Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Доволни ли сте от екипа на Калдата?

Featured Replies

Колко са баннати точно заради офтопик? Не е ли пресилено?

За рецидивисти няма пресилени неща има само :rolleyes: Човек, който извършва едно и също нарушение, за което вече е бил наказван,с една дума "Непоправим "!
  • Отговори 840
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

За рецидивисти няма пресилени неща има само :rolleyes: Човек, който извършва едно и също нарушение, за което вече е бил наказван,с една дума "Непоправим "!

След някоя друга бира с цаца и ти си щял да си промениш мнението... Наистина ли такива неща формират и променят мненията Ви? А Маджо Кехлибарски какво символизира?

Колко са баннати точно заради офтопик? Не е ли пресилено? Модератори могат да трият или редактират мнения и го правят. Често в офтопик са и доста от Вас - нормално е това. Същевременно някои мнения неправилно се определят за офтопик - само защото не се харесват на модератор. И в подобни случаи някои хора се принуждават да си регистрират множество клонинги. Нормално ли е? На баща ми пак му е много смешно и ме помоли да не коментирам нищо повече.Приятен ден и Весели празници!

За съжаление много често изказванията преминават границата на поносимия офтопик, добрия тон и т.н. И за кой ли път да обясня: мисли си за модераторите като за полицаи, необходимо зло, но и те са хора

Колко са баннати точно заради офтопик? Не е ли пресилено? Модератори могат да трият или редактират мнения и го правят. Често в офтопик са и доста от Вас - нормално е това. Същевременно някои мнения неправилно се определят за офтопик - само защото не се харесват на модератор. И в подобни случаи някои хора се принуждават да си регистрират множество клонинги. Нормално ли е? На баща ми пак му е много смешно и ме помоли да не коментирам нищо повече.Приятен ден и Весели празници!

Йоана ... не знам дали си дъщеря ... внучка ... правнучка ... братовчетка на TNN ,ама като чета нещата който пишеш ... се чудя ... да се смее ли човек ... или да плаче .

То бива безочие от страна на родата ти / за TNN говоря / ... ама неговото го няма никъде ... бяха му дадени 150 шанса ... ама той ги провали ... всичките !

За него важи поговорката : " Да би мирно седяло, не би чудо видяло " ... а със здраве !

П.П. Мерси за - ... живи и здрави да сте ... ти и цялото ти семейство :) !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Странен Айтоски модератор - говори за 150 шанса,провали и чудеса.... "Чудесата" са при нелегалните - а аз да Ви попитам - защо някои от Модовете предпочитат TNN и други подобни да са "в нелегалност"? Да не би на някой да му е интересно да блокира клонинги? Ами те могат и да мълчат... Да питам Свети Петър и Свети Георги ли какво още могат? Баща ми пак се превива от смях... Аз му отстъпвам тази регистрация - не я иска - не била нелегална.На мен не ми трябва засега - Чао и Всичко Най!

Уважаема Йоана ... уважаема ... защо пък уважаема ... същата стока сте като баща си ... не разбирате от дума ... мога да Ви кажа още много неща ... за " уважаемият " от вас баща / колкотои виртуален да е той / ... НО ми е под достойнството . Затова ще замълча и ще спра да ви отговарам !

П.П. Прав ви път ... да Ви споделя нещо честно ... няма да липсвате на никой от хубавите хора тук !

До Ханибал Лектър и този негов пост:

Йоана ... не знам дали си дъщеря ... внучка ... правнучка ... братовчетка на TNN ,ама като чета нещата който пишеш ... се чудя ... да се смее ли човек ... или да плаче .

То бива безочие от страна на родата ти / за TNN говоря / ... ама неговото го няма никъде ... бяха му дадени 150 шанса ... ама той ги провали ... всичките !

За него важи поговорката : " Да би мирно седяло, не би чудо видяло " ... а със здраве !

П.П. Мерси за - ... живи и здрави да сте ... ти и цялото ти семейство

Първо и преди всичко искам само да кажа, че в българският език има и запетайка като пунктуация. Тези многоточия за нищо ги нямаш (не претендирам за никаква личан граматическа, както и пунктуационна грамотност). Ако говориш и на живо с такива интервали не знам как точно ти тече мисълта и речта. Както и да е, не това е темата на разговор.

Всеки път постовете ти са абсолютно еднообразни и еднотипно построени с едни и същи думи, написани по елементарен шаблон, не казващи нищо различно от всеки предишен.

" Да би мирно седяло, не би чудо видяло " - това може да важи за теб, но не и за хора, които имат достойнство и могат да изкажат личното си мнение, да застанат зад него и да го отстояват интелигентно. А не да седят, за да не видят чудото. Всеки има право на мнение.

Аз изразявам лично и конкретно мнение. Не съм доволен от теб като част от екипа.

Нали това е темата. Също така съм подковал мнението си.

П.С. Знам, че ще бъда затрупан с всякакви коментари. На тези, които са по темата и са насочени към мен, ще отговоря. Няма да се включвам в нападки.

Отново наблягам на това, че изразих личното си мнение спрямо теб в случая.

И отново ще кажа. Не претендирам, че съм по-умен, по-грамотен или по интелигентен от който и да било тук. Просто мнение.

Шапка ти свалам за поста varankralev , това е правилно и на място казано мнение за мен ... аз лично не го считам за заяждане / или би може би малко :) / . Никога не съм твърдял че не допускам правописни или пунктоални грешки ... от бързина ли ... от недоглеждане ли ... както ми направи забележка / и то основателна / , моят приятел NavNav по добре така ... Винаги съм харесвал градивна критика , не знам защо съм ви " трън в очите " , НО по - добре ли е да падна на нивото на TNN / не вярвам това да е дъщеря му / и да псувам като каруцар / мога го / . Все пак имам малко себеуважение ! Под достоинството ми е .

Мога да използвам много думи , а не клишета ... НО мислиш ли че споменатият човек има толкова умствен багаж че да ги схване !

Лека вечер ти пожелавам !

Със здраве !

П.П. Сигурен съм че съм допуснал поне една дузина правописни грешки ... но все пак не сме литературен форум и ще ми бъде простено !

TNN, доста клонинги сте натрупал! Шизофрения или нещо друго?!?

stanley56

Редактирано от Beau (преглед на промените)

28 x 2 = 56 и т. н. Защо не се замислят и някои от модераторите? TNN какво да сподели - дъщерите му го радват! Участва за удоволствие в още поне 15 форума - без нервно напрежение. Само тук някои модератори са като уникати... На себе си приличат и създават настроение - Весели празници на всички още веднъж!

All!, Beau, похвално е децата да се грижат и защитават своя родител, но с този подигравателен тон и липса на конструктивизъм просто ще настроите още хора против баща си.

28 x 2 = 56 и т. н. Защо не се замислят и някои от модераторите? TNN какво да сподели - дъщерите му го радват! Участва за удоволствие в още поне 15 форума - без нервно напрежение. Само тук някои модератори са като уникати... На себе си приличат и създават настроение - Весели празници на всички още веднъж!

Това мнение(тази констатация), си е чисто от страничен наблюдател, или самият от ТНТ. При всички случаи не е начина на изразяване на пряко засегнат роднина от женски пол на човека.

И профилът " All!" отиде в небитието вече ! Това ще последва всеки нов клонинг на вече наказани потребители , особено щом продължават с изцепките :)

Много съм доволна, нямам думи просто. поздравявам екипа в това парче

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no worries satan was here for awhile

Редактирано от kalipso21 (преглед на промените)

Много съм доволна, нямам думи просто.

поздравявам екипа в това парче

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no worries satan was here for awhile

Опасен клип, препоръчва се за лица над 18 години.:offtopic_s:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

All!, Beau, похвално е децата да се грижат и защитават своя родител, но с този подигравателен тон и липса на конструктивизъм просто ще настроите още хора против баща си.

Тонът не е подигравателен - до вчера му бе весело и смешно, че в този форум пак безпричинно го Баннали. Днес е болен от грип и е различно. Криво му е. Щом може да си създам безброй регистрации има ли смисъл някой да ги преследва една по една и да ги банва? Правилно е само при груби нарушения. Понякога такива изобщо няма. Защо е блокирана регистрацията и на сестра ми? Ако реши - и тя ще си създаде нова, нали? Пак ли обаче някой модератор ще реши да я блокира? И защо? Май само ти преценяваш нещата като либерално мислещ зрял човек измежду модериращите.Не зная други модератори какво са си внушили - всъщност няма никакъв проблем и да не участваме във форума. Има достатъчно други.

Тонът не е подигравателен - до вчера му бе весело и смешно, че в този форум пак безпричинно го Баннали. Днес е болен от грип и е различно. Криво му е. Щом може да си създам безброй регистрации има ли смисъл някой да ги преследва една по една и да ги банва? Правилно е само при груби нарушения. Понякога такива изобщо няма. Защо е блокирана регистрацията и на сестра ми? Ако реши - и тя ще си създаде нова, нали? Пак ли обаче някой модератор ще реши да я блокира? И защо? Май само ти преценяваш нещата като либерално мислещ зрял човек измежду модериращите.Не зная други модератори какво са си внушили - всъщност няма никакъв проблем и да не участваме във форума. Има достатъчно други.

Ти сега кой си ? Дъщеря , съпруга , блудният син , третият братовчет , чичото на зълва му :) . TNN , как не ти писна ... не разбираш ли думата " нежелан " тук . Сериозно , ако някъде в нета ме бяха баннали толкова пъти , нямаше и да си помисля да влизам повече . Ама ти " НЕ " упорит " като костилка на д***то "

П.П. Към вранКралив , извинявай за правописните и пунктоални грешки който съм допуснал !

Преследването и блокирането на клонингите на наказан потребител е лесно да се обясни. Ние не наказваме отделен виртуален профил, а конкретен човек за точно определено нарушение на правилата, с които той се е съгласил при регистрацията си тук. Точно защото наказваме човека, не допускаме участието му тук чрез клонинги. И да, наистина повечето успяват да участват във форума известно време по този начин, но рано или късно (при TNN веднага) си проличава за кого става въпрос. Дали това е правилно или не всеки може да тълкува както си иска, факт обаче е, че процедираме по този начин и нямаме намерение да променим начина си на работа. Ако беше чак толкова лесно и незатормозяващо клонирането (регистрация на електронна поща, минаване през прокси, свързано с мижава интернет скорост и регистрация тук, която така или така до няколко часа се блокирва), нямаше цялото семейство да мрънкате вече трети ден в тази тема. И след като можете да участвате в други форуми и не ви е проблем да забравите този, какво още чакате :rolleyes:

Поздрави на баща ти и му кажи, че грипът му се дължи на слабата му антивирусна защита :P

Eхе, цели 15 форума.... тогава защо орева орталъка само за един Публикувано изображение

Eхе, цели 15 форума.... тогава защо орева орталъка само за един Публикувано изображение

Вероятно защото точно този форум за него е един от най-интересните. Заслугата за това естествено не е само на Iovi или на Hanibal_Lektar. Ореваване на орталъка ли? Защо и за какво му е стария акаунт? Относно антивирусната защита - на TNN не му е нужен антивирус и все се шегува с всичките антивируси.На доста хора това не се харесва и дори здраво ги дразни. Обаче са много тук хората и без никакво чувство за хумор.В доста мнения се влагат по няколко смисъла и само някои от Вас могат да ги възприемат и осмислят. Понятие "НЕЖЕЛАН" може да въведете примерно у дома си. Мнението на модераторите си е тяхна субективна преценка.Искате още десетина клонинги ли да се включат!? Можем да ги направим и невъзможни за разпознаване и от модератори.Няма проблеми. Ако решим, ще си участваме и това е.Правилата ще се спазват. Странно звучи "ако някъде в нета ме бяха баннали толкова пъти , нямаше и да си помисля да влизам повече там" - много слабохарактерно звучи.И как ще ми попречат да ги посещавам? Ами, ако са сгрешили? Напротив - точно там значи става най-интересно.Убедена съм. Ако искате и този акаунт безпричинно блокирайте. Ако Ви доставя удоволствие...

Вероятно защото точно този форум за него е един от най-интересните. Заслугата за това естествено не е само на Iovi или на Hanibal_Lektar. Ореваване на орталъка ли? Защо и за какво му е стария акаунт? Относно антивирусната защита - на TNN не му е нужен антивирус и все се шегува с всичките антивируси.На доста хора това не се харесва и дори здраво ги дразни. Обаче са много тук хората и без никакво чувство за хумор.В доста мнения се влагат по няколко смисъла и само някои от Вас могат да ги възприемат и осмислят. Понятие "НЕЖЕЛАН" може да въведете примерно у дома си. Мнението на модераторите си е тяхна субективна преценка.Искате още десетина клонинги ли да се включат!? Можем да ги направим и невъзможни за разпознаване и от модератори.Няма проблеми. Ако решим, ще си участваме и това е.Правилата ще се спазват. Странно звучи "ако някъде в нета ме бяха баннали толкова пъти , нямаше и да си помисля да влизам повече там" - много слабохарактерно звучи.И как ще ми попречат да ги посещавам? Ами, ако са сгрешили? Напротив - точно там значи става най-интересно.Убедена съм. Ако искате и този акаунт безпричинно блокирайте. Ако Ви доставя удоволствие...

Не слабохарактерно , твоето звучи като диагноза . Щом са те изгонили от едно място / баннали / значи не си жерлан TNN / знам че си ти , колкото и да се правиш на дъщеря , сестра , стринка , учинайка и т.н. / . Как нямаш чувство за усет , докторите трябва да напишат дисертация по твоят случай !

П.П. По бързо ще ти банват регистрациите , от колкото смогнеш да ги правиш ... Гаранция !!!

След последната ми три дневна синволична почивка няма как да съм доволен ! Излезе една страница без да имам възможност да се свържа с някои за обяснение ! Аргументите с които беше придружено наказанието ми бяха " обиди и подигравки към потребители " нямам трити постове за това ако някои модератор ми поясни кои са обидените потребители (мн.ч) ще съм благодарен или кои са обидните думи които съм използал за да обидя потребителите на калдата ?

Не слабохарактерно , твоето звучи като диагноза . Щом са те изгонили от едно място / баннали / значи не си жерлан TNN / знам че си ти , колкото и да се правиш на дъщеря , сестра , стринка , учинайка и т.н. / . Как нямаш чувство за усет , докторите трябва да напишат дисертация по твоят случай !

П.П. По бързо ще ти банват регистрациите , от колкото смогнеш да ги правиш ... Гаранция !!!

Модератор с психопатски аватар съвсем се увлече - та той този потребител не е тук от вчера. Какво толкова е натворил, та така му се нахвърляте? Като сте толкова умни и убедени - защо сте допуснали повече от 5 000 мнения да напише? Я - защо и тях всичките не ги изтриете? Аман от вездесъщи модериращи!!! Слънцето избледнява в сравнение с такива Хубавци...

хайде и "Ненто1" да отиде там къде му е мястото :beer:

TNN - ако продължаваш така - следващото което ще направя е блокиране на IP-то ти.

Почини малко, помисли си....

хайде и "Ненто1" да отиде там къде му е мястото :instant hit:

TNN - ако продължаваш така - следващото което ще направя е блокиране на IP-то ти.

Почини малко, помисли си....

Ха този CNN, все повече ми заприличва на човек имащ нужда от помощ, без да уточнявам вида й...Е, понякога помага и точилката на мама, но поне на теория той е възрастен, така че ще може да издържи кратък спор с бейзболна...бу..лка. Къде е сега Fixtool, който си падаше малко спортен боец - намерихме му шотокан бананово дърво, за да блъска по него с тибиите и да си ги прави като от камък. Публикувано изображение

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.