Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има заплахи за сигурността на България

Featured Replies

преди 11 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Радев да покаже мускули

Радев се наака еднозначно и категорично по една толквоа дребна и никаква тема като СЕТА, ГМО-тата, кремвиршите и т.н. ? .

А какво да говорим за наистина сериозните неща, засягащи нашата териториална  и национална сигурност ? ?

преди 3 минути, nikssi написа:

Забравихте май!

О да, много хора забравиха и се мятат като ветропоказатели по тази тема.

затова и се разцепи ДПС, затова наМестан квичи в посолства, затова тук някои пропагандират Турция като приятел, щото е с Путлер, друг път като враг.

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 221,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега няма нищо, да. А преди години на няма и 10 км от него беше Поделение 34640 - ПВО войски, с ракети земя-въздух,  която се водеше в село Брод ( съседното на въпросното Горски извор ), но всъщн

• Джугашвили
    Джугашвили

Аз ще цитирам Божидар Димитров.    

Публикувани изображения

Бойко не ги е говорил тия неща на Меркел! Къв му е приноса на тия срещи?

Аз го казах, истинските политици едно време слагат желязна завеса и си живеят народите им спокойно!

Не мисля така, аз съм реалист. Той и Хитлер така си говореше, а какво стана? Някой да се намеси за анексираните Елзас, Лотарингия, Саар и Судетските области? Великобритания и Франция защитиха ли Полша?

Не ви съветвам да лежите на фалшивата кълка, че на нас това няма да се случи. Преди този да бъде озаптен, ще пострадаме ние! Бъдете реалисти и практици, мислете за най - лошото, защото от турците добро никога не сме видяли!

Сериозно гооря, реагирайте, докато е време, не чакайте последния момент, не чакайте чудеса, спасете се саи! Евакуирайте всички деца, инвалиди, възрастни и жени от Южна и Югоизточна България, защото те ще паднат първите жертви! Вземете си всичко: лични документи, документи за собственост на къщи и апартаменти, земи,  коли, вземете си всичките пари и бижута, семейни снимки и архиви, всички книги и албуми , защото турците ще поругаят всичко културно. Евакуирайте градските и селските архии на сигурно място, също така църковните и манастирските, да не повтаряме старите грешки. Знаете ли турците колко много ценни книги и архиви са унищожили при нашествието и как заради това  днес не можем да възстановим историята си? Така че, евакуирайте, ако трябва и насила  свещениците, монасите и монахините, църковните утвари, архиви, иони, всичко ценно, всичко, покрито със злато, сребро и всякакви ценни камъни. Направете подробени снимкови и видеоархиви на църквите и манастирите, на стенописите и иконите. Не оставяйте  никаква храна, никакви лекарства и консумативи. И най - важното : знамето! Да не остане неприбрано и едно българско знаме! Да не позволяваме и едно наше знаме да бъде пленено или поругано!

Този ще пусни нелегалните имигранти, а след тях ще дойде и турската армия! Затова го казвам! Защото съм абсолюте реалист, знам как действат диктаторите!

Приберете всичко, погрижете се като стане нашествието, да бъдат спрени водата, телефоните, интернета, тока. Приложете принципа на изгорената земя, така ще останат без храна и препитание, а пожарите ще ги забавят! Не бива да има никакви храна, напитки и лекарства по магазините и аптеките. Евакуирайте музеите, галериите, библиотеките. Направете капани по пътищата. Вадете оръжията. Враг най - лесно се обезоръжава, ако не вижда, ако няма зрение, ако е осакатен.

А относно изборите: излезте всички българи да гласувате! Всички! И се оглеждайте за съмнителни елементи. Докладвайте по форуми, фейсбук, ДАНС, медии всичко, което ви се стори нередно! Използвайте си телефоните, правете снимки и клипове, докладвайте всяка нередност, всеки съмнителен човек, всеки опит за чужда намеса, особено в смесените райони! Аз ще се оглеждам в нашия  край, въпреки, че ние сме изгонили нашите поробители.

Помнете, дошло е време разделно. Харесва ли ви или не. Трябва да защитим страната си, завещана ни от дедите ни. Те се жертваха за нас, за да живеем ние свободни. Не предавайте заветите и идеалите им. Не повтаряйте стари грешки. Не допускайте ново робство! Тази страна е наша!

Помолете Сърбия, Македония и Русия за помощ. Кажете им, че ако ни изоставят така, както Франция и Англия изоставиха Полша, че изоставят ли нас християните да страдаме, ще си навлекат гнева на Бога! Припомнете на сърбите думите на баба Ванга, защо Югославия се е разпаднала : "Оти сърбите псуват Бога." 

преди 2 часа, Мойра написа:

Както вървят нещата, Ердоган ще предизвика сбъдването на едно ужасяващо пророчеството.

Изникна сензационно пророчество: Русия ще изтрие Турция от картата на света

Силно се съмнявам Старецът Паисий, да има нещо общо с това "пророчество". Той е светец и лечител, Божи човек с огромна вяра, който просто не се е занимавал с предсказания и обещания...

В момента Русия няма никакво намерение да изтрива Турция, от където и да било. На Русия и трябват съюзници, срещу много, много сериозен враг, целящ нейното собствено изтриване. Дързостта на Ердоган никак не е случайна! "Самозабравил се диктатор"? :D Твърде лековато обяснение, на една доста сложна ситуация, в която ние сме сами сред вълци! Сами се насадихме в нея, увлечени в борбата- кой да открадне повече...

Anne, последния момент мина много отдавна. Беше време, когато трябваше да се мисли- сега няма смисъл. В момента можем само да чакаме и да видим, какво ще стане. И да се надяваме на Чудо...

п.п. И кво ся? Доган ли ще спасява България?:D   Пази Боже...

Редактирано от язе (преглед на промените)

• Автор
преди 16 минути, язе написа:

Силно се съмнявам Старецът Паисий, да има нещо общо с това "пророчество". Той е светец и лечител, Божи човек с огромна вяра, който просто не се е занимавал с предсказания и обещания...

В момента Русия няма никакво намерение да изтрива Турция, от където и да било. На Русия и трябват съюзници, срещу много, много сериозен враг, целящ нейното собствено изтриване. Дързостта на Ердоган никак не е случайна! "Самозабравил се диктатор"? :D Твърде лековато обяснение, на една доста сложна ситуация, в която ние сме сами сред вълци! Сами се насадихме в нея, увлечени в борбата- кой да открадне повече...

Anne, последния момент мина много отдавна. Беше време, когато трябваше да се мисли- сега няма смисъл. В момента можем само да чакаме и да видим, какво ще стане. И да се надяваме на Чудо...

Бог да пази България!

преди 36 минути, miro20 написа:

... но цитираш такива

Не е само Ердоган. Путлер защо му е прозвището Путлер ?

А когато се съберат двама ваши идоли - Путлер и Ердохитлер, картинката се заформя.

Дано един ден разберете че между тях няма рзлика, а не сме пионка в техните интереси .

В които интереси няма понятието "български".

Айде бе "интерес",ше ходим ли да бием турците? Ко успееш да се изтърколиш от дивана де...:slap1:

преди 3 минути, Мойра написа:

Бог да пази България!

Ми като няма кой...

преди 25 минути, M.Николов написа:

Мирко, хайде засрами се!Не намесвай във всяка тема Путин и Русия!

Не казах нищо повече от това което и други. Споменах в аспекта че един път са приятели , друг път врагове.

Но виждам си толкова обесбен от моето споменаване с точно 2 думи , че не забеляваш другите доста по обширно споменаващи  РФ.

:)

преди 4 минути, язе написа:

Айде бе "интерес",ше ходим ли да бием турците? Ко успееш да се изтърколиш от дивана де...:slap1:

Ми като няма кой...

тоя пак нищо нее рзбрал .

Споко . Ще те обуча. По един или друг начин .

преди 23 минути, язе написа:

п.п. И кво ся? Доган ли ще спасява България?:D   Пази Боже...

Видяхте ли докъде се докарахте . Вожда и простотията Атака се оказа далеч по неадекватна от "философа" Сокол.

Защото както съм споменавал и това е вече доказано многокртно - псевдопатриотите са подлога на ДПС.

Всъщност всичко си идва на местата... Сокола ръководи Вожда.

Нали ся няма да ме птиаш защо винаги съм бил против "вожда" ?

:)

точно така - защото съм българин.

Абе, за всеки случай запишете някакъв ускорен курс по турски.  :)

преди 34 минути, Anne написа:

Помолете Сърбия, Македония и Русия за помощ.

Ми те винаги са били против България.

Сърбите ни мразят до мозъка на костите си , македонците са продукт на съветския Коминтерн, който ги раздели от майка България, създаде им искуствен език и история, и т.н.

И които македонци под влиянието на силната сръбска пропаганда и служби , все още ни  мразят и те до мозъка на костите си . Имперска Русия  е била категорично против Съединението и е имало доста гневна реакция на Александър втори....

Казваш ... да се обърнем към тях за помощ ?

хм....

В никакъв случай не се потурчвайте! Хич не е смешно!

преди 3 минути, miro20 написа:

Ми те винаги са били против България.

Сърбите ни мразят до мозъка на костите си ...

Tи колко сърби познаваш? Щото аз познавам доста и никой не ме мрази. А такива като тебе, ги мразят и българите...

преди 3 минути, Anne написа:

В никакъв случай не се потурчвайте! Хич не е смешно!

Не казвам да се потурчвате, а да понаучите турски, че може да ви потрябва- да си купите хляб примерно...

В моя район турците сме ги изселили още през 1878година. И петте и джамии ги няма вече, както и медресето им. :D Тук няма кьорав турчин. Въпреки това ще се оглеждам на изборите, щото тук съжителстваме с троянските им коне циганите.:ph34r:

преди 4 минути, M.Николов написа:

Язе, стига я засилва, не виждаш ли, че се е филмирала.

Спирам.

преди 16 минути, язе написа:

Tи колко сърби познаваш? Щото аз познавам доста и никой не ме мрази. А такива като тебе, ги мразят и българите...

Сигурно щото слушаш Миле Китич :)

Не го знам кой е, но се спряга в чалга-майтапите :)

Ама слушай си .. не ми пречиш.... МЕждувременно с поинтересувай от историята .. докато слушаш Миле Китич :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Сигурно щото слушаш Миле Китич :)

Не го знам кой е, но се спряга в чалга-майтапите :)

Ама слушай си .. не ми пречиш.... МЕждувременно с поинтересувай от историята .. докато слушаш Миле Китич :)

Наясно си, че не знам кой е тоя Миле Китич. И земи я остави малко тая история, и се поинтересувай от действителността- има какво да научиш.;)

От известните сърби, знам Горан Брегович и Емир Кустурица... примерно. Е и Бранислав Иванович, и Неманя Матич естествено.  :)

Редактирано от язе (преглед на промените)

Сърбите никога няма да ни простят фиаското от 1999 г. знам........... Ама ако паднем ние, те ще са следващите. след нашата и тяхната черга ще се подпали............ Не ни ли помогнат, ще бъдат обкръжени от две страни от мюсюлмани - от възродената Османска империя и от Косово. и какво правят тогава?

преди 4 минути, M.Николов написа:

Анне, никой няма да пада успокой се!

Aaaaaa... "Tуркия ке падне". :)

Вярвай си.

Само дето доста по - трудно ще убедим македонците да ни помогнат а руснаците.........честно, не знам как и с какво да им се подмажем, че да ни помогнат.............Там ще си трябва яко подмазване............ Сигурно ще трябва да им обещаем нещо...........:(

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ще им обещаем теб.:)

И цяла Берковица за зестра! Със се траперите...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.