Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Мойра

Препоръчан отговор

преди 8 минути, miro20 написа:

Да,видя се пълния провал на путиснката война и че всички оправдания с които започна бяха тотални фейкове . Затова и газ пикаеш :giggle1:

Гърчи се трол .

Видя се, че това което ти твърдеше е поредната ти лъжа и почна да се оправдаваш с общи приказки в опит да се измъкнеш от ситуацията. Класически гърч на хванат в лъжа трол:hit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ivottoshev написа:

Видя се, че това което ти твърдеше е поредната ти лъжа и почна да се оправдаваш с общи приказки в опит да се измъкнеш от ситуацията. Класически гърч на хванат в лъжа трол:hit:

Не. именно сегашните събития показаха че всичко с което Путлер започна войната е тотален фейк. Затова и рашистите отстъпват, и нито една задача не е изпълнена

Гърчи се трол :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, N1K17Y написа:

И пак почна  да ме обвиняваш за собствените си качества. Съвсем конкретен и директен въпрос ти зададох 

Философката :giggle1:

Понякога наистина не знам, безгранична ли ти е наглостта, или наистина не се усещаш. Айде лека вечер, ясно че няма да отговориш И на този въпрос. 

Какво да ти отговоря, неразбираща и все несхванала жено? Ще ти порасне акъл ли, ако ти пиша какво харесвам, какво не харесвам, защо и разни такива клюкарщини? Няма да ти порасне акъл, няма и да спреш да спамиш, явно. Толкова си можеш. 

преди 29 минути, gagodrago написа:

sulyo mon pace.jpg

Аз не бих го скопила- Паси, щото вече няма смисъл, а бих го пратила в Украйна. Само че и той ще се скрие като тоя, от снимката. 

276006188_4948600021884306_2022284487316470718_n.jpg.22cb396040abd68decd304d61f1e5f7f.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, absurt написа:

Какво да ти отговоря, неразбираща и все несхванала жено? Ще ти порасне акъл ли, ако ти пиша какво харесвам, какво не харесвам, защо и разни такива клюкарщини? Няма да ти порасне акъл, няма и да спреш да спамиш, явно. Толкова си можеш. 

Дори не помни за какво става въпрос, но пък продължава да спами безсмислици :lol6:

преди 17 часа, N1K17Y написа:

Може ли да уточниш, за какво е влзенал, че много разнородни мнения и "вие" самите си противоречите. И ти лично говореше, че е станало заради НАТО преди 2 седмици, отскоро намеси и нацистите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Дори не помни за какво става въпрос, но пък продължава да спами безсмислици :lol6:

Може ли да уточниш, за какво е влзенал, че много разнородни мнения и "вие" самите си противоречите. И ти лично говореше, че е станало заради НАТО преди 2 седмици, отскоро намеси и нацистите. 

Върни се, намери отговора ми и ако можеш да стоплиш, добре. Ако не- не ми пука. Но, ако пак ще вървиш подире ми с един и същ въпрос, ще те докладвам. За втори път те предупреждавам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, absurt написа:

Върни се, намери отговора ми и ако можеш да стоплиш, добре. Ако не- не ми пука. Но, ако пак ще вървиш подире ми с един и същ въпрос, ще те докладвам. За втори път те предупреждавам.

И коментара е "няма да ти кажа' :lol6:

Айде докладвай вече и стига отговаря тогава. Изкуфяла бабичка. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

И коментара е "няма да ти кажа' :lol6:

Айде докладвай вече и стига отговаря тогава. Изкуфяла бабичка. 

Докладвах те. Що се отнася до възрастта, Аглая, ако аз съм изкуфяла бабичка, то и ти си почти- близка възраст сме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, absurt написа:

Докладвах те. Що се отнася до възрастта, Аглая, ако аз съм изкуфяла бабичка, то и ти си почти- близка възраст сме.

Да не забравиш и себе си да доклвадаш, че не спираш да ме цитираш и да ми спамиш поредната глупост :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 31.03.2022 г. в 16:35, miro20 написа:

Я, интересно от твоя линк!

"Неочаквано САЩ обвиниха Украйна в престъпно използване на мирни жители.

Американският вестник "Вашингтон пост" и правозащитната организация Human Rights Watch са разказали за смъртоносните тактики на Киев спрямо мирното население.

През времето на бойните действия журналистите са станали свидетели на разполагането на украински противотанкови ракети, зенитни оръдия и бронетранспортьори в близост до жилищни сгради. 

"Ако там има военно оборудване и руснаците казват, че стрелят по военното оборудване, това опровергава твърдението, че те умишлено атакуват цивилни цели и мирни граждани", казва Ричард Уиър, анализатор в Human Rights Watch.

Уилям Шабас, професор по международно право в университета Мидълсекс в Лондон, е съгласен с него."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, miro20 написа:

Не. именно сегашните събития показаха че всичко с което Путлер започна войната е тотален фейк. Затова и рашистите отстъпват, и нито една задача не е изпълнена

Гърчи се трол :giggle1:

Хванах ли те в лъжа? Хванах те!

Останалото са общи приказки от твоя страна в опит да не се окажеш за пореден път затапен и унижен. Ми не става. Само още по-смешен ставаш :angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, gagodrago написа:

sulyo mon pace.jpg

преди 6 часа, absurt написа:

Аз не бих го скопила- Паси, щото вече няма смисъл, а бих го пратила в Украйна. Само че и той ще се скрие като тоя, от снимката. 

другарки и другари, не разбрахте ли че Паси говори именно за вас и коленопреклонното ви мислене и робски манталитет ?

https://news.bg/bulgaria/pasi-pozitsiyata-ni-e-na-edin-kastriran-kremalski-kotarak.html

Това което аз го бях казал преди мноооого време - националнокастрирани.

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Хванах ли те в лъжа? Хванах те!

Останалото са общи приказки от твоя страна в опит да не се окажеш за пореден път затапен и унижен. Ми не става. Само още по-смешен ставаш :angry:

гърчи се трол . :)

както казах, нито една от целите с които започна войната не е изпълнена :hush:

Относно ЛДНР те и преди войната си бяха под контрола на РФ. И военно и административно. Дискутирано е мноооого в старите теми за Украйна от 2014 г.

Това е. Всичко друго е твои лъжи спекулации и разбира се, рашистки фейкове :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, miro20 написа:

гърчи се трол . :)

Гъъъъъърч, Шаро, гърч!

Опита се да пробуташ пробита опорка за истина и от както ти набих факти, които те опровергават а не можеш да оспориш, само плямпаш общи приказки за да замажеш положението. Продължавай да ме забавляваш :popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivottoshev написа:

и от както ти набих факти, които те опровергават

Актуалната ситуация напълно ясно показва какво си набил и кой на кого :) 

Цитат

Относно ЛДНР те и преди войната си бяха под контрола на РФ. И военно и административно. Дискутирано е мноооого в старите теми за Украйна от 2014 г.

Това е. Всичко друго е твои лъжи спекулации и разбира се, рашистки фейкове :) 

В алиса в страната на чудесата,може и да си изградил своя свят от фейкове, но .. стой си там...  и си  мисли че нещо си набивал някога на някого :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

Актуалната ситуация напълно ясно показва какво си набил и кой на кого :) 

Актуалната ситуация е че в момента СЕ ГЪРЧИШ, защото пробитата ти опорка беше опровергана от мен!!!

Гъъъъъъърч, Шаро, гърч! :popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Актуалната ситуация е че в момента СЕ ГЪРЧИШ, защото пробитата ти опорка беше опровергана от мен!!!

Гъъъъъъърч, Шаро, гърч! :popcorn2:

Именно че ти си опроверган не от мен, а от фактите които виждаме за войната.

Нито една цел на Путлер или различно статукво което имаше преди войната, не е постигнато :hush:

гърчи се трол :) :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Директно от Кремъл: Путин ще ни вади от НАТО и ЕС, включва Ковалчук и Кабаева

Цитат

България не стана 16-та република на СССР по време на социализма, но днес Путин е решил да ни откъсне от НАТО и Евросъюза и да ни присъедини към проекта „Руский мир“. Със задачата е натоварен медийният магнат, милиардер и личен приятел на руския президент Юрий Ковалчук. Милиардерът е наричан „вторият човек в Русия“.

Spoiler

Разпореждане на Кремъл е активността на руската пропаганда в България да се увеличи многократно. Това ще стане в голяма степен чрез компанията „Национальная Медиа Групп“ и ръководена лично от бившата гимнастичка Алина Кабаева, считана за жената до Путин. Ковалчук, заедно с друг олигарх – Алексей Мордашов притежават десетки медии в Русия. Техни фирми и пари стоят зад немалко медии в страни от Източна Европа, в това число и България. Засилват се съмненията, че те финансират и тролския център в Санкт Петербург, който разполага с минимум пет офиса в България, смятат нашите източници. Партньорски служби вече са предупредили българските си колеги за засиления интерес към нашата страна.

Повод за попадането на България във фокуса на режима в Кремъл, са последните социологически данни за голям процент българи, които подкрепят Русия за войната в Украйна и позицията за неутралитет. Последните данни на руските тайни служби от София са, че страната ни е най-слабото звено в атлантическия блок и ЕС. Затова трябва да бъде извадена от тези съюзи, като по този начин се нанесе сериозен удар по Запада като цяло. Това съобщиха за Фрог нюз дипломатически източници от руската столица. Според тях стратегията по отношение на София се е втвърдила през последните дни, като една от целите е по този начин да се отвлече доколкото е възможно вниманието от неслучващите се триумфални победи на руската армия.

Бесният Путин заявил, че ако трябва ще хвърчат глави, но на 9 май той трябва да съобщи на целия свят, че е приключил с Украйна. Част от радикалните мерки е тоталното завладяване на България от прокремълската пропаганда. В момента около 50 медии, между които национални и регионални, електронни, в мрежата, вестници и пр., излъчват денонощно кремълската пропаганда. Активирани са всички агенти за влияние, проруски партии и формации, политици, зависими от корупция, обвързани чрез бизнеси и държани с компромати.

Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова е получила специални указания от Москва да засили провокативното поведение към управляващите в България. Целта е доверието в правителството да бъде подкопано, а българите да виждат колко силна е Русия и че може да унижава управляващите у нас както си иска. Предсрочни избори и евентуално завръщане на Борисов във властта е сред основните цели на Путин. Не е тайна, че именно Борисов и ГЕРБ обслужваха чинно години наред интересите на Кремъл.

Руски медии отдавна пишат, че „тайният ковчежник на Путин“ Ковалчук всъщност финансира изцяло пребиваването на Кабаева и децата й в Швейцария. Оттам тя ръководи медийната империя, която в момента насочва пипалата си към България, където вече контролира немалко издания.

Тежко ни и горко, ако Путин наистина е решил да откъсне България от ЕС и НАТО! :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Мойра написа:

Директно от Кремъл: Путин ще ни вади от НАТО и ЕС, включва Ковалчук и Кабаева

Покажи скритото съдържание

Разпореждане на Кремъл е активността на руската пропаганда в България да се увеличи многократно. Това ще стане в голяма степен чрез компанията „Национальная Медиа Групп“ и ръководена лично от бившата гимнастичка Алина Кабаева, считана за жената до Путин. Ковалчук, заедно с друг олигарх – Алексей Мордашов притежават десетки медии в Русия. Техни фирми и пари стоят зад немалко медии в страни от Източна Европа, в това число и България. Засилват се съмненията, че те финансират и тролския център в Санкт Петербург, който разполага с минимум пет офиса в България, смятат нашите източници. Партньорски служби вече са предупредили българските си колеги за засиления интерес към нашата страна.

Повод за попадането на България във фокуса на режима в Кремъл, са последните социологически данни за голям процент българи, които подкрепят Русия за войната в Украйна и позицията за неутралитет. Последните данни на руските тайни служби от София са, че страната ни е най-слабото звено в атлантическия блок и ЕС. Затова трябва да бъде извадена от тези съюзи, като по този начин се нанесе сериозен удар по Запада като цяло. Това съобщиха за Фрог нюз дипломатически източници от руската столица. Според тях стратегията по отношение на София се е втвърдила през последните дни, като една от целите е по този начин да се отвлече доколкото е възможно вниманието от неслучващите се триумфални победи на руската армия.

Бесният Путин заявил, че ако трябва ще хвърчат глави, но на 9 май той трябва да съобщи на целия свят, че е приключил с Украйна. Част от радикалните мерки е тоталното завладяване на България от прокремълската пропаганда. В момента около 50 медии, между които национални и регионални, електронни, в мрежата, вестници и пр., излъчват денонощно кремълската пропаганда. Активирани са всички агенти за влияние, проруски партии и формации, политици, зависими от корупция, обвързани чрез бизнеси и държани с компромати.

Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова е получила специални указания от Москва да засили провокативното поведение към управляващите в България. Целта е доверието в правителството да бъде подкопано, а българите да виждат колко силна е Русия и че може да унижава управляващите у нас както си иска. Предсрочни избори и евентуално завръщане на Борисов във властта е сред основните цели на Путин. Не е тайна, че именно Борисов и ГЕРБ обслужваха чинно години наред интересите на Кремъл.

Руски медии отдавна пишат, че „тайният ковчежник на Путин“ Ковалчук всъщност финансира изцяло пребиваването на Кабаева и децата й в Швейцария. Оттам тя ръководи медийната империя, която в момента насочва пипалата си към България, където вече контролира немалко издания.

Тежко ни и горко, ако Путин наистина е решил да откъсне България от ЕС и НАТО! :(

Боже, кажи че се шегуваш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Мойра написа:

Това съобщиха за Фрог нюз дипломатически източници от руската столица.

Ай стига уе :)  фрог имал дипломатически източници в Москва :giggle1:

По принцип е мн ясно че сме найпробитата натовска държава от руското разузнаване, и то начело с пРезилдента и останалите от върхушката.

Само че бих се доверил не на пасквилите на слугата на Черепа Огнян Стефанов, а на разследванията на таквиа като Белингкет и Христо Грозев.

преди 5 часа, absurt написа:
преди 5 часа, Мойра написа:

Боже, кажи че се шегуваш!

хехе някои още си искат да са 16 република под рашистко-съветска окупация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, miro20 написа:

По принцип е мн ясно че сме найпробитата натовска държава от руското разузнаване, и то начело с пРезилдента и останалите от върхушката.

Начело с Президента?!? Май забравяш че шпионите бяха открити в Министерство на отбраната, за което отговаряше Каракачантичката и неговият шеф - Бою Менискуса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Начело с Президента?!? Май забравяш че шпионите бяха открити в Министерство на отбраната, за което отговаряше Каракачантичката и неговият шеф - Бою Менискуса.

Май забравяш как бе проучен, издигнат и предложен мухьото с юмручето от службите на Решетников. :)

Мълчите оглушително и за всеизвестния документиран скандал с обкръжението и съветниците на мухльото :

https://afera.bg/ексклузивно-видео-антикорупционния/

Иначе за бившия военен министър, какво да говорим , след като е по известен като агент "Иван" ?

Да говорим ли пак за лустрация и защо е необходима , или ще ми плямпате... абе то минаха 30 г, какви комунисти кви агенти ... ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, miro20 написа:

Май забравяш как бе проучен, издигнат и предложен мухьото с юмручето от службите на Решетников. :)

Май забравяш как и тогава критикуваше МО и обвиняваше президента, защото си мислеше че щом шпионите са военни, за тях отговаря Президента като Главнокомандващ армията, а не Каракачантичката като шеф на МО

Помниш ли, че именно по този повод за пръв път изрече заветното "тoва не са мои думи", и се отрече от написаното в собственият си пост? Сега пак ли до там ще стигаме?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Май забравяш как и тогава критикуваше МО и обвиняваше президента, защото си мислеше че щом шпионите са военни, за тях отговаря Президента като Главнокомандващ армията, а не Каракачантичката като шеф на МО

Помниш ли, че именно по този повод за пръв път изрече заветното "тoва не са мои думи", и се отрече от написаното в собственият си пост? Сега пак ли до там ще стигаме?

Ама ти си мислиш че ми опонираш ли ? :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, ivottoshev написа:

И ти вярваш, как изведнъж, в цяла ЕССР, Господ спусна благата вест, освети накуп шпионите, та сега масово ги товарят на влаковете и ги разпращат по къщите им? Хайде, може да се дрънкаме за какво ли не, ама в този форум абсолютно заслепените хамериканоподложки не се побират дори на пръстите на едната ръка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...