Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Много е сладка ;) Трябва да ни я покажеш ;)

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много е сладка :) Трябва да ни я покажеш :)

Mда - някой път ще я разходим из Кайлъка.

p.s.добавих в темата анкета-тъкмо ще разберем кок животински вид преобладава във форума :)

Да, красиво куче!

Животните са различни и много! :)

Моя кучо също е рунтав Публикувано изображение ама сега нямам снимка да ви покажа къв хубавец е Публикувано изображение

Имам чисто черен котарак, носещ името на една известна мишка - Мики (маус) . Пада си инат и понякога прави на пук като не му се угоди.Глезлю е като цяло и футбола му се отдава Публикувано изображение

имам един котарак Найден, един тъп бял заек Байо и едно проклето псе Лазар

Вземи си морско свинче, ама трябва да му купуваш всяка седмица дървени стъргатини от обикновенните и сено ама да е от обикновеното Публикувано изображение (не стават за едене въпреки че са прасета)

Вземи си морско свинче, ама трябва да му купуваш всяка седмица дървени стъргатини от обикновенните и сено ама да е от обикновеното Публикувано изображение (не стават за едене въпреки че са прасета)

Ти си казал че не стават за ядене. Казват че даже са много вкусни. Но някои хора имат алергия към тях (върви обикновено с алергия към коне)

Aз имам 5 котки...всичките хубави :angry: Но в момента нямам снимки за да ви покажа

Имах божествен котарак, но го откраднаха, сега имам рибки три златни и една змиорка, и два сома !

• 1 месец по-късно...

Аз имам рибки общо са 10 но умряха 3 и сега съм само с 7

аз си имам куче-Флюк се казва на 2 годинки и близо 1 месец и имам костенурка-Уили която вече и забравих годините ето и снимки на Флюк ;)

post-171672-1215547556_thumb.jpg

post-171672-1215547658_thumb.jpg

post-66756-1215548067_thumb.jpg то не е мое , а на баща ми , за коледа си го донесе от работата.улична -превъзходна. имахме друго което имаше малко нещо от лабрадор, обаче остаря и умря.

Аз си имам едно кученце на село... взе се отнякъде и започнахме да го храним. Много е сладко, ама нито знам каква порода е, нито знам на колко е... Ама за 1 седмица вече започна да ме пази :huh:

Аз си имам хамстерче на име Джесика. :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...

Аз пък имам 1 морско свинче вече е от 1 година при мен и утре ще си взема персийско котенце :)

Морското свинче е много рошаво и много бяга :down: дажи го бяхме пуснали да пасе по двора трева и го бяхме захлупили с клетката ама нещо го е подгонило и то е избягало и го нямаше за 4 дена :angry: и после беше много уплашено и имаше рани зад ушите и зад врата Публикувано изображение

Това е мама Олга - любимата ми майчица на прекрасния ми Оги и съпруга на непрежалимия ми любим Оги-тати - майка на всички мои бели красиви пухчовци - много е люта,напориста и агресивна, когато огладнее - скача върху мен и мяука! Много я обичам, тя мен също, защото си хапваме пушени пиленца!

post-153079-1218630625_thumb.jpeg

• 2 седмици по-късно...

Куче.Немска овчарка на почти година ( 11 месеца ).Мъжко е и се казва Арас,не съм го виждал от близо месец , но смятам да си го взема при мен :P

Снимка:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Взех го на 6 месеца и снимките му са на тази възраст. Много бързо ме свикна,а някои казват , че било трудно :headphones:

Редактирано от nirvana_ (преглед на промените)

Хм, вероятно като лек спам в темата ще споделя, че от 1986 г. всяко лято за по един месец си имаме гостенчета в нашия двор - семейство белки Публикувано изображение От края на юли до към края на август. Преди главната им база беше изоставен съседски двор, където спяха и живееха през това гостуване. От няколко години двора се застрои и изчезна огромната купчина камъни и нашите приятелчета се задържат по за около няколко часа нощем и после отиват да спят някъде другаде. През първите години само ние в къщи ги виждахме и наблюдавахме, никой от съседите не беше ги мяркал. Имахме и кокошки но нямахме поражения но това не може да се каже за по-далечните кокошкарници... Приятни животинчета, не са ни направили нищо лошо. Още с появяването на белките изчезваха/т за трайно всякакви мишки и плъхове, те изпитват панически ужас от тези приятелчета. Те са нощни животни, вдигат много шум когато ходят или бягат, особено по покривите. Миришат неприятно и имат още по-неприятен дъх. Редовно се гледаме през решетката за мухи по прозорците. Издават интересни и специфични за тях си звуци. Изключително силни и пъргави животинчета. Обикновено са по 7-8 парчета в група като са достигали до около 12-15 през някои години. Видимо има 3-4 по-големи между тях, вероятно родителското тяло и поотраснали братчета/сестри, виждам само, че се различават видимо по големина. Нямам мои снимки а и не е лесно да се направят нощни снимки, най-малкото е необходима по-професионална техника. Свикнали сме с белките и всяка година ги чакаме... :huh: и затова си позволявам да спамя в темата. Позволявам си да покажа една снимка от фото-форума, не намерих по-подходяща из нета, нашите приятелчета доста приличат на този симпатяга:

Публикувано изображение

Автор на снимката

Хм, вероятно като лек спам в темата ще споделя, че от 1986 г. всяко лято за по един месец си имаме гостенчета в нашия двор - семейство белки Публикувано изображение От края на юли до към края на август. Преди главната им база беше изоставен съседски двор, където спяха и живееха през това гостуване. От няколко години двора се застрои и изчезна огромната купчина камъни и нашите приятелчета се задържат по за около няколко часа нощем и после отиват да спят някъде другаде. През първите години само ние в къщи ги виждахме и наблюдавахме, никой от съседите не беше ги мяркал. Имахме и кокошки но нямахме поражения но това не може да се каже за по-далечните кокошкарници... Приятни животинчета, не са ни направили нищо лошо. Още с появяването на белките изчезваха/т за трайно всякакви мишки и плъхове, те изпитват панически ужас от тези приятелчета. Те са нощни животни, вдигат много шум когато ходят или бягат, особено по покривите. Миришат неприятно и имат още по-неприятен дъх. Редовно се гледаме през решетката за мухи по прозорците. Издават интересни и специфични за тях си звуци. Изключително силни и пъргави животинчета. Обикновено са по 7-8 парчета в група като са достигали до около 12-15 през някои години. Видимо има 3-4 по-големи между тях, вероятно родителското тяло и поотраснали братчета/сестри, виждам само, че се различават видимо по големина. Нямам мои снимки а и не е лесно да се направят нощни снимки, най-малкото е необходима по-професионална техника. Свикнали сме с белките и всяка година ги чакаме... :rolleyes: и затова си позволявам да спамя в темата. Позволявам си да покажа една снимка от фото-форума, не намерих по-подходяща из нета, нашите приятелчета доста приличат на този симпатяга:

Публикувано изображение

Автор на снимката

само да те питам не напад ли (ако имате) кокошките.

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.