Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кои филми са ви трогвали до сълзи?

Featured Replies

Последния, който едва не ме разплака беше Ласи - 2005г.

• Отговори 273
  • Прегледи 77k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сладък ноември

Страстите Христови

Цар Лъв ( разбира се )

Мъж под прицел..........за други не се сещам сега, но със сигурност има и още, защото много обичам да си плача, особено на филми.

... А ако знаеш, че човека, когото обичаш ще умре и твоята смърт би го спасила... - би ли умрял, за да го спасиш...?

Абсолютно и не го казвам просто така, дори бих умряла СЪС него дори и да имам възможността да се спася..

Ами, много са, но все пак, филмите, които наистина винаги ме разплакват, са: "Страданията на Христос" "Смело сърце" "Гладиатор" "Патриотът" "Титаник" "Блясък в процепа" "Легенди за страстта"

• 6 месеца по-късно...

Само Brave Heart е успявал да ме разплаче гледал сам го 5 пъти и винаги след края му съм като одарен с мотика по главата ;) .Едва ли друг филм ще успее да ме разплаче :angel19:

Ново кино Парадизо. Вижте в Топ 250 имдб къде е. И разбира се - Терминатор 2 също ме триогна до сълзи. С тоя вдигнат палец. "Дер из уон мор чип..." ;)

"Слонът,моят приятел" - колко пъти съм го гледала вече не е истина,ама всеки път яко :angry: за Раму и "Призрак" - любимата ми любовна история

Гладиатор - невероятен филм

Досега се сещам само за два такива и това са Гладиатор и Джон Кю - особено втория

Банално, но "ТИТАНИК".... И едно филмче за едно куче - "Флюк"... е там що сълзи и сополи...

Армагедон и Властелинът когато го гледах за пръв път. Особено в "Задругата на пръстена" когато Боромир умира. По-точно преди да умре. Беше пронизан от три стрели и пак не се предаде.

Ако започна да ги изброявам ......... много са :speak: Явно съм голяма ревла :speak: мога да ви кажа че последния който ме разплака беше Армагедон

Редактирано от vampire_17 (преглед на промените)

Джон Кю

много добро филмче...бих добавила "Смело сърце" към по горе изброените...."Жана Дарк" също...

Pearl Harbour

Страхотен филм, бих го гледала хиледи пъти!!!

Флюк

Много тъжнен филм(мн се бях ядосала когато в една телевизонна програма го бяха обявили за "Комедия" Публикувано изображение

Ами чесно казано във филма "Клик" имаше една сърцераздирателна сцена :magnifier: .Ама е преживях.

Амии, честно казано много са... :) Аз често си :) на филми... "Титаник", "Пърл Харбър", "Ефектът на пеперудата", "Перфектната буря", "Смело сърце", "One Tree Hill" ...........

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.