Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Щом искате мнение-аз ще кажа своето.Екипът за нищичко не става.Ама за нищичко.С тия фашистки цензури,с тия своеволия-едни потребители нарушават ежедневно правилата-и екипът си затваря очите сериозно,а други ги санкционират заради същите своеволни потребители...Както и политикарата на някои модератори да гонят от форума други,които са на далеч по-високо ниво от тия модератори....

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да не те е била приятелката ти?Ефектиран си нещо!

Щом искате мнение-аз ще кажа своето.Екипът за нищичко не става.Ама за нищичко.С тия фашистки цензури,с тия своеволия-едни потребители нарушават ежедневно правилата-и екипът си затваря очите сериозно,а други ги санкционират заради същите своеволни потребители...Както и политикарата на някои модератори да гонят от форума други,които са на далеч по-високо ниво от тия модератори....

Ми какво правиш тук?

С тия фашистки цензури,с тия своеволия-едни потребители нарушават ежедневно правилата-и екипът си затваря очите сериозно,а други ги санкционират заради същите своеволни потребители.

Имена?

Както и политикарата на някои модератори да гонят от форума други,които са на далеч по-високо ниво от тия модератори....

Ако ще даваш примери давай,ако не,отивай вьв форум кадето ще те посрещнат сьс баница.

И да можеш да си избиваш комплексите на воля.

Пьк и модератор да станеш.

Тук няма цензура,пиши си наволя.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=66

То ако няма такива мнения като твоето,няма да е интерсно.Нали знаеш приказката - "Много хубаво,не е на хубаво".

Да не те е била приятелката ти?Ефектиран си нещо!

Ми какво правиш тук?

Имена?

Ако ще даваш примери давай,ако не,отивай вьв форум кадето ще те посрещнат сьс баница.

И да можеш да си избиваш комплексите на воля.

Пьк и модератор да станеш.

Тук няма цензура,пиши си наволя.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=66

То ако няма такива мнения като твоето,няма да е интерсно.Нали знаеш приказката - "Много хубаво,не е на хубаво".

Много добре знаеш кого имам предвид,нали лично ме смъмри грубо на ЛС заради неговите грешки преди няколко дни?И аз излязох виновен за неговите действия.

Много добре знаеш кого имам предвид,нали лично ме смъмри грубо на ЛС заради неговите грешки преди няколко дни?И аз излязох виновен за неговите действия.

Приятел ако мислиш че помня всичко,помня че си писахме с теб,но какво? :)

Вярвай ми не са 20-30 лични сьобщения на ден.

Щом има проблем го казвай тук,аз обичам да се казва директно.

Найстина искам да знам в какво обвиняваш екипа,и да се вземат мерки.Сигорен сьм че няма безгрешни хора,затова си дай мнението.И ние ще го обсьдиме.

Радвам се когато има критики,за да си взимаме поуки от тях,но поне дай факти.

Никога няма да можем да угодим на всички,нали знаеш.Всеки е с капризите си.

Сам виждаш когато се дьржи мек тон,как може да се разберем като хората.Сега проверих ЛС и вярно сьм ги делнал,за жалост не си спомням нищо...... :)

Ще сьм благодарен ако дадеш някакви факти.

Ако се притесняваш,ми пиши на ЛС.

Приятел ако мислиш че помня всичко,помня че си писахме с теб,но какво? :)

Вярвай ми не са 20-30 лични сьобщения на ден.

Щом има проблем го казвай тук,аз обичам да се казва директно.

Найстина искам да знам в какво обвиняваш екипа,и да се вземат мерки.Сигорен сьм че няма безгрешни хора,затова си дай мнението.И ние ще го обсьдиме.

Радвам се когато има критики,за да си взимаме поуки от тях,но поне дай факти.

Никога няма да можем да угодим на всички,нали знаеш.Всеки е с капризите си.

Сам виждаш когато се дьржи мек тон,как може да се разберем като хората.Сега проверих ЛС и вярно сьм ги делнал,за жалост не си спомням нищо...... :hush:

Ще сьм благодарен ако дадеш някакви факти.

Ако се притесняваш,ми пиши на ЛС.

Нека да изчакам отговора на zazzko,и ако и той не вземе нужните мерки,ще копирам тук онова ЛС,което му пратих,както и нашите с теб.Повярвай ми,яко пререкание ще падне...

Да кажеш че нестава е пресилено.Никой досега не е изгонен освен ако не е имало причина.Дори и да е имало такава наказанието е било за период от време."Фашистките" цензури не са никак фашистки,просто има правила и те се спазват от всички без изключение.Има теми във форума по много конфликтни въпроси и никой не ги пипа докато някой не прекали.В екипа има много кадърни хора които се грижат за чистотата и подредбата на форума и няма да позволят някой да с..е на труда им.Лека вечер.

всичкое на 6,екипа е супер,страшни са и си вършат работата добре,а тя не е малко,няма перфектни неща така че и претенциите следва да не са толкова големи,все пак всички сме потребители,и е много лесно да намираме кусури Публикувано изображение

Аз лично мисля, че екипа на Калдата е перфектен и ги поздравявам за това което правят... пожелавам им да бъдат все така номер 1 в работата си :)

Редактирано от draj3 (преглед на промените)

Нека да изчакам отговора на zazzko,и ако и той не вземе нужните мерки,ще копирам тук онова ЛС,което му пратих,както и нашите с теб.Повярвай ми,яко пререкание ще падне...

zazzko може да не види това мнение скоро,затова давай .

По доволен човек от това не може да бъде. Екипа е съвършен и един косур не може да се намери на тея хора. :):);):clap::clap::clap::clap: Благодаря ви :wors::wors::wors:

Искам да благодаря на всички за хубавите думи,ще се стараем да задоволим всяко вашо желание.

Не сьдете екипа за всичко,той се сьстой от хора,които не спят за да ви помагат.

По принцип съм доволен.

Разбира се има и изключения. Например, когато ми се изтрие някое мнение. Давам пример.

За толкова време никой не пожела да отговори и това ме разочарова. :rolleyes:

zazzko може да не види това мнение скоро,затова давай .

Все пак,длъжен съм да изчакам.А и аз съм директен,което означава,че открито ще трябва да разоблича най-малко двама,и не искам да подклаждам каквото и да било напрежение тук.Най-вероятно ще последва бурна караница,и нищичко няма да се промени,освен новите противници,които ще си "спечеля".

Все пак,длъжен съм да изчакам.А и аз съм директен,което означава,че открито ще трябва да разоблича най-малко двама,и не искам да подклаждам каквото и да било напрежение тук.Най-вероятно ще последва бурна караница,и нищичко няма да се промени,освен новите противници,които ще си "спечеля".

След като смяташ, че си директен, направо пиши и сподели това, от което си недоволен. Колко ще разобличиш не е важно, двама или трима. Всички говориме, че сме директни. Има проблем, давайте да го решим. Обясни ви се, че от екипа има постоянно хора, които не спят и се мъчат да помогнат на Всички вас.Може ли такова неразбиране? 30000 юзери и 30 админи.Винаги ще има доволни и недоволни. Още повече. ЗАЗКО И КАЛИН не могат да бъдат всяка минута във форума.

По принцип съм доволен.

Разбира се има и изключения. Например, когато ми се изтрие някое мнение. Давам пример.

За толкова време никой не пожела да отговори и това ме разочарова. :P

Ако е било статия която е копирана от друго място,то тя е изтрита защото не е честно спрямо автора.Много такива се изтриха.

По принцип съм доволен.

За толкова време никой не пожела да отговори и това ме разочарова. :P

Статията ти я изтрих аз.

Драгозов ти обясни на кратко защо, но ако държиш да знаеш подробностите свържи се с мен на ЛС или в ICQ. :P

Ако е било статия която е копирана от друго място,то тя е изтрита защото не е честно спрямо автора.Много такива се изтриха.

Статията ти я изтрих аз.

Драгозов ти обясни на кратко защо, но ако държиш да знаеш подробностите свържи се с мен на ЛС или в ICQ. :)

Да, беше копирана от друго място, но бях написал и източника. Никога не съм претендирал, че съм я писал аз. И мисля, че ако някоя статия е полезна за хората, то е редно тя да не се трие.

Все пак благодаря, че най-накрая получих отговор!

Редактирано от bozko (преглед на промените)

Аз на стари години се радвам на удоволствието наречено Интернет и си ровичкам из музикалните форуми...Е, с чиста съвест ви казвам, че сте N:1 :down: Дано не ви пораснат ушите от похвали... Публикувано изображение

След като смяташ, че си директен, направо пиши и сподели това, от което си недоволен. Колко ще разобличиш не е важно, двама или трима. Всички говориме, че сме директни. Има проблем, давайте да го решим. Обясни ви се, че от екипа има постоянно хора, които не спят и се мъчат да помогнат на Всички вас.Може ли такова неразбиране? 30000 юзери и 30 админи.Винаги ще има доволни и недоволни. Още повече. ЗАЗКО И КАЛИН не могат да бъдат всяка минута във форума.

Единствен fifa се намеси и оправи проблема,другите нехаят.Писах на kal,zazzko,backata...преди повече от месец.

Последните мнения са изтрити от backata

Единствен fifa се намеси и оправи проблема,другите нехаят.Писах на kal,zazzko,backata...преди повече от месец.

Последните мнения са изтрити от backata

Какво си писал бе човек....?

Помня че ви смьмрих да не се карате вьв темата,но друго непомня.

Ти си мислиш че само ти ми пишеш,и само ти имаш проблем.

Кажи каде те сьрби,и това е.

Нещо за Night_Raven ли ставаше навьпрос......кажи,стига си пускал 20 мнения сьс загадки.

Виждам,че част от мнението ми е изтрито.В друга ме обвиняваш,че пиша глупости.За да не"опера пешкира",без да искам,и за да не предизвикам излишно напрежение,ще ти пиша всичко,което мисля,на ЛС,за да приключи този дебат най-накрая?Съгласен ли си? :help:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Форумът е страхотен,новините също.Говорим за Бг. .Иначе,е ...? Като си избиете комплексите,а те не са малко,най-добрите сте.Аз влизам поне 20 пъти дневно.

Не съм доволен от завишеното ниво на цензурата.Днес,например,ме обвиниха,че съм бил дразнел другите с твърдата си позиция...че от твърда позиция има ли по-хубаво нещо?!

Аз съм доволен от Калдата.За мен сте супер!!

Не съм доволен от завишеното ниво на цензурата.Днес,например,ме обвиниха,че съм бил дразнел другите с твърдата си позиция...че от твърда позиция има ли по-хубаво нещо?!

Завишено ниво на цензура в калдата няма и няма да има. Завишено ниво на спазване на благоприличие има и ще продължава да има. Хубаво е да си имаш твърда позиция, но не и такава, каквато ти изразяваш. Обезателно, че твоята е правилна, а на другите - НЕ. За да не съм голословен, погледни в репутацията си. Погледни и в репутацията на LYUDMIL. В рамките на 1 минута си разменяте отрицателни репутации, само за това, че не приемате това , което на другия не изнася. Ако си забелязал и други изразяват мнение, че се налагаш с твоето над всички. Коментирайте си, защото хората има какво да научат и от ТЕБ. Но нека е с уважение, един към друг. По твоята аналогия, аз не бих търпял мненията на никой, защото имам повече трудов стаж, отколкото ти си на години. Взаимно да се уважаваме - нали става така? И ще си доволен и ти от всички останали.Опита ти е ценен и те съветвам и за напред да го споделяш.А с LYUDMIL си оправете репутацията и отношенията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.