Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 8 - впечатления, проблеми и решения

Featured Replies

Информативно : http://www.retropcmania.com/2012/08/windows-7-vs-windows-8.html

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 237,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

винаги можете да изпробвате http://msdn.microsof...r/jj554510.aspx за 90 дни безплатно и да прецените

съветвам ви това да стане на дял различен от сегашния ви системен

и все пак за заинтересованите всички оферти до 31/01/2013 са на сметка - скоро windows за 105 лв няма да намерите

Според сайта на Microsoft, Windows 8 Pro струва 60лв, което е доста интересен факт, имайки в предвид цените на предните им Операционни Системи :)

Според сайта на Microsoft, Windows 8 Pro струва 60лв, което е доста интересен факт, имайки в предвид цените на предните им Операционни Системи :)

Има една малка подробност... трябва да имаш лицензиран Windows 7, Windows Vista или Windows XP със Service Pack 3 за да можеш да направиш този промоционален ъпгрейд. :wink12:

Има една малка подробност... трябва да имаш лицензиран Windows 7, Windows Vista или Windows XP със Service Pack 3 за да можеш да направиш този промоционален ъпгрейд. :wink12:

Ами аз имам :)

Сега си купих новият Windows, сложих си го ползвам си го .... ама супер яко ми мъчи лаптопа... Asus N56vz ако температура качва, яко напича... Някакви идеи от какво може да е ?

Някой да знае защо Метро приложението "камера" не ми засича камерата - CAM66U, на която и са инсталирани драйверите и си работи нормално. Съответно Скайпа от сторето също не "вижда" камерата. С обикновения Скайп няма никакви проблеми.

Някой да знае защо Метро приложението "камера" не ми засича камерата - CAM66U, на която и са инсталирани драйверите и си работи нормално. Съответно Скайпа от сторето също не "вижда" камерата. С обикновения Скайп няма никакви проблеми.

Ъпдейтни всичко възможно, защото забелязах, че един от ъпдейтите е camera fix ....

Апдейтнал съм го но няма ефект.

Трети ден съм с оригинален Ентърпрайз и разлика голяма между 7-цата и тоя не забелязах . Сменили са му шела малко и май с това се изчерпва цялата работа. Харчи си пак по 1.2 GB рам памет ,че даже като види папка с повече файлове и зависва зверски за 3-4 секунди. Бързото стартиране поне при мен не го видях ,може ако си купя SSD и да го видя :) . Не намирам каквато и да е основателна причина да се мигрира на новия Windows 8 поне докато има потдръжка за 7-цата.

Здравейте, мисля да си изтегля 90 дневната версия на Windows 8. Щя я слагам на лаптоп DELL N5110. Погледнах в сайта на дел за драйвери за Win8 и имаше точно за моя модел лаптоп, само че липсваха за Chipset i CPU. Въпроса ми е ще станат ли тези драйвери от седмицата(CPU и Chipset), а останалите ще сложа от тези за осмака?

конкретно за този модел можете спокойно да пропуснете тези двата, което ще е по-добре отколкото да ползвате тези за 7 кажете ако windows 8 не отчете Card Reader-а ви

Като го инсталирам ще пиша тук какво е положението.

Инсталирах осмака, след което ОС сама си сложи всички драйвери. Товари ми лаптопа по-малко от седмицата и нямам абсолютно никакви проблеми с него. Свикнах много бързо с метрото като като за по-удобно го ползвам като бърза и лесно достъпна търсачка из цялото ми ПЦ.

Редактирано от .FLEX (преглед на промените)

Здравейте, WIndows 8 ми изкарва някаква грешка след което сам се рестартира...някой знае ли защо дава грешката и случвало ли се е на някой преди ? Ето и какво ми изписва: Your PC ran into a problem and needs to restart.We are just collecting some error info, and then we will restart for you. If you`d like to know more, you can search online later for this error: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL (aswnet.sys)

счупен драйвър на аваст (бахти счуепаната антивирусна) ако пак се случи, аз лично бих я сменил с авира да не би да е версията със защитната стена? опитайте само с антивирусната

Ясно. Сега като я махна ще пробвам с някоя друга антивирусна и дано няма проблеми.

Редактирано от .FLEX (преглед на промените)

win 8 реплика на vista ли е? бях говорил преди време с един специалист и той ми обясни че майкрософт в последните двайсетина години е развивал две направления в ОС - едното завършва с win 98, XP (подобрено издание на предходното) и 7 (подобрено издание) , другото мисля с win 2000 и vista (подобрено издание). win 8 към кое от тях се числи - подобрено издание/реплика/версия (както ще да го наречем) на 7 или на vista е?

освен ако на специалиста малкото му име не е Стив (..хихихи разбрахте ме geек-ове) можете да му се доверявате все така успешно нито едното, нито другото

Как се оправя този проблем, при опит за инсталиране на Уин 8: *Windows cannot be installed to this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GPT diskА

От 3 дни съм вече с новият джам 8 и нямам никакви проблеми. Възползвах се от оферата за ъпдейт 60лв. и не беше нужно да имам лицензиран джам7 и пиратския ми ъпдейтна

От 3 дни съм вече с новият джам 8 и нямам никакви проблеми. Възползвах се от оферата за ъпдейт 60лв. и не беше нужно да имам лицензиран джам7 и пиратския ми ъпдейтна

съществена разлика от Уин 7 има ли?

Каква разлика по-точно ви интересува .Корено различен интерфейс ,звука е по добър ,зареждането на ос е по-бързо . Това са лични впечатления ,спрямо моят лаптоп .

Как се оправя този проблем, при опит за инсталиране на Уин 8: *Windows cannot be installed to this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GPT diskА

като се изтрие малкия 100МВ-ов дял останал от windows 7 - обикновенно той удря такива съобщения

Не вярвам легалната регистрация да се задържи...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.