Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз имам куче-мъжко казва се Роки, на 8 месеца е, и две папагалчета-едното е мъжко и се казва руменчо,а другото не знам какво е и му казвам Малчи!

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бълха и бълх били на кино. Филмът свършил и настанало време да си ходят вкъщи. Завалял пороен дъжд и бълхата попитала кавалера си - как ще си ходим? Той отговорил просто. -Как как?! С куче. Аз имам бълхи вкъщи. Бях решил да сменям бълхарника и за малко да глътна вода. Едни нахилени в телевайзора направиха жестока реклама и свалиха цената на един матрак с 700%. Обаждам им се и те веднага поискаха да ми го фитнат. Обаче като чух размера - super king size се задавих. За това чудо трябва да сменя апартамента бре или да изхвърля всичката дървения наречено мебел.

• 2 седмици по-късно...

У нас има две котки /на 13 и 12 години/, женски са и двете, Кимба и Писана. Иначе имам и две морски свинчета /мъжки/, едното е розета, другото си е гладко. Пухчо и Рошльо /или Азис и Китаеца, поради някои "особености" в поведението/

Ами...аз си имам кученце - самоед. Казва се Блеки на 2 годинки скоро ще прави 3 ;) и естествено много си го 'бичкам :PПубликувано изображение

От 25 дена в нас живее това зверче, казва се Чара Публикувано изображение

още ня я извеждаме на разходка, защото няма трета ваксина, а милата е пълна с енергия, бяга като стрела от стая в стая, хапе ни на ред, зъбки и никнат и чехлите са най-вкусното нещо за нея, а в момента е най-актуална четката за тоалетната :speak: Вечер е най-добра като се гушне в краката ми и заспива уморена след бясната игра :)

Редактирано от hrisipisi (преглед на промените)

Аз имам две котета и две кучета - по порода (кучетата) Немски овчарки.Еното куче е женсо,а другото мъжко.Женското се казва Джина,а мъжкото Джери.Двете ми котки (нз точно каква порода са) са женски.Едното коте се казва Хени а другото Ани.

Ето снимки на котките ми:

Ани

Публикувано изображение

Хени

Публикувано изображение

когато имам време ще кача и снимки на кучетата,но много ми се иска да имам куче - хъски.

• 4 седмици по-късно...

аз имам 2 котета Нала - шарената (тя е майката) и Джеса - черната (тя е дъщерята):

post-146290-1201468401_thumb.jpg

post-146290-1201468422_thumb.jpg

post-146290-1201468452_thumb.jpg

post-146290-1201468480_thumb.jpg

Като изключим мухите и комарите през лятото други животинчета доброволно не си отглеждам вкъщи, за кво са ми изтрябвали? Аз си се разбирам добре с човеците и не ми трябва да си обяснявам проблемите на някое псе щото само то щяло да ме слуша. Обаче за самотни хора може да чуват по някоя гадинка да им джавка там.

Като изключим мухите и комарите през лятото други животинчета доброволно не си отглеждам вкъщи, за кво са ми изтрябвали?

Аз си се разбирам добре с човеците и не ми трябва да си обяснявам проблемите на някое псе щото само то щяло да ме слуша.

Обаче за самотни хора може да чуват по някоя гадинка да им джавка там.

Понякога да се разбера с една жаба ми е по-лесно отколкото с някой човек. Никой не си взима куче или котка, за да играе на Монополи с него. Няма нищо по-хубаво от една космата топка да се размотава из краката ти и аз лично съжалявам хората, които нямат животни в къщи. Като се замисля някои животни с пъти превъзхождат по акъл разни себични и глупави хорица. Да не говоря за вярност, любвеобвилност и т.н

Да обобщя: Това, че ти не обичаш животните си е твоя работа, но недей да се изказваш с такъв сарказъм в тема, където явно има много техни почитатели. Явно се опитваш да оригиналничиш ама нещо съвсем не ти се получава. :eek:

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Скоро котката ми си имаше две котенца,сладки,пухкави-порода неизвестна.

Аз във вкъщи си имам 3 домашни любимеца.Имам си един хубав и голям котарак и две малки,сладки хамстерчета. Публикувано изображение

Всичко вкъщи е наред,когато котарака не се опитва да изяде хамстерите.

post-106141-1201628315_thumb.jpg

Това са моите две хубавици, за съжаление Норка вече не е сред нас Публикувано изображение:P

Публикувано изображение

A това е Дора, не си мислете, че съм неоригинална в имената, просто Дора си дойде с името :P

Публикувано изображение

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аз имам две мъжки вълнисти папагалчета. Много са

сладки и смешни. Имат психиката на 3 годишни деца.

Изглеждат като тези

Публикувано изображение

Още не мога да им измисля хубави имена...

post-59734-1201698305_thumb.jpg Това беше мойто коли Боби , за съжаление остаря прекалено много и трябваше да го упоим Публикувано изображение Остана си девствен :) Малко е стара снимката , ама всичко останало ми е на хартия

Редактирано от fireson (преглед на промените)

Разтопихте ме като шоколад на слънце.... Публикувано изображение

Такива сладури, мале, малее...малкото създание на hrisipisi е такова сладурче. Да ти е живо и здраво и не чак толкова палаво Публикувано изображение

А maicky...ти ми обра точките с тази колекция. Особено онзи малък сладур с шалчето е направо бонбон :P

Иринче, новото ти попълнение е........сладурестоооооо Публикувано изображение

Да ти е жива и здравичка ;)

Аз си имам зайче и то е бяло и сладко и вече е на 3 годинки. И това лято ще прави 4 години Обаче някой път изгризва по някой кабел. И някой път прави дупки на покривките на дивана и фотьойла. А преди имах рибки едната от тях беше златна, а една друга от тях беше с такъв цвят, че се сливаше с цвета на естествените корали в аквариума. ;):gift: :gift: :bye1: :bye1:

Редактирано от Desi2 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Аз имам вълнисти папагалчета!

Те се казват Рики и Джени!

Пускам ги да летят всеки ден, въпреки че кълват корниза и цапат!

За мен те са Най- добрия домашен любимец!!!!!!!! Публикувано изображение

Аз имах малко котараче и две речни рибки (имах ги от 5 години)...но всички умряха миналата година... Публикувано изображение

Сега ... в новия ми дом, си имаме сиамски котарак на 9м. Казва се Коте Публикувано изображение Той не е мой домашен любимец, но много си го обичам!!! :)

Котарак. Порода - улична превъзходна. Преди 5 години го примамих от един клон, след като 2 дена преди това ми беше направил впечатление че се опъваше на един питбул принадлежащ на съсед. Хич не отстъпи, съскаше, дуеше се, не му давах повече от 2 месеца. Аз го изплаших и така спаси кожата.

Иначе сега е мечта. Голяма, красива котка, както повечето гледани в панелка има проблеми с килограмите. Много обича да спи на леглото ми, 80% от времето е там. Няма лоши навици, освен 1-2 точки в къщата които задължително се препикават по 2-3 пъти на месец...

Ето и няколко снимки :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Sturm! (преглед на промените)

НЯмам за съжаление наще нещат Публикувано изображение:sobbing::D

Аз имам риби и се чуда какъв нагревател да си взема за аквариум 150 литра !!!! Ако някои разбира от аквариуми да пише плс.!!!

Аз имам риби и се чуда какъв нагревател да си взема за аквариум 150 литра !!!! Ако някои разбира от аквариуми да пише плс.!!!

Е аз вече съм пораснал и си имам аквариум 120л. и едно много готино бяло куче - немси щпиц.

Преди това се лигавех със сиамски котки.

А за 150л. аквариум си вземи не повече от 100 ватов нагревател с терморегулатор. Гледай да е от тип за потапяне във вода.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.