Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Умирай от яд, че терористите страдат и твоя човек Ердоган го закъса. ;)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 1 час, Sinbad_ написа:

Още една окупирана от Турция територия?? Че кои са другите че да има още една , много ми е интересно...

Самите руснаци си виждат нещата прагматично и без излишен патос , освен когато разбира се не става дума за политически изказвания ... за разлика от тукашните напоследък зачестили лозунги " я булгар булгар  " :D 

http://www.vz.ru/world/2015/12/5/782059.html

«Вторжение – это если бы турки дошли до Багдада, – пояснил он. – А так – турецкие вооруженные силы продолжают делать то, что не раз делали и до этого».

По словам эксперта, Анкаре «плевать на реакцию иракских парламентариев, да и всех остальных людей». Турецкие военные всегда действовали и действуют так, как им хочется.

«Это своего рода традиция – такие рейды на север Ирака. Так было еще во времена Саддама Хусейна. Анкара никогда не спрашивала разрешения на такие заходы, и спрашивать не собирается и сейчас. Это, можно сказать, стандартная практика», – отметил он.

И някой наистина запознат със събитията в региона едва ли би говорил за " още една окупация " 

И да добавя, подобни рейдове е имало и в Сирия по времето Хафез баща, и сега дори по времето на Асад ( имаше дори с одобрението на самия Асад още преди да почне патакламата с бандитските групировки и ужа така измислената им борба за демокрация ) ..., въпреки че не нашумяват такива спорадични  излази на спец части ..Отделно че след като в Ирак дойде уж "демоХрацията" те си траеха когато Турция налазваше кюрдските партизани от ПКК базирани в Иракски Кюрдистан, а сега изведнъж, ама недейте моля ви се , това е вторжение... смях в залата ...

Не напразно сега самите руснаци се бъзикат как изведнъж покрай сваления самолет, българите повсеместно почнали да изразяват своята русофилия в заради своята туркофобия :D

Северен Кипър.

В момента президентът на Ирак го окачествява като незаконно.

Цитат

Анкаре «плевать на реакцию иракских парламентариев, да и всех остальных людей». Турецкие военные всегда действовали и действуют так, как им хочется.

Именно, де, за това говорим.

Относно възгледите ми и как ги изразявам - не пишеш от вчера тук...

Турция все по- сериозно се навира между шамарите...

преди 43 минути, Wankata написа:

Северен Кипър.

В момента президентът на Ирак го окачествява като незаконно.

Именно, де, за това говорим.

Относно възгледите ми и как ги изразявам - не пишеш от вчера тук...

Северен Кипър окупация... сериозно.... начално информативно тогава линкче да се поучите и ти и другите ....

https://bg.wikipedia.org/wiki/Севернокипърска_турска_република

https://bg.wikipedia.org/wiki/Севернокипърска_турска_република#.D0.9F.D1.80.D0.B5.D0.B2.D1.80.D0.B0.D1.82.D1.8A.D1.82_.D0.B2_.D0.93.D1.8A.D1.80.D1.86.D0.B8.D1.8F_.D0.B8_.D1.82.D1.83.D1.80.D1.81.D0.BA.D0.BE.D1.82.D0.BE_.D0.BD.D0.B0.D1.85.D0.BB.D1.83.D0.B2.D0.B0.D0.BD.D0.B5

Значи въпреки независимоста която има Кипър, разни там гърчоля великошовинисти след преврат и тероро срещу турското население, решават да я съединят с Гърция, а после реват видите ли защо Турция решила като гарант на Кипър да защити своите там ....Нещо май двоен стандарт почваш да показваш... 

Знаем се, и затова не мисля че точно това трябваше да демонстрираш..... казвал съм и преди, обективноста трябва да бъде еднаква за всичко, а не според както оттърва... Иначе изпадаш до положението на пробандеровските и укрохунтаджийски троли дето заявяват че Крим бил окупиран от руснаците видите ли .... :D

A това какво марионетките някакви от Багдад почват да реват под диктата на ФАЩ в момента, е изобщо през оная работа както на Русия , така и на Турция, така и на ЕС и целия свят, включая Китай, Индия и така нататък....Всъщност чакай да помислим, там не беше ли кюрдската автономия ? Тогава защо реве Багдад при условие че сами дадоха права на кюрдите там да си решават въпросите, и те са почти независими от така наречената уж централна власт , и то благодарение пак на каубоите задокеански , и с одобрението на Иран дори ....А и да не говорим че точно кюрдската автономия има добри връзки и нефта им основно минава и заминава за Турция, а Турция ги снабдява с оръжие и ги обучава дори...Мдам, интересно нали

Самите кюрди там не реват, обаче Багдат уж решил да се покаже сербез.... Смях в залата отново... а тукашните повторения по Бг медии още по голям смях .... И това м/у другото са препратки към изказване само на един Багдадски политик , и то член на съвета им за безопасност... Нищо подобно не се чува нито от президена, нито от министър председателя... Да не говорим за реакция на иракския парламент официално??

Те такива странности се получават, нали ме разбираш за какво говоря..

П.С М/у другото погледнете поне руската преса какво казва по въпроса.... дори тя не реагира така крайно като бай ганьовската , и е доста пшо обективна, въпреки че и там напоследък има пик на  патос и подем на националистически чуства...

https://eadaily.com/news/2015/12/06/tureckiy-marsh-na-mosul-ankara-naryvaetsya-na-voynu-s-irakom-chtoby-zakryt-prolivy

Интересна статия , кой реално владее в момента Мосул, май май е ИДИЛ, те затова ли Багдад толкова реве сега ? подкокоросани от хамериканците, че ще им ударят съюзниците от съвсем неочаквана страна...

Ситуацията не е точно такава каквато медиите опростенчески ( особено в БГ ) я изкарват, Турция била съюзник на ИДИЛ, да бе да.. смях голям...

https://eadaily.com/news/2015/11/21/siriyskie-kurdy-gotovyat-syurprizy-dlya-ssha-i-turcii

Изобщо региона там е си е проблем на местните и турците основно, всички останали- каубои,  руснаци, евреи, катарци и саудитите , са доста по чужди, но затова пък нахални да претендират за това че имали там жизнени интереси....Иран и Турция заедно с Асад и иракчаните, доколото имат някаква държава поне официално, а не реално ...единствено те могат с най голямо право да претендират за нещо, а не дошли от на майната си някакви и без дори историческа връзка с региона.... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 47 минути, Тøни написа:

Умирай от яд, че терористите страдат и твоя човек Ердоган го закъса. ;)

Драги, там е проблема.. че едно е да се надъхваш със стари пропагандни путински клипове, друго е реалността :) която показва всичко друго, след лъжливите дезинформационни гафове на руснаците, но не и борба с ИД .А Ердоган не е "мой човек" , и не знам защо повтаряте тези глупости. За ен-ти път казвам - това че руснаците правят золуми на турската граница, ме прави туркофил точно толкова колкото ме прави японофил, финландофил, латвийскофил, полякофил, ако руснаците нарушат техните граници. т.е.  пълни глупости.

И ако аз бих " умрял от яд" е затова именно - че няма такава борба с ИД . Виждам обаче че на такива като теб им е напълно достатъчно "захранката" с пропаганда, не и с реални новини.

преди 33 минути, язе написа:

Тя си е била винаги там, както и другите гранични около конфликта държави които си следят и гледат интереса внимателно..

Не виждам кое е изненада тук.

преди 36 минути, язе написа:

Ами айде сербезино, иди нашамаросай тогава Турция да те видя.... ама по скоро ми се чини че ще си опъваш опинците и направиш на леко разсеян, за да не те нашамаросат теб.... Лесно е зад чужд гръб да се правиш на смел, ама руснаците не винаги ще тичкат за неблагодарници да им бършат акото всеки път ....

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

Ами айде сербезино, иди нашамаросай тогава Турция да те видя.... ама по скоро ми се чини че ще си опъваш опинците и направиш на леко разсеян, за да не те нашамаросат теб.... Лесно е зад чужд гръб да се правиш на смел, ама руснаците не винаги ще тичкат за неблагодарници да им бършат акото всеки път ....

Не разбирам, какво искаш от мен? Факт е, че Турция се навира между шамарите... и то между големите шамари. Може би си турчин, та затова ли...

преди 3 минути, язе написа:

Не разбирам, какво искаш от мен? Факт е, че Турция се навира между шамарите... и то между големите шамари. Може би си турчин, та затова ли...

Що, ти да не би защото си българин и затова за шамари мечтаеш.... :D

P.S И да, аз съм турчин, и не ми харесва ситуацията м/у Русия и Турция, не защото се опасявам за Турция, а защото от цялата ситуация печелят само враговете и на двете държави , които иначе се правят на добри приятели... и защото това не допринася за положението, а го усложнява в интерес на съвсем други страни, дето изобщо нямат там работа ....

преди 11 минути, Sinbad_ написа:

... от цялата ситуация печелят само враговете и на двете държави , които иначе се правят на добри приятели... и защото това не допринася за положението, а го усложнява в интерес на съвсем други страни, дето изобщо нямат там работа ....

Като цяло не съм на твоето мнение, но по тази точка си прав. Турската политика е доста силова и не ми харесва отдавна. Дори ме дразнеше прекалената подкрепа от страна на руснаците, но беше добре за баланса на силите.

преди 1 минута, Melmak ® написа:

Като цяло не съм на твоето мнение, но по тази точка си прав. Турската политика е доста силова и не ми харесва отдавна. Дори ме дразнеше прекалената подкрепа от страна на руснаците, но беше добре за баланса на силите.

Турската политика беше силова заради войната с ПКК...  Иначе никога не е била толкова силова като хамериканската например, или Изсраелската с терора над палестинците и съседни страни като Ливан например... Бих казал че дори в сравнение с руската беше по мека.... Но естествено, руснаците имаха доста по големи проблеми с външната намеса в техните вътрешни работи , все пак бяха враг номер едно за запада...

преди 23 минути, Sinbad_ написа:

Що, ти да не би защото си българин и затова за шамари мечтаеш.... :D

P.S И да, аз съм турчин, и не ми харесва ситуацията м/у Русия и Турция, не защото се опасявам за Турция, а защото от цялата ситуация печелят само враговете и на двете държави , които иначе се правят на добри приятели... и защото това не допринася за положението, а го усложнява в интерес на съвсем други страни, дето изобщо нямат там работа ....

Да, българин съм и ще бъда откровен- винаги ще се кефя, когато Турция яде шамари... без значение от кого.

А ти турчино, можеш ли да ми обясниш, чий го дирите в суверенен Ирак. Икаква наглост е да твърдиш, че северен Кипър не е окупиран от Турция??? Кипър не е Гърция, а суверенна държава !

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 7 минути, язе написа:

Да, българин съм и ще бъда откровен- винаги ще се кефя, когато Турция яде шамари... без значение от кого.

А ти турчино, можеш ли да ми обясниш, чий го дирите в суверенен Ирак. Икаква наглост е да твърдиш, че северен Кипър не е окупиран от Турция??? Кипър не е Гърция, а суверенна държава ислямисте!

Смешнико, прочети преди да говориш и напъваш националистическите си глупости.... Кипър искаше да се присъедини с Гърция, Кипърските власти гръцки правят националистически преврат , и почват  тероро срещу турците там, избиване, палежи, там се е водил  почти геноцид срещу турците.. както м/у другото действат и евреите срещу палестинците

Така че, кефа ти е просто комплексарски, то и никога няма да бъде друг де..  Северен Кипър си е независим, и така ще си и остане, независимо колко реват такива като теб, или гърчолята ....да бе мирно седяло, не би чудо видяло, но така е, гърчолята покрай комплексите си, загубиха окончателно и Северен Кипър...така както Укрите в Киев загубиха сега Крим и Донбас... който много лакомее, сере кръв ...особено когато не се съобразява с реалноста а мечтае за реванши някакви ..

А какво турците дирим в Ирак, че там си си живеят турци от векове бе смешник... да не споменавам за какъв Ирак говориш , марионетката на ФАЩ ли, или кюрдската автономия , или пък ИДИЛ там... та за кой точно Ирак говориш без да мислиш изобщо ....Ирак като държава вече не съществува , беше Ирак по време на Садам, сега е хаос но не и държава, нищо че официално уж я има...

преди 52 минути, Sinbad_ написа:

ама руснаците не винаги ще тичкат за неблагодарници да им бършат акото всеки път ....

Много ми е интересно как някои преживяват "катарзис" , поставени в субективизма на позициите им спрямо конкретните събития  :):)

преди 16 минути, Sinbad_ написа:

ака както Укрите в Киев загубиха сега Крим и Донбас... който много лакомее, сере кръв ...

Запомни си думите... защото нали ти е ясно кой "ламти " ... украинците им са техни земи, и не съм чул да ламтят за нови, за ралзика от бившия ти любим диктатор - Пу 

:)

И една нова путинска провокация на Босфора :

1449405656001.jpg

Spoiler

Russian ships flaunting missiles during Bosporus Strait passing is provocation: FM Çavuşoğlu

DAILY SABAH
ISTANBUL
Published 1 hour ago
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Russian ships flaunting missiles during Bosporus Strait passing is provocation: FM Çavuşoğlu

Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu said on Sunday that the Russian sailors donning shoulder-fired surface-air-missiles during Russia's warship transits on Dec. 4 was provocation and that he wished such an incident did not occur again.

On Dec.4, media outlets took photos of a Russian warship called Caesar Kuniko through its transit by Istanbul via the Bosporus strait -- an internationally significant waterway connecting the Black Sea with the Mediterranean Sea. The cameras captured a Russian soldier on it, holding a missile in the firing position through the ship's passing.

Foreign Minister Çavuşoğlu Sunday defined this action as "provocative" and "harassing." He told the reporters that there are certain rules of a ship's passing through Turkish straits and every ship -- whether it is of Russian or any other nationality -- had to abide by them.

"If Turkey perceived any ship's transit as a threat, it will give the necessary reaction. A Russian soldier's showing missile or such a munition system while passing [the Bosporus strait] on a Russian warship is a provocation. We hope this incident is a one-time event, because it is not a right approach."

The Turkish Air Force shot down the Russian aircraft that violated Turkish airspace on Nov. 24 after giving 10 warnings. The Turkish military later released a statement, saying that the nationality of the downed warplane was unknown during the warnings. But, since then ties between the two countries have been strained.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 21 минути, Sinbad_ написа:

Турската политика беше силова заради войната с ПКК...  Иначе никога не е била толкова силова като хамериканската например, или Изсраелската с терора над палестинците и съседни страни като Ливан например... Бих казал че дори в сравнение с руската беше по мека.... Но естествено, руснаците имаха доста по големи проблеми с външната намеса в техните вътрешни работи , все пак бяха враг номер едно за запада...

Дори и така да е, това не им оправдава решенията. Според мен.

Пък, ако се сравняват с Изрел и САЩ, работата не върви никак на добре. :D

преди 34 минути, Sinbad_ написа:

Смешнико, прочети преди да говориш и напъваш националистическите си глупости.... Кипър искаше да се присъедини с Гърция, Кипърските власти гръцки правят националистически преврат , и почват  тероро срещу турците там, избиване, палежи, там се е водил  почти геноцид срещу турците.. както м/у другото действат и евреите срещу палестинците

Така че, кефа ти е просто комплексарски, то и никога няма да бъде друг де..  Северен Кипър си е независим, и така ще си и остане, независимо колко реват такива като теб, или гърчолята ....да бе мирно седяло, не би чудо видяло, но така е, гърчолята покрай комплексите си, загубиха окончателно и Северен Кипър...така както Укрите в Киев загубиха сега Крим и Донбас... който много лакомее, сере кръв ...особено когато не се съобразява с реалноста а мечтае за реванши някакви ..

А какво турците дирим в Ирак, че там си си живеят турци от векове бе смешник... да не споменавам за какъв Ирак говориш , марионетката на ФАЩ ли, или кюрдската автономия , или пък ИДИЛ там... та за кой точно Ирак говориш без да мислиш изобщо ....Ирак като държава вече не съществува , беше Ирак по време на Садам, сега е хаос но не и държава, нищо че официално уж я има...

Начинът ти на мислене е тотално сбъркан турчино. То и в Турция, Македония, Гърция, Сърбия... от векове живеят българи, но някакси не виждам българска войска там.

Глупавата ви грандомания и мераците за Велика Турция, ще ви изядат главите... Което ще ми достави удоволствие разбира се. :)  A кюрдската автономия, май е въпрос на време вече...

преди 25 минути, Melmak ® написа:

Дори и така да е, това не им оправдава решенията. Според мен.

Пък, ако се сравняват с Изрел и САЩ, работата не върви никак на добре. :D

Такава опасност няма.... дори в момента действията им не са толкова силови.... Това се дължи както на манталитет, така и на историческите връзки с региона, за разлика от евреите и фащ които такива нямат, или ако имат, то е покрай наскоро създадената изкуствена държава Израел и естествено находищата на въглеводороди основно.... Докато Турските интереси са главно по исторически причини .... Правителства и държави се сменят, но хората остават .... кръвта вода не става ...

А руснаците, при тях дори историческите връзки с средна Азия например са доста по стари отколкото тези на хамериканци и изсраелци , да не говорим за европейци... 

Та нещата не са толкова прости, както някои трололипи си мислят ...

преди 5 минути, язе написа:

Начинът ти на мислене е тотално сбъркан турчино. То и в Турция, Македония, Гърция, Сърбия... от векове живеят българи, но някакси не виждам българска войска там.

Глупавата ви грандомания и мераците за Велика Турция, ще ви изядат главите... Което ще ми достави удоволствие разбира се. :)  A кюрдската автономия, май е въпрос на време вече...

Нали знаеш, кучетата лаят, кервана си върви.... Засега не виждам промени в ситуацията , а мечти уж за някаква велика Турция  няма, тя си е велика от доста време в сравнение с доста други, дето само мечтаят за такова величие :whist:

А мисленето ми изобщо не е объркано,но това е трудно за разбиране от мислещ в рамките само на реванши и комплекси от миналото, аз такива нямам ...

Или мислещ в рамките на платен трол, като недоварения горе, всъщност неговото е 2 в 1,хем платен, хем комплексиран :D

Дообре. Поживем увидим- викат руснаците. :)

И айде, айде... нямало мечти за Османската империя- тия ги разправяй на баба си.

преди 3 часа, Sinbad_ написа:

Още една окупирана от Турция територия?? Че кои са другите че да има още една , много ми е интересно...

Самите руснаци си виждат нещата прагматично и без излишен патос , освне когато разбира се не става дума за политически изказвания ... за разлика от тукашните напоследък зачестили лозунги " я булгар булгар  " :D 

http://www.vz.ru/world/2015/12/5/782059.html

«Вторжение – это если бы турки дошли до Багдада, – пояснил он. – А так – турецкие вооруженные силы продолжают делать то, что не раз делали и до этого».

По словам эксперта, Анкаре «плевать на реакцию иракских парламентариев, да и всех остальных людей». Турецкие военные всегда действовали и действуют так, как им хочется.

«Это своего рода традиция – такие рейды на север Ирака. Так было еще во времена Саддама Хусейна. Анкара никогда не спрашивала разрешения на такие заходы, и спрашивать не собирается и сейчас. Это, можно сказать, стандартная практика», – отметил он.

И някой наистина запознат със събитията в региона едва ли би говорил за " още една окупация " 

И да добавя, подобни рейдове е имало и в Сирия по времето Хафез баща, и сега дори по времето на Асад ( имаше дори с одобрението на самия Асад още преди да почне патакламата с бандитските групировки и ужа така измислената им борба за демокрация ) ..., въпреки че не нашумяват такива спорадични  излази на спец части ..Отделно че след като в Ирак дойде уж "демоХрацията" те си траеха когато Турция налазваше кюрдските партизани от ПКК базирани в Иракски кюрдистан, а сега изведнъж, ама недейте моля ви се , това е вторжение... смях в залата ...

Не напразно сега самите руснаци се бъзикат как изведнъж покрай сваления самолет, българите повсеместно почнали да изразяват своята русофилия в заради своята туркофобия :D

Морфейчо, много си плитък. 

преди 1 час, miro20 написа:

Много ми е интересно как някои преживяват "катарзис" , поставени в субективизма на позициите им спрямо конкретните събития  :):)

Запомни си думите... защото нали ти е ясно кой "ламти " ... украинците им са техни земи, и не съм чул да ламтят за нови, за ралзика от бившия ти любим диктатор - Пу 

:)

И една нова путинска провокация на Босфора :

1449405656001.jpg

Покажи скритото съдържание

DAILY SABAH
ISTANBUL
Published 1 hour ago
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Foreign Minister Mevlüt Çavuşoğlu said on Sunday that the Russian sailors donning shoulder-fired surface-air-missiles during Russia's warship transits on Dec. 4 was provocation and that he wished such an incident did not occur again.

On Dec.4, media outlets took photos of a Russian warship called Caesar Kuniko through its transit by Istanbul via the Bosporus strait -- an internationally significant waterway connecting the Black Sea with the Mediterranean Sea. The cameras captured a Russian soldier on it, holding a missile in the firing position through the ship's passing.

Foreign Minister Çavuşoğlu Sunday defined this action as "provocative" and "harassing." He told the reporters that there are certain rules of a ship's passing through Turkish straits and every ship -- whether it is of Russian or any other nationality -- had to abide by them.

"If Turkey perceived any ship's transit as a threat, it will give the necessary reaction. A Russian soldier's showing missile or such a munition system while passing [the Bosporus strait] on a Russian warship is a provocation. We hope this incident is a one-time event, because it is not a right approach."

The Turkish Air Force shot down the Russian aircraft that violated Turkish airspace on Nov. 24 after giving 10 warnings. The Turkish military later released a statement, saying that the nationality of the downed warplane was unknown during the warnings. But, since then ties between the two countries have been strained.

Я покажи и другите снимки, дето се пуснаха, за да се види какво точно представляват. Тук е ИТ форум и доста хора знаят как се работи с фотошоп и могат да направят същата снимка. Не вярвах, че ще се вържеш, че това е истина и тоя си стои там с ПЗРК на рамо.

Оооо. Миро си има сериозно подкрепление! Истинските държави се гордеят с национализма си и с националистите! Гордеят се с история! Уважават националните празници! Уважават държавните атрибути!

Само тук некакви си непрекъснато ни убеждават колко лошо е да си националист! Само тук ни убеждават какви прекрасни празници са "Свети Валентин", "Хелуин" , а си имаме наши родни! Само в България можеш да видиш сувенири с отпечатан американски флаг вместо роден! Предпочитаме знамето на ЕС и САЩ вместо родното! Въртим се като шиш покрай огън и не схващаме, че одобрявайки чужди политики не печелим особенно! Някога величаехме СССР, а днес САЩ, та то все тая - пак зависими сме от някого! Големите си играят играта, а малките инкасират загуби заради влошени отношения, санкции, бежански потоци, заплахи и пр! Какво толкова има за умуване т.е. САЩ създаоха Ислямска държава, а сега я ползват като инструмент.  Много още атентати, инциденти, санкции ще има докато не се опомним и не разберем, че Европа само губи от това , а САЩ печелят от подобни ситуации! Само, че аз не живея в САЩ, а в Европа, в България и като националист ме интересуват приоритетно интересите на България, които не винаги съвпадат стези на ЕС, САЩ, та ако щете и на Русия

преди 3 минути, Black Power написа:

Оооо. Миро си има сериозно подкрепление! Истинските държави се гордеят с национализма си и с националистите! Гордеят се с история! Уважават националните празници! Уважават държавните атрибути!

Само тук некакви си непрекъснато ни убеждават колко лошо е да си националист! Само тук ни убеждават какви прекрасни празници са "Свети Валентин", "Хелуин" , а си имаме наши родни! Само в България можеш да видиш сувенири с отпечатан американски флаг вместо роден! Предпочитаме знамето на ЕС и САЩ вместо родното! Въртим се като шиш покрай огън и не схващаме, че одобрявайки чужди политики не печелим особенно! Някога величаехме СССР, а днес САЩ, та то все тая - пак зависими сме от някого! Големите си играят играта, а малките инкасират загуби заради влошени отношения, санкции, бежански потоци, заплахи и пр! Какво толкова има за умуване т.е. САЩ създаоха Ислямска държава, а сега я ползват като инструмент.  Много още атентати, инциденти, санкции ще има докато не се опомним и не разберем, че Европа само губи от това , а САЩ печелят от подобни ситуации! Само, че аз не живея в САЩ, а в Европа, в България и като националист ме интересуват приоритетно интересите на България, които не винаги съвпадат стези на ЕС, САЩ, та ако щете и на Русия

Нещо си се объркал... Аз съм си българин винаги на първо място. И евроепеец по манталитет и морални разбирания.  И винаги съм опонент на сепаратизма, тероризма, ислямизацията, лобирането на чужди държави и престъпни интереси.

Иначе хубаво си го казал, ама да беше се огледал колко тук са си сложили  държавни символи и атрибути на чужди държави . и на коя по  точно .  :) че и портрети на техни "императори"..

преди 11 минути, A.com написа:

Я покажи и другите снимки, дето се пуснаха, за да се види какво точно представляват. Тук е ИТ форум и доста хора знаят как се работи с фотошоп

Ми покажи ги , нямам нищо против.

Аз цитирах турския външен министър , осъждащ някои действия на руските кораби.

КАто толкова разбирате от фотошоп, точно от вас не видях някой да признае руските фейкове на руския генщаб преди за сваления малайзийски самолет, или за сегашните им излагации , които цитирах по назад

https://www.kaldata.com/forums/topic/231202-пентагонът-”ислямска-държава”-е-по-опасна-от-”ал-кайда”/?do=findComment&comment=3252524

https://www.kaldata.com/forums/topic/231202-пентагонът-”ислямска-държава”-е-по-опасна-от-”ал-кайда”/?do=findComment&comment=3252009

Миро отново разкрит, че лъже, манипулира и гаменства. Нищо ново под слънцето. По фотошоп обаче никога няма да настигнеш пъпет мастър, така че няма какво да се опитваш.

Една гатанка. Знаете ли какво е "агресор" ? 

Spoiler

12119019_1032209426820703_33802768742506

преди 46 минути, Тøни написа:

Миро отново разкрит, че лъже, манипулира и гаменства. Нищо ново под слънцето.

Да, нищо ново под слънцето - отново някои злобеят беззъбо и обиждат, само затова че нямат аргументи да отговорят :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.