Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Пиндосите се опитват да превърнат Европа в радиоактивна пепел, и е много възможно да  го постигнат с марионетните правителства /като нашето/, които са назначили в Европа

Кремъл алармира: САЩ са разположили 200 ядрени авиобомби от Белгия до Турция! (ВИДЕО)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Цитат Няколко платени профила подгряват мача.

Мхм.

Един (доказан!), два, три...

Що да е национално предателство? Моля??? Само като за начало - защото хиляди са дали живота си за извоюване на тая самостоятелност и свобода, която сега едни тикви, трактори, прасета и земеделски перуки продават за по 30 сребърника. Те за това.

Не разбрах аз как се вписвам в разните описани субекти?

Тяхното е национално предателство, да. За доста повече сребърници и за жълтици, но това е друга тема.

Пиндосите се опитват да превърнат Европа в радиоактивна пепел, и е много възможно да  го постигнат с марионетните правителства /като нашето/, които са назначили в Европа

Кремъл алармира: САЩ са разположили 200 ядрени авиобомби от Белгия до Турция! (ВИДЕО)

Колегите ти по разбирания обикновено казват: "Насраха се от страх (руснаците), бегом за памперси.".

От мен - пълни глупости. Блиц. Руският платен медиен рупор. Още малко.

преди 2 часа, miro20 написа:

Да беше казал и какво е излъгал :)

Някои са сметнали и колко ще струва за 2016г войната в Сирия на руснаците - 1.2 милиарда долара

https://tvrain.ru/news/billion-399896/

Като се споменава че за 2015 е по малко отколкото разходите за  операциите в Украйна :)

Това е то да се бъркаш в неща, които не те засягат. Само че, който се бърка в това, което не го засяга намира това, което не желае. Войната може да строва и 10 милиарда на Русия, това не е твоя работа. 

преди 6 минути, Тøни написа:

Това е то да се бъркаш в неща, които не те засягат. Само че, който се бърка в това, което не го засяга намира това, което не желае. Войната може да строва и 10 милиарда на Русия, това не е твоя работа. 

Е да.. не е моя работа.. отде накъде... де се меря със "специалисти" и "височества" като вас.. :):) 

Както споменах някъде.. някой бърка тук нещата  с форуматака :)  непозволявващи дискусия , а едностранна промита пропаганда и "насоки" какво да се пише :)

Все пак ще си позволя една "анатема" и ще те попитам .. как мислиш .. разходите за 2016 г в Сирия,  повече ли ще са от разходите за войната в Украйна ?

Путин: Унищожавайте всичко в Сирия, което ви заплашва

Image_5169028_126.jpg

Цитат

Владимир Путин заповяда на руските военни да действат с максимална твърдост, като унищожават всички цели, заплашващи въоръжените сили на страната в Сирия, предаде ТАСС.

"Тези цели подлежат на незабавно унищожаване", заяви той на разширено заседание на Министерството на отбраната в Москва, пише clubz.bg.

Президентът допълни, че терористите в Сирия са пряка заплаха за Русия и че действията на Москва са продиктувани не от абстрактни интереси, нито от желание да бъде изпробвано ново оръжие, а от стремежа страната да бъде защитена.

Той припомни, че представители на различни етнически групи, живеещи в Русия, не само участват активно и открито в бойни действия в Сирия, но и се хвалят с участието си в наказателни акции. По думите му бойците на "Даеш" ("Ислямска държава") създали истински плацдарм в арабската република. Плановете им били да се укрепят там и да пренесат експанзията си в нови региони. В самата Русия разузнаването постоянно разкрива замаскирани клетки на терористични организации, включително на "Даеш".

Същевременно Путин заяви, че Русия подкрепя умерените бунтовници от Свободната сирийска армия (ССА), като й осигурява въздушна подкрепа, оръжия и боеприпаси в съвместни операции с редовните сирийски войски срещу "Даеш".

„Сега няколко от нейните подразделения, наброяващи над 5000 бойци са започнали офанзивни дейсвия срещу терористите съвместно с редовните войски в провинциите Хомс, Хама, Алепо и Рака“, каза руският лидер.

преди 47 минути, Blago72 написа:

Не разбрах аз как се вписвам в разните описани субекти?

Тяхното е национално предателство, да. За доста повече сребърници и за жълтици, но това е друга тема.

Ти с твоите високоплатени способности изведнъж престана да разбираш? Ха ха... Ми нали ти твърдеше, че няколко платени профила поддържали огъня в темите. Ей ти ги, и ти пригласяш. Там нещо за жабата и подковата беше...

Кого по-точно визираш под 'тяхното е...', че стана двусмислица?

Още информация :

Ирак обяви: Ликвидирахме министъра на войната на "Ислямска държава"

Освен висшия командир са убити още четирима главатари и няколко редови терористи

20151211.wtlymwkmog.jpg

Цитат

С мощен авиоудар ВВС на Ирак са ликвидирали пет топ командири на ДАЕШ, съобщава РИА Новости, като се позовава на информация от иракското военно министерство. Ударът е бил нанесен в района Назал, в град Фалуджа.Сред убитите са "министърът на войната на ДАЕШ", "заместникът на ДАЕШ", ръководителят по комуникациите, човек, отговарящ за сигурността и още един, който е бил шеф на камикадзетата, а също така и няколко терористи", се казва в информацията на военното ведомство. 

Съобщава се също така, че иракската армия, при поддръжката на бойците от народното опълчение, продължава операцията срещу терористите от ДАЕШ в западната провинция Анбар.

Основна задача на иракските военни е възстановяването на контрола над главния административен център - град Рамади, който бе завзет от терористите през май 2015 г.

Защо някои въпроси са неудобни,та чак да те извадят извън "релси!?

Руска журналистка вбеси Джон Кърби с неудобни въпроси за Турция, той започна да я обижда

Представителят на Държавния департамент не пожела да каже как САЩ гледат на разполагането на турски военни в Ирак

20151211.yyegahxzne.jpg

Цитат

Руска журналистка успя да си навлече гнева на представител на Държавния департамент на САЩ заради неудобен въпрос. Попитан за нахлуването на турски военни в Ирак, Джон Кърби вместо да даде ясен отговор, започва да отправя личностни нападки към младата журналистка на RT Гаяне Чичакян, съобщава ntv.ru. „Как се отнася Вашингтон към влизането на турски войски на територията на Ирак без съгласието на Багдад?”, пита Чичакян. Кърби обаче не дава оценка на несанкционираните действия на турската страна и опитва да избяга от въпроса. „Доколкото разбираме, Турция и Ирак водят диалог по този въпрос. Ние приветстваме това и смятаме, че страните трябва да изработят съвместно решение”, казва той. Но отговорът му е незадоволителен за руската журналистка и тя продължава да настоява да разбере как Америка гледа на разполагането на турски военни в Ирак.

В крайна сметка упоритата репортерка успява да го извади от нерви и той започва да я обижда, наричайки въпросите й „смешни” и „налудничави”. „Това е толкова глупаво. И как не ви е срам да задавате такива въпроси”, беснее Кърби.
„Значи не трябва да задавам подобни въпроси? За кой точно въпрос според вас трябва да ме е срам?”, пита на свой ред служителката на RT. „Можете да задавате всякакви въпроси”, казва представителят на Държавния департамент, съветвайки представителката на медиите „да се засрами от някои въпроси”, без да уточнява за кои точно става въпрос.

Действията на Кърби станаха повод за коментир от бившия служител на Пентагона Майкъл Малуф. По думите му подобна реакция е неуместна. „Познавам Джон Кърби още когато беше официален представител на Пентагона. Съдейки по отговорите му, на него му е неловко да обсъжда крайно деликатния проблем с турско-иракските отношения, които се изостриха заради действията на Анкара. Съвършено очевидно е, че в случая Турция преследва скрити интереси. И в тази връзка съм огорчен от действията на САЩ. Раздразнението не е правилната реакция от страна на представител на Държавния департамент. Очевидно е, че той не общува с такъв тон с американската преса. Кореспондентката на RT задава грамотни и важни въпроси. Ктао представител на външнополитическото ведомство, Кърби е длъжен да озвучи американската позиция, а той не го направи”

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 51 минути, Wankata написа:

Ти с твоите високоплатени способности изведнъж престана да разбираш? Ха ха... Ми нали ти твърдеше, че няколко платени профила поддържали огъня в темите. Ей ти ги, и ти пригласяш. Там нещо за жабата и подковата беше...

Кого по-точно визираш под 'тяхното е...', че стана двусмислица?

На кого "пригласям"? Безинтересно ми е да чета пълни глупости за военна техника, политическите глупости ще оставя на агитката да се разбира кое кой. 

Виждам няколко профила, които имат за единствена цел да тормозят опонентите си - Ghost-някой си да кажем. Можеш да разгледаш в каква част от постовете си е казал нещо смислено. Под 10% изобщо има линк или каквато и да е друга информация. За сметка на това, проявява дълбоки познания кой какъв е и колко е чел. 

Гледам го и съм на мнение, че просто му е по-слаб ангелът и обича да си казва нещата така, както ги мисли. Което по принцип не е лошо, стига да не трябва да се съчетава с криворазбрани "демократични" принципи.

Не ми отговори на въпроса.

Относно военната техника - именно ти говореше, че F-16 не бил свалян. Пък накрая се оказа, че е, и то от индийци. Та мисълта ми беше да не си позволяваш да раздаваш квалификации кой какви глупости говори, да не се окаже накрая, че твоите не са по-малки...

Освен това, не съм чул военна техника (не говоря за разни дрончета - дори и при тях по-големите са радиоуправляеми) да се управлява сама. Имаше навремето един старши лейтенант в казармата, от него съм запомнил това: "Кой войник е добър и кой - лош, се разбира едва на бойното поле. Вижте пияните руснаци и дисциплинираните германци. К'во стана накрая?". Задкормилното/задщурвалното/задлостовото устройство си остава най-важно. Едно е да се биеш за пари, друго е да влагаш и душа и сърце в боя. Едно са ученията и стрелбата по мишени, съвсем друго е на бойното поле, а трето - да ти припари под задника.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Ми да. С ръка на сърцето, мога да кажа кога някой не чете и мисли. :ph34r: Пък дали този 'експерт', ще плаче или не, ми е през... :D  И когато въпросния 'експерт', няма елементарни познания, камо ли да осмисля това което чете. Доказано многократно и то не само от мен. :ph34r:

А колеги, днес четох нещо интересно. Започва да се налага мнението, че държавите от ЕС, трябва да се откажат от суверенитета си. За опазване на външните граници. Дали тази история, с пустите 'бежанци', не се използва, за окончателно заробване? И какво следва след това? Разпускане на националните парламенти и правителства?

http://svetoven.pogled.info/evropa/news/69913/Sayuznik-na-Merkel-Evropeiskite-darzhavi-da-sa-gotovi-da-se-otkazhat-ot-suverenitet

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 24 минути, ghostBG86 написа:

Ми да. С ръка на сърцето, мога да кажа кога някой не чете и мисли. :ph34r: Пък дали този 'експерт', ще плаче или не, ми е през... :D  И когато въпросния 'експерт', няма елементарни познания, камо ли да осмисля това което чете. Доказано многократно и то не само от мен. :ph34r:

А колеги, днес четох нещо интересно. Започва да се налага мнението, че държавите от ЕС, трябва да се откажат от суверенитета си. За опазване на външните граници. Дали тази история, с пустите 'бежанци', не се използва, за окончателно заробване? И какво следва след това? Разпускане на националните парламенти и правителства?

http://svetoven.pogled.info/evropa/news/69913/Sayuznik-na-Merkel-Evropeiskite-darzhavi-da-sa-gotovi-da-se-otkazhat-ot-suverenitet

Ами кво следва...пак протести и разместване на пластовете. Що, Христо Иванов случайно ли подаде оставка и случайно ли се изсипа една тумба на Орлов Мост?

преди 56 минути, Wankata написа:

Гледам го и съм на мнение, че просто му е по-слаб ангелът и обича да си казва нещата така, както ги мисли. Което по принцип не е лошо, стига да не трябва да се съчетава с криворазбрани "демократични" принципи.

Относно военната техника - именно ти говореше, че F-16 не бил свалян. Пък накрая се оказа, че е, и то от индийци. Та мисълта ми беше да не си позволяваш да раздаваш квалификации кой какви глупости говори, да не се окаже накрая, че твоите не са по-малки...

Освен това, не съм чул военна техника (не говоря за разни дрончета - дори и при тях по-големите са радиоуправляеми) да се управлява сама. Имаше навремето един старши лейтенант в казармата, от него съм запомнил това: "Кой войник е добър и кой - лош, се разбира едва на бойното поле. Вижте пияните руснаци и дисциплинираните германци. К'во стана накрая?". Задкормилното/задщурвалното/задлостовото устройство си остава най-важно. Едно е да се биеш за пари, друго е да влагаш и душа и сърце в боя. Едно са ученията и стрелбата по мишени, съвсем друго е на бойното поле, а трето - да ти припари под задника.

Точно казано. В по-мирно време може да го перефразирам така - кой войник е добър и кой не се разбира във фитнес залата. Когато нещата се правят от сърце, се получават и без анаболни стероиди.  Пф. Макар че по логиката на твоя старши лейтенант, воините на ИД отговарят на тия условия, което не е голяма изненада с оглед на това, към което се стремят. А именно да получат куршум в челото, че да се почне отначало. Хм. Срещу такива се действа само по един начин - напалм.

преди 35 минути, Кико написа:

Ами кво следва...пак протести и разместване на пластовете. Що, Христо Иванов случайно ли подаде оставка и случайно ли се изсипа една тумба на Орлов Мост?

Това е друга тема. Там Прокопиев, пастирка президент, протестъри финасирани от Америка за България, пък и не я следя. :D

Друго говоря, с това за отказване от суверенитет. Преди няколко години, четох едни много интересни неща. Но сега се сетих, след като видях тази статия. Още тогава, преди 3-4 години се говореше, че се работи за премахване на държавните суверенитети. И всички да се подчиняват и ръководят от едно място. Начина за постигане на това, щял да бъде с предизвикване на ужас и страх сред хората. Така те самите, ще поискат и ще се откажат от своите права. Като им се втълпи, че собствените им държави и правителства, няма да ги защитят. 

А като гледаме, това което става, ще се окаже прав този човек. Само погледни, това преселение на 'бежанци'. Разните атентати дето стават и ще стават. Разните нови бази и хиляди военни, дето са разположени в Европа и то до една граница. :ph34r: Плъзването на платени индивити като мИнджев и тукашния отпадък, раздухването на митичната заплаха от Изток. Човек като гледа нещата глобално, а не едно по едно, вижда различна картина.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 2 минути, ghostBG86 написа:

Това е друга тема. Там Прокопиев, пастирка президент, протестъри финасирани от Америка за България, пък и не я следя. :D

Друго говоря, с това за отказване от суверенитет. Преди няколко години, четох едни много интересни неща. Но сега се сетих, след като видях тази статия. Още тогава, преди 3-4 години се говореше, че се работи за премахване на държавните суверенитети. И всички да се подчиняват и ръководят от едно място. Начина за постигане на това, щял да бъде с предизвикване на ужас и страх сред хората. Така те самите, ще поискат и ще се откажат от своите права. Като им се втъли, че собствените им държави и правителства, няма да ги защитят. 

А като гледаме, това което става, ще се окаже прав този човек. Само погледни, това преселение на 'бежанци'. Разните атентати дето стават и ще стават. Разните нови бази и хиляди военни, дето са разположени в Европа и то до една граница. :ph34r: Плъзването на платени индивити като мИнджев и тукашния отпадък, раздухването на митичната заплаха от Изток. Човек като гледа нещата глобално, а не едно по едно, вижда различна картина.

То е така, но има и друго. Аз съм на 43 години и да кажем, имам някакви спомени от комунизма. Тогава хората бяха с едно мислене. Една част от тях бяха преживели Втората световна война, друга част дори Първата и Балканската. Прабаба ми например. Тия хора имаха едно мислене. Бяха си извадили поуки и искаха нещо за бъдещите поколения. Само че тия хора ги няма вече. Вместо това останаха бъдещите и още по-бъдещите  поколения. А те вземат всичко  на майтап. Ей затова и пак войни, пак да се направим на правоверни и пак да си напълним томбачетата. Нещата се повтарят и ако някой си мисли, че Втората световна война е някаква поука, то дълбоко греши. Била е поука за тия, които са я преживели, но не и за тия,  родени след това. За мен също Втората световна война е нещо мъгляво, немислимо и може би лъжливо. Така възприемам нещата. Сигурно и много други хора като мен не карат на доверие, а на око да види, ръка да пипне. Ей и затова оправия няма да има. Типичен пример в мирно време - телефонните измами.  Пълен аналог  на политиците с тяхната политика в света.лавиране, лавиране и пак лавиране, докато най-накрая някой се окаже измамения. 

F15 не е свалян. Ако съм написал F16, значи е техническа грешка.

Не знам защо се смята, че руските пилоти, с техния минимален боен опит са "по-печени".

Ако искаш да ми казваш какви квалификации аз да раздавам, обуздай сюрията от профили, раздаващи личностни квалификации не само.

Не разбрах аз на кой въпрос не съм отговорил, но ти не каза защо съм предател? А какви са профилите, искащи смърт за законно избрания ни президент?

преди 31 минути, Кико написа:

Точно казано. В по-мирно време може да го перефразирам така - кой войник е добър и кой не се разбира във фитнес залата. Когато нещата се правят от сърце, се получават и без анаболни стероиди.  Пф. Макар че по логиката на твоя старши лейтенант, воините на ИД отговарят на тия условия, което не е голяма изненада с оглед на това, към което се стремят. А именно да получат куршум в челото, че да се почне отначало. Хм. Срещу такива се действа само по един начин - напалм.

Ами, мой... Беше висок някъде към 1,60-1,65, и от време на време идваше да спи в канцеларията в поделението като го набие жена му и като го изгони от вкъщи. За сметка на това ни скъсваше това, дето седим върху него, т.е. си избиваше комплексите върху нас.

За напалма или поне по-големите бомби си прав...

преди 3 минути, Blago72 написа:

Не знам защо се смята, че руските пилоти, с техния минимален боен опит са "по-печени".

Ако искаш да ми казваш какви квалификации аз да раздавам, обуздай сюрията от профили, раздаващи личностни квалификации не само.

Не разбрах аз на кой въпрос не съм отговорил, но ти не каза защо съм предател? А какви са профилите, искащи смърт за законно избрания ни президент?

А ти защо смяташ, че американските пилоти са по-печени? Аз това не разбирам. Говориш за войни, но един пилот е пилот да кажем 20 години максимум. Следват нови и нови лайненца, които нямат опита на асовете. Каква е гаранцията, че лайно на 25 няма да е в тоя F15 и няма да има грам опит? А на това ми отговори! Или и ти си гледал много американски филми за разни академии.  И още нещо. Ти американец да си виждал да лети през деня?

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 2 минути, Blago72 написа:

Не отговори на въпроса кого визираш, като казваш, че са национални предатели - свинята ДП, Тиквата и прочие сган, или посочените от мен профили? Не съм казвал, че си предател, а че е национално предателство допускането чужди самолети да охраняват българското небе. Чети по-внимателно - пак ти повтарям. За F-15/F-16 сега ще видя какъв точно беше цитатът.

Що пък да ги обуздавам? Много често и на мен ми се иска да им тегля една българска народна и понякога го правя - то с тях на глава не се излиза. Все едно да спориш с радиоточка, ама много нагла. И изобщо, престани да се заиграваш с тая струна, не върви.

Аз доколкото виждам, се смята, че са печени, пък ти слагаш сравнителните и превъзходните степени. Колко точно са печени и колко сурови, и кой е по-печен и най-изпечен, ще стане ясно, като гледам, скоро (не дай, Боже).

преди 3 минути, Blago72 написа: F15 не е свалян. Ако съм написал F16, значи е техническа грешка.

А ти защо смяташ, че американските пилоти са по-печени? Аз това не разбирам. Говориш за войни, но един пилот е пилот да кажем 20 години максимум. Следват нови и нови лайненца, които нямат опита на асовете. Каква е гаранцията, че лайно на 25 няма да е в тоя F15 и няма да има грам опит? А на това ми отговори! Или и ти си гледал много американски филми за разни академии.  И още нещо. Ти американец да си виждал да лети през деня?

Не мисля, че има много 25 годишни пилоти. Предпочитам да чета, пред това да гледам филми.

преди 2 минути, Blago72 написа: F15 не е свалян. Ако съм написал F16, значи е техническа грешка.

Не отговори на въпроса кого визираш, като казваш, че са национални предатели - свинята ДП, Тиквата и прочие сган, или посочените от мен профили? Не съм казвал, че си предател, а че е национално предателство допускането чужди самолети да охраняват българското небе. Чети по-внимателно - пак ти повтарям. За F-15/F-16 сега ще видя какъв точно беше цитатът.

Що пък да ги обуздавам? Много често и на мен ми се иска да им тегля една българска народна и понякога го правя - то с тях на глава не се излиза. Все едно да спориш с радиоточка, ама много нагла. И изобщо, престани да се заиграваш с тая струна, не върви.

Аз доколкото виждам, се смята, че са печени, пък ти слагаш сравнителните и превъзходните степени. Колко точно са печени и колко сурови, и кой е по-печен и най-изпечен, ще стане ясно, като гледам, скоро (не дай, Боже).

Да, за посочените от теб визирам - тикви, бойковци и подобни.

Да, F-15 си списал, грешката е моя: https://www.kaldata.com/forums/topic/231202-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D1%8A%D1%82-%E2%80%9D%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%E2%80%9D-%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%E2%80%9D%D0%B0%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%E2%80%9D/?page=60#comment-3219389

преди 3 минути, Blago72 написа:

Не мисля, че има много 25 годишни пилоти. Предпочитам да чета, пред това да гледам филми.

Да, за посочените от теб визирам - тикви, бойковци и подобни.

Като визираш посочените от мен и признаваш, че подобна политика е национално предателство, защо същевременно ми обясняваш, че било нормално други да ни защитават небето, че не сме можели сами да се защитаваме и управляваме и подобни?

Накратко - изразяваш подкрепа за политика, за която ти самият признаваш, че е национално предателство. Логика?

Професор Боян Чуков във предаването "Акцент"-Конфликтът в Сирия

Screenshot_3.png

Едно от интересните неща,които каза професор Чуков - "За една година,13 пъти са се увеличили войските на NATO, около Руската Федерация"

Чакайте сега малко,нали Русия беше ""умряла",нали оръжията им не стават за нищо,рублата пада,там няма икономика" .или на някои така им се иска...що САЩ и NATO не си я оставят на мира..нека да си мре..Въпреки ,че е зимен сезона,да ви се струва, че "Мечката" спи!?А спасението от мечка в гората знаете ли какво е!?

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

цялата реч на президента Путин!просто за пореден път доказва,че е голям политик и пълководец!браво!

да му пожелаеме успех!

Благо и Миро нещо се спотаиха! А, бее -  Благо и Миро, само да ви попитам соросоидчета! Знаете ли как моряците от ракетния крайцер Москва натриха носа на малоумните американци дръзнали да ги прибилжат недопустимо? Тъпите янки слушаха Руския химн и не смееха да гъкнат!

Сега и аз ще ви пусна  нещо и ако гъкнете след това такава ще ви тегля дълллга, че и бан за половин година да получа , то никак няма да съжалявам!

Слушайте https://www.youtube.com/watch?v=B2BwwYP6RsQ

Ееее, кво да не би да се срамувате от това, а б ----ци!

преди 1 час, Кико написа:

А ти защо смяташ, че американските пилоти са по-печени?

като чуя за американски пилоти и веднага се сещам за бомбардировките на България и скоро и над Югославия! такива вдигат паметници на американските летци бомбардирали София на връх Коледа,вместо да почетат въздушните асове на България!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.