Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

Интересни са реакциите.

Обърнете внимание кой каккоментира в медийното и интернет пространството .

:popcorn2:

Случайно или не, тези които омаловажават случая или се подирават са същите от лагера на Черепа и пРезилдента които синхронно подеха тогавашната кампания , подкрепяха платени агинтки  и протести

:) 

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 221,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Интересни са реакциите.

Случайно или не, тези които омаловажават случая или се подирават са същите от лагера на Черепа и пРезилдента които синхронно подеха тогавашната кампания , подкрепяха платени агинтки  и протести

Слави е потресен. Нали знаеш кой е Слави. Имало едно време една партия итн.

П.П. Абе Мирко, в "гневник" под статията за...хм, атентата(?), са писани към 700 коментара. Туй почти е надхвърлило всякакви рекорди. Чудя се дали не е постановка. За няколко различни цели.

А не е ли странно че още в никои новини не съм чул това с което се закани прокуратурата да проверява за санкциите ? ?

https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-русия-и-путин-обсъждане/page/159/#comment-5553523

Ако съм пропуснал че има тази новина в нашите медии , моля ме поправете :) 

По нататък ще си направите ли взаимовръзките сами и кои конци накъде водят ?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

П.П. Абе Мирко, в "гневник" под статията за...хм, атентата(?), са писани към 700 коментара. Туй почти е надхвърлило всякакви рекорди. Чудя се дали не е постановка. За няколко различни цели.

Днес въобще не съм поглеждал любиата ти медия :) 

Но ако искаш  задай и там горния ми въпрос за проверката на прокуратурата за прилагане на санкциите .

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Чудя се дали не е постановка.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0CyHPRTFmBdUSfXQ7qvrRGuTL2wig6NYdkEh7bSGYauTcPCEkqd2Pin5bQTjZXExAl&id=100070679431794

преди 25 минути, miro20 написа:

А не е ли странно че още в никои новини не съм чул това с което се закани прокуратурата да проверява за санкциите ? ?

https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-русия-и-путин-обсъждане/page/159/#comment-5553523

Ми не, не е странно. Що да е странно че измишльотините които ти се иска да са верни, ги има обикновено само на по едно място и никой друг не ги препечатва? Същата история като оня линк с инфото дето руснаците планували да вземат Крим още преди незнамсиколкоси години, но така и не можа да намериш онзи алабализъм и от друг източник :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Днес въобще не съм поглеждал любиата ти медия

Това, що ли ми звучи като самопризнание. 

преди 2 часа, miro20 написа:

3 килограма тротил срещу бронирана кола :lol6:Добре, че Кирчо да ви докара кризата, мафията не може да си купи повече материал. 

Едно мнение, с което съм съгласна. И на мен ми мирише на постановка. Точно пък Иван Гешев нищо не направи. По - точно стана известен с това, че делата му окапват като круши в съда.:popcorn2:

Цитат

Аз не съм специалист въобще, но това, което показаха като място на взрива и твърдяха, че е дълбоко 30-40 см и с 3 метра диаметър е обида за интелигентността ни. Все едно някой беше запалил огън и го беше изгасил. Никаква дълбочина и около метър най-много диаметър. В мутренските години е имало момент, в който приспивам детето си, а от прозореца виждам една мутра  бяга, а след нея друга мутра с пистолет го преследва. В центъра на София, посред бял ден. Е, оказа се, че пак сме в първи клас и затова може би реформаторите са виновни. Утре ще протестират срещу тях прокурори и съдебни служители. Точно те пък защо, загадка. Много ми мирише на постановка, за да си поискаме сами бащицата и здравата ръка.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Ми не, не е странно. Що да е странно че измишльотините които ти се иска да са верни, ги има обикновено само на по едно място и никой друг не ги препечатва? Същата история като оня линк с инфото дето руснаците планували да вземат Крим още преди незнамсиколкоси години, но така и не можа да намериш онзи алабализъм и от друг източник :)

Няма измишльотини .

А за предварителната подготовка на Рашистан за анексията на Крим има във всички публични източници , за това  каква и кога е била ескалацията и кога и как е имало преди инциденти и признаци за подготовка.

Това са публично известни факти, освен интервютата със министри генерали, и т.н. 

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

:hush:

Всичко останало са твои гърчове , които се радвам че всеки път те жегват толкова здраво :) 

По темата :

преди 19 минути, Anneliese написа:

По - точно стана известен с това,

...че бе мишена на олигарси , мафия , и най вече на Черепа, който се бе заклел да отстрани тримата, между които и Гешев.

Изгледай клипа по горе.

преди 27 минути, miro20 написа:

Няма измишльотини 

Дори и инфото че земята е плоска го има на повече от едно място, а твоето инфо по тези два случая не можеш да го потвърдиш от втори източник. Сметай, баце, за какви партенки иде реч  :giggle1:

Мирко силно обича гешефта. Толкоз силно, че е поставил цирка в тази тема. А за мен гешефта е много далеч от еманацията на националната сигурност.

преди 14 часа, miro20 написа:

Интересни са реакциите.

Григор Лилов не беше ли от вашата групичка?

Питам за един приятел.

:wub:

https://www.actualno.com/opinion/grigor-lilov-za-vzriva-sreshtu-geshev-hajde-stiga-s-tezi-spektakli-news_1960598.html

преди 7 часа, Филипов написа:

На всеки, който е ходил в казарма му е ясно. 

Именно . Тоя олигофрен дето го цитираш ако и да е бил в казарма никога взрив не е виждал .

Сам казва " колко е 3-4 кг тротил аз не знам... " .... ямата обаче била копана с мотиката... :) :)

Излязоха и разни "фейсбук сапьори" , които се скъсаха да обясняват как много плитка ямата, бла бла бла..

С който обаче съм говорил, който е виждал взрив , който е ходил в казарма, който знае /з аразлика от вас/  всекиказва че когато врива е над повърхността, е нормално да неостави яма или дупка или всичко това, на което фейсбук пишман-сапьорите се подиграват

Така че взрива си е напълно реален и силен, а аз продъжлавам да се радвам как се излюпват старите пропагандатори от кръга "хаджигеновци" , гномове, пРезилдентски експерти и всичката мафиотско-червена сволочь която бе впрегната да плюе много отдавна Гешев и бе впрегната да изпълнява мафиотската поръчка на Черепа.

Същите тукашни тролченца се пръкнахте да пригласяте разбира се, в хор :)

преди 13 часа, M.Николов написа:

Григор Лилов не беше ли от вашата групичка?

Питам за един приятел.

:wub:

https://www.actualno.com/opinion/grigor-lilov-za-vzriva-sreshtu-geshev-hajde-stiga-s-tezi-spektakli-news_1960598.html

Ами същите фейсбук сапьорски "анализи"  върхуманипулативно представени  снимки.  :)

То и гугъЛена има коментар и "експертно сапьорско" мнение по въпроса :)   е И ?

И Не знам за каква "групичка" говориш, припомни ми кога Григор Лилов съм го цитирал като експерт-сапьор ? ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Само лекичко да припомня ...

• Божков: Да. Имах, имах от някои политици предложение да направа партия и да ги подкрепа. А пък да такова, да ме вкарат в Парламента. А моите, моите опорни точки утре аз ше ги дам, за политическо движение...
  • Мъж: Хъ. Абе, и Конституцията плаче за промяна. И, а.
  • Божков: Абе, няма да събереме сто и осемдесе" депутата. Но аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията.
  • Мъж: Да. Те.
  • Божков: Нали тя казва мандата какъв е и колко е, ама точно клви правомощия има са описани в Закона за съдебната система. Там моле го променим без Конституция.
  • Мъж: Да. Божков: Като го напра'име фигурант като Президента, точно клво ше ни вреди Гешев...
  • Мъж: Да...
  • Божков: Но моята тактика е, ти го казвам ей така, щото те чувствам близък, е първо да бутна Влади и т"ва. Един по едни. Виж, че аз не, не обръщам внимание на никой друг. Удрям само по Влади и по Бойко. Другите не ме интересуват, колкото и да се опитват да ми раз-раздвоят вниманието.
Цитат
Ако за миг приемем,че това е истински атентат ,може да е инсценировка на Борисов. Той вече веднъж глупашки се изхвърли,че ако иска можел да наложи диктатура в България,но не искал...

Такааааааааааааааа, ясно, прави се постановка, вероятно с цел руснаците да бъдат изкарани виновни, и по - конкретно руската посланичка госпожа Митрофанова.............Вече наистина стигнаха много, ама много далеч мутрите..............

Цитат

Това го прочетох другаде, копирам го -  братя Маргини
- братя Галеви
-Мито Очите
- Златко Баретата
-Жоро Главата (син на Славов телето)
- сина на Миню Стайков
- Арабаджиеви
- Бобокови, Барбукови
- разните Бирми
- Баневи
- Брендо, Шопа
- "ало" измамниците пак се пявиха
- маса"дипломати" руски
и т.н.

Буквално си служат с методите на нацистите и американците. Помним Райхстага и кулите - близнаци, нали? Сега, ако започнат тормоз срещу руснаците, ще стане лошо. Един мутряга е готов на всичко, за да стане на неговото, а за България грам не му пука!

Дано, ако почне тормоз срещу нарочените руснаци, руската общност у нас да реагира. Шумно, много шумно!

И отговорът на Русия да е такъв, че САЩ да не посмеят повече да действат у нас!

Точно, и аз си го мисля същото. Никакъв кратер не е това!

Цитат

Нелепи са опитите да ни убедят колко страшен е бил атентата - кратери, пламъци по 4-5 метра, взривни устройства по всички възможно маршрути. А в същото време ни показват снимки на "кратер", все едно дълбан с детска лопатка, а по дървото, което придоби национална слава, няма дори следа от пламъци или взрив. Бронираният джип се е разминал с ударната вълна само за секунди и благодарение на една щастлива случайност. Всичко това буди сериозни съмнения в автентичността на атентата.

Ето това е кратер:

https://en.wikipedia.org/wiki/Explosion_crater

Цитат

Какъв атентат е това щом не могат да накарат хората във Фейса и в БГ Мама да повярват? Аматьори!

Меко казано!:yanim::popcorn2:

Съвсем логични въпроси, които всеки трябва да си зададе:

Цитат
Аз и за друго се сетих - имало намерени взривове и по другия маршрут на Гешев??? Алоооу, да има и втора засада е ОК като тактика, но за да се взриви вторият взрив и там е трябвало да има човек с дистанционно, нали? И след като се е разбрало, че Гешев няма да мине по този маршрут, онзи с дистанционното какво прави? Отива си без да вземе взрива, та полицията удобно да го намери, да го анализира, евентуално да намери отпечатъци или ДНК... Не ви ли звучи изумително тъпо да си зареждат взрива да го намери полицията? А и тя как го е намери толкова бързо? Стотици полицаи са обхождали тревата и храстите по всички маршрути? Ми не знам само на мен ли ми звучи абсурдно?

Цитат

И още един въпрос. По какво съдят за много професионалните действия? Само по това, че бомбата е поставена на завой и колите намаляват скорост? Ами ако е дело на професионалисти, всеки лаик знае, че ВИП персоната не се вози в първата кола от кортежа, но взривът е гръмнал точно при нея и леко я бил избутал.  Кое му е професионалното на това ?
Би било професионално, ако е инсценировка и Гешев въобще не рискувал семейството си с този гърмеж при първата кола.
БТУ, на семейна разходка ли са били с бронирания кортеж, или по работа?

преди 11 часа, Филипов написа:

На всеки, който е ходил в казарма му е ясно. 

преди 4 часа, miro20 написа:

Именно . Тоя олигофрен дето го цитираш ако и да е бил в казарма никога взрив не е виждал .

Сам казва " колко е 3-4 кг тротил аз не знам... " .... ямата обаче била копана с мотиката... :) :)

Излязоха и разни "фейсбук сапьори" , които се скъсаха да обясняват как много плитка ямата, бла бла бла..

С който обаче съм говорил, който е виждал взрив , който е ходил в казарма, който знае /з аразлика от вас/  всекиказва че когато врива е над повърхността, е нормално да неостави яма или дупка или всичко това, на което фейсбук пишман-сапьорите се подиграват

Така че взрива си е напълно реален и силен, а аз продъжлавам да се радвам как се излюпват старите пропагандатори от кръга "хаджигеновци" , гномове, пРезилдентски експерти и всичката мафиотско-червена сволочь която бе впрегната да плюе много отдавна Гешев и бе впрегната да изпълнява мафиотската поръчка на Черепа.

Същите тукашни тролченца се пръкнахте да пригласяте разбира се, в хор :)

Ами същите фейсбук сапьорски "анализи"  върхуманипулативно представени  снимки.  :)

То и гугъЛена има коментар и "експертно сапьорско" мнение по въпроса :)   е И ?

И Не знам за каква "групичка" говориш, припомни ми кога Григор Лилов съм го цитирал като експерт-сапьор ? ?

Дори изобщо да не знаеш за какво става въпрос-само с три клика можеш да добиеш представа ;)

Децата на плажа правят по-големи дупки с лопатки и кофички😂

И на мен ми е мътна. Със семейството опитва да се изкара жертва и да спечели съчувствие и обич. Адски много мразя използването на деца!

Цитат

Още повече, че специалисти по сигурността казаха, че ако е имало заплахи за Гешев както той самият твърдеше, не е възможно той и семейството му да се придвижват заедно. Нещо ми е много мътна тази работа със семейството.....

Такива неща трябва да накарат хората да се замислят и да не вярват нито на политици, нито на журналисти. Щом има толкова много разминавания, значи има доста съмнителни неща около този "атентат"!

Цитат
Нещо много се разминават данните със съобщените първоначално, първо - семейството му е било там, сега не е било. Та охранител пострадал, сега пък не е пострадал, "кратерът", дръвчето до инцидента, което било живо и здраво въпреки 4 метров огнен стълб, отделно показаните снимки на иглолистно дърво, а на мястото има широколистно. Дано все пак някой професионалист си свърши работата най-сетне и нещо да поразкрие. Засега Сарафов говори големи глупости. Представям си тези, които са му подчинени на какво ниво са.

Цитат

Знаех си, че в някакъв момент Путин ще се окаже в дъното на атентата срещу Гешев. Въртим, сучем, има си един главен виновник за всичко и сме готови във всеки момент да си измием ръцете с него.

Цитат

Първо, не знаем дали е било тротил. Изказването беше за 3 кг тротилов еквивалент, а не за тротил. Това е съвсем различно понятие. те и атомните бомби се мерят в тротилов еквивалент, а не са с тротил в тях .
Второ, колкото и да ти е чудно, тротил се намира много лесно - на всяко учение армейците гърмят за реализъм тротилови пресовки, така наречени "артилерийски гръм".  И къде гръмнали, къде мушнали в торбата и продали няма как да се установи. За снаряди хайде - броят гилзите. Но за изгърмените взривове какво да покажат за да ги отчетат, освен един протокол?

преди 5 часа, Anneliese написа:

И отговорът на Русия да е такъв, че САЩ да не посмеят повече да действат у нас!

Ама преди това ще има СВО срещу берковското княжество с тотално спиране на нета хихи

преди 5 часа, Anneliese написа:

Знаех си, че в някакъв момент Путин ще се окаже в дъното на атентата срещу Гешев. Въртим, сучем, има си един главен виновник за всичко и сме готови във всеки момент да си измием ръцете с него.

Просто всички противници на Гешев и червена мафия са по един или друг начин и степен с руски връзки.

344015419_748946280351645_50764241565226

преди 16 минути, miro20 написа:

Просто всички противници на Гешев и червена мафия са по един или друг начин и степен с руски връзки.

Мдааааа, дори и американските конгресмени са с руски връзки, а пък Гешев е чист като сълза на младенец :lol6:

Американски конгресмен е поискал санкции срещу Гешев

Нека мирковските гърчове и опити да изкара черното - бяло, да започнат СЕГА :D

Олеле, Мирко е станал кат байдън, ръкува се с призраци, изчислява височина на поставяне на взривни устройства в просънища, след като преди това не е успял с хвърляне на боб. И аз не мисля, че шашката е била заровена на дълбоко. Толкова от моята липса на експертиза.

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Мдааааа, дори и американските конгресмени са с руски връзки, а пък Гешев е чист като сълза на младенец :lol6:

Американски конгресмен е поискал санкции срещу Гешев

мдааааа

само че :

https://trud.bg/писмото-на-конгресмена-уорън-дейвидсън-провал-на-опита-един-лобистки-акт-да-бъде-представе/

тошефффффф пак се осра и замириса.. :) 

Още една версия за атентата срещу Иван Гешев - български олигарси, в координация с Кремъл

Следователите ще трябва да решават пак вечния български казус – ще оставим ли руснаците у нас да си разиграват коня безнаказано, или най-сетне ще затворим вратата за кремълските атаки срещу държавата

Авторът

03 MAY 2023

Димитър Попов, специално за Faktor.bg

Тъй като разследването на атентата срещу главния прокурор обрасна с различни версии, някои от които са съвършено екзотични, като например тази за имитация на атентат, аз ще добавя още една. Не е оригинална версия, напротив, обичайна е за нашите географски ширини, но ще я споделя, тъй като никъде в социалните мрежи, където иначе гъмжи от “следователи” и “сапьори”, не я срещнах. Тя почива върху римския следователски метод, който в превод на български гласи: 

„Кой има полза?“

Според моята версия, атентатът е организиран от два центъра – български олигархичен кръг с клонове в Белград и Дубай от една страна, и Кремъл от друга. Въпреки телефонните записи на прокуратурата, в които Къро  и човекът на Цецо от Белград, наричат ДБ и ПП малоумни, но наши хора, не вярвам в тази работа да са замесени и партиите на промяната. Вярно е, че те пуснаха версията за инсценировка и заприличаха на онзи, дето „гузен негонен бягал“, но обективно погледнато, дори А. Атанасов няма полза да убива главния прокурор, защото няма как да му заеме мястото после.
Каква е ползата от атентата за обидените олигарси в Сърбия, в Дубай и в Швейцария? Естествено отмъщението, както и предупреждението към останалите магистрати да внимават кого съдят. Имат ли олигарсите ресурса да убият главен прокурор? Имат парите за да платят един толкова скъп и рискован атентат, имат нахалството да го направят, както и сигурността, че ще останат безнаказани. Имат вероятно и надежда, че следващият главен прокурор ще бъде доста по-диалогичен от Гешев.  
Защо обаче си мисля, че в този атентат 

има и руска връзка

Защото ползите за Русия са толкова явни, че няма как да бъдат пренебрегнати дори от следовател – русофил: 
- първо, атентатэт вече задълбочи огромното напрежение между тези, които мразят Гешев и тези, които го подкрепят, а това ще задълбочи политическата криза и ще усложни създаването на евроатлантическо редовно правителство;
- второ, атентатът доказва на САЩ, че България не е съюзник в НАТО, а фалшива държава, в която Русия може да елиминира всеки, който официално подкрепя Украйна и иска да арестува Путин;
- трето, атентатът доказва на ЕС, че България е държава от третия свят, която няма място в Европа, в Шенген и в Еврозоната, защото разбива европейското единство;
- четвърто, атентатът срещу гонещия руските шпиони Гешев нагледно подсказва на всички русофоби в България, че не са защитени от дългата ръка на Кремъл;
- пето, насажда страх и паника в българското общество, което без друго е дълбоко разделено и депресирано в момента. 
Няколко щрихи, които останаха встрани от вниманието на интернет- следователите: 

първата международна агенция, съобщаваща за атентата срещу Иван  Гешев, е руската ТАСС,

(виж ТУК, б.р )
Случайно ли е, че руснаците веднага отразиха тази новина, сякаш я бяха очаквали предварително? Аз в случайности не вярвам! Напротив, както предвидиха военни експерти,  чието мнение коментирах и аз преди двайсетина дни, Кремъл следва руски план за изваждане на България от НАТО и ЕС. 
Първата му фаза беше успешно завършена благодарение на двегодишните усилия на Радев, на руските му съветници и на полезните идиоти, които разградиха държавата и в предизвикания хаос пуснаха руската мечка в нашата кошара свободно да вербува овчици за своята трапеза.
След изборите на 2 април започна и втората фаза от плана. Първото мероприятие беше наречено "Поход за мир". В него хиляди русофили размахвайки руски знамена и плакати в подкрепа на агресията на Русия, се опитаха да предизвикат сблъсъци. Не постигнаха целта на самото мероприятие, но сблъсъка по русофилска линия все пак се състоя в мрежите, и те успяха да заработят съответното финансиране по тази точка от плана. 

Сега атентатът срещу главния прокурор ми прилича на второ мероприятие от втората фаза на руския план, и този път целта му е изпълнена:

противници и привърженици на Гешев вече се хванаха за гушите

Преговорите за редовно правителство зациклиха, от ЕС са изумени, че под носа им мафиоти атакуват цяла държава безнаказано, а прокурорите и магистрати излязоха да кажат, че не се страхуват, което си е сигурна реакция на уплашени хора.
Та като прилагам метода „Кой печели“, аз смятам, че е много вероятна следната версия за този атентат: български олигарси, в координация с Кремъл, са платили на екипи за мокри поръчки в България, които са организирали атентат срещу Гешев. Така хем Кремъл изпълнява втората фаза от плана, без да се замесва пряко, хем онези, дето се събираха в Сърбия, остават недосегаеми и отмъстени!

Дали е възможно хората в Сърбия и Дубай да имат руска връзка в своите биографии? Имат, и това отдавна е доказано, особено по финансова линия. Така че ако те са в дъното на този атентат, а за това самата прокуратура още преди взрива изнесе доста данни, следователите ще трябва да решават пак вечния български казус – ще оставим ли руснаците у нас и тяхната  пета колона, да си разиграват коня безнаказано, или най-сетне ще затворим вратата за руските атаки срещу държавата?

https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-oshte-edna-versiya-za-atentata-sreshtu-ivan-geshev-balgarski-oligarsi-v-koordinatsiya-s-kremal

преди 1 час, miro20 написа:

Знаех си аз, че така ще стане...

преди 11 часа, ivottoshev написа:

... и ти не ме разочарова.

Като дресирана маймунка си, Лоботомирко. Кажа ти да направиш нещо, и ти слушкаш и изпълняваш  :jeer:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Знаех си аз, че така ще стане...

Споко, другият път ще се аргументира за нещо в България, с почесването на абориген на планетата Матхуб, обикаляща звездата К7БДС-2014.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.