Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв домашен любимец имате в дома си?

Какъв домашен любимец имате в дома си? 312 гласували потребители

1. 1. Какво отглеждате в дома си?

• куче
      31%
      95
    • котка
      33%
      103
    • рибки
      6%
      21
    • земноводни
      2%
      8
    • птици
      7%
      24
    • повече от еднин вид
      17%
      54

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Мойто е лабрадор ретривър черничък на 6 месеца роко се казва голям сладур е направо златно кученце не прави никакви бели абе умно си е много =)които иска куче препоръчвам му най-сърдечно лабрадор страшни кучета са :ph34r::):rolleyes:

• Отговори 413
  • Прегледи 123,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз имам два санбернара , майка и син. Майката спокоина ,сина луд за връзжане и доста едър, малко кофти комбинация.

post-112420-1192462097.jpg

Редактирано от zgrad (преглед на промените)

Аз имам два санбернара , майка и син. Майката спокоина ,сина луд за връзжане и доста едър, малко кофти комбинация.post-112420-1192462097.jpg

Много е готин

голям сладур наистина! :P

@zgrad - какъв бонбон само! ;) Само не разбрах - това майката или синчето е?

Мойто е лабрадор ретривър черничък на 6 месеца роко се казва голям сладур е направо златно кученце не прави никакви бели абе умно си е много =)които иска куче препоръчвам му най-сърдечно лабрадор страшни кучета са ;):):P

Чакаме снимки! ;)

@zgrad - какъв бонбон само! :) Само не разбрах - това майката или синчето е?

Чакаме снимки! :)

Това е синЧето с любимата си топка.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Голям е сладур, наистина... На колко годинки е?

Голям е сладур, наистина... На колко годинки е?

ВеЧе на 5 обаЧе е като дете ,което е доста забавно (понякога) и е доста разговорлив.

Редактирано от dindi
В българската азбука има буквичката Ч нищо срамно няма в това да се ползва. (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Аз имам много домашни любимци - някаде около 200... малки сладки кафяви ... хлебарки Публикувано изображение Иначе с голям кеф бих си взел един сиямец... много ги обичам... а и ще ме поотърве от старите любимци :P

• 2 седмици по-късно...

Имам си бяло зайче.. Чисто бяло, като го погледнеш виждаш бяла топка с 3 черни неща: очи ( 2 ), нос, уста ( тя е леко розова ) Много е готино.. Много съжалявам че в момента нямам снимка, качена на компютъра... Ако качим задължително ще я дам!

Хорааа - тея кокери са луди животни Публикувано изображение

Не си взимайте такива, не се подвеждайте под миличките им физиономиики и клепнали ушички - то едно на ръка, че са пълни с енергия, ами и я насочват в неправилната посока (демек правене на бели).

Питайте и Зорито - тя и тя има едно лудо у тях Публикувано изображение

Ето я и моята хубавица(Леа се казва), която вече е на 9 години и е доста улегнала- по цял ден спи и яде. Но като беше по-млада правеше много бели ако я оставяхме сама. Дивана на който седи е претапициран - беше направила на ленти цялата облегалка само за 2 часа. Другите "по-дребни" неща няма и да ги споменавам, но като излизахме от вкъщи и оставяхме вестник на масата в хола, за да си го открадне и да се занимава с него вместо с мебелите, и играчките на детето. Но иначе е страшно любвеобилна и добра - никога няма да посегне на дете, дори и непознато, каквото и да и правят, а е изтърпяла доста скубане и дърпане от синковеца докато беше малък.

Аз имам сибирско хъски ама е вече старично на 8 г

post-103783-1194618943_thumb.jpg

post-103783-1194619010_thumb.jpg

Аз имам сибирско хъски ама е вече старично на 8 г

Което и аз много обичам :) но пък ти нямаш за разлика от мене отвратителни папагали които те събуждат всяка сутрин Публикувано изображение

Което и аз много обичам :down: но пък ти нямаш за разлика от мене отвратителни папагали които те събуждат всяка сутрин Публикувано изображение

Eм брачед знам ги аз твойте папагали от време на време ги чувам в кухнята ;)

• 3 седмици по-късно...

Аз имам 5 котки едната е ангорка .Но ги гледам на двора без ангорката .

Имам котка - Тигърчо. Като беше малък и с неясен пол свикна на 'тигърчо' и когато разбрах, че е тигърка беше късно... Тигърчо се окоти! :rolleyes:

Аз имам котарак персиец.Много си го обичам.Казва се Топчо.И е много сладък :speak:

Котката ми Анастасия /Настя/. Много е зла, ръцете ми са одрани целите, веднъж падна от 7-я етаж и оцеля с прехапване на езика. Иначе имам хамстер Публикувано изображение Валери, много добър и кротък, но си бута въртележката постоянно и бяга. И джербили също, ама те не са толкова уникални като хамстера и котката...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.