Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Реджеп Тайип Ердоган: Ако Ирак не може да предприеме нужните мерки, то тогава ще го направим ние

Цитат

Истанбул. В момента много страни провеждат операции в Ирак, каза президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган на пресконференция на летище „Ататюрк“ преди да замине за посещение в Туркменистан, предаде Anadolu Agency .
„Както знаете, в момента много страни провеждат операции в Ирак. Но ние не приличаме на никоя от тях, ние сме различни. Всички терористични организации, и главно „Ислямска държава“, действа на територията на Ирак и те са постоянна заплаха за Турция. Но тези сили, пристигнали от различни държави, нямат отношение към заплахата за сигурността ни. Те казват, че са били „поканени“. Значи да живеем със заплахата и да чакаме покана от иракското правителство ли? Ние не можем да седим и да чакаме. Напротив, ако централното иракско правителство не може да вземе нужните мерки срещу заплахите за сигурността, насочени срещу нашата държава, то ние сам ще ги предприеме“, каза турският лидер.

Не знам какво да кажа...От всички малоумни и неаргументирани изказвания,това е Топ 1...по същата логика,Турция може да влезе в която и да е държава,като част от NATO,дори и в България,под претекст,че защитава "националните си интереси"...

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Сега остава Ирак да покани САЩ да гарантират териториалната му цялост....

Те американците/НАТО точно това и правят. Със същото или сходно нескопосано обвинение. Дори доскоро бяха по същия начин и в Сирия.

a6ef405618851873f18fd8c5277c4f69.jpg

Надписът на ракетата гласи: "Надяваме се, че това ще ви хареса", "От нашето детенце"

http://www.segabg.com/replies.php?id=256232

преди 7 минути, glen написа:

като чуя за американски пилоти и веднага се сещам за бомбардировките на България и скоро и над Югославия! такива вдигат паметници на американските летци бомбардирали София на връх Коледа,вместо да почетат въздушните асове на България!

преди 3 минути, NIKISHARK написа:

Реджеп Тайип Ердоган: Ако Ирак не може да предприеме нужните мерки, то тогава ще го направим ние

Не знам какво да кажа...От всички малоумни и неаргументирани изказвания,това е Топ 1...по същата логика,Турция може да влезе в която и да е държава,като част от NATO,дори и в България,под претекст,че защитава "националните си интереси"...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Да, F-15 си списал, грешката е моя: https://www.kaldata.com/forums/topic/231202-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D1%8A%D1%82-%E2%80%9D%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%E2%80%9D-%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%E2%80%9D%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%E2%80%9D/?page=60#comment-3219389

преди 3 минути, Blago72 написа: Не мисля, че има много 25 годишни пилоти. Предпочитам да чета, пред това да гледам филми.

Да, за посочените от теб визирам - тикви, бойковци и подобни.

Като визираш посочените от мен и признаваш, че подобна политика е национално предателство, защо същевременно ми обясняваш, че било нормално други да ни защитават небето, че не сме можели сами да се защитаваме и управляваме и подобни?

Накратко - изразяваш подкрепа за политика, за която ти самият признаваш, че е национално предателство. Логика?

В този състав на управляващите ни и с оглед на финансовото ни положение, не виждам друг избор.

Ти виждаш ли?

Благо и Миро нещо се спотаиха! А, бее -  Благо и Миро, само да ви попитам соросоидчета! Знаете ли как моряците от ракетния крайцер Москва натриха носа на малоумните американци дръзнали да ги прибилжат недопустимо? Тъпите янки слушаха Руския химн и не смееха да гъкнат!

Сега и аз ще ви пусна  нещо и ако гъкнете след това такава ще ви тегля дълллга, че и бан за половин година да получа , то никак няма да съжалявам!

Слушайте 

Ееее, кво да не би да се срамувате от това, а б ----ци!

Добре ли си с нервите? Явно не ти стига само да ни блокираш, пий си лекарствата.

Да, виждам. Финансовото ни положение не е толкова лошо. Тоест, цената на принудителното бракуване на самолетите от кретена Ненчев и ремонта в Русия е съпоставима при коренно различни параметри в полза на ремонта в РСК МИГ. Със същите пари можеха наистина да рециклират няколко МИГ-а. А сега оня малоумник Ненчев на практика бракува българските ВВС - обяснения има по-горе, порови се. И дори в момента все още е възможно това да бъде избегнато - Плевню има право на вето върху ратификацията на Парламента, оттам следва прегласуване. Обаче не - трябва да се вземат комисионите и да се унищожи всичко хвъркато в България... Ей за това ти говоря, че е национално предателство, при това напълно осъзнато и целенасочено. Изборът е между поне някакво достойнство и обръщането за пореден път на задник към НАТО.

Изборът е едно на ръка; не разбрах защо ги подкрепяш, след като беше обяснено надълго и нашироко как може да бъде спасена поне част от авиацията ни. Същото, впрочем, направи и Словакия - ремонтира си самолетите в МИГ.

http://aeropress-bg.com/categoryblog/1466-mig-29-v-evropa-dnes

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Я, чуждопоклонниците още пикаят кръв, че не сме угодили на Русия. Преживейте го най-после

преди 1 минута, Puppet Master написа:

Я, чуждопоклонниците още пикаят кръв, че не сме угодили на Русия. Преживейте го най-после

добрече не съм като тях чуждопоклонник!аз съм патриот,угаждам само на неокон фашистите е англоциониската мафия!

преди 10 минути, glen написа:

добрече не съм като тях чуждопоклонник!аз съм патриот,угаждам само на неокон фашистите е англоциониската мафия!

Такъв ли си ? като гледам как се прехласваш по горе, цитирам  :

"цялата реч на президента Путин!просто за пореден път доказва,че е голям политик и пълководец!браво!

да му пожелаеме успех!"

...въобще не ми приличаш на патриот.... :)

пп

..не и български, да уточня :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Такъв ли си ? като гледам как се прехласваш по горе, цитирам  :

"цялата реч на президента Путин!просто за пореден път доказва,че е голям политик и пълководец!браво!

да му пожелаеме успех!"

...въобще не ми приличаш на патриот.... :)

пп

..не и български, да уточня :)

поне съм честен!чичко Путин е велик човек!учудвам се как съчетава ум и търпение!

преди 21 минути, glen написа:

поне съм честен!чичко Путин е велик човек!учудвам се как съчетава ум и търпение!

Прав си . И аз съм съгласен че е много добър манипулатор, оратор, и омайва, каквато и глупост да направи. Все пак той е кадрови офицер от руските служби прилагащ подобни или същите манипулативни методи в кариерата си и работата си в "злия запад" в интерес на СССР.

Възхищавам му се и на военните операции, и съм го казвал винаги това, с лекото уточнение че всичко това е добър материал за съда в Хага - за погазването на една камара конвенции, споразумения, конституици, човешки права, военни закони писани и неписани ..... и дори за морал ако говорим.

Спрямо тукашните му боготворящи крепостни - Дори да нападне България, вие пак ще го гледате с отворена уста.... и ще се прехласвате.

Цитат

Blago72

" Добре ли си с нервите? Явно не ти стига само да ни блокираш, пий си лекарствата."

Бе аз съм си добре, ма гледам нещо ти се нервиш! Очакваше да кача американския химн ли, знамето на САЩ или снимка на Рамбо! :emoji_smiley-08:

Баси б-----ка!

Като съм я подкарал, та хайде малко и по темата:

- Освен ескалация на напрежение, друго на хоризонта не се забелязва! Разум също не се забелязва!

преди 7 минути, miro20 написа:

Все пак той е кадрови офицер от руските служби прилагащ подобни или същите манипулативни методи в кариерата си и работата си в "злия запад" в интерес на СССР.

да,офицер е,но кой можеше да работи по онова време в Берлин?трябва да имаш акъл за такъв деликатен пост!

"Дори да нападне България, вие пак ще го гледате с отворена уста.. "

Ееей не се довършиха лудите и това си е!

За чиф му е на Путин да напада България! Богати сме на нефт, злато, газ? Имаме богата икономика и супер инфраструктура???  Дайте някакво смислено обяснение!

Виж Турция е друга бира - току виж още утре ни опапала под предтекст защита на турското малцинство уж де!

преди 1 минута, glen написа:

да,офицер е,но кой можеше да работи по онова време в Берлин?трябва да имаш акъл за такъв деликатен пост!

Абсолютно си прав - пращаха навън само най най проверените верни и промити не до мозъка на костите, а до мозъка на прародителите им ,кадри ....  :)

Неслучайно такива като него взривяват собствените си хора за да стигнат до властта и да я укрепят ... отново с терор... плюс всеизвестния тотален ГАФ на путинските служби , който аз сравних много простичко - какво бихте казали ако в американския сенат оповестят  взривяването на кулите близнаци ТРИ ДЕНА преди това да се е случило.

В РФ точно това  обаче се случи .

преди 1 минута, Black Power написа:

Виж Турция е друга бира - току виж още утре ни опапала под предтекст защита на турското малцинство уж де!

Абсолютно си прав. Точно против това съм и аз, затова и опонирам в темите за Украйна, където толкова ви харесва необоснования агресивен сепаратизъм и дестабилизиране на една държава от друга и съм опонент на таквиа ревизи ина граници под предлог че... как беше за Украйна ? - че искаха единствен официален език да остане само украинския...  и се сетих за нашия официален език, и че аз поне нямам намерение да слагам турски за втори официален, и че не искам ревизия и автономии на нови КНДР или новоосмании...

преди 4 минути, Black Power написа:

За чиф му е на Путин да напада България

Говорех за "прехласването"... макар че .. и за това си прав.. той си ни има абсолютно безплатно  и в момента... Монопол на Газпром, Лукойл, и превзето изкупено черноморие.. какво му трябва повече на човек ?

Контрол, монопол, натиск чрез  Лукойл, но нека не забравяме - въпросният ойл не е само руски защото дялове имат и германци и холандци, тааа! 

Изкупено черноморие - какво лошо! Нали техните пари са се вляли в нашата икономика. Пари -руски, френски, немски има ли значение!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 16 минути, Black Power написа:

Контрол, монопол, натиск чрез  Лукойл, но нека не забравяме - въпросният ойл не е само руски защото дялове имат и германци и холандци, тааа! 

Сякаш чета атакистки опорни точки ... :)

Ми да имат участие ...  колко да имат...   то не е тайна.. нали умеете да работите с гугъл.. Този говори ли ти нещо ? или останалите в управлението ?

http://www.lukoil.ru/back/staff__head_6_5dep_21_.html

Колят и бесят руснаците.. В случая  нас.

преди 32 минути, miro20 написа:

Абсолютно си прав - пращаха навън само най най проверените верни и промити не до мозъка на костите, а до мозъка на прародителите им ,кадри ....  :)

Неслучайно такива като него взривяват собствените си хора за да стигнат до властта и да я укрепят ... отново с терор... плюс всеизвестния тотален ГАФ на путинските служби , който аз сравних много простичко - какво бихте казали ако в американския сенат оповестят  взривяването на кулите близнаци ТРИ ДЕНА преди това да се е случило.

В РФ точно това  обаче се случи .

сещам се за откритата подкрепа на американците за Медведев на руските избори, когато  Байдън, по време на посещението си в Кремъл  пред двете делегаций в очите на Путин каза,че сащ никога няма да го приемат за президент!представяш ли си как тогава се е чувствал на тая среща!
това пък само възпламени гнева на руския елит срещу този очевиден опит за американска намеса във вътрешните работи на Русия и затвърди мнението, че само Путин заслужава доверие и няма да продаде Русия на Запада.сега може само да му дишат прахта!той превърна политиката в изкуство!както го определят американците той е новия лидер на свободния свят!
не ми се спори по твоя брутален начин с лъжи и небивалици!

ето ти един виц за лека нощ!-
Ердоган:- Ще затворя Босфора за руски кораби!
Путин:- Българи искате ли си Цариград?

c21802c6de9ca3686657a68d3e159dd9.JPG

преди 14 часа, Blago72 написа:

Всички къси разкази сме чували, финалът винаги е един и същ - пушеща руска машина на земята.

Можеш ли да го докажеш? Руски срещу Американски самолети и винаги пушеща руска машина на земята.

Защото маймуни, експортни версии, засади.

Абстрахирай се от авиацията и ми кажи защо така армията на Саудитска Арабия я бият където я свярят в Йемен? И то от хора с почти никакво военно обучение и тежка техника.

преди 12 часа, Blago72 написа:

Мислех, че си говорим за Миг-ове, не за параходи и политика.

Ако можеш да ми покажеш някоя не-хартиена статистика за невероятните успехи на Миг, с радост ще я прочета.

Искаш ли да ти дам статистика за обратното?

Аз искам. Да не решиш, че се заяждам. Дай статистика на МиГ-ове срещу американски самолети. Преди време те бях питал и за статистика на руски срещу американски пилоти, ама ти така и не даде, а твърдеше че, макар и рядко са се срещали във въздушни двубои.

преди 4 часа, Кико написа:

Макар че по логиката на твоя старши лейтенант, воините на ИД отговарят на тия условия, което не е голяма изненада с оглед на това, към което се стремят. А именно да получат куршум в челото, че да се почне отначало. Хм. Срещу такива се действа само по един начин - напалм.

В момента ИД разполага с една от най-добрите пехоти в света. Гледай какви поразии направиха срещу сирийската армия, срещу иракската армия и то без наличието на авиация, танкове, артилерия и т.н.

преди 4 часа, Blago72 написа:

Не знам защо се смята, че руските пилоти, с техния минимален боен опит са "по-печени".

Би ли споделил къде и кога пилотите на САЩ(или която и да е държава) са натрупали боен опит, че да го имат повече от този на руските пилоти(или пилотите на която и да е друга държава)?

Редактирано от A.com (преглед на промените)

" Колят и бесят руснаците.. В случая  нас. " Мирооо!

:ohmy: къде ги видяхте тия нашенци изклани и изпобесени от руснаци:))))

Бе аз къркам Руский Стандарт с доматено сокче пък вас ви хваща!:no-no:

Божее! Това не може да е реално - отивам да спя!!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Да, виждам. Финансовото ни положение не е толкова лошо. Тоест, цената на принудителното бракуване на самолетите от кретена Ненчев и ремонта в Русия е съпоставима при коренно различни параметри в полза на ремонта в РСК МИГ. Със същите пари можеха наистина да рециклират няколко МИГ-а. А сега оня малоумник Ненчев на практика бракува българските ВВС - обяснения има по-горе, порови се. И дори в момента все още е възможно това да бъде избегнато - Плевню има право на вето върху ратификацията на Парламента, оттам следва прегласуване. Обаче не - трябва да се вземат комисионите и да се унищожи всичко хвъркато в България... Ей за това ти говоря, че е национално предателство, при това напълно осъзнато и целенасочено. Изборът е между поне някакво достойнство и обръщането за пореден път на задник към НАТО.

Изборът е едно на ръка; не разбрах защо ги подкрепяш, след като беше обяснено надълго и нашироко как може да бъде спасена поне част от авиацията ни. Същото, впрочем, направи и Словакия - ремонтира си самолетите в МИГ.

http://aeropress-bg.com/categoryblog/1466-mig-29-v-evropa-dnes

Как разбра, че ги подкрепям?

Това, че смятам Миг-29 за проблемен в много отношения самолет не значи, че не искам да ги възстановим. Това имаме.

преди 8 часа, glen написа:

и затвърди мнението, че само Путин заслужава доверие и няма да продаде Русия на Запада.сега може само да му дишат прахта!той превърна политиката в изкуство!както го определят американците той е новия лидер на свободния свят!

Всъщност - това ти е вица :)

Добър е. :)

И все пак малко насоки за размисъл,както обичам да казвам : https://www.kaldata.com/forums/topic/245290-нов-майдан-изригна-в-киев-с-мощна-експлозия-пред-парламента/?do=findComment&comment=3255491

Да ти припомня за рейтингите и т.н.. и сам си отговори кой колко е "свободен" и къде  . :)

И още едно да добавя за "свободата " в РФ и как се гласува за резолюцията на ООН във връзка с правата на човека :

Цитат

25 ноября 117 стран проголосовали за резолюцию, 40 стран воздержались – среди них неожиданно оказались те, где правозащитников жестоко преследуют (среди таковых Азербайджан, Беларусь, Узбекистан), но даже они не решились прямо противодействовать резолюции. А вот Россия проголосовала против, и здесь ее "единомышленниками" оказались страны одиозные в смысле нарушения прав и свобод – Китай, Северная Корея, Сирия, Бурунди, Иран, Пакистан, Судан.

Според теб , нормално ли е РФ да е заедно със другите" най свободни" държави и режими , като изброените по горе ??

:)

т.е. то е нормално , но не са "свободи" .

преди 8 часа, glen написа:

не ми се спори по твоя брутален начин с лъжи и небивалици!

Кръв пикаете че нямам нито една лъжа казана.Както сам можеш да се убедиш от линковете  - с образ, видео и аудио в прав текст са казанинещата как ФСБ взривява собствените си граждани.

И най вече гафа им с предварително обявяване на терористичен акт :) /след тези гафове между другото, сериите терактове изведнъж.... странно как , спират :) /

Трудно е за асимилиране , разбирам ви, както е трудно на дете да преодолее факта че "няма дядо Коледа" ... но... все някой ден и вие сами ще излезете от "нирваната  по божеството Пу"

преди 8 часа, Black Power написа:

" Колят и бесят руснаците.. В случая  нас. " Мирооо!

:ohmy: къде ги видяхте тия нашенци изклани и изпобесени от руснаци:))))

Бе аз къркам Руский Стандарт с доматено сокче пък вас ви хваща!:no-no:

Божее! Това не може да е реално - отивам да спя!!!!

Говорех на предната страница за руския монопол  поназад  : "Монопол на Газпром, Лукойл, и превзето изкупено черноморие.. какво му трябва повече на човек ? "

и бих добавил сега - плюс техните дъщерни червени политически проекти и безочливи продажници лобисти   в България ,  плюс  откровенно руския платен проект - Атака.

преди 14 часа, Blago72 написа: Всички къси разкази сме чували, финалът винаги е един и същ - пушеща руска машина на земята.

Можеш ли да го докажеш? Руски срещу Американски самолети и винаги пушеща руска машина на земята.

Защото маймуни, експортни версии, засади.

Абстрахирай се от авиацията и ми кажи защо така армията на Саудитска Арабия я бият където я свярят в Йемен? И то от хора с почти никакво военно обучение и тежка техника.

преди 12 часа, Blago72 написа: Мислех, че си говорим за Миг-ове, не за параходи и политика.

Ако можеш да ми покажеш някоя не-хартиена статистика за невероятните успехи на Миг, с радост ще я прочета.

Искаш ли да ти дам статистика за обратното?

Аз искам. Да не решиш, че се заяждам. Дай статистика на МиГ-ове срещу американски самолети. Преди време те бях питал и за статистика на руски срещу американски пилоти, ама ти така и не даде, а твърдеше че, макар и рядко са се срещали във въздушни двубои.

преди 4 часа, Кико написа: Макар че по логиката на твоя старши лейтенант, воините на ИД отговарят на тия условия, което не е голяма изненада с оглед на това, към което се стремят. А именно да получат куршум в челото, че да се почне отначало. Хм. Срещу такива се действа само по един начин - напалм.

В момента ИД разполага с една от най-добрите пехоти в света. Гледай какви поразии направиха срещу сирийската армия, срещу иракската армия и то без наличието на авиация, танкове, артилерия и т.н.

преди 4 часа, Blago72 написа: Не знам защо се смята, че руските пилоти, с техния минимален боен опит са "по-печени".

Би ли споделил къде и кога пилотите на САЩ(или която и да е държава) са натрупали боен опит, че да го имат повече от този на руските пилоти(или пилотите на която и да е друга държава)?

Американски срещу руски пилоти не съм твърдял, че са се били. Но, израелски са.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Operation_Rimon_20

Победи на F15:

http://www.acig.info/CMS/index.php?option=com_content&task=view&id=201&Itemid=47

http://www.globalaircraft.org/planes/f-15_eagle.pl

http://www.migflug.com/jetflights/mcdonnell-douglas-f-15-vs-sukhoi-su-27.html

http://www.ausairpower.net/Profile-F-15A-D.html

Победи на F16:

http://www.f-16.net/forum/viewtopic.php?t=38

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4625569,00.html

Боен опит:

Gulf war - 1991 (100,000+ sorties flown)

Northern and Southern Watch over Iraq - min 90-s

Bosnia and Kosovo (Operation Deliberate Force) - 1995

Serbia during Kosovo War - Operation Allied Force - 1999

Second invasion in Iraq - 2003 (41400+ sorties - http://www.afhso.af.mil/shared/media/document/AFD-130613-025.pdf, стр. 7

War against terror - 2000-s (5000+ sorties)

Libya - 2014 (5300+ sorties)

Operation Inherent Resolve (war against ISIS) - 2014-15 (8600+ sorties)

http://www.defense.gov/News/Special-Reports/0814_Inherent-Resolve

Тоя 'експерт', ще ме умори от смях. :ph34r: Пак чете нещо, и не вдява какво пише. :D  Всичко това, което показва 'експерта', говори за натрупан логистичес и организционен опит, на САЩ. Това никои не го е отрекъл. При война далече от страната им. Повече от половината пилоти, участвали в тези войни, вече са пенсионери. :ph34r:  Държавите от ЕС, нямат такива възможности и това се доказа при войната им срещу Либия. И добре че САЩ им оказваше съдейтвие, иначе щяха да загубят.

Руснаците доказаха че умеят това, което цитира 'експерта'. Но оня пак, не разбира. :ph34r:

преди 1 час, ghostBG86 написа:

Тоя 'експерт', ще ме умори от смях. :ph34r: Пак чете нещо, и не вдява какво пише. :D  Всичко това, което показва 'експерта', говори за натрупан логистичес и организционен опит, на САЩ. Това никои не го е отрекъл. При война далече от страната им. Повече от половината пилоти, участвали в тези войни, вече са пенсионери. :ph34r:  Държавите от ЕС, нямат такива възможности и това се доказа при войната им срещу Либия. И добре че САЩ им оказваше съдейтвие, иначе щяха да загубят.

Руснаците доказаха че умеят това, което цитира 'експерта'. Но оня пак, не разбира. :ph34r:

Какъв експерт?! Благо е малко по- интелигентен трол от Миро, но и двамата изобщо не се притесняват, да постват откровени лъжи. МиГ 29 бил проблемна машина... лол. Руските изтребители били по- зле от американските... Може би не е видял, как индийските Су 30 направиха на пух и прах британските си колеги в учебен бой- резултата беше нещо от сорта 10- 0. Тоест 10 свалени британци и нула свалени индийци. :)

Руска стратегическа подводница изстреля междуконтинентална ракета "Синева"

На 12 декември от борда на атомния ракетен подводен крайцер със стратегическо предназначение "Верхотурье" от акваторията на Баренцово море бе извършен успешен пуск на междуконтинентална балистична ракета (МБР) "Синева". Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната на Руската федерация, цитиран от РИА Новости.

Едно леко предупреждение към краварите..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.