Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Ти сиии..и аз не знам какво..обвиняваш модераторите за собственото си невежество, като ти изчезнат емотиконите и не си изчистиш кеша, при положение, че ти беше казано поне на 5 места да си изчистиш кеша. Обвиняваш модераторите, че не ти се отчита броя на мненията, а не можеш да си направиш труда и да напишеш една дума в търсачката...вземи обвини екипа и в атентата срещу САЩ на 11 септември...Ханибал беше замислил всичко тогава.

Хайде, приятно четене: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=8570

Вярно е , Канибал ме мрази за това сега си местя багажа в нова квартира да видим и там как ще е дали Канибал ще го заваря и там.

Нищо ми няма на кеша вие сте ми блокирали емотките.

• Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Темата е безмислена, при условие че няма анкета!

Здравейте мили момичета и момчета! Зачетох се в този раздел и останах много разочарован затова че се стига до сериозни конфликти. Не искам с никого да споря по наболелите теми, но е крайно неприятно да се четат такива неща от много голяма аудитория. Не вземам ничия страна. Мнението и препоръките ми са лични и не касаят никого от ВАС! Навярно има такива случаи, каквито Вие сте описали. При мен не се е случ- вало да влизам в такива сериозни пререкания с никого от ВАС!Бих Ви помолил да смегчите тона и от едната и от другата страна. Както във всеки, така и в този форум са приети основни правила, които сме длъжни малко или много, щем или нещем - да спазваме. Това се отнася за ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Леките дразги можем сами, ако искаме да потушим в зародиш.Толерантно отно- шение в този форум е имало и ще продължава да има. А за него ще допринесем всички НИЕ, с нашето спокойно разбиране и говорене - без никакви заплахи и обиди ни от едната, ни от другата страна. Съгласен съм, че винаги ще се намерят недоволни. Но нека и ТЕ, недоволните /от едната или другата страна/ се постараят да се придържат към формата за общуване, приета с правилника на ФОРУМА Чета и забелязвам, че почти във всеки раздел има некомпетентни и глупави изказвания,препоръки или указване на помощ. Неправилно зададени въпроси, неправилни отговори на "компетентни" помагачи. Вярно е, че модераторския екип има малко повече пълномощия от един юзер, но нали ръководството, с течение на време го е избрало по предложение на целия екип.Затова ще помоля всички ВАС, нека се постараем с взаимно разбиране и доверие, да си спестим ненужните заплахи или обиди.В техническите раздели е много спокойно с всички Вас! Поне това е моето мнение от дългогодишното ми присъствие във форума.Да, има и такива, които се приемат, че само те са компетентни и разбират, но не се стига до такива нападки. Много хора от Вас също заслужават да бъдат модератори. Няма да посочвам никак- ви имена ни на добрите, ни на лошите. Тенденция е при някои от всички нас , да се заяждат с когото и да било. А ако се постараят двете страни бързо и спокойно да се изслушат, много бързо ще се променят и техните отношения. С това Форумът ще спечели, а Вие - още повече.Това не е моя фантазия, а в рамкире на РЕАЛНОСТА. Оценяване, червени точки, отнемане на право за публукуване на теми, всичко това е в правилата на Форума и след като е прието, то се и изпълнява. Разбира се, че понякога е наложително да се вземат по строги мерки, които дали ще помогнат или ще бъдат разбрани от определен човек, си остава негова работа.Честно споделям, че много пъти съм получавал запитване от модератор, как е най правилно да постъпи в конкретната ситуация. С каквото мога, съм помагал и ще продължавам да помагам.Аз се старая да предупреждавам и не се занимавам с наказания или затриване на теми.Във форума съм от самото му създаване и ще си остана верен на него. Старая се доколкото имам възможност и познания да помогна на всеки един от Вас, а дали се е получило, това Вие ще прецените. В техническите раздели няма такива дразги както в свободни приказки. Не че не трябва да има свободни приказки, но там понякога има и доста излишни неща.Не ограничавам никого от вас в свободата му, но сам той не бива да я превръща в слободия и да създава със своето поведение сцени, които не са приети в форума.Дано правилно всички Вие ме разберете. В края на краищата модераторите, глобалните и админа на форума са именно за това - да се въвежда някакъв ред , а не как някой се беше изразил - полицейщина.Екипа е 30 човека, юзерите - 200000. При това положение, винаги има недоволни. Ако се опитаме взаимно да се разбираме, аз съм уверен, че няма да се стига до врапиращи случаи. А ние всички можем заедно да направим това. Стига само да има разбиране и от двете страни. Аз вярвам във всички ВАС - и от модераторския екип и от Ваша страна.Тогава на всички Нас ще бъде още по приятно пребиваването в нашият ФОРУМ! Нека да опитаме. Нека да опитаме и заради наближаващия праздник на нашите хубави и мили момичета. На Всички дами!!! Желая Ви весело и приятно изкарване на хубавия праздник 8 МАРТ! Бъдете весели и засмени, простете си и нека да заживеем в по приятни часове на страниците на КАЛДАТА !!! Оставам ВАШ добър приятел и почитател на моя любим форум КАЛДАТА ! С уважение към всички ВАС:

Вярно е , Канибал ме мрази за това сега си местя багажа в нова квартира да видим и там как ще е дали Канибал ще го заваря и там.

Нищо ми няма на кеша вие сте ми блокирали емотките.

Довиждане, няма да ни липсваш. За 4 години в този форум не бях срещал по-голям параноик от теб...

Довиждане, няма да ни липсваш. За 4 години в този форум не бях срещал по-голям параноик от теб...

аз викам да си разделим емотиконките и :D

като цяло екипа е на място. доста хора са и голяма част от тях не са кативни. не знам това с каква цел е, но не ми е и работа. забележката ми е да бъдат по сдържани от към реакциите си към потребителите, които са нови и не само. често се случва да се държат иронично и дори грубо. прибързани реакции и реплики. трябва да се поработи точно над това. контакта с потеребителите. все пак не трябва това място да се превръща в затворено общество. знам, че този форум беше едно от местата, в които точно това е на първо място (комуникацията и общуването с масата), но сега ми се струва, че нещата се променят. дано вземете мерки и го обсъдите помежду си.

Тоя път аз не съм доволен от моя любимец, д-р Trichocephalus.Подписът ми беше изчистен от него, защото бил обиден към други членове на форума.Хммм, викам си аз, решил човекът, че нарушавам правила или интереси, направил...Сетих се за друг подпис и профил, които ме обиждат преднамерено, от един неуспял завистливко, и помолих няколко модератора (не казвам кои са) да коригират и неговия подпис и профил-ударих на камък.Писах на Kal-никакъв отговор...Това сега какво е, ако не е подигравка. P.S Ей, викам си на базик, че Прасито ще стигне -200 репутация, а то вече е било и -225...Уж имаше banan за -100.

Освен всичко друго екипът са и МАНИПУЛАТОРИ ОТ КЛАСА. На няколко пъти вече ми трият постове или ми редактират така мнението че да изглеждам невежа и смешна. Тоест той един ми набива един цял ден канчето на лични, колко съм тъпа некомпетентна и проста и как никой не ми четял мненията и не ги вълнувало, какво ще кажа на хората.

Явно се изживяват като корифеи на мисълта и свърх компетенцията по всички въпроси. Тук влизаме само, за да им се помолим /и то няколко пъти/ да ни помогнат по някой въпрос, че да не се изръсим за сервиз.

А поведението да ни изкарват всички глупаци е тенденциозно.

Явно имат проблем със самооценката и ако не се чувстват стъпили върху някой жив обект не може да им протече нормално денят. С тази цел и душат подир мен да ми цъкат минуси и после влизат в профила ми да се изказват, колко съм била зле с този рейтинг/естествено ги трия/.

Другари, вашите оценки за мен няма да ми съборят самочувствието нито пък да ме лишат от знанията ми. Аз съм това което съм, главно, защото съм си направила реална преценка на личността и възможносттите и доста отдавна съм спряла да се оглеждам за чуждото одобрение. Можете само да ми завиждате на здравото самочувствие.

Зная си цената!:ph34r:

Хайде със здраве...:yanim:

Тоя път аз не съм доволен от моя любимец, д-р Trichocephalus.Подписът ми беше изчистен от него, защото бил обиден към други членове на форума.Хммм, викам си аз, решил човекът, че нарушавам правила или интереси, направил...Сетих се за друг подпис и профил, които ме обиждат преднамерено, от един неуспял завистливко, и помолих няколко модератора (не казвам кои са) да коригират и неговия подпис и профил-ударих на камък.Писах на Kal-никакъв отговор...Това сега какво е, ако не е подигравка.

P.S Ей, викам си на базик, че Прасито ще стигне -200 репутация, а то вече е било и -225...Уж имаше banan за -100.

Явно самите те не са с чста съвест дали заслужавам любимият им БАН. Те ме изгониха и от други места после пък реваха да се върщам , зора е аз да скъсам с тях, не те с мен.

Прасковке, току що ти нацъках няколко +, дано довечера ме споменеш в молитвите си и да разбереш, че екипът се интересува от твоята репутация и възможността ти да ползваш иконите точно толкова, колкото папата се интересува от хемороидите на Осама бин Ладен. Да ти обясня накратко какви са модераторските права (и то не на всички модератори) - можем да трием и редактираме постове, подписи, аватари и статуси, можем да местим постове в други теми или теми в други раздели, някои от нас могат да правят отделни постове или теми невидими или важни, можем да задаваме забрана за публикуване, задължително преглеждане от модератор преди публикуване или забрана за достъп до форума за определено или неопределено време. Никой от нас обаче няма права да налага безсмислени забрани като тази да ползваш иконите, определена буква, препинателен знак или интервал...

И да те предупредя - последният, който се е дракал с нас като теб, беше президентът на Гърция - виж сега докъде докарахме цялата му държава. Проблемът е, че по времето на дракането си той беше в Чили и за да сме сигурни, че ще го уплашим, пуснахме едно малко земетресение и там... :cool:

Моята истина не я имам за дракане! Изслушвайте хората! В края на краищата за тях работите в този форум недейте да разчитате само на високата му популярност. Не ме интересуват нито плюсове, нито минуси, това за мен не са реални оценки. Един модератор има право да ми нацъка 30 /и 150 ако ползва няколко акаунта/, а аз 5 нали така? Няма какво да го обсъждаме, този въпрос не ме интересува. Пускайте каквото искате на стария дарак курсовите ми проекти вече са на друга машинка :cool:)))))))))

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Аз рядко пиша тук, но форумът и сайтът са ми много полезни. Адмирации за екипа! Справяте се чудесно и продължавайте все така! :cool:

вие сте ми блокирали емотките.

И един мармот овива станиола в шоколад. :cool:

И един мармот овива станиола в шоколад. :cool:

Сигурно си имал предвид Увива, но да, те ми блокираха екстрите в профила. Предният път ми тръгнаха, без да чистя каквото и да било.

А между другото аз незнам от къде се чисти кеш на браузър!

Сигурно си имал предвид Увива, но да, те ми блокираха екстрите в профила. Предният път ми тръгнаха, без да чистя каквото и да било.

Намери си в интернет програмката CCcleaner, свали си я и си почисти кеша.

Уж имаше banan за -100.

Кой те излъга? Струва ли ти се логично за такава глупост да се дава бан? Нали знаеш някои хора как обичат да обикалят сред други, които са им казали нещо, което не им е харесало и да цъкат минуси на всеки пост..и понеже някой такъв е тръгнал след някой друг да му цъка минуси, дай да раздаваме банове..хайде, моля ви се...

Кой те излъга? Струва ли ти се логично за такава глупост да се дава бан? Нали знаеш някои хора как обичат да обикалят сред други, които са им казали нещо, което не им е харесало и да цъкат минуси на всеки пост..и понеже някой такъв е тръгнал след някой друг да му цъка минуси, дай да раздаваме банове..хайде, моля ви се...

Знам че не е тук мястото но предлагам да се махне тази възможност за гласуване + и - за постове.Постоянно се злоупотребява с това и от там идва фалшива репутация по пристрастия и т.н.Знам че е нахално да искам това от екипа но поне ако може да се направи функция всеки потребител да може да си изключва тази възможност.На мен не ми пука колко минуса имам но не ми е приятно да гледам червения цвят и надписа "ужасна" в профила ми без никъде да пише защо е така. Предполагам че и доста други биха се възползвали от тази функция ако се въведе.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Знам че не е тук мястото но предлагам да се махне тази възможност за гласуване + и - за постове.Постоянно се злоупотребява с това и от там идва фалшива репутация по пристрастия и т.н.Знам че е нахално да искам това от екипа но поне ако може да се направи функция всеки потребител да може да си изключва тази възможност.На мен не ми пука колко минуса имам но не ми е приятно да гледам червения цвят и надписа "ужасна" в профила ми без никъде да пише защо е така. Предполагам че и доста други биха се възползвали от тази функция ако се въведе.

не съм запозната с версията, но не мисля, че такава функция съществува.

за минусите е ясно, но как потребители с 400-500 поста, предимно в Празните приказки, са достигнали 300+ репутация. Познайте от 3 пъти :wors:

Това последното признание вече е акт в правилна посока. Не търси винаги виновните около теб, понякога се поглеждай в огледалото. Силно се съмнявам някой от модераторския или административен екип да има нещо против теб.

П.П. Отвори си тема и спомени какъв е броузера ти и ще ти помогнем да се оправиш

П.П.П. И малко параноя не е излишна от време на време, но по мое скромно мнение твоята преминава границата на нормалното

но как потребители с 400-500 поста, предимно в Празните приказки, са достигнали 300+ репутация. Познайте от 3 пъти :)

Естествено ... целия клас е цъкал задружно. Ихх що слагате ограничение на времето през което може да се дават. :clap:

По принцип има логика. Те тва 100 минуса са серьозен неприязън. Явно е че потребителя не е желан... Дали заслужава бан не знам .. вие ше кажете. :cool:

Редактирано от Progres (преглед на промените)

По принцип има логика. Те тва 100 минуса са серьозен неприязън. Явно е че потребителя не е желан... Дали заслужава бан не знам .. вие ше кажете. :)

А тези с +300 и отгоре админи ли да стават?...

Това с плюсувете и минусите наистина е малко дразнещо. Мисля че е хубаво да се оценява конкретния пост. Нямам нищо против никой потребите от форума но с някой постове не съм съгласен и е нормално да ги оценя с минус. Други постове пък ми харесват и ги оценявам с плюс. Като влезеш в профила на някои този гаден червен надпис найстина е гаден.

Като влезеш в профила на някои този гаден червен надпис найстина е гаден.

Но това не означава че потребителя е гаден, а просто някои постове не са се понравили на друг и затова.

Ако може администратора Калин да обмисли предложението ми и да си даде мнението.....

Освен всичко друго , модераторите в раздел любовни романи са като някаква секта, всяко различно мнение бива посрещано на нож. Това показва супер ограниченост и елементарност на мисленето. А освен това са излишно агресивни. От дълго време една потребителка правеше банални правописни грешки , което не е от бързо писане , а от чиста неграмотност. Не се сдържах и и отбелязах грешката. Последва порой от ругатни и агресия. Каква любов бе момичета , кой ви обича такива ...../нананананан/. ...грубиянки...Ами неграмотни сте. А освен това в сериозните раздели вместо да се занимават с истинските проблеми на хората, цъкат само правописни грешки. Бъдете обективни. Като не искате да се занимаваме с вашата неграмотност не се занимавайте и вие с нашата а си карайте работата по същество.

На всичкото отгоре взеха да ми тирят постовете без причина.

Алооооооооо да не съм дошла у вас случайно а ? Да не би да съм нахлула някъде непоканена? Това е интернет ако още не ви е ясно и вие пишете в обществен форум .

Как не сте ми в ръчичките да ви урина всичките и да назнача хора мили и внимателни, а не някакви неврастеници.

Какъв спам бе алооооооу ? Къде съм писала през пост бе? Я бе ти модераторчето дето ми повишаваш нивото на предупреждение , я си напиши името защо се криеш?

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Освен всичко друго , модераторите в раздел любовни романи са като някаква секта, всяко различно мнение бива посрещано на нож. Това показва супер ограниченост и елементарност на мисленето. А освен това са излишно агресивни. От дълго време една потребителка правеше банални правописни грешки , което не е от бързо писане , а от чиста неграмотност. Не се сдържах и и отбелязах грешката. Последва порой от ругатни и агресия. Каква любов бе момичета , кой ви обича такива ...../нананананан/. ...грубиянки...Ами неграмотни сте. А освен това в сериозните раздели вместо да се занимават с истинските проблеми на хората, цъкат само правописни грешки. Бъдете обективни. Като не искате да се занимаваме с вашата неграмотност не се занимавайте и вие с нашата а си карайте работата по същество.

На всичкото отгоре взеха да ми тирят постовете без причина.

Алооооооооо да не съм дошла у вас случайно а ? Да не би да съм нахлула някъде непоканена? Това е интернет ако още не ви е ясно и вие пишете в обществен форум .

Как не сте ми в ръчичките да ви урина всичките и да назнача хора мили и внимателни, а не някакви неврастеници.

Ако не престанеш да постваш едно и също мнение, което нонстоп бива изтрито, ще отнесеш бана. Хайде спри се малко и не се дръж като 5 годишно дете...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.