Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

blizoo...бягайте далеч

Featured Replies

• Автор
...................

А дано им дойде акъл, ама надали. Отдавна е ясно, че това не е техническа компания, която предоставя качествена броудбенд услуга и никак не се стреми да промени това. Така както гръмко се наричат fiber power, така се чудя защо компетентните органи още не са им забили поредния акт за тази безочлива лъжа. Как и да е, вместо компания с технически грамотен персонал, си остават една школа за кандидат мениджъри, които са на обучение там. С две думи това, което ти се случва е нормално :D

няма какво да добавя. :yanim:

• Отговори 190
  • Прегледи 23,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

тия са страшна компания майката са си тракали .... в продължение на 2 месеца сигурно 6-8 дена съм нямал нет ... гръмне малко и след това ПОНЕ 4 дена не могат да си дигнат и без това смотания нет.
И ми писна просто ... писна ми да им звъня накрая само заради тях плащах поне по 10лв отгоре .. бягайте на далеч по добре при булсата или някой регионален доставчик ,че поне има по-голяма надежда за инвестиции и да си поддържа добре трасетата. Тия просто няма 2ри като тях ... 

• 1 месец по-късно...

Няма причина да съм недоволен от Близооо и то при положение че съм с смотана лан карта и рутер.

За да ползвам  пълния капацитет на интерната който плащам ми трябват гигабит лан карта и гигабит рутер.

post-24956-0-22514600-1432559771_thumb.p

Какво точно показваш, че не става съвсем ясно. Торент клиента нито е коректив, нито пък може да установи нещо за въпросния доставчик. И все пак, ако случайно ти се налепят повечко пиъри и нямаш сложени ограничения на торента, си до там. С максимален ълоуд от 6 mbps и то в идеален случай, който почти никога не се достигат, канала ти е крайно ограничен. Ти си имай данлоуд ако щеш и 1 gbps, ама така и не можахте да разберете, че тая връзка винаги е двупосочна. С прости думи нета спира...

Не съм в еуфория :)

Само казвам че за парите си тази услуга е напълно приемлива.

ЛАН доставчик може да предложи много повече но само от страна на нет,

А ако се наложи да си пуснеш и цифрова телевизия и домашен телефон какво се получава ???

Аз лично държех на КА модула за телевизията и имам 2  + 1 приемник за по стар телевизор.

Не си спомням кога се отказах от Булсатком 20-25 месеца примерно.

От тогава не съм имал никакви проблеми.

post-24956-0-90458600-1432566009_thumb.p

Какво им се връзвате на тия високи скорости на пиъринга  ? Ъплоуда ви е 6 мегабита а международния  ви е 10 пъти по зле и като данлоуд и ъплоуд. И гигабит пиъринг да ви пуснат като нямате ъплоуд   е гола вода.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

А защо си мислиш че  масовия потребител се интересува само от ъплоуд ???

Ъплоуда изобщо не ми харесва но на практика е достатъчен.

За масовите ютуб,файсбук и гугъл е напълно достатъчен. 

Редактирано от Антон Гълъбов (преглед на промените)

За мене е по важен даунлоанда получавам 93 mbps бг пииринг и около 82 mbps международен даунлоад което ме устройва и съм доволен от доставчика си не използвам ъплоуда не съм торент манияк или youtube и по цял ден да качвам неща , а само тегля за това ми е по важен даунлоанда .

http://www.speedtest.net/my-result/4385011013 WI FI тест не е на близоо друг е доставчика плащам за 20 mbps а по кабел ми дават 90 mbps а по wi fi 44 mbps .

Близу пратиха служител и тук да прави малко реклама  :) ама що във тая тема бе човек - тук сме недоволните  :D  Който не е имал проблем с близу - той е доволен , но създаде ли се проблем - дупе да ти е яко . По нагли от тях - няма , дори и бтк и ментел отстъпват по наглост .

Не знам по какъв начин ти се промъкват рекламите във форума , без модератор да ги изтрие .

Аз онзи ден споделих нова услуга на близу за безжичен интернет и модератор я сметна за реклама и веднага беше изтрита . 

Кой ? точно аз ли и точно на близу ли ще права реклама  :) аде сега 011.gif

А м/у другото виждам по цифровата им правят реклама  и на  200 мегабита  :) боже ..............

ПП. нещо да кажете за тая ракета  :)

post-1048-0-13123400-1432572537_thumb.jp

Редактирано от jonov (преглед на промените)

jonov!

Ти си много стар техен клиент и на теб може да ти се вярва.  От 7 години само се...оплакваш! Каква по-добра реклама от това?

Аз ли съм служител на Близоо ???? :) 

Нямам нищо общо с Близооо. Занимавам се с монтажи на  реклами по билбордове.

С личен автомобил и 2 стълби обикалям  София и страната и монтирам платна по билбордовете  снимки за доказателство :

https://plus.google.com/photos/115636580861305567098/albums/5835978115942390417

Ако исках да правя реклама щяха да ги накарам да ми вземат гигабит рутер и нормална лан карта и да заснема

въпросните 200mbps  Само че за сега няма как да стане.

При мен проблемите отшумяха  , щото до квартала пуснаха нета по оптика , все още при нас си работи лан мрежата , не помна кога за последно съм имал проблем .......но си спомням когато имах  :brick wall:   

При тях , проблем е дори мак адрес да смениш - така вулгарно не бях псувал когато ми се наложи да го сменя .

Този месец дори и на село им станах отново абонат , тъй като там оптиката е на 20 м от нас ....а минат ли на доксис - напускам  :D

Оптика до квартала ти шегуваш ли се бе човек аз сам на типичната уникална оптична свързаност FTTB реални скоростти 24/7  достижими и всичко за 16 лв + тв не съм на близоо тука нета в добрич е най - зле по битер от булсата е .

Големи яйца ,  а знаеш ли как се отстранява повреда и за колко време на оптичен кабел  ;) Радвайте се на оптиката докато са още нови трасетата , ама не такива като при теб по диреците на енергото  :) говорим за трасета като на големите доставчици в канална мрежа  :D И да се благодарим още на това че ВиК имат още страх да не скъсат оптичен кабел , както едно време имаха страх от съобщителен кабел , а сега ги късат и питат - още ли има домашни телефони .

Преди нета до мен стигаше от 1км по фтп - повредите бяха ежедневни  :) сега таблото е на няма и 100 м .

Лесно ви е на вас по големите градове , 10 доставчика и избираш  :) При нас близу , нетсърф и тук таме бтк адсл едвам едвам креташ от  1 до 15/16 мегабита  :) Както казах , да не чуе дявола , нямам проблеми за сега и за това още не съм ги сменил . Проблемите с тия бастуни идват когато ти изтече договора и започнат да ти досаждат - но тогава пък са най дашни като се пазаря  ;)

Катето чакам да се включи в темата  :clown:

ПП. гледай , това е сметката от новия ми договор на село за 1 месец ....и дянков не може да е разбере ...но аз чакам да я догодат и тогава плащам  :)

post-1048-0-80383700-1432582879_thumb.pn

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Лесно ви е на вас по големите градове , 10 доставчика и избираш  :) При нас близу , нетсърф и тук таме бтк адсл едвам едвам креташ от  1 до 15/16 мегабита  :) Както казах , да не чуе дявола , нямам проблеми за сега и за това още не съм ги сменил . Проблемите с тия бастуни идват когато ти изтече договора и започнат да ти досаждат - но тогава пък са най дашни като се пазаря  ;)

Катето чакам да се включи в темата  :clown:

ПП. гледай , това е сметката от новия ми договор на село за 1 месец ....и дянков не може да е разбере ...но аз чакам да я догодат и тогава плащам  :)

attachicon.gifcapture-20150525-224219.png

jonov!

Що бе моето момче си я излъгал , че не си бил женен?  Не ни баламосвай с договорите си сега!

Тц, тц, тц...мислите с долните си глави затуй ревете после от доставчиците си :D

Аз спирам да спамя.

Лека Ви вечер и мокри сънища :clown: 

пп.Дано на Близу Ви работят XXX каналите :lol6:

Adersa, и аз съм на бергон, най добрия местен доставчик според мен.  http://www.speedtest.net/my-result/4385482410 А ето го и него, на рутер съм , във момента се използва от 3 човека и плащам по 20 лева на месец. Интернета не е спирал от 2 години сигурно. Последно когато спираше 2013/2014 имаше едни разправии във форума на доставчика, проблема идваше от това че някое хакерче или конкуренция нарочно флуудеше всяка вечер днс-ите и правеше проблеми във интернета на доста хора от доставчика.

Жоновчоооо  имаш ли представа как е изградена една оптика до сградата и от къде минава тва оптика до квартала го имаше преди при мене когато за първи път пуснах нет , после я мигрираха и мрежата им минава през шахтите на бтк няма да видиш никъде в Добрич по добре изградена мрежа от бергонската айде казах си го защото ме накара с твоите измишлотини какви били близото я дай едно тестче да ти видим как ти е скоростта сега а като толкова ги хвалиш .

При мене нета не е спирал от 2009 когато ми пуснаха кабелната с оптиката ;p

tonislavBg погледни предния ми пост моя пинг е 0 и е Wi Fi тест вечер използвам Wi fi настолната се използва от друг човек ;)

Адрес ли си къф ли си , жоновчо можеш да викаш когато когато направиш поне 30 години бе пикльо  :( На мен ще ми говори за изграждане на трасета и мрежи , че аз когато съм изграждал ти си бил на баща ти у панталоните  :) Не рекламирам и не хваля близу  :no-no: виж ми и подписа и той стои от както съществува близу .

Казвам че от години нямам проблем вече с прекъсвания , не достигане на скоростта която плащам , 50/25 плащам и толкова получавам . 

Аз съм доволен най вече от това че не спира , а иначе съм минал през мъката от телефонния dial up  :) една мп3 /ка   се сваляше за 30 минути с няколко прекъсвания след време през супер любо АДСЛ и сега ланче  :)

Както казах по горе , радвайте се на новоизградените трасета и това е добре че при вас е под земята , а не както на много места по диреците на енергото с аванси на стълба по 30 м .

Та като каза за оптика  :) най евтино е с оптичен кабел - чул ли си за село княжева махала  :) 20 къщи с трафопоста - близу почва оптика до дома - имат 5 абоната  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.