Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Изтрих последните няколко поста, тей като те нямаха нищо общо с "Доволни ли сте от екипа на Калдата?" Моля придържайте се към добрия тон и темата.

Дано сега не ревне някой, че по най-арогантен начин съм затрил постове на тема "Кой има нужда от виагра"... ;)

Доволен съм!

Публикувано изображение

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам леки забележки, но то идеални хора няма, тъй че... Ако трябва да дам оценка от 1 до 10 (1=пълна скръб, 10=свещен идеал) давам около 9... Всяко нещо (както и аз) си има кусури... И все пак, приятна вечер (и модериране) на всички ;)

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Доволен съм от екипа.Аз не влизам всеки ден тук,но на базата на впечатленията ми се справя добре.Тук ми разрешиха проблема с овърклока който не беше разрешен в друг форум,за което съм признателен. ;):)

В последните няколко седмици доста се изостри тона в раздела "Антивирусна защита". Нароиха се доста "нови" потребители, търсещи единствено провокация, заяждане, търсене на конфликт, вкл. и лични обиди! В тази връзка мисля, че форума се нуждае от малко по-засилено модериране....и май няма да е лошо ако Михнев бъде върнат!

Изтрих последните няколко поста, тей като те нямаха нищо общо с "Доволни ли сте от екипа на Калдата?" Моля придържайте се към добрия тон и темата.

Дано сега не ревне някой, че по най-арогантен начин съм затрил постове на тема "Кой има нужда от виагра"... :cool:

защо не изтри поста на Трихосефалус,в който има обиди.кой друг има право да нарича някой лицемер?

защо не изтри поста на Трихосефалус,в който има обиди.кой друг има право да нарича някой лицемер?

Явно се припознаваш в това определение, щом се обиждаш... Доколкото виждам, не е нарекъл конкретно теб "лицемер".

А и мисля, че щом искаш да наричаш нещата с истинските им имена и да критикуваш конкретни членове от екипа, би трябвало и самият ти да го правиш с истинския си профил, а не да се криеш зад измислени имена.

В последните няколко седмици доста се изостри тона в раздела "Антивирусна защита". Нароиха се доста "нови" потребители, търсещи единствено провокация, заяждане, търсене на конфликт, вкл. и лични обиди! В тази връзка мисля, че форума се нуждае от малко по-засилено модериране....и май няма да е лошо ако Михнев бъде върнат!

Мисля,че прекомерното хващане за думите ,излишният спор и нападки не без твое участие доведе до повечето проблеми там. Както и до отлива на доста потребители в сродни форуми - в това число и аз.

Екипът на Калдата не обръща сериозно внимание на този раздел,нароиха се безсмислени постове и обидни квалификации. Спамът се толерира и това гони доста потребители.

Михнев беше сред нас непрекъснато и следеше за спазване на правилата и кой стана причина за отстраняването му?

По добре анализирай поведението си и тогава критикувай другите.

Поздрави

По добре анализирай поведението си и тогава критикувай другите.

В още по-голяма степен това важи и за теб!

Ето ви пресен случай - за пореден път ivo23, който явно има нещо лично срещу мен, ме обижда публично. Сега забелязвам, че го били направили и модче тоя забавния. И точно заради това два пъти докладвам мнението му, но не се случва нищо. Щом сте опрели до това да им отключвате екстра бутончета на такива охлюви като тоя, значи здравата сте я закъсали.

Човек, който пише "неадерталец"! Нямам думи за качеството.

Направо ви е HI-FI екипа.

О ама ivo23 и той ли мод станал !!! Ами да го поздравя тогава като няма риба и рака е риба сега ще погледна и кои раздели са му поверили освен празни приказки

О ама ivo23 и той ли мод станал !!!

Ами да го поздравя тогава

като няма риба и рака е риба

сега ще погледна и кои раздели са му поверили освен празни приказки

Мани, нямам думи... Ама щом няма какво друго смислено да прави в свободното си време... Това явно е като програмата "Временна заетост" навремето.

v2.0, виждам, че с Иво се обичате, но темата не е за изказване на любов. Докладва два пъти грубо отношение на Иво към теб и малко по-късно ти правиш същото към него. Да не говорим за споменатата от теб "шуробаджанащина". Вероятно искаш да кажеш, че и той има чадър, както преди няколко страници се говореше за теб. Не сме в детската градина, а някои от вас се държат в най-добрия случай като първолачки!

Вероятно искаш да кажеш, че и той има чадър, както преди няколко страници се говореше за теб.

Йови, какъв чадър да има над мен, като съм обикновен потребител? Нито съм се натискал за табелки, нито са ми предлагали, а и да ми бяха предложили, нямаше да приема. Какво ме сравняваш с модератор? Хайде само да не запитам от кого са ми минусите, че тогава точно това същото модче ще лъсне. Тази тема нали е за това?

И как, да го е*а, точно него ще сложите на такава "длъжност"? Половината форум му се смее на тоя.

Йови, какъв чадър да има над мен, като съм обикновен потребител? Нито съм се натискал за табелки, нито са ми предлагали, а и да ми бяха предложили, нямаше да приема. Какво ме сравняваш с модератор? Хайде само да не запитам от кого са ми минусите, че тогава точно това същото модче ще лъсне. Тази тема нали е за това?

И как, да го е*а, точно него ще сложите на такава "длъжност"? Половината форум му се смее на тоя.

Чети внимателно защото няма да повтарям! 

Слабият ти изказ и арогантното ти държание е нищо повече от нискък интелект и лошо възпитание вкъщи.

Ако аз съм те обидил с онова което си посочил, аз ще ти покажа поне 200 такива твои поста. Нека ме накажат,ако някой прецени за нужно.Но аз винаги ще съм там когато мога, за да ти показвам колко си под мен.

Престани да ревеш като малко дете за биберона, ами предложи на твоята приятелка Изабел да се ожените.Ще си подхождате и по акъл и по възпитание. 

Събирай групата за помпане на минуси ,пускайте по един VIP за да имате повече опции на един път и започвайте.

Казах си каквото имам. 

пп: Ако някой модератор или администратор е преценил,че съм минал границата да ме наказва. Аз на такива "тарикати" не се давам лесно.

Няма да ми пипате бат` Иво23, че на бой скачам за него, ей Публикувано изображение Не виждам какво може да сте недоволни от него, след като именно той написа най-смислените и истински тема от всички, които съм виждал някога (онази, за " джипа на тате" и какво представляват нашенските фусти, например).На партито на Калдата, като се бях побъркал от стрес по една такава, той дойде и говори с мен и силно ме ободри, без да е длъжен-модератор и в реалния живот, целящ наистина доброто на съфорумците си!!! (Тъй и не уцелих още едно такова парти, че да си вземе човекът шишето с whiskey от мен...) За разлика от клюкарки като Madonna, с нейните теми, копие 1:1 от разни онлайн таблоиди, която се уби да ми се слага тогава.Макар и доста директен, е сдържан.Е, имам си мнение за част от екипа-дадох го, не желая отклоняване от темата и разни нападки.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Престани да ревеш като малко дете за биберона, ами предложи на твоята приятелка Изабел да се ожените.Ще си подхождате и по акъл и по възпитание.

Не знам каква Ви е историята на вас двамата, но бива ли да обиждаш човек, с който предполагам, нито си си писал, нито говорил - приятелката му.

Съжалявам за спама, по принцип не се намесвам в такива спорове, но като се обижда така и то от модератор, не мога да се сдържа.

Влязох в час, но все пак това което казах е вярно.

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Чети внимателно защото няма да повтарям! 

Слабият ти изказ и арогантното ти държание е нищо повече от нискък интелект и лошо възпитание вкъщи.

Ако аз съм те обидил с онова което си посочил, аз ще ти покажа поне 200 такива твои поста. Нека ме накажат,ако някой прецени за нужно.Но аз винаги ще съм там когато мога, за да ти показвам колко си под мен.

Събирай групата за помпане на минуси ,пускайте по един VIP за да имате повече опции на един път и започвайте.

Казах си каквото имам. 

пп: Ако някой модератор или администратор е преценил,че съм минал границата да ме наказва. Аз на такива "тарикати" не се давам лесно.

ох ох ох кой се появил

ивчо ще те помоля да не ме жениш или омъжваш във форума още по малко да ми членуваш ника в ж.р. като многобдобре знаеш че зад ника е мъж но не по паспорт само като теб например

аз никога няма да наруша свои принцип и да се обяснявам като ученичка като теб когато ти запари под опашката

някои те помним по от отдавна още като беше редови потребител

там нали си спомняш как се обясняваше пред админ да ти дам ли и ключови думи да си припомниш

"нямало незаменими хора бла бла " сега като мод много ларш го раздаваш

народа за такива като теб е казал "пази боже сляпо да прогледа"

ох ох ох кой се появил

ивчо ще те помоля да не ме жениш или омъжваш във форума още по малко да ми членуваш ника в ж.р. като многобдобре знаеш че зад ника е мъж но не по паспорт само като теб например

аз никога няма да наруша свои принцип и да се обяснявам като ученичка като теб когато ти запари под опашката

някои те помним по от отдавна още като беше редови потребител

там нали си спомняш как се обясняваше пред админ  да ти дам ли и ключови думи да си припомниш

"нямало незаменими  хора бла бла "  сега като мод много ларш го раздаваш

народа за такива като теб е казал "пази боже сляпо да прогледа"

Погледни ми подписа

За разлика от клюкарки като Madonna, с нейните теми, копие 1:1 от разни онлайн таблоиди, която се уби да ми се слага тогава.

Пак ли почваш да ми дъвчеш името?!

То бива измислици, ама ти верно можеш да напишеш роман с богатото си въображение. Дано поне ти си вярваш. Лошо няма, само не намесвай мен в сапунените си мехури. :)

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Стига се карахте, бре, мъжаги, нали това ни е разликата с фустите-имаме акъл да се разберем помежду си...izabel1, обръщай малко внимание на тоя правопис и граматика, не искам да се меся в спора ви, но отстрани сте като ученици.То е ясно, че така няма да се разберете, препоръчвам ЛС за целта.Колкото до Madonna, всички видяха с очите си какво стана, веднага, след като влязох там, оная взе да ми се слага пред мъжа си, започна да ме прегръща, веднага след влизането си.А преди това беше проявила любопитство, като във въпросната тема заявих, че тоя път ще дойда.Спокойно, не е за пръв път, а минусчетата в репутацията далеч няма да прикрият " Кой ми *** в гащите" и джуджето.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Пиши си, не ми пречиш :cool: Ама иди на лекар, не е срамно.. ;) Нямам какво да добавя, не ми се участва в словоблудствата ти.

Темата бавно но сигурно върви към катинара. После да няма "налагате цензура"! След като тя не се ползва за нещо градивно, а за изясняване на лични проблеми, по-добре да е заключена. Пък и не ми се вярва и на вас самите да ви се четат глупостите ви (това е към последните няколко участника). Ние на всичкото отгоре трябва и да ги модерираме...

Темата бавно но сигурно върви към катинара. После да няма "налагате цензура"! След като тя не се ползва за нещо градивно, а за изясняване на лични проблеми, по-добре да е заключена. Пък и не ми се вярва и на вас самите да ви се четат глупостите ви (това е към последните няколко участника). Ние на всичкото отгоре трябва и да ги модерираме...

не би било удачно.все пак темата е,за да се изказват мнения относно работата на екипа.аз като потребителката на този форум имам право да го направя.ето,изказваме мненията си.някои от нас просто четем тук,зада се образоваме от малкото смислени раздели,но това не значи,че не виждаме какво се случва.много хора не смят да пишат,защото това се е превърнало в едно малко затворено общество от около 50 човека,които ревностно пазят мястото си.всеки,който се опита да каже нещо различното от това мнение на тези 50 човека бива нападан при това явно.а уж търпяли критики!

защо вместо да заключиш темата не отговориш на зададеният към теб въпрос пред няколко страници?защо просто реши да го подминеш?защо другите го подминават също?

да,заключии я,за да ти е най-спокойно нямайки какво да кажеш.нека бъде спокойно на всички.не само ти,ами и другите ти колеги.уж темата е за критики,а когато ви критикуваме,съвсем нормално в рамките на добрия тон,сте напът да заключите темата.и аз самата не разбирам защо тогава сте я отворили тази тема.

не разбирам също така и ксласификациите на някои от хората пишещи тук спрямо мен и всички други потребители.

нормално е администрацията да не обръща внимание на всички тези неща.на дали с това се занимава.

моля същите нападки и определения по адрес на потребителите да престанат.

Като гледам последните няколко участника са модератори :rolleyes:

Да се модерират сами !

не би било удачно.все пак темата е,за да се изказват мнения относно работата на екипа.аз като потребителката на този форум имам право да го направя.ето,изказваме мненията си.някои от нас просто четем тук,зада се образоваме от малкото смислени раздели,но това не значи,че не виждаме какво се случва.много хора не смят да пишат,защото това се е превърнало в едно малко затворено общество от около 50 човека,които ревностно пазят мястото си.всеки,който се опита да каже нещо различното от това мнение на тези 50 човека бива нападан при това явно.а уж търпяли критики!

защо вместо да заключиш темата не отговориш на зададеният към теб въпрос пред няколко страници?защо просто реши да го подминеш?защо другите го подминават също?

да,заключии я,за да ти е най-спокойно нямайки какво да кажеш.нека бъде спокойно на всички.не само ти,ами и другите ти колеги.уж темата е за критики,а когато ви критикуваме,съвсем нормално в рамките на добрия тон,сте напът да заключите темата.и аз самата не разбирам защо тогава сте я отворили тази тема.

не разбирам също така и ксласификациите на някои от хората пишещи тук спрямо мен и всички други потребители.

нормално е администрацията да не обръща внимание на всички тези неща.на дали с това се занимава.

моля същите нападки и определения по адрес на потребителите да престанат.

Ти прочети ли ми поста, защо темата ще бъде заключена, преди да напишеш? Прочете ли, че нямаме нищо против да си казвате мнението и да критикувате? Прочете ли и постовете, в които се обсъжда кой и защо има нужда от виагра, кой от кого си искал, но той не му пуснал? Прочете ли тъпите нападки между Иво и v2.0? Е ще ме извиняваш много, но това за мен е всичко друго, но не и критика, нито пък изказване на мнение. Очевидно не си обърнала внимание на тези неща, важното е да се дрънка...

Сега кажи кой е въпросът, който аз "умишлено подминах", за да ти отговоря на него и да приключи участието ми в тая сапунка. Относно затвореното общество - аз лично нямам впечатление да има такова, не съм се чувствал по този начин и преди 4 години, когато се регистрирах. Пак ми се струва, че търсим вината за собствената неспособност да се приобщим в останалите! Или искаш да ми кажеш, че всичките 50 човека от "обществото" са криви, само ти си правата?

@Ken:

Да, Fixt00l, който всъщност провокира последната страница от сапунката, вероятно също е модератор (под прикритие). Или по всяка вероятност има "чадър".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.