Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз имах мишки,хамстери и морски свинчета,но умряхха и сега нямам нищо.
  • Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Явно аз съм единственният в този форум , които нямакотки кучета и папагали за дом. любимци. Папагали съм имал наи различни ...говорящи и не дотам ..;), но от както открих студенокръвните.....няма по голяма тръпка от това. В момента си отглеждам тарантула и императорски скорпион........Голяма атракция са.... Гледал съм и риби и...квотосе сетите...щото имах зоомагазин...., но като тези домашни любимци,....не съм имал..... За некои може да е гадно.....но.....въпрос на вкус и усещане е все пак..:eek:

Ей на и моите Розели.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

между другото....розелите са тъпи папагали........гледал съм доста време........никога няма да ти проговори!!!! Ако държиш да имаш говорящ папагал.....и евтин.......по добре си гледаи вълнисто папагалче ..ама от бебе ....те говорят много добре......, но трябва да е ...бебе....и да се занимаваш........ Казвам ти го от опит.......а аз имам огромен опит с папагали:)))

Аз пък си имам мого сладко пухкаво бяло зайче...

Скоро ще се сдобия и с Папгал АРА

не ти завиждам за Арата.....Красив папагал.....но.....маи само това.....по добре си вземи Жако.., като имаш такива финансови възможности...... или Какаду......Арата..не спада към говорящите папагали......Много рядко говорят!!! И то в повечето случаи..само мъжките.....Но са красиви.....и атрактивни..., няма спор.....Но ако искаш диалог......с Ара..., няма да го получиш...:)

Имам рибки преди бяха в 50 литров аквариум ама измряха и останаха само четири и им взех малък объл

Ето ги :

Публикувано изображение

рибите не понасят кръгли аквариуми!!!!!!!!! Ако това на снимката е аквариума ти.........не става......Рибите си обособяват територии....., особено хаиверните......В кръгло не става.....

Мъжлето ми Гошко брои ли се?! :rolleyes:

Не .., мъжлето ти Гошко не се брои:)) , Тои не е дом. любимец а ти е просто.....собственик ...:))))))

Редактирано от mirabilisa (преглед на промените)

до скоро гледах куче(мастиф),папагалче(корела) и рибки,но папагалчето хвръкна през терасата :ass:

кучето и рибките са си все още добре Публикувано изображение

аааа за кратко имах и котка,но отиде у баба :)

Редактирано от ChocolateGirl (преглед на промените)

за жалост аз си нямам нищо но се надявам сега напролет като се преместим в новия апартамент да си вземем едно коте или куче! ;)

Аз си имам куче (йоркширски териер) и костенурка ;) Преди имах хамстери ама умряха Публикувано изображение

Преди имах ангорска котка, ама беше по-голяма от мен. Аз бях на 3-4 годинки, а тя на 10. За кратко време имахме куче, ама аз не мога да ги понасям. В момента имам улична-превъзходка котка. В момента е на 8 години и от толкова е у нас. Не мисля да я изхвърлям.

http://florka.blogsome.com/images/koteta.jpg мойте две котеnца се казват Рики и Нани.Рики е този който е свил ушичките си,а Нани е другото коте.Те двамата се разбират чудесно.Нани е на две годинки и половина а Рики на една.Въпреки че Рики е по-малък те се обичат много.Когато рики е гладен си свива ушичките както на снимката и започва да мяука жално.А Нани когато и тя е гладна и ние вече сме на масата,стряска всички като ни гъделичка по краката и почва чупне на чиний и чаши :) .И за да не се счупят всички съдове първо и слагаме на нея да яде,после на Рики и най накрая сядаме ние.Иначе всичко друго си е наред и въпреки че имам брат на 4 месеца,котетата не създават никакви проблеми,иначе незнам от каква порода са,просто не съм се интересувала Публикувано изображение

Редактирано от simona_barbie (преглед на промените)

Ами аз имам една Немска Овчарка, казва се Алекс.Алекс (седналото) и Рая (легналото)

П.П. Рая е гаджето на Алекс Публикувано изображение

Алекс & Рая

Ами аз имам една Немска Овчарка, казва се Алекс.Алекс (седналото) и Рая (легналото)

П.П. Рая е гаджето на Алекс Публикувано изображение

Алекс & Рая

Страхотни красавци Публикувано изображение

Ето ги и мойте калпазани... Много ги обичам и когато ми е тъжно и депресирано, си ги гушкам и се успокоявам!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Здравейте ! Не искам да създавам нова Тема и за това ще пиша в тази .

Искам да благодаря на екипа на д-р Нина Дариткова и на д-р Владимир Йорданов / и още две млади момчета , на които не разбрах имената/ , които извадиха два тумора , големи колкото почти тенискортна топка от моето куче /има го в по-предни страници/ .

Операцията беше точно , както сте гледали по TV за западните клиники , с тази разлика , че същата е Ветеринарен Комплекс "Компаньон" - Враца ! Публикувано изображение Кучето ми е в перфектно състояние /първите два дни не знаеше къде се намира , независимо , че чуваше познати гласове/ и раните заздравяват , както пише в книгите .

Благодаря Ви , специалисти от Ветеринарен Комплекс "Компаньон" - Враца ! :yanim:

Ако някой има проблем с животните в същия регион - Поща

Забележка : Това не е реклама , а благодарност към специалистите !

P.S. Исках да участвам с него в конкурса , но все още не са му поникнали космите , където беше операцията ! Публикувано изображение

Редактирано от maicky (преглед на промените)

2 папагала-вълнисти. Снимки не правя по принцип на никой и на нищо. :eek:

В едното у дома си имам котка, един красавец с името Тигър. Много си го обичам. И давам мило и драго за него. В другото си у дома си имам едно куче - 70 кг. ротвайлер - Рона. За нея давам половината от това, което давам за Тигъра. :eek:

Имам кавказка овчарка, но тя е на вилата... На 2 месеца е и се казва Бъки ( баща ми измисли името, тъй като мен ме нямаше когато я купи и трябваше да се мисли име ) Та ето една снимка на Бъки като беше доста малък още...

Публикувано изображение

Иначе адски бързо расте. Тези дни ще го снимам и ще кача още снимки :P

Моето куче. Казва се Кари и е на 9 години. Баща Канадска лисица,майка-Шпиц.Момиче.

Публикувано изображение

Аз имам женско хъски казва се Тера на 8 месеца :shake_puter:post-113704-1190643138.jpg post-113704-1190643149_thumb.jpg

Моя Никсън е голям добродушко. Мама му е вълчак, а тати му е коли. В момента на снимане изглежда доста мърляв и изморен (като мен) защото беше на гроздобер. Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Юлче, мнго сладко дзверче си имаш Публикувано изображение

Ти направо си го уморила с този гроздобер - виж как е изплезил езиче за винце :rolleyes:

Един голям сладур - морско свинче на име Мъри. Вече е на около година и е разглезен до немайкъде Публикувано изображение

Публикувано изображение

Един голям сладур - морско свинче на име Мъри. Вече е на около година и е разглезен до немайкъде Публикувано изображение

Публикувано изображение

Наистина е много хубаво! Кога ще ги запознаем с моята Мей Си? Публикувано изображение

Имам куче, котка с две котенца в полудиво състояние и един паяк Пешо в мойта стая(едва ли само аз) Публикувано изображение

Предлагам всеки да си каже какво животинче има утях и му прави кеф да си го гледа! :sobbing:

И нека по възможност да сложим по едана снимчица(естественно ако имаме :sobbing:)

Ами аз ... съм си с най-добрият приятел на човекът!Та кученцето ми е кокер-шпаниол и се казва Джак .И той е един сладур,който малко прилича на ходеща таборедка,но все пак в това си му е чарът Публикувано изображение

Аз имам 2 броя големи,дебели и зли женски пинчера.Иначе много си ги обичам Публикувано изображение

В къщи си имаме едно много сладко зверче :wors:

Женски пекинез. Страшно сладка и игрива е :shy11:

А ето и нейна снимка

post-114958-1191159651_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.