Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

НЯмам за съжаление наще нещат Публикувано изображение;):D

А правил ли си опити :)

Чак такива коравосърдечни да са едва ли-вземаш си какво ти харесва и после ако дигнат патърдия им казваш "Излизам с него" или най-добре "Имам право на мой живот,на мой избор" Публикувано изображение

Когато много силно искаш нещо-то се сбъдва-повярвай ми

Публикувано изображение

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

А правил ли си опити :speak:

Чак такива коравосърдечни да са едва ли-вземаш си какво ти харесва и после ако дигнат патърдия им казваш "Излизам с него" или най-добре "Имам право на мой живот,на мой избор" Публикувано изображение

Когато много силно искаш нещо-то се сбъдва-повярвай ми

Публикувано изображение

:nono: Не прави такива експерименти - като заживееш самосточтелно си вземи л*бимец, но преди това - не им го натрисай на вашите, защото като отидеш да учиш някъде след някоя и друга година - кой ще го гледа това животинче?!! А и аз съм си патила след такова непослушание - голям бой ми дръпнаха за едни диви патици и малките им патенца... :)

Колкото до удебеления шрифт - та това е така! Искаш ли нещо много силно - то се сбъдва. Внимавай какво си пожелаваш ;)

:nono: Не прави такива експерименти - като заживееш самосточтелно си вземи л*бимец, но преди това - не им го натрисай на вашите, защото като отидеш да учиш някъде след някоя и друга година - кой ще го гледа това животинче?!! А и аз съм си патила след такова непослушание - голям бой ми дръпнаха за едни диви патици и малките им патенца... :nono:

Колкото до удебеления шрифт - та това е така! Искаш ли нещо много силно - то се сбъдва. Внимавай какво си пожелаваш ;)

Гледахме сиамски котарак 15 години.Голяма отговорност е.

post-152681-1203525962_thumb.jpg

Имам рибки преди бяха в 50 литров аквариум ама измряха и останаха само четири и им взех малък объл

Ето ги :

Публикувано изображение

Освен с рибките мога да се похваля и с нов любимец декоративно зайче, казва се Байчо (въпреки че не занм мъжко или женско е) после ще кача снимки

Аз много обичам животните и у нас съм пълна.Имам куче порода коли (като Ласи ), приютих едно бездомно коте и имам една костенурка.Всички живеят в къши,а в едно кашонче пред къщата две котки (за който вътре няма място).Ако някой от Асеновград или Пловдив (или селата наблизо) си търси котенца с удоволствия ще му ги подаря!

post-150629-1203863145_thumb.jpg

post-150629-1203863160_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...

имам хамстер страхотно животинЧе мн е сладко и пухкаво :)

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Кученце :) Баща му е пудел от Мексико, а майка му е Булонка - Софиянка, която е глуха. Има две братчета, които сега не знам къде са :) Още е съвсем мъничко, но много бързо расте :) (на 7 март ще навърши 3 месеца) Много е смешно, забавно и изключително много го обичам ;) Толкова много се привързах към него, че ако му се случи нещо... ще умра :)

post-104425-1204558715_thumb.jpg

post-104425-1204558752_thumb.jpg

post-104425-1204558791_thumb.jpg

Редактирано от N{}N1 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

аз имам едни рибииииии......обаче много взеха да мрат ей много ........................ пп:+сестра

Хайде и аз :speak: една девойка-французойка с немски произход от България:

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Аз имам два страхотни питбула и две деца. Второто е по-страшното. ;)

Обичам котки. И те ме обичат (може би) Имал съм всякакви котки - мъжки и женски Понякога съм бил много груб с тях (простете ми) Но и съм бил много добричък. Абе друга работа си е кучето...

от осем години си имам кученце порода хъски

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз имам един папагал и две кучета!Едното куче е каракачанка а другоно кокершпаньол!А папагала ми е вълнист! :rolleyes:

В момента си имам едно декоративно бяло зайче - Палачинка, и немска овчарка - Акира!!! Мн обичкам животните... ;):);)

От 25 дена в нас живее това зверче, казва се Чара Публикувано изображение

още ня я извеждаме на разходка, защото няма трета ваксина, а милата е пълна с енергия, бяга като стрела от стая в стая, хапе ни на ред, зъбки и никнат и чехлите са най-вкусното нещо за нея, а в момента е най-актуална четката за тоалетната ;) Вечер е най-добра като се гушне в краката ми и заспива уморена след бясната игра :)

О, явно породата им е такава, защото ръцете ми са в белези от този щурак: http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...r&user=4688

Това е Дино. Не е точно в дома ми, но е в къщата на родителите ми. Татко го намерил захвърлено и вързано в един чувал бебе на 1 месец. Не е породисто, но е много игрив и забавен и вече успешно успява да сътвори ужасно много бели :)

post-15694-1208032601_thumb.jpg

post-15694-1208032636_thumb.jpg

• 4 седмици по-късно...

Ей, го на това малко идиотче, станало още по-голямо.

Следващите снимки ги посвещавам на Зорито и Галя Публикувано изображение

Тука е с пънк прическа Публикувано изображение

Публикувано изображение

А тук е черно-бяла ;)

Публикувано изображение

А тук...позира :P

Публикувано изображение

от осем години си имам кученце порода хъски

Публикувано изображение

Много сладко куче!Как се казва?

Аз от много време на сам си нямам никакво животно, имах си куче!Но вече нямам!Явно пораснах!

Следващите снимки ги посвещавам на Зорито и Галя Публикувано изображение

А тук...позира :angry22:

Публикувано изображение

Ой, сладураната ми. Трябва да я вземем пак някой път ;)

Кученце :) Баща му е пудел от Мексико, а майка му е Булонка - Софиянка, която е глуха. Има две братчета, които сега не знам къде са :) Още е съвсем мъничко, но много бързо расте ;) (на 7 март ще навърши 3 месеца) Много е смешно, забавно и изключително много го обичам :P Толкова много се привързах към него, че ако му се случи нещо... ще умра :P

Тия сладурчета...

На capnemo също е много готин ;)

От 5 дни в дома ми се завърна Абигейл. Моята мителшнауцерка, която е вече на 13 години и ми е другарче още от преди да познавам жена ми......

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Поводът да се завърне в къщи е една тъпа болест, предадена от някой кърлеж-хемолитична анемия получи кученцето...Почти беше предала богу дух:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Но от вчера сме по-добре ;)

Вече се храни , разхожда се, дори се опитва да се заиграва с любимата на всички ни-мятане и дърпане на клечки :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

p.s.добавих в темата анкета-тъкмо ще разберем кок животински вид преобладава във форума ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.