Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

преди 21 минути, Maleficient написа:

На кой въпрос много искаш да отговориш,  но никой не те е попитал? 

Като си мисля - различни хора, в различно време са ми задавали най-различни въпроси. Не, че на всичко съм отговарял, директно и изчерпателно. Понякога съм отговарял и на незададени въпроси. Така, че - в момента няма отговор, който да си чака въпроса.

Ще оставя същия въпрос и за следващия.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 347,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

А браво бе,пусни,пусни кърпичка...
Ми и аз така тогава:

преди 9 минути, jhoro написа:

преди 1 минута, Вacко написа:

А браво бе,пусни,пусни кърпичка...
Ми и аз така тогава:

Аз поне .дадох някакъв отговор, но въпросе е доста интересен и затова го оставих и за следващия. Добре - ето един от мен.

Когато отговаряш на... спесифичен въпрос, какво би предпочел - да кажеш каквото мислиш, или да си спестиш негативна реакция от страна на питащия?

преди 44 минути, Maleficient написа:

На най-важния: дали ме интересува. :D

преди 27 минути, jhoro написа:

Когато отговаряш на... спесифичен въпрос, какво би предпочел - да кажеш каквото мислиш, или да си спестиш негативна реакция от страна на питащия?

Зависи в какво настроение съм. Понякога (доста често) обичам да се заяждам.

Би ли рискувал собствения си живот, за да спасиш някой друг?

Бих за детето ми. За баща му,  на второ място,  бях готова,  черният си дроб да даря,  и за останалите ми близки,  всичко нужно и употребимо физически. Душата... както и за който е от полза.  Аз съм дошла на този свят пи милост,  така че нищо не ми принадлежи. 

Нещо с което можеш да утешиш? 

преди 2 минути, Maleficient написа:

Две неща...син ми и жената която е с мен в момента

А следващият?

преди 11 минути, Maleficient написа:

В първия момент не схванах посоката на утехата - от или към отговарящия.

Напоследък няма нужда от утешаване, преди... не помня какво е било. 
Ако аз трябва да утеша някого... - може би с внимание, съпричастност, нещо по-конкретно...

Какво може да те "извади от релсите"?

Нещо много дребно,  в момент който не съм в настроение и ме подразни плюещ,  псуващ или просто развихрил се селяндур. 

Имам проблем със самоконтрола и не отговарям като падне пердето.  Само Мисис Хайд знае. 

Ако трябва да избираш и да работиш на пазара продавайки зеленчуци и плодове или да станеш полицай/ка,  кое ще избереш? 

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 4 минути, Maleficient написа:

Ако трябва да избираш и да работиш на пазара продавайки зеленчуци и плодове или да станеш полицай/ка,  кое ще избереш? 

А сега де? Не на пазара, но седемнадесет години търговия на дребно, вкл. и плодове и зеленчуци. А за полицай - мен навремето не ме приеха в сержантското училище и съм им сърдит.

Би ли станал кадрови военен?

преди 2 часа, jhoro написа:

Би ли станал кадрови военен?

Не, не бих станала.

преди 2 часа, Maleficient написа:

Ще избера да продавам на пазара.

Би ли станал/а лекар/ка?

Редактирано от Sleda (преглед на промените)

току-що, Sleda написа:

Би ли станал/а лекар/а?

Само патоанатом - за да няма недоволни пациенти.

Ако сега можеш да си избираш - каква професия би си избрал/а?

"Мрежата на съдбата, как се изплита и как се разплита"

Към следващия: три любими книги?

преди 2 часа, Sleda написа:

"Мрежата на съдбата, как се изплита и как се разплита"

Към следващия: три любими книги?

Е-е-е-е, ти пък... Увличаш се малко, струва ми се. Единия пита за една, другия - за три.
Добре - не три, а малко повече. Всички книги на Тери Прачет - и поредицата "Светът на Диска", и тези за номите, и за Джони Максуел...
Има и много други - по известни, а също и съвсем неизвестни автори. Някой даже ги познавам лично.
Като цяло - любима ми е Книгата, макар напоследък много рядко да чета.

За да доогледаме нещата:

Към следващия: любими... - брой по избор - книги?

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

"Майстора и Маргарита", "Златния телец", "Пътеводител на галактическия стопаджия", "Червено и черно", "Бел ами", " Шогун", "Птиците умират сами", "Отнесени от вихъра", "Сърца за изтръгване", всички за Шерлок Холмс ...ще е отегчително да ги изброя всички

Герой/героиня от книга в когото се припознаваш?

Тошко Африкански. :) Съжалявам, явно не съм толкова голям фен на фантастичните книги. Плюс това се смятам за единствен и неповторим (Дали не прозвуча надуто? :D), и избягвам стереотипите. Ако знаете някой скептичен и мрачен герой – някой, който се съмнява във всичко, значи това съм аз.

Какво ще направиш, ако си на мястото на момче, чиято приятелка бива сваляна, или просто закачана, от някой 3-4 пъти по-едър от тебе тип?

преди 22 часа, Maleficient написа:

Герой/героиня от книга в когото се припознаваш?

От Властелина на пръстените. Но не... Онзи Чието Име Не Трябва Да Се Споменава, а един по-неприятен - Онзи Чието Съществуване Не Трябва Да Се Споменава

преди 1 час, bornofash написа:

Тошко Африкански. :) Съжалявам, явно не съм толкова голям фен на фантастичните книги. Плюс това се смятам за единствен и неповторим (Дали не прозвуча надуто? :D), и избягвам стереотипите. Ако знаете някой скептичен и мрачен герой – някой, който се съмнява във всичко, значи това съм аз.

Естествено - ти СИ "единствен и неповторим". А щом се съмняваш - значи ще откриеш нови неща.

преди 1 час, bornofash написа:

Какво ще направиш, ако си на мястото на момче, чиято приятелка бива сваляна, или просто закачана, от някой 3-4 пъти по-едър от тебе тип?

Според ситуацията. Казваш - " 3-4 пъти по-едър от тебе тип". Като се гледам - оня трябва да е Хълк?
Но и той да е - поне ще му разваля настроението и плановете.

Имаш ли приятели, с които се виждаш много рядко, но това не променя нищо?

Да, с всичките ми приятелки се виждам рядко, но сме си все така добри приятели. Не са много, 4 - 5 са на брой. Загубих дирите на най-близката ми приятелка от ученическите години.

Как би се описал/а с една дума (може и с две)?

преди 1 минута, Sleda написа:

Как би се описал/а с една дума (може и с две)?

Ку-ку (една ли са или две?)

И следващия?

преди 3 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Откъде идва ника ти?:shy11:

От никъде - на практика това ми е името/прякора - Жоро. Така съм регистриран във всички форуми, сайтове и къде ли още не. Никаго не съмси го сменял.

Сменяш ли си често ник-а?

В този форум ще съм си с този само.

Влизал/а ли си в конфликт с Администратор? За какво?

преди 48 минути, Maleficient написа:

В този форум ще съм си с този само.

Влизал/а ли си в конфликт с Администратор? За какво?

Не, аз силно вярвам в спазването на правилата (по принцип не само във форума), а не ми се е случвало да злоупотребят с власт спрямо мен.

Какво ще направите, ако ви баннат от форума?

преди 37 минути, flare написа:

Какво ще направите, ако ви баннат от форума?

Какво ли - на практиса нищо. Форума (този и другите) са за някакво разнообразие. Да се "видиш" с тоя-оня, да си полафите, да се сдрънкате...
Истинския живот не е тук. Което не пречи да се запознаеш с нови, приятни за теб хора.

Наскоро казвах - "Едно време хората бяха най-откровенни във влаковете. Но откакто има форуми - БДЖ фалира."

Наказвали ли са те за нещо, което според теб не е прегрешение? Как реагираш в такъв случай?

Аз ще си отговоря още сега. В един друг форум наказват за "гол линк".

"наказвали" е интересна дума, но в други форуми при ескалиране на емоции, дори без да е имало обиди администраторите са преценяли, че не съм желан участник.

Колко Добро и колко Лошо има в теб?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.