Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

blizoo...бягайте далеч

Featured Replies

Те са ги приспаднали понеже четат тука и ми се обаждат - приспаднали ама на сайта , а аз нищо не съм усетил :) хептем се оплетоха ;)

ПП. не направих снимка на първо число , когато ми излизат задълженията  :( на първи влезнах да видя дали таксата ми ще бъде намалена с 5,47 и какво да видя - всичко пито/платено  :) абоната няма задължения , както и сега пише горе - услугата е платена до 31 10 2014   .... която без да си кривя душата - не съм плащал :no-no: казвам си - почерпили са ме като коректен абонат и днес като погледнах :shock11:

ПП. 2    забравих да кажа че преди години всичките тия простотии бяха свързани и с изключване на нета , отивам до офиса и оная слага една чавка някъде в програмата , прибирам се , нета потекъл че до другия ден и отново същата процедура , докато накрая платих че ми писна :) за сега поне не го спират ....но и срока е до 15 :D на 16/17 май ще си сменя IP то

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Отговори 190
  • Прегледи 23,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Колко добре си беше преди да купят тия ЕК :(

quickJO , внимавай че твоя доставчик нет 1  май вече е в ръцете на глобул :) отиде коня у ряката ...ще стане като мегалан в ръцете на ментел :)

Колко добре си беше преди да купят тия ЕК :(

quickJO , внимавай че твоя доставчик нет 1  май вече е в ръцете на глобул :) отиде коня у ряката ...ще стане като мегалан в ръцете на ментел :)

Net1 ми пратиха SMS точно днес за промяна в общите условия.

На кратко:

"Могат едностранно да прехвърлят правата и задълженията по договора към 3-та страна."

12. НЕТ 1 има право:

12.11. Eдностранно да прехвърля на трето лице всички свои права и задължения, произтичащи от

индивидуалния договор с Потребителя и тези Общи условия. Tретото лице следва да е надлежно

регистрирано като предприятие, предоставящо същите или повече и/или по-качествени

електронни съобщителни услуги. При прехвърлянето НЕТ 1 осигурява необходимите гаранции за

запазване на качеството на предоставяните на Потребителя услуги до по-късната дата измежду

изтичането срока на договорите за услуги и изтичането на шест месеца от датата на влизане в

сила на договора, по силата, на който са прехвърлени на новия оператор правата и задълженията.

НЕТ 1 уведомява Потребителя за извършеното прехвърляне по подходящ начин, като за такова се

счита и: (да не продължавам на там, че много ще стане...)

Ако е Глобул - ОК. Аз съм абонат на Глобул от повече от 10 години и съм доволен.

7657096M.png

Иначе не се притеснявам все още. Ще им дам малко свобода да видя как ще се развият нещата.

Стига бре не думайте, дано не са Глобул :) Аз тия на мога да ги дишам поради ред причини, а NET1 с ми един от доставчика и съм супер доволен.

П.П. Същия sms и при мен пристигна...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Да ви напомням ли, че за да важат общите правила - трябва да сте се запознали с тях, което се доказва с ваш подпис на хартиено копие.

При промяна и ако не се съгласиш - договора се прекратява без последици.

Абе от Юли месец има промени в закона. Уж са по-стегнати изискванията, ама реално са адски малоумни.

Аз го писах вече някъде, но закона е тплкова оплетен, че вече не се знае булвално лога клиента е запознат с общите условия...

Правехме си майтап, че трябва да даваме теср д 10 въпроса на клиента, за да видим дали е "запознат"...

Трябва да си прочета старите условия, но със сигурност пише, че такава промяна е позволена.

Ноооо, както казах - Глобул ако е, аз съм ОК, доволен съм от тях и вече 10 години не съм мислил да ги сменям. Още повече сега с тези крупни инвестиции за подмяна наа клетките! От както са собственост на норвежците Теленор.

п.с. Пиша от телефона. Извинете за технически грешки!

Надявам се това за НЕТ 1 да е вярно  глобул да пуснат нет1  и в Добрич че ми писна от проблемите на бергон за нет1 чувам само добри отзиви . И аз съм доволен от глобул за нищо до сега не са ме търсили имат много удобни услуги пакети за безплатни минути . Първия ми телефон беше на мтел не питайте какви ядове съм имал с тях и със 300 зора ги разкарах .

Редактирано от adersa (преглед на промените)

Някой получи шамарче за към 900 хиляди зад врата:

http://btvnews.bg/article/bulgaria/ikonomika/zblizu-s-globa-ot-nad-887-hil-lv-zaradi-neloyalna-konkurentsiya.html

По големи мошенници са от ментела .Как може да има тъпи хора да им се връзват на номерата HD СПОРТ божее да плача ли или да се смея после знаете да ругаете като се свържете докато има тарикати ще има будали .

По големи мошенници са от ментела .Как може да има тъпи хора да им се връзват на номерата HD СПОРТ божее да плача ли или да се смея после знаете да ругаете като се свържете докато има тарикати ще има будали .

Обратното

Избийте будалите - тарикатите сами ще умрат.

Бълха ги е ухапала  :)

Имал предвид, че е от приходите, а не от "печалбата". Че не са на загуба не са, ама не им е малка санкцията ;)

Работата се задълбочи , въпреки обещанията на мърлата от близу , че след като преподпиша , щяло всичко да дойде на мястото си  :) е дойде , дори и такса от 9,90 за инсталация , като на нов абонат .

ЕЙ БЛИЗУ , ЗА МЕН ВИЕ СТЕ НОВИ , АЗ КОГАТО СЪМ ОКАБЕЛЕН - ВАС НЕ ВИ Е ИМАЛО  :D

http://forum.blizoo.bg/viewtopic.php?f=16&p=10541#p10541

c448139f5f250f45.JPG

Мани, мани! Като се свързах към тях беше г/д добре, и след това се осраха направо! Имах телефон с 15 лева ваучер, говорейки с тъпата "операторка" замина.. и аз си седях без интернет? И след 2 часа, след като си легнах тя реши отново да ми се обади и да ме пита какво се случи?!?! DAFAK? И чак след 2 дена дойде техник да го оправи.. След седмица същия проблем.. направо нямам думи. Сега пък не мога един прост сървър на Minecraft с Hamachi да хостна, толкова мизерно.

Работата се задълбочи , въпреки обещанията на мърлата от близу , че след като преподпиша , щяло всичко да дойде на мястото си  :) е дойде , дори и такса от 9,90 за инсталация , като на нов абонат .

ЕЙ БЛИЗУ , ЗА МЕН ВИЕ СТЕ НОВИ , АЗ КОГАТО СЪМ ОКАБЕЛЕН - ВАС НЕ ВИ Е ИМАЛО  :D

Защо не пуснеш една жалба до Комисията за защита на потребителите?

Не ти искат пари за това ;)

Мани, мани! Като се свързах към тях беше г/д добре, и след това се осраха направо! Имах телефон с 15 лева ваучер, говорейки с тъпата "операторка" замина.. и аз си седях без интернет? И след 2 часа, след като си легнах тя реши отново да ми се обади и да ме пита какво се случи?!?! DAFAK? И чак след 2 дена дойде техник да го оправи.. След седмица същия проблем.. направо нямам думи. Сега пък не мога един прост сървър на Minecraft с Hamachi да хостна, толкова мизерно.

Оххх да се смея ли или да плача поредната будала вързал се на някоя седмична оферта на близалките . Пич кажи ми честно защо се намърда при тях да се направиш на интересен че плащаш по висока такса за некачествени услуги ? Защо първо не ги проучи в нета и не се допита от потребители патили са си от тях като при тях положението да не е добро мислиш че при тебе ще литне нета ли ? Да ти кажа близо съсипаха една хубава мрежа в Добрич на линк бг  да ти кажа ли как беше положението в града преди близото. Едната половина на Бергон , другата половина на линка имахме всичко , а тези които нямаха пцта си бяха на добруджа кабел кабелна . После дойдоха булсата , близо и осраха интернет пазара в града  . Сигурен съм че в твоя град има по добър доставчик който и да си на 20 mbps можеш да си свършиш работата ..

Защо не пуснеш една жалба до Комисията за защита на потребителите?

Не ти искат пари за това ;)

Пуснал съм засега до близу и чакам отговор . Караме по етапен ред  :)

Пуснал съм засега до близу и чакам отговор . Караме по етапен ред  :)

От "умрел писмо"

Ич не ги чакай тия, а направо ги засилвай как вика quickJO. В тая държава трябва да се научат, че бизнес не са прави само със "стари ларви", тънки сметки и откровено мошеничество - добре прикрито от ласкави офиси, гръмки реклами и нагли търговци. Съжалявам, че трябва да го кажа, но всички подобни броудбенд доставчици се възползват от простотията на народа и от неговата "преклонена главица", за да го изнудват. Ако ние не ги научим и не си помогнем сами, няма кой друг.

Ти остави друго , но аз извърших още по голяма простотия  :( вчера видях че договора който подписах е със стара дата 10 10 2014  :( нали разчитам на коректност от страна на близу .....сега ще почнат едни спорове че съм изтървал 7 дневния срок за оспорване . Единственото което посочва че съм го подписал на 23 10 2014 е датата на издаване на документа и фактурите от сайта на близу . 

Чакам във темата да се включи и многоуважаваната от мен Катя Панева - Експерт онлайн комуникации в blizoo.

Ти остави друго , но аз извърших още по голяма простотия  :( вчера видях че договора който подписах е със стара дата 10 10 2014  :( нали разчитам на коректност от страна на близу .....сега ще почнат едни спорове че съм изтървал 7 дневния срок за оспорване . Единственото което посочва че съм го подписал на 23 10 2014 е датата на издаване на документа и фактурите от сайта на близу . 

Чакам във темата да се включи и многоуважаваната от мен Катя Панева - Експерт онлайн комуникации в blizoo.

Привет.Аз съм Катя Панева - Експерт онлайн комуникации в blizoo

Ами да сте чели, да не сте спали-късно е чадо :D

Привет.Аз съм Катя Панева - Експерт онлайн комуникации в blizoo

Ами да сте чели, да не сте спали-късно е чадо :D

;)

291c1eb98b7d1c41.jpeg

Не е лошо и другите самозабравили се мега компании да последват примера  :D

Vivacom свалят неустойката при предсрочно прекратяване на договора под натиска на КЗП

http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=1&document_id=6924

jonov като си недоволен от тая фирма чий го  дириш при нея ?Хем не ти харесва хем си преподписал  договора !!!!

Ако бях във София - да ми счупиш главата , ама в нашия загубен край - няма избор . Или минаваш на БТК и технологията от миналия век или близу .......и един малък коз - нетсърф с оптика до входа  :)

Проблеми с нета нямам на последно време , имам проблем с компанията  :D

ПП. Като с думата "последно време " имам в предвид последните 2/3 години  :D

ПП2  ... Да видиш пък в Монтана какво направиха там близу , от ЛАН мигрират към доксис 011.gif олеле майко .... да пази господ .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.