Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

http://img401.imageshack.us/my.php?image=imgp0839kb0.jpg

http://img147.imageshack.us/my.php?image=imgp0847gv4.jpg

http://img359.imageshack.us/my.php?image=imgp0866om6.jpg

Това е моя дзвер.

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това е моя дзвер.

Много хубави очи има,на последната снимка е много страшна :baby:

Със здраве да си я гледаш!

Имам котарак

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това си е моята, ектсремален ли е? :newspaper:

Напоследък много ме е загризало да си взема някоя божа твар вкъщи. На 23 съм и досега единствено съм имал хлебарки, с които се гониме. Мислех за нещо паяк или даже скорпион, но един приятел ми каза, че са трудни за гледане. Може би костенурки и аз не знам.

Редактирано от The_Long_Shot (преглед на промените)

Напоследък много ме е загризало да си взема някоя божа твар вкъщи. На 23 съм и досега единствено съм имал хлебарки, с които се гониме. Мислех за нещо паяк или даже скорпион, но един приятел ми каза, че са трудни за гледане. Може би костенурки и аз не знам.

Трудни за гледане?!? Единственото нещо, което се гледа по-лесно от тях е кактус :rolleyes: И мушкато да имаш, иска повече грижи от един паяк или скорпион. Достатъчно е да му наливаш вода веднъж седмично, да го храниш 1-2 пъти на месец и да не му изключваш отоплителната лампа, когато е студено. Проблемът при паяците е, че няма как да разбереш пола му от малък. Може да се окаже мъжки, а те като достигнат полова зрялост, т.е. след година и половина-две - умират. Докато женската може да откара 10-15 години. Змиите от рода vipera (отровници) също са много непретенциозни домашни любимци. Искат по едно хранене (мишка, хамстер, плъх или морско свинче, зависи от размера им) на месец-два-три, една лампа да ги топли, една паничка с вода и това е. Не е фатално да пропуснеш да ги храниш между половин и една година, въпреки че не е желателно. При добро гледане (ако не ги прехранваш и не затлъстеят), могат да живеят 18-20 и повече години.

Куче-йоркширски териер Ава стилно,много сладко и пухкаво :P:inlove1: :inlove1: :inlove1:

Куче-йоркширски териер Ава стилно,много сладко и пухкаво :):P:sobbing::inlove1:

Снимки нямаш ли?

това е моето шелти - най-прекрасното и благородно същество на света

Публикувано изображение

Аз от вчера съм горда стопанка на голям черен котарак. Името му преди да го изхвърлят било Васил, сега отговаря на Черньо мамин, лигав мъркащ, с голяма пупа (ще го минаваме на диета). Не е от най-любопитните, но това е полезно за него, че какъвто е съвсем изцяло черен в сумрака може да не го видим и някой да го настъпи. Нядавам се скоро да мога да кача снимки.

Аз от вчера съм горда стопанка на голям черен котарак. Името му преди да го изхвърлят било Васил, сега отговаря на Черньо мамин, лигав мъркащ, с голяма пупа (ще го минаваме на диета).

Не е от най-любопитните, но това е полезно за него, че какъвто е съвсем изцяло черен в сумрака може да не го видим и някой да го настъпи.

Нядавам се скоро да мога да кача снимки.

Честито,Смърфче!

Оная като не ти даде Сивушка

Е на тва му се вика да ти минава черна котка път-всеки ден

За кадем

Публикувано изображение

Maни ти Сивушка, мен и от "сдружение приятели на котката" не ми дадоха една котарана дето много си я бях харесала. И то защото видиш ли била съм учила в трудна специалност, била съм работела и евентуални смени на квартирата... и ме отрязаха. Та аз отидох и прибрах един Мърчо, който са изхвърлили щото развил абсцес на единия кучешки зъб. и така сега тримата щастливо се гушкаме в леглото. :P

Maни ти Сивушка, мен и от "сдружение приятели на котката" не ми дадоха една котарана дето много си я бях харесала. И то защото видиш ли била съм учила в трудна специалност, била съм работела и евентуални смени на квартирата... и ме отрязаха.

Та аз отидох и прибрах един Мърчо, който са изхвърлили щото развил абсцес на единия кучешки зъб.

и така сега тримата щастливо се гушкаме в леглото.

:offtopic_s:

Публикувано изображение

Тия не са у ред хич-то образование не трябва,пък аз как съм се местила с три котета по квартири,после с бебетата им...

Това е гадно "сдружение" някакво-не разбират пък изобщо от котки

Те си стоят сами-котките,даже и да те няма са си екстра

Радвам се-че сте щастливи с Мърчо

Скоро да пратиш и снимки-по възможност сниман на светло

Ако е на новолуние няма да го видим понеже

;)

P.S.

Хари Мата Хари иска да търси ангорец по нета-та изчезвам

:angry:

Очакваме снимки на новата ти придобивка, Иржи Публикувано изображение

когато имам необходимите технически приспособления ще направя и ще ви кача, обещавам :speak:

два заека и една рибка

Ей такава...дето си седи на дупето Публикувано изображение

Публикувано изображение

И дето си вири крачетата... :rolleyes:

Публикувано изображение

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ей такъв...дето си седи на дупето Публикувано изображение

Публикувано изображение

И дето си вири крачетата... :P

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Баси страхотията-аз мислех че женска имаш

Ако е мъжкар го заплювам за Хари Мата Хари

Публикувано изображение

Имам котка,или по-точно луда котка.Само когато спи,не скача,дере и хапе всичко около себе си,можеби защото сега си сменява зъбките,това предполагам я дразни.

Оставя ме да спя само колкото тя прецени ,и ме събужда,предполагам защото и е скучно.

Другото характерно нещо за нея,че умира от кефф да ми се излежава върху лаптопа,това доказва,че лаптопите с AMD процесори греят малко повече...

Първият ден когато я взех .... от улицата.Още от тогава си е заплюла компа ми :angry:

Публикувано изображение

Една позната искаше да и пратя снимка на звяра,хванах я и я снимах Публикувано изображение ,понеже пак беснееше,и снимката щеше да стане размазана ;)

Публикувано изображение

Ето я пак,акомулира топлината на AMD процесора...

Публикувано изображение

А тук ми пречи да играя Lineage 2 :P проснала се върху клавиатурата,и натиснала някой друг бутон...

Публикувано изображение

А това е от скоро,очевидно лаптопа ми вече и е малък...,май трябва да си купя такъв с '17

инчов дисплей :)

Публикувано изображение

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Една позната искаше да и пратя снимка на звяра,хванах я и я снимах Публикувано изображение ,понеже пак беснееше,и снимката щеше да стане размазана :speak:

Публикувано изображение

Ти нямаш комп бре-ти имаш Котка

Честито!

:whist:

Ей такава...дето си седи на дупето Публикувано изображение

И моят си седи на дупето Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.