Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Мойра

Препоръчан отговор

Огнян Минчев и той като Мирчо - явно обича да му го "турат".

И не, не са "турени" там за да дават политически оценки, за тази работа има политолози.

За други работи са "турени", ама той Минчев откъде да ги знае тези неща, като целия му живот в подлизурство минава.

И тоя подлизурко за срам ни говори.

:tease2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Такова хубаво българско малко име. Огнян. Аз все повече се питам. Абе останали ли сме наистина Българи? Ей така, с голяма буква и не само в личния документ да пише така. Не само по чужбина, а и у нас. Истински българи, а не жалка имитация на гордият някога народ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прасетата Минчев и другото от Русе дали са доволни вече?

https://novini.bg/bylgariya/politika/739578

https://novini.bg/bylgariya/politika/739591

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, M.Николов написа:

Прасетата Минчев и другото от Русе дали са доволни вече?

https://novini.bg/bylgariya/politika/739578

https://novini.bg/bylgariya/politika/739591

Цитат

"Това, което правителството прави, е абсолютно всички системи, които биха могли да бъдат засегнати от ескалацията на конфликта, да бъдат подготвени така, че да осигурим всичко необходимо за българския бизнес и граждани, да бъдат сигурни през есенно-зимния сезон, доставките и на газ, и на суров петрол, и на други стоки да бъдат гарантирани - и българският бизнес, и гражданите да бъдат обезпечени", каза Донев.

Изцяло в стил "от мен до друготодърво , бегом марш" :giggle1:

Байконур, всички системи работят, петилетката за три години вземаме !

:giggle1:

А относно изказването на мухльото петнящ Президентството, бих го попитал - Чий е Крим ?

От много алабалистики как сме осъдили , как сме заедно с Европа бла бла бла , как трябва да се вемат мерки , как е необходимо бла бла бла... аз не чух никога този мухъл да каже в прав текс ... чий е Крим ?

Видях отново и критика,макар и завоалирана, към санкциите...  - трябвало видишли да се предприемат мерки за рисковете от вредите от санкциите , бал бла бла..

Ами те в Европа отдавна взеха мерки бре мухъл .

Въпреки пропагандните  глупости за апокалипсис и "измръзване" , Германия и всички останали са си напълнили хранилищата вече НАД 85% !

Работят усилено и вече са ФАКТ и мобилни платформи за газ от танкери , а и тотално пренасочиха трасетата и реално са ВЕЧЕ независими от рашисткото изнудване.

Само ние не сме, и си плямпаме пак за Газпром и преговори .

Защото мухльото видиш ли чак сега се събудил за да почне да "осъжда" рашистката политика.

на 22.09.2022 г. в 19:53, M.Николов написа:

Огнян Минчев и той като Мирчо - явно обича да му го "турат".

И не, не са "турени" там за да дават политически оценки, за тази работа има политолози.

За други работи са "турени", ама той Минчев откъде да ги знае тези неща, като целия му живот в подлизурство минава.

И тоя подлизурко за срам ни говори.

:tease2:

6 ч.  ·

Днес Хоризонт след обед постави интересна тема за дебат на своите слушатели - войната в Украйна в светлината на последните събития, мобилизацията обявена от Кремъл и стартирането на "референдумите за независимост" от марионетните режими на Кремъл в Донецк и Луганск. В ефира се подреди стройна колона от "случайни" трудещи се, които притежаваха учудващо подробна - в детайли - компетентност по темата. Всички опорки на Кремълската пропаганда от 2014 г. насам бяха свободно споделяни от тези "случайно включили се граждани", обявяващи се в подкрепа на фашисткия режим на Путин.
Петата колона на Москва в България е много добре организирана и се мобилизира успешно за множество ежедневни акции от типа на гореописаната - предстояща дискусия със слушатели в ефира на Хоризонт. Кремълските тролове се явяват - както казахме в стройна редица - за да изпеят арията на кремълската клевета до най-подробните й детайли. За съжаление, българската демократична общност - гражданска, политическа и медийна - е "разпасана команда", в която всяка коза е за свой крак. Тази демократична общност не практикува НИКАКВИ стратегии за да защити свободата и независимостта на собствената си родина от бруталната експанзия на руската олигархия в икономиката, в организираната политическа корупция и в медийната пропагандна война срещу България. Ако нещата продължат по този начин, ние ще изгубим изцяло българската държава - колкото и формално европейска и независима да се оказва тя в днешния ден.
Русия и режимът на Путин са най-категоричния, безкомпромисен враг на българската държавност и българската нация. Всяко нещастие, сполетяло България през последните 140 години е с призход от руската империя и нейната имперска наглост в експанзията й спрямо България. Не е възможно една относително малка страна да оцелее и да се защити без да се отбранява срещу великоимперската наглост на Москва. През 80-те години на 19 в. България оцеля благодарение на Стефан Стамболов. През Първата св. война България бе защитавана от хора като ген. Иван Колев. Смъртта на цар Борис Трети остави България без защита пред настъплението на варварските сталинистки пълчища в края на Втората св. война.
Кой защитава днес България? Дали нейният президент, скрил се като мишка за да не каже две думи по повод на новата ескалация на фашисткия режим на Путин - "референдуми" и мобилизация? Дали нейните политици - някои от тях открити слуги на Москва, а други - тарикати, въртящи се като ветропоказатели според това откъде духа вятърът? Дали нейните журналисти и общественици, които безпомощно наблюдават приватизирането на националните медии - БНР, БНТ и много други - от продажните слуги на руската пропаганда, кичещи се с руски прякори и руска наглост?
Путин ще изгуби тази война, ще загуби властта си, ще рухне режимът му. Москва ще бъде за пореден път изтласкана в позиция на глуха отбрана. Но какво ще ползва това България, завладяна от евразийските варвари за пореден път през последните 140 години...

пп

Признавам си .. кефя се когато комунетата като горните коментари беззъбо злобеят  срещу хора на които не могат да се опрат до подметките  дори :)   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Това си е жива зпалаха за България .

Аз му викам.. "прост народ слаба държава"

https://www.facebook.com/capitalbg/posts/pfbid02BcmCKbgV5xhXG2PQQGAo7omKSAWiCcH9nJNF8RbJKhV5mw7yeaspMd5u64H8jWVMl

312904746_10159388983886032_629622859461

За съжаление, примерите и в този форум са много доказващи  това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ся...

няма да отварям тема за продажните ни политици във власта...

но то се подразбира че щом са продажници това засяга националната ни сигурност...

...че е крадлива шОшОмига никито-спор няма...

ама тука е прав-

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, miro20 написа:

https://www.facebook.com/capitalbg/posts/pfbid02BcmCKbgV5xhXG2PQQGAo7omKSAWiCcH9nJNF8RbJKhV5mw7yeaspMd5u64H8jWVMl

В какъв контекст се използват тези статистики? Какво доказват? Какво значи "медийна грамотност"? Каква е дефиницията на този термин?

Хайде, отговори, че да придобием по-ясна представа относно поредното ти cherry-pick-ване и използването му за confirmation bias.

Кои са примерите? Бъди по-конкретен и обясни защо и кэде грешат. Посочи невярната информация.

По темата: следното изображение дава отговор на темата - на въпроса дали има заплаха за сигурността на България:

12804255_518782374968568_760568271_n.jpg.bb2b59d48b892ba177e448edbecaa128.jpg

Като няма кой да те пази, има заплаха. Но спокойно, нали имаме НАТО. НАТО е тук да ни обича и пази, нали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, FatMan9 написа:

В какъв контекст се използват тези статистики? Какво доказват? Какво значи "медийна грамотност"? Каква е дефиницията на този термин?

Факта че не разбираш и не осъзнаваш, красноречиво показва защо сме на това ниво .

Та нали ти си точно такъв пример  бре :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, miro20 написа:

Факта че не разбираш и не осъзнаваш, красноречиво показва защо сме на това ниво .

Та нали ти си точно такъв пример  бре :) 

Не съм казал, че не разбирам. Зададох конкретни въпроси, на които нямаш отговор.

Съвсем нормално е да задам въпросите, след като се вижда, че изображението е предимно рисунка, под която има някакви твърдения, но нищо повече. Обикновено е изписан официалния източник и допълнителна информация. Затова те попитах въпросите, които те попитах.

Не, не съм пример за "медицина неграмотност".

Критикуването на "медиите" и способността за независимо мислене не са белези на неграмотност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 24.10.2022 г. в 11:48, miro20 написа:

Лицемерието на цензурите в света на лъжите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, M.Николов написа:

Аууу... някой реве за социалните мрежи ... Ало балоните... нашия /български / сегмент е изцяло територия на рашистките ви модератори .

Нормално е да се дават на "подизпълнители" модерирането , но у нас това е ваша територия.

Така че не реви за нещо за което вие - комунетата рашисти путинисти , сте толерирани !

Цитат

Откритият преди 2 години офис със 150 служители, управляван от аутсорсинг компанията TELUS International, бе част от разширението на Facebook в Източна Европа. Но работниците в него като цяло не отговарят за българското съдържание.

Вместо това те са обучени да модерират постове на руски, турски и казакхски. Пред "Капитал" през 2019 г. от компанията коментираха, че те могат и да помагат на колегите си с български постове, но по-скоро по изключение.

https://clubz.bg/113348-tarsi_se_ofisat_na_facebook_v_balgariya

https://boulevardbulgaria.bg/articles/petitsiya-atakuva-neadekvatnoto-moderirane-na-balgarskite-profili-vav-facebook

https://kultura.bg/web/модерира-ли-се-от-тъмни-сили-нашият-фей/

https://trud.bg/ева-майдел-до-фейсбук-системата-ви-за-модериране-в-българия-не-работи-добре/

едва ли си чел всичко това за да имаш наглостта и безочието да ревеш за цензура среу вас, промитите рашисти комунета

:hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, miro20 написа:

Как така системата им не работи добре в България? Модераторите, които работят в (а)социалните мрежи получават докладвани постове, след което ги трият, ако така им е наредено. Системата не е автоматична; дейността се изпълнява от хора.

И кой ти каза, че цензурата срещу истината не работи в България? Работи не само в България, но и в цялата англо-саксонска сфера. На мен лично са ми изтривали няколко профила във Фейсбук. Даже и страницата на Пламен получава постоянно червени точки. Канала му в YouTube също, както и този на онова младото момче с мускулите, онзи пич от АТАКА... забравих му името.

Гледай ето този клип, който ОПРОВЕРГАВА казаното от теб (лъжите на factcheck.bg също се обясняват в това видео):

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, FatMan9 написа:

Как така системата им не работи добре в България? Модераторите, които работят в (а)социалните мрежи получават докладвани постове, след което ги трият, ако така им е наредено. Системата не е автоматична; дейността се изпълнява от хора.

И кой ти каза, че цензурата срещу истината не работи в България? Работи не само в България, но и в цялата англо-саксонска сфера.

Аз ти показах нагледно че българската модерация се контролира от прорашистки модератори , ти си пееш глупостите.

преди 10 часа, FatMan9 написа:

На мен лично са ми изтривали няколко профила във Фейсбук. Даже и страницата на Пламен получава постоянно червени точки. Канала му в YouTube също, както и този на онова младото момче с мускулите, онзи пич от АТАКА... забравих му името.

Имаш няколко профила ???  :) :)

А тук колко ? :)

След като  предварително си се подготвил с някоко профила, много добре знаеш че малко хора ще ти търпят лъжите и фейковете.

Лъжата и фейк пропагандата  не е "друга гледна точка" .

За ветеринаря ми знаеш мнението ... :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, miro20 написа:

... някой реве за социалните мрежи ...

изтрили им били някакви профили у фейса - уеуе да не повярва човек, де се е чуло и видяло баш у фейса акаунт да ти баннат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

Аз ти показах нагледно че българската модерация се контролира от прорашистки модератори , ти си пееш глупостите.

Не е така. Ти нямаш точна и ясна дефиниция на "рашисти". Това, което за теб е "про-рашистка медия", е абсолютно всяка една медия, която покаже и най-мъничкото сантиментче относно Русия, или е неутрална по въпроса. Дори и медии, които не оплюват Русия, са "про-рашистки", според теб. Единственото, което не е "про-рашистко", по твое мнение, е медия или човек, който яростно оплюва Русия. Достатъчно е някой да няма мнение и да запази неутралитет, и веднага ще го наречеш "про-рашист".

Ти нали осъзнаваш, че Facebook е американска компания, която не е просто някаква компания, а цяла медия, която играе ролята на про-Западна и американска пропаганда, и налагане на либерализма като идеология. По дефиниция, Facebook не може да бъде нещо друго, освен про-либерална/про-Западна медия.

Ако някой е казал нещо хубаво относно Русия, и това мнение не е било изтрито, това не означава, че Facebook е "про-рашистка" медия.

Имаш няколко профила ???  :) :)

А тук колко ? :)

След като  предварително си се подготвил с някоко профила, много добре знаеш че малко хора ще ти търпят лъжите и фейковете.

Лъжата и фейк пропагандата  не е "друга гледна точка" .

Не, нямах няколко профила наведнъж. Преди време, когато използвах Фейсбук, ми триеха профилите, тъй като споделях мнения, които не свпадан с официалния наратив. Всеки път, когато ми го изтриеха, създавах нов. В един момент се изморих, и реших да не използвам повече тази медия и да създавам профил след профил. Не съм използвам няколко профила наведнъж, а просто бях създал няколко профила с времето, след като предишен ми го изтриеха.

Не, не съм разпространявал лъжи или "фейк пропаганда". Това, което е факт, е факт. Вече многократно ти обясних как да провериш кое е вярно и кое не. Това, което аз казвам, е лесно сравнимо и наблюдаемо; обратното на това, което аз казвам, не е.

Ти друго освен да наричаш противоположното мнение "фейк" можеш ли? Явно не.

russophobe-vs-rational.jpg

За ветеринаря ми знаеш мнението ... :getout:

И все пак, няма как да отречеш, че това, което казва, показва, и доказва, е всъщност вярно, нали.

Показаното в горното видео, което споделих, не е лъжа, а истина. Ако смяташ, че лъже, посочи кое точно не му е вярно и къде точно лъже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, FatMan9 написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

Не е така.

Отново за тъпите и упоритите :

Цитат

Откритият преди 2 години офис със 150 служители, управляван от аутсорсинг компанията TELUS International, бе част от разширението на Facebook в Източна Европа. Но работниците в него като цяло не отговарят за българското съдържание.

Вместо това те са обучени да модерират постове на руски, турски и казакхски. Пред "Капитал" през 2019 г. от компанията коментираха, че те могат и да помагат на колегите си с български постове, но по-скоро по изключение.

https://clubz.bg/113348-tarsi_se_ofisat_na_facebook_v_balgariya

https://boulevardbulgaria.bg/articles/petitsiya-atakuva-neadekvatnoto-moderirane-na-balgarskite-profili-vav-facebook

https://kultura.bg/web/модерира-ли-се-от-тъмни-сили-нашият-фей/

https://trud.bg/ева-майдел-до-фейсбук-системата-ви-за-модериране-в-българия-не-работи-добре/

едва ли си чел всичко това за да имаш наглостта и безочието да ревеш за цензура среу вас, промитите рашисти комунета

Преди време, когато използвах Фейсбук, ми триеха профилите, тъй като споделях мнения, които не свпадан с официалния наратив. Всеки път, когато ми го изтриеха, създавах нов. В един момент се изморих,.....

тъп и упортит.

Не, не съм разпространявал лъжи или "фейк пропаганда". Това, което е факт, е факт.

Че за какво са те трили "профил след профил'  ??? :) 

Сетих се... очевидно представите ти за 'факти, лжи и фейкове' за нещо различно от това което са по определение.

:)

Ето конкретен пример как ти цитриам чернона бяло факти как модерацията на Мета за Блгария конкретно  е прорашистки ориентирана, ти не, не било така

Е как очакваш след като на черното викаш бяло, да те слуша някой за останалите ти 'анализи и ФАКТИ" ????

Няма как да стане.

Ветеринаря от Москва съм го чел и слушал  още като си нямал интернет. Така че няма нужда да ми го представяш  за каквото и да е.

Фейкометите си личите отдалече по "източниците ' си . :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мирко, кажи ми като на колега. Ако свалим неудобните на господарите ти паметници, кво ше направиш?  Ше изиграеш ли един кючек облечен в рокля на централния площад?  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Ако свалим неудобните на господарите ти паметници

Май така и не схващаш защо се свалят тези паметници.

Осъзнаваш ли колко ти е ограничено и плитко мисленето ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...