.В момента нямаш никакво право да ги съдиш.Екипчето си е супер,евала на хората ,нека да продължават да си вършат работата както до сега :down:

Айди със здраве Публикувано изображение

Уважаеми!

Хич не ми хареса Вашето изказване. Когато човек се регистрира където и да било, в самото начало има написани правила и норми, които са възприети и са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за ВСИЧКИ регистрирали се. Екипа не е виновен, че на някой не му се чете и не е задължен да разяснява правилата на всеки регистрирал се. Затова са написани. Обяснението е било че темата се затваря. От там нататък, както Ви е отговорил модератор BACKATA всичко е ясно. Всеки е добре дошъл във форума, но не смятаме да изнасяме лекция какво може и какво не, и как може. В нова тема си пускате въпросите, както е редно и винаги ще се намери човек, който да Ви отговори. В този форум важат тия правила и всеки е длъжен да ги спазва. Ако на някой не му харесва, нека да намери друг, където може да си прави каквото той си поиска.

И понеже много се изписа по въпроса преставам и аз да го коментирам и ще действам точно по правилата. Хиляди могат да ги спазват, а десетки не се съобразяват даже какво пишат.

И искате някой да ви търпи? Няма да стане. Има ли разбирателство от двете страни, ще сте доволни ВИЕ, ще са доволни и модераторите.

С уважение:

Поздравления на екипа на Калдата!Винаги сте много отзивчиви и бързи!Чудесни сте!Продължавайте все така! :clap::bye1: :

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.