Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Мойра

Препоръчан отговор

Добре. Скийншотни и където ти казвам че си кух.  :)  Няма да ти стигне профила в "гугъл фото" да ги побереш.  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Че съм кух, можеш да ми казваш до 2136 година, но да наричаш някой

преди 1 час, miro20 написа:

болнави дефектни тошеффффци

си е за шамари отвсякъде.

:hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има заплахи и за енергиината и финансова сигурност на България. Хем няма руска газ, без която живота на Планетата е невъзможен, хем цената се върна на нивото от преди войната, хем България се отърва от Газпром, а и парното и топлата вода са в изобилие и на поносими цени. Всички нещастия на куп! Единственият "светъл лъч" е, че ни наритаха за пореден път от Шенген, а еврото е далеч. Остава да се чака Путин да дойде да ни "освободи" щото не се издържа вече!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, БаалБек написа:

Има заплахи и за енергиината и финансова сигурност на България. Хем няма руска газ, без която живота на Планетата е невъзможен, хем цената се върна на нивото от преди войната, хем България се отърва от Газпром, а и парното и топлата вода са в изобилие и на поносими цени. Всички нещастия на куп! Единственият "светъл лъч" е, че ни наритаха за пореден път от Шенген, а еврото е далеч. Остава да се чака Путин да дойде да ни "освободи" щото не се издържа вече!

Стига повтаря клишета, БаалБек. Тъй България е държава, умишлено заставена да зависи от външни източници, няма как да има такова нещо като "енергийна сигурност". Енергийната сигурност има когато ти имаш контрол над шалтера, а не когато шалтера е в ръцете на някой друг.

Останалото, което написа под формата на ирония, е глупост, която вероятно си чул от НОВА и бТВ; там редовно има лъжци, активисти, пропагандисти, фалшиви учени, фалшиви анализатори и фалшиви икономисти, на които им се плаща да четат сценарии, според който се случват само хубави неща и няма място за тревога - понеже "правителството ни обича", казват пропагандистите и лъжците, "и то ще реши всичките ни проблеми, ако гласуваме за този политик, за който телевизора ни казва, че трябва да гласуваме".

И защо еврото да е "далеч"? Нали уж скоро ще се приема еврото, което няма да реши никакви проблеми, въпреки че се твърди, че ще е решение на всички проблеми?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, PigMan9 написа:

Тъй България е държава, умишлено заставена

Предполагам, че си българин/българка? Ако е така тогава - Как не заставиха теб и останалите плоскоземци от форума и разни социални мрежи? Нали ходите да гласувате? И?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, БаалБек написа:

Предполагам, че си българин/българка? Ако е така тогава - Как не заставиха теб и останалите плоскоземци от форума и разни социални мрежи? Нали ходите да гласувате? И?

Не разбрах какво точно питаш. Нали живеем в България? Ако е така и държавата е заставена да е в зависимост от външен доставчик, тогава всички ние сме заставени да зависим от този външен доставчик - защото ние консумираме енергията, която България, заставената в зависимост държава купува от този външен доставчик.

Примерно, аз живея в България, но нямам право сам да си произвеждам енергията или да купувам енергия от която си поискам държава. Дори и да купя соларни панели, аз пак трябва да плащам данъци за тези панели, въпреки че праветолството няма НИЩО общо с тези панели, за които ми иска данъци.

Да гласувам ли? Кой ти каза, че гласувам? Отдавна не гласувам, тъй като разбрах, че няма смисъл. Гласуването и идването на нови хора във властта представлява ситуация, при която едните става, че да седнат другите; да се махне чумата, че да дойде холерата. Едните стават, другите сядат - резултата, който новите политици и партии дават е същия като резултата, който предишните политици и партии са давали. Всички твърдят, че те ще оправят проблемите, само трябва да гласуваме за тях. И какво става като гласуваме за тях? Идват на власт, облагодетелстват се, служат на чуждестранни агенти, олигарси и подривници, а нас ни забравят. Като се има предвид това, аз лично не виждам никакъв смисъл да се гласува. Дали ГЕРБ са на власт, дали са БСП, дали са "Демократична България", дали са "Има Такъв Народ" - все едно и също ще е положението...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, БаалБек написа:

Путьо ще е зает сам да се освобождава. Най-много да му платим "дължимото" за газта, след като му свършиха рублите и пак чака да му пуснат евро и долари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Путьо ще е зает сам да се освобождава.

е, да не забравяме, че все пак си има съюзници, на които може да разчита: Китай, Беларус, Северна Корея и какво беше онова африканското племе, Еритрея ли се казваше.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, miro20 написа:

Ама разбира се :) :) :) болнави дефектни тошеффффци

Лоботомиркооооооо, пак ли изпадна в безизходица и ти остана последният "влак" - да се хванеш за ТЕЛК-а ми :lol6:

В защита на тезата си - нищо, йок, няма. Няма и да има. Не е лесно да се защитава туй, що е незащитимо :jeer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Лоботомиркооооооо, пак ли изпадна в безизходица и ти остана последният "влак" - да се хванеш за ТЕЛК-а ми :lol6:

В защита на тезата си - нищо, йок, няма. Няма и да има. Не е лесно да се защитава туй, що е незащитимо :jeer:

И какво има в тезата ми за журналистите ? Вие ги плюете, а сте мижави хлебарки спрямо тях. Именно вие "защитавате незащитимото" като "матросовци на амбразурата"

само защото показват истинското лице на путинизма и режима на който /необяснимо за мен /  сте верни роби.

И преди съм ти казвал.. не ТЕЛКа ти е проблема... Стивън Хокинг физическата немощ не му пречеше да е гений.

Комунетата сте ментално психически увредени и дефектни антибългари . Твоята злоба , постоянни безсмислени заяжданици , спекулиране и логика "ти аквариум имаш ли значи си п..рст"  след които си вечно затапен и осран, не са проблем на ТЕЛКа

на 6.01.2023 г. в 10:52, M.Николов написа:

Че съм кух, можеш да ми казваш до 2136 година, но да наричаш някой

си е за шамари отвсякъде.

кухи сте.

скрийншотни си го .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И какво има в тезата ми за журналистите ? Вие ги плюете, а сте мижави хлебарки спрямо тях. Именно вие "защитавате незащитимото" като "матросовци на амбразурата"

само защото показват истинското лице на путинизма и режима на който /необяснимо за мен /  сте верни роби.

Какво точно показа този журналист? Същите алабализми като онези на кака Ленче за четирите хиляди лева. 

И преди съм ти казвал.. не ТЕЛКа ти е проблема... Стивън Хокинг физическата немощ не му пречеше да е гений.

И що тогава изобщо го намесваш? И то винаги в случаи като този, когато си наврян в на кучето г*за и нямаш други аргументи :laughing5:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се , не съм учуден. Това са схемите на "пробита България" през която рашистките служби и олигарси финансират и перат пари и провеждат своите операции в цяла Европа

https://clubz.bg/131600

Цитат

Шведските власти издирват руския бизнесмен Станислав Алешченко за неплатени данъци. Дотук тази новина не звучи особено скандално. По-интересното обаче е, че въпросният Алешченко е подозиран във военен шпионаж в Швеция, свързан е с някои от най-важните за Москва руски фирми и притежава български паспорт. Това става ясно от шведския граждански регистър.

От Алешченко се изискват 70 милиона евро данъци. Данъчната служба му е изпратила първата сметка, която той трябва да плати до края на януари.

За Алешченко не се знае много. Съпругата му пристига в Швеция през 90-те години на миналия век. Официалните ѝ доходи са скромни, но това не ѝ е попречило да закупи в страната активи на стойност 96 милиона долара.

теоретично сега трябва да защитим сега този наш скромно богат "виден български гражданин "

:giggle1:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Какво точно показа този журналист?

Кое от казаното по горе че сравнение с тях вие сте "мижави хлебарки" , не разбра ??

Естествено че не можеш да осмислиш "какво показва" , камо ли по същество да коментирате.

Единствено което можете увредените психясали дефектни червени комунета и комсомолци , е да тролите и да се заяждате с неща които дори не разбирате.

Класика.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Естествено че не можеш да осмислиш "какво показва" , камо ли по същество да коментирате.

Единствено което можете увредените психясали дефектни червени комунета и комсомолци , е да тролите и да се заяждате с неща които дори не разбирате.

Бла-бла-бла... и отново нищо конкретно.

Журналистчето изтропа същият алабализъм като кака Ленче, само че вместо "4000лв", извади от ръкава "македонски журналист" :getout:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, ivottoshev написа:

И що тогава изобщо го намесваш? И то винаги в случаи като този, когато си наврян в на кучето г*за и нямаш други аргументи :laughing5:

Именно!

Мирча, скрийншотни си го, когато излезеш на кучето от г@за.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, M.Николов написа:

Именно!

Мирча, скрийншотни си го, когато излезеш на кучето от г@за.

Ми то вие сте хлебарктие наврени на кучето в ... да ме извиняват животинките, аз тях ги уважавам все пак .

За вас, мизерабълите комунета няма значение същността на казаното и кой журналист какво е казал ... важното е да серете из темите с офтопици и заяжданици.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, M.Николов написа:

За този журналист ли става въпрос?

Професия журналист или професия къртица?

Трябваше да изчетем безсмислени биографии, за да ни кажеш, че проблемът е, че журналистът работи само срещу Русия ? Брех каква изненада. Сигурен съм, че дядото писал това има куп статии, както очаквано, че лошият Запад е виновен, но и много статии критични към Русия, нали ? Чакай да проверя... Или е достатъчно да позная ? :) 

А някакъв друг аргумент против журналиста ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, N1K17Y написа:

А някакъв друг аргумент против журналиста ?

Нито един, въпреки че целта на статията е ясна. Да заработят онези 150евро за които Грозев говори. :)  

Как 'случайно" се пръкнаха всички прорашистки сайтове ТОЧНО сега да оплюват Грозев, който от доста години си е в публичното пространство, а и съм го цитирал лично аз от 2014 г най вече покрай разследванията за Боинга, после отравянията на Скрипалите, на Навалний , Гебрев,  пътуванията на групите на ГРУ и ФСБ , и какво ли още не.

Ама видиш ли "николоффффффците'  комунета "се сетиха" точно сега да го плюят.

Къде бяхте преди бре , командорени мизерабъли недни тролченца ?? :hit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гледам, някои хора си изпускат нервите.

Той отдавна е обявен от руснаците за британски агент, та нищо ново под слънцето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, M.Николов написа:

Той отдавна е обявен от руснаците за британски агент, та нищо ново под слънцето.

Как няма да си изпуснат нервите, като те са от неговия дол дренки, естествено в лошия смисъл. Може да са следващите цели, заради тролските си изяви в полза на сащ/есср срещу страните противниците на интересите на западнясалият свят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, M.Николов написа:

ахааа... щом е обявен от руснаците, това е миродавната единствена истина  :) :)

А за комунетата  рашистката  "истина" и пропаганда са ви и библия и енциклопедия, и верую.... Аксиома  откоято тръгва света. :) 

Кухи сте и такива ще си останете.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не точно, но повдига някои съмнения, но не и при такива, като теб.

Поне интересувал ли си се от разследванията на Белингкет и екипа на Хигинс и Грозев ??

От 2014 г повтарям, съм ги цитирал, тогава рашистката пропаганда не ви инструктира , и не бяхте толквоа активни в плюенето .

Сега ,след като атаката срещу него се активизира  , всички запяхте в един глас.

Странно ? За мен не. Щото степромити мозъци дето четете само това което ви спуснат и "мислите" това което ви наложат.

И когато ви наложат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, miro20 написа:

А за комунетата  рашистката  "истина" и пропаганда са ви и библия и енциклопедия, и верую.... Аксиома  откоято тръгва света. :) 

Кухи сте и такива ще си останете.

Това си е твоя измислица. 🤣

Няма такова нещо, като "рашистка" [нещо си...]

Не, руските гледни точки не се използват, като "библия" или "енциклопедия".

Не, не сме "кухи".

Съвет: престани да си измисляш въображаеми врагове, чрез които да обясниш и рационализираш политическите провали на любимите си партии а политици.

main-qimg-402c4f6a487688fd90720ab3ae3f90

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...