Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

само да те питам не напад ли (ако имате) кокошките.

Нашите не ги пипаха, стояха си с отворена вратичка дори. Просто като неприсконовен запас за тях. Но комшийските... малиййй. И не само кокошките им хапваха и им пиеха кръвчицата а каквото набарат - гълъбчета, зайци... :rolleyes:

Не закачаха и нашата котка и малките и котенца. Абсолютно толерантни са към обитателите на дома си/базата си... Публикувано изображение Разбира се и към нас хората, на моменти съм си мислел и ми е минавало през кухата капацина да започна да ги храня и да опитам някаква форма на сближаване но по информация от нета разбрах, че не подлежат на опитомяване. Единствено поровете от тяхното семейство биха могли да бъдат домашни любимци. Всички са гледали по Анимъл клипчета с порове. Та така си я караме, живеем в Кулцохор, на 5 минути от центъра и си имаме подобна компания всяка година Публикувано изображение

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нашите не ги пипаха, стояха си с отворена вратичка дори. Просто като неприсконовен запас за тях. Но комшийските... малиййй. И не само кокошките им хапваха и им пиеха кръвчицата а каквото набарат - гълъбчета, зайци... :ph34r:

Не закачаха и нашата котка и малките и котенца. Абсолютно толерантни са към обитателите на дома си/базата си... Публикувано изображение Разбира се и към нас хората, на моменти съм си мислел и ми е минавало през кухата капацина да започна да ги храня и да опитам някаква форма на сближаване но по информация от нета разбрах, че не подлежат на опитомяване. Единствено поровете от тяхното семейство биха могли да бъдат домашни любимци. Всички са гледали по Анимъл клипчета с порове. Та така си я караме, живеем в Кулцохор, на 5 минути от центъра и си имаме подобна компания всяка година Публикувано изображение

да аз и за лисиците съм чувал че там където си направи бърлога(в двор) не пипа

аз имам вълнист папагал на 4 години и половина.казва се кофе кръстен е на кофе бабоне.в момента нямам снимка.

Аз имам хамстер джудже казва се Пуфи.За съжаления нямам нейна снимка

Аз имам само котарака Пухи в момента.Обожавам котките,пък и този си е много специален за мен,следва ме навсякъде вкъщи и спи на възглавницата до мен,даже в банята ми прави компания :)

Аз имам персийска котка от 3 години октомври може и да я пуснем за котенца :P

Моят малък мацко Марси беше наречен от един ветеринар "старче", но за мен той винаги ще е едно МАЛКО пухче :clap:

П.П Колкото повече живее с нас, толкова повече се очовечва :wors: Сега спи в човешка поза и понякога дори си слага главичката на края на възглавницата Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

За съжаление в апартамента си нямам нищо, както ми се иска. Но при брат ми имаме едно зайче и едно куче (неизвестна порода Публикувано изображение ). На село пък е малчуганчето, което съм показала и в конкурса за кучетата :P

Рики сладура, снимката е стара , вече на 2 г и 8 месеца post-35338-1220877203_thumb.jpg

Две вълнисти папагалчета, 1 канарче и 2 финки! Сутрин към 6 будят махалата. Публикувано изображение

Две вълнисти папагалчета, 1 канарче и 2 финки! Сутрин към 6 будят махалата. Публикувано изображение

Преди време имах "жако",покривахме клетката с одеало,иначе не можеше да се спи,огласяше цялата къща и квартала даже.Забавно нещо са папагалите,но могат да бъдат много стресиращи.

Да наистина съм виждал клетки със чаршафи покрити, но съм нямал представа за какво служат! Публикувано изображение Ще пробвам!

Аз имам Бял носорог! Майтап да става! Имам си куче далматинец.Женски.Казва се Лиза! В един магазин за аквариуми,видях в малък аквариум(без вода де ) паяк-тарантула!Беше женски!Цената муе 170лв.!Продавачката ми каза че има тарантули и за 240лв.!Каза че има и за 40лв.Но такива са или болни или лъжат че е тарантула! Много ме впечетли,щото за пръв път виждах такъв паяк!Много искам да си взема! Немога да навия наще да си купим,защото ги е страх!

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)

Едно кучище ама то ми е достатъчно за 100 :grimace:. Гледах снимката която имам в компа ама хич не е за показване :sobbing: иначе е кокер :P

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

В един магазин за аквариуми,видях в малък аквариум(без вода де ) паяк-тарантула!......Много искам да си взема! Немога да навия наще да си купим,защото ги е страх!

Хората крокодили гледат като домашни любимци,ти за една тарантула.
  • 3 седмици по-късно...

защщо вече вс е така ? > Публикувай в тази тема - Българче Какъв домашен любимец имате в дома си? 5.05.2006г. в 00:00ч. - - selia Хамстер - Грейти. Много е пухкав и голям спортист 5.05.2006г. в 00:05ч. - - MasterRalf Котка - порода Норвежка Горска, име - Кари (Брадшо... 5.05.2006г. в 07:40ч.

...Каза че има и за 40лв.Но такива са или болни или лъжат че е тарантула!...

Грешиш. Има тарантули и по 25 лв. Като се излюпят 50 бройки в някой терариум, какво смяташ, че ги правят? Изхранват се трудно, а не са много хората, които ги купуват за домашни любимци.

Редактирано от V 12 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам котарак

Много е мързеливо така като гледам :angry:

Аз пък имам Мини Пинчер - Рени се казва и Доберман - Сара :) Снимки за съжаление нямам. Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Имам си пухкавко,галено мъркащо котенце.... :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.