Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз също мислех да създам такава Тема , но като се представих как някои потребители ще се хвалят с кокошките , магаретата ...и т.н. и се отказах .

Аз имам :

Публикувано изображение Публикувано изображение

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък имам няк'ва риба, ама не знам как се казва. Доста е издръжлива, като се има предвид, че не яде по 4-5 дена...

Имах папагал,хамстер,ротвайлер :) Всички умряха(не по моя вина,е като изключим хамстера,който умря заради жегите Публикувано изображение ) а сега имам 2 костенурки,който са ми всъщност от 5 години :)

Имах две котки и три кучета :wors: След като се преместих при мъжо приех неговото куче-8г. питбул. Бедата е там, че питбулите са много властни животни и усилията ми да си взема коте май ще излезнат напразни. А на мен котаните толкоооова ми липсват. Публикувано изображение

Аз пък имам две котки. Едната е Норвежка горска, а другата е Ангорска. Казват се Тереза и Мей Си.

Това е Мей Си:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Имах две котки и три кучета ;) След като се преместих при мъжо приех неговото куче-8г. питбул. Бедата е там, че питбулите са много властни животни и усилията ми да си взема коте май ще излезнат напразни. А на мен котаните толкоооова ми липсват. Публикувано изображение

Що бе вземи си писанаПубликувано изображение

или

този сладур

мъжо няма да се сърди, нали е готин.

Що бе вземи си писана или

този сладур

мъжо няма да се сърди, нали е готин.

Нямаш си представа с какво удоволствие бих ги взела и трите. Ама ни е страх, че кучето ще ги лапне за закуска. Сега сме решили да се пробваме да видиме как ще реагира на една такава първа среща. Но мацката, която ми обеща да ми донесе котка е голяма загори тенджера, моят не е особен ентусиаст само аз давам зор абе в голяма драма съм попаднала.

Ето ги двамата виновници...

Имали сме всякакви животни - кучета, ангорска котка (която ни я откраднахаПубликувано изображение ), коне на Балкана, но в момента в къщи сме с една нова придобивка от около вече 3 месеца - малко кокерче:

Това не съм аз зад волан, да знаете:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Женско е - казва се Ли (името й е китайско и означава "мощ" ;)). Още е бебе и е много дива и смешна, ама е адски хитра. Хапе, скача, влачи чехли, понякога набарва и прането. Онзи ден беше награбила на брат ми лекциите по зоология, та щеше да яде бой :P. Расте още (предимно на уши и лапи), но иначе е голямо сладурче Публикувано изображение

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Много е сладък :P Въобще много сладури има в тази тема дали да не си спретнем едно конкурсе, за домашни любимци Публикувано изображение

Много е сладък :P Въобще много сладури има в тази тема дали да не си спретнем едно конкурсе, за домашни любимци Публикувано изображение

Еми айде де :rolleyes:

Наемаш ли се да бъдеш организаторка Публикувано изображение

П.П: Ще се разделим на кучета и котки, че иначе голяма дунгла ще стане Публикувано изображение

Благодарение на AciDBurn, за което страшно много й благодаря, ето няколко снимки на котето ми:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сладко е, нали? Публикувано изображение:P

Редактирано от CaT*EyEs (преглед на промените)

Публикувано изображение Котараната ми е с такива очи...и личице...

Публикувано изображение И такава козинка...и е ангорка, за съжаление нямам нейна снимка Публикувано изображение

Имам дворна котка. Казва се Цезар. Улична превъзходна е - изключително е умен и много инатест. Ако не го нахраним през деня, вечерта пишка на стълбите, където трябва да му е купичката с храната Публикувано изображениеПубликувано изображение . Иначе във всяко друго отношение гордо носи своето име. Страхотен ловец е :) Имах и една друа котка - дружелюбният Клавдий, но той изчезна някъде. Клатеше се като седеше на едно място Публикувано изображение Беше много сладък и той ...

Моята котка е като първата снимка, която е прикачила ANGELSING, но е със зелени очички и по нежна моцунка... Олелеееееее, щях да забравя и един 150 литров аквариум с рибки!

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Имам рибки преди бяха в 50 литров аквариум ама измряха и останаха само четири и им взех малък объл

Ето ги :

Публикувано изображение

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

Имам едно куче пазач което е на село и е коли ;)

Аз пък си имам мого сладко пухкаво бяло зайче... Скоро ще се сдобия и с Папгал АРА

Черните зайчета са по-сладки. Моето е черно. Публикувано изображение Междудругото, твоето зайче ближе и хапе ли? Моето никога не ги е правило тези неща.

Редактирано от IvelinSonic (преглед на промените)

До онзи ден имах папагал...корела.Пукна то горкото... :rolleyes:

Ей на и моите Розели.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.