Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 41 минути, Богатир написа:

Руснаците са взели безобразията около НАТО, ИДИЛ и САЩ присърце. Сърцето ми ликува, когато съзирам след десетилетия американски терор, наглост и цинизъм, съчетан с унижения над Русия, тази велика страна отново да възправя своя ръст и да навира в миши дупки терористи и американски гейове заедно в канализацията на историята където впрочем им е отредена незавидната участ на руско-китайско-ирански окупационни зони. Убеден съм, че за Съединените Щати скоро ще се говори в минало време, в Ню Йорк и Вашингтон ще маршируват руски и ирански войници, в Сиатъл и Монтана ще се разпореждат нашите китайски съюзници и братя по оръжие, а що се отнася до Калифорния и Тексас, тези земи ще върнем на Мексико, това са си стари и отнети с измама, кръв и насилие мексикански национални територии.

Редактирано от adler88 (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 531,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Путин забрани да отварят черната кутия на Су-24 без чужди специалисти

Вашингтон поуст: "Русия е права: Белият дом помага на ИДИЛ в контрабандата и продажбата на нефт."

http://www.washingtontimes.com/news/2015/dec/7/l-todd-wood-russia-right-white-house-helped-isis-s/

"Ислямска държава" обвинява талибаните в предателство

Джихадистите вече са подчинили част от афганистанските провинции

Цитат

Както съобщава изданието Khaama във видеото говори представител на терористите, представящ се като Абу Ясир ал-Афгани. Екстремистът обвинява талибаните в сътрудничество с военното разузнаване на Пакистан и в това, че талибаните не разрушават джамии, които джихадистите смятат за "неислямистки".

Скоро стана известно, че терористите от ИД превземат териториии в Източен Афганистан. Джихадистите вече са подчинили част от афганистанските провинции и действат по сирийския сценарий. Опитите на афганистанската армия да спре настъплението се оказали напразни. Представител на министерството на отбраната на САЩ потвърди, че Пентагонът е осведомен за присъствието на терористи от ИД в Афганистан.

Цитат

Министерството на отбраната на Русия показа видео от изстрелването на крилати ракети с морско базиране „Калибър“ от подводницата „Ростов на Дон“ по позиции на Ислямска държава /ИД/ в Сирия. Видеозаписът е качен на сайта на министерството в YouTube, пише Лента.ru.

“В резултат са унищожени два важни командни пункта на терористичната организация ИДИЛ в провинция Ракка“, се казва в описанието към видеозаписа.

http://www.dnes.bg/world/2015/12/09/ruski-raketi-poletiaha-ot-podvodnica-v-sredizemno-more.285954

Прави ми впечатление, че много започнаха да използват ДАЕШ, вместо ИД. Това определено е нарочно. Западните 'лидери' и Обама, първи пуснаха това съкращение. Изглежда, се опитват да изтрият името Ислямска държава, за да не се свързва с тях. И сега ни представят ДАЕШ, като нещо ново. Пък и така няма да се свързва, с разните 'бежанци'. :ph34r: Да, ДАЕШ било арабското название на американската организация, ама нас какво ни бърка?

преди 22 минути, ghostBG86 написа:

http://www.dnes.bg/world/2015/12/09/ruski-raketi-poletiaha-ot-podvodnica-v-sredizemno-more.285954

Прави ми впечатление, че много започнаха да използват ДАЕШ, вместо ИД. Това определено е нарочно. Западните 'лидери' и Обама, първи пуснаха това съкращение. Изглежда, се опитват да изтрият името Ислямска държава, за да не се свързва с тях. И сега ни представят ДАЕШ, като нещо ново. Пък и така няма да се свързва, с разните 'бежанци'. :ph34r: Да, ДАЕШ било арабското название на американската организация, ама нас какво ни бърка?

Малко допълнение към поста :

Защо ДАЕШ, а не „Ислямска държава“?

Цитат

Лидерите на „Ислямска държава” са забранили на терористите да споменават ДАЕШ, дори са ги заплашили с отрязване на езика, ако някой публично я спомене, а не използва „Ислямска държава”.

Мюсюлманите винаги предпочитат да използват ДАЕШ вместо „Ислямска държава”, тъй като контролираната от терористичната организация територия в Ирак и Сирия не е държава и не е ислямска.

Общо четири имена се използват за терористичната организация: ДАЕШ, „Ислямска държава”, „Ислямска държава Ирак и Левант” и „Ислямска държава Ирак и ал Шам”.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Относно още една тролска опорна точка:

За "русофобията" на Г. С. Раковски

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

И още; не съм чул някъде другаде някой от тия с френските трикольори да е организирал нещо такова:

БЪЛГАРИ И РУСИ ПОЧЕТОХА ЖЕРТВИТЕ НА ТЕРОРА В НЕБЕТО

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

преди 41 минути, NIKISHARK написа:

Малко допълнение към поста :

Защо ДАЕШ, а не „Ислямска държава“?

Четох го това. Но да си кажа, не съм чул руски политици да използват ДАЕШ. А в тази статия, се твърди обратното. А и не съм съгласен с автора й, че само защото е нещо като обида, започнаха да я налагат.

преди 11 часа, A.com написа:

преди 12 часа, Wankata написа:

Да ти таковам форума! Как да си изтрия  цитатите? И как изобщо да пиша? Егати неграмотника,  дето измисли тоя форум!!!!!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 3 часа, ghostBG86 написа:

Четох го това. Но да си кажа, не съм чул руски политици да използват ДАЕШ. А в тази статия, се твърди обратното. А и не съм съгласен с автора й, че само защото е нещо като обида, започнаха да я налагат.

Доста любопитно явление. Също може да е свързано с това че няма такава държава, а това автоматично навява кофти асоциации. Особено когато са политически набъркани със създаването и поддръжката и.

преди 2 часа, Кико написа:

Да ти таковам форума! Как да си изтрия  цитатите?

Тва докато го открия, ако знаеш колко време ми трябваше.  Става като цъкаш с мишока в долния десен ъгъл и нялягаш многократно бекспейс. Впрочем точното предназначение на тия квадрати още не ми е докрай ясно, но след някоя и друга година може и да ми дойде прозрението. :)

преди 8 минути, Melmak ® написа:

Тва докато го открия, ако знаеш колко време ми трябваше.  Става като цъкаш с мишока в долния десен ъгъл и нялягаш многократно бекспейс. Впрочем точното предназначение на тия квадрати още не ми е докрай ясно, но след някоя и друга година може и да ми дойде прозрението. :)

А аз го открих веднага, осланяйки се на интуицията си. :clown:

Ето как го правя - кликвам върху по-тъмното поле (в което е ника), натискам Del и...цитата отива в небитието.

преди 3 часа, Кико написа:

Да ти таковам форума! Как да си изтрия  цитатите? И как изобщо да пиша? Егати неграмотника,  дето измисли тоя форум!!!!!

Лидери и на двете велики сили навмекват, че употребата на ядрено оръжие не е изключено! Казват го така сякаш ще се пуца в небето за Нова година! С подобни намеци в интернет пространството е претъпкано!

Има един надпис "Премахни форматирането на текста"; самите квадрати управляват цялото поле на цитата и с тяхна помощ то може да се движи като таблица във Word - нагоре-надолу, да се разпъва във всички посоки и т.н., включително да се изрязва или изтрива с DEL. При поставяне на маркера в празно поле и DEL или BACK също може да се изтрие всичко. С CTRL+A и после DEL също.

1mruaw.jpg

- - - - - - - - - - - - - - -

Сирийски бунтовници се евакуират от Хомс

Цитат

Сирийските опозиционни групи са започнали да се евакуират от град Хомс в рамките на споразумение за прекратяване на огъня с правителствените сили, съобщи Би Би Си.

Постигнатото на 1 декември под егидата на ООН споразумение предвижда целият град да премине под контрола на сирийските власти. Бойците на опозицията и техните семейства ще се преместят от третия по големина град, наричан „Майка на революцията”, в северните територии на провинция Идлиб, които са под контрола на опозиционните сили.

В същото време сирийски опозиционни групировки започнаха безпрецедентни преговори в Рияд. Това съобщи саудитската държавна информационна агенция, която уточни, че дискусиите се водят при затворени врати.

Саудитска Арабия поде инициативата за организиране на разговори между различните опозиционни на сирийския президент Башар Асад групи.

Според договорките от международните срещи за Сирия във Виена от януари в страната трябва да започне процес на политически преход, който включва постигане на разбирателство и мир между правителството и различните форми на опозиция.

В началото на месеца саудитски официални лица обявиха, че в преговорите на сирийската опозиция в Рияд ще участват 65 представители на независими политически организации и бунтовнически групи.

4-минутен ад! МиГ-29 взел на мушка осем турски Ф-16

4-минутен ад! МиГ-29 в схватка с осем турски Ф-16
Цитат

От Генералния щаб на Турция изтече информация, че непознат МиГ-29 е взел на мушка цели 8 изтребителя на Анкара Ф-16S. Шокиращата новина разпространи iknowmagazine-russia.ca, видя първо BIG5.BG.

МиГ-ът се прицелил в турските самолети, докато те патрулирали около сирийската граница. Не е уточнено дали осемте Ф-16S на нарушили въздушната граница със Сирия, както се случва обикновено.

Източник от турският генщаб е обяснил, че непознатият самолет е държал на мушката на радара си техните изтребители цели 4 минути и 30 секунди.

От турската армия са съобщили още, че освен това системата за противовъздушната отбрана (ПВО), намираща се вътре в територията на Сирия, също е държала на прицел осемте Ф-16 в продължение на 4 минути и 15 секунди.

Засега няма информация собственост на чия държава е МиГ-ът.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 2 часа, Black Power написа:

Лидери и на двете велики сили навмекват, че употребата на ядрено оръжие не е изключено! Казват го така сякаш ще се пуца в небето за Нова година! С подобни намеци в интернет пространството е претъпкано!

Тези, които създадоха атомната бомба, за да поставят Русия на колене и без да се налага да воюват с нея, да я унищожат, като я разчленят на 15 отделни държави, а Сибир директно обявят за американски щат,  сега плачат за руската ядрена мощ. Плачете фарисеи и соросоиди, плачете гейове и лесбийки, плачете правозащитници и либерасти, плачете душмани на рода човешки! На великата Русия й падна пердето, търпението й се изчерпа, и само тя е в състояние да унищожи раковата метастаза на човечеството, империята на злото, насилието и терора, наречена Съединени американски щати!

преди 10 часа, miro20 написа:

Въобще не ми  е това акцента, и не споря за въпросните споразумения и конвенции . Акцента е че никой не оспорва снимките, най малко "Засегнатата" страна ако може така да се каже.

От извелението на руснаците дори лъха наглост .. в смисъл - "ми да.. ще се разхожда я.. къв е проблема"

Ако с такъв ентусиазъм обръщаше внимание на стотиците руски фейкове, фалшифицирани гугълски снимки , радарни и какви ли не.. особенно със случая с малайзийския боинг, бих казал че си обективен.

Не претендирам да съм обективен. Имам си своите трески за дялане. Пускай ги тези снимки във форума за да ги видя. Казах ти, че много рядко чета линкове, независимо кой ги е пуснал. А когато една подправена снимка е подправена професионално само мога да поздравя автора ѝ. За снимките, около която се върти разговора ни, съм на мнение, че са подправени. Обясних защо. В изявлението на МИД нито отричат, нито потвърждават. Просто казват, че е напълно нормално на военен кораб да има моряци, които се разхождат въоръжени на палубата. За мен пък не е нормално моряк с ПЗРК да стърчи по този начин. Затова и коментирах снимката. Както написах и в първото си мнение, относно пуснатата от теб снимка, може и да не съм прав, но мнението ми е, че снимката е подправена. Видях я доста преди да я видя в твоя коментар, и понеже бях видял и другите две снимки със същият матрос, държащ ПЗРК, затова и коментирах. В противен случай нямаше да напиша нищо относно тази снимка. За мен е поредната подправена снимка, в цялото това безумие, на която не обръщам особено внимание. Затова не съм коментирал и руските, и американските и британските и сирийските и ислямистките "фейкове".

Но ти ясно даде да се разбере че... руските фейкове не те интресуват, и не ти се гледат стопкадри и т.н.

По принцип никакви "фейкове" не ме интересуват, защото подобни "фейкове" не водят до нищо. Пълна загуба на време са, както за създателите им така и за тези, които си губят времето да ги коментират. Както ние правим в случая. А дали дадена снимка е "фейк" или не всеки решава сам за себе си. За теб Пикасо може да е велик художник, за мен е обикновен драскач,

Твое си решение, което уважавам , но това е причинат да те мисля за изцяло субективен, на който принцип са много хора тук - търсят сламката , а не виждат гредата.

Ами, аз съм субект и поради тази причина съм субективен. Това не го отричам. Обърнах ти внимание, с изложбата в Ню Йорк, че путинската пропаганда не ми е промила мозъка, защото не обръщам внимание и на нея и на останалата плява. Както казах, всеки лъже и маже. Като цяло, в този форум филиите и фобиите на потребителите са в много леки форми в сравнение с друг форум, който посещавам, от което лично аз съм доволен.

По темата интересно изказване на Пу :

Не разбирам защо е това "Дрънкане на оръжие" и намеци за употреба на ядрено такова.

преди 2 часа, adler88 написа:

На великата Русия й падна пердето, търпението й се изчерпа, 

Абсолютно вярно!

преди 2 часа, NIKISHARK написа:

Хи, хи, хи! Таралясника МИГ-29  превърнал в 4 минутен ад полета на 8 турски пилота! Добре, че не е бил някой изстребител на Сухой щото акото още щеше да капе от F-фовете!:ohmy::)))))  Баси!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 12 часа, adler88 написа:

Сърцето ми ликува, когато съзирам след десетилетия американски терор, наглост и цинизъм, съчетан с унижения над Русия, тази велика страна отново да възправя своя ръст и да навира в миши дупки терористи и американски гейове заедно в канализацията на историята където впрочем им е отредена незавидната участ на руско-китайско-ирански окупационни зони.

Интересно мнение.

преди 3 часа, adler88 написа:

Тези, които създадоха атомната бомба, за да поставят Русия на колене и без да се налага да воюват с нея, да я унищожат, като я разчленят на 15 отделни държави, а Сибир директно обявят за американски щат,  сега плачат за руската ядрена мощ. Плачете фарисеи и соросоиди, плачете гейове и лесбийки, плачете правозащитници и либерасти, плачете душмани на рода човешки! На великата Русия й падна пердето, търпението й се изчерпа, и само тя е в състояние да унищожи раковата метастаза на човечеството, империята на злото, насилието и терора, наречена Съединени американски щати!

Още по интересно мнение...

..за психолозите...

:)

преди 23 минути, Black Power написа:

Хи, хи, хи! Таралясника МИГ-29  превърнал в 4 минутен ад полета на 8 турски пилота! Добре, че не е бил някой изстребител на Сухой щото акото още щеше да капе от F-фовете!:ohmy::)))))  Баси!!!

Превърнал в "ад" нали ...  не в ад, а в ад на адовете.. какво е туй ад.. руските трабанти правят ад на закуска... а ако на сеиозно ? не ги омаловажавай така... дай нещо по помпозно и тъпо :)

преди 2 часа, A.com написа:

Не претендирам да съм обективен. Имам си своите трески за дялане.

Чест ти прави.

Евала.

преди 2 часа, A.com написа:

Ами, аз съм субект и поради тази причина съм субективен. Това не го отричам

Нямам предвид термина "субект" в  този смисъл.

А това че субективно , разбирай, селективно се правят  изводи , за сметка на тонове други факти , спрямо които субективно засилени факти бледнеят пред тоновете други.

Което на разбираем език звучи както ти го казах - търсиш сламката, и реагираш моментно и веднага на тази сламка, а подминаваш гредата и морето от съвсем други доста по фрапиращи ФАКТИ.

Та с малко четене ще установиш, че МИГ - 29 също преживява доста промени и последната модификация ОВТ е самолет от друго поколение, но все още носещо сигнатурата 29 (това малко неразбираемо). Базовият модел може да прехване, съпровожда до 8 цели едновременно! Стрелбата по тях не е проблем! Едва ли русите ще си позволят закачка с 8 противникови самолета използвайки базов модел или както казваш "руски трабант!

Божее, къв инжинер си ти беее! Опазил Господ България от ткива инжинери!

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 1 час, Black Power написа:

Та с малко четене ще установиш, че МИГ - 29 също преживява доста промени и последната модификация ОВТ е самолет от друго поколение, но все още носещо сигнатурата 29 (това малко неразбираемо). Базовият модел може да прехване, съпровожда до 8 цели едновременно! Стрелбата по тях не е проблем! Едва ли русите ще си позволят закачка с 8 противникови самолета използвайки базов модел или както казваш "руски трабант!

преди 1 час, miro20 написа:

не ги омаловажавай така... дай нещо по помпозно и тъпо :)

преди 1 час, Black Power написа:

‌Не точно инженер. От централата на Козяк-6 още преди години спуснаха директива на всички "приятели" на Америка в България да се "съдействува за кариерното развитие в системата на държавната администрация". С други думи, да се внедрява американска пета колона на всички позиции в държавата. Резултатът е съвсем видим днес- един неграмотен шарлатан, измамил цял куп бабички в Благоевград с фалшиви хороскопи, е обявен от Америка за български президент. Другите шарлатани също не са забравени- по един или друг начин са назначени с пряка американска намеса и министър Ненчев, и Даниел Митов, и Меглена Кунева, и Лукарски. американската пета колона в България дори се обзаведе със собствена партия- Реформаторски блок, дошла на власт след уличния преврат на свирките и вувузелите. Какво общо тук има Миро ли? Миро го назначиха за форумен доносник и трол, чиято цел е да не допуска антиамерикански и опозиционни мнения по форумите.

преди 25 минути, adler88 написа:

. Какво общо тук има Миро ли? Миро го назначиха за форумен доносник и трол, чиято цел е да не допуска антиамерикански и опозиционни мнения по форумите.

Чакай малко...ти опозиция ли се мислиш бре :) ами то тук има ли нещо друго освен путинистка пропаганда ??? и то толерирана на всичкото отгоре на принципа който винаги съм ви го доказвал - че търсите сламката а не виждате гредата ??

А ти ми говориш за американска пропаганда... де я видя ???

:):)

Къпите се в пропутински простотии, фейкове и лъжи,. при това толерирани откъм груби нарушения на правилата чрез обиди , офтопик и гаменщина, особенно чрез тотална необоснована помия към мен, и имате наглостта да се оплаквате ???  :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Чакай малко...ти опозиция ли се мислиш бре :) ами то тук има ли нещо друго освен путинистка пропаганда ??? и то толерирана на всичкото отгоре на принципа който винаги съм ви го доказвал - че търсите сламката а не виждате гредата ??

А ти ми говориш за американска пропаганда... де я видя ???

:):)

Къпите се в пропутински простотии, фейкове и лъжи,. при това толерирани откъм груби нарушения на правилата чрез обиди , офтопик и гаменщина, особенно чрез тотална необоснована помия към мен, и имате наглостта да се оплаквате ???  :)

Моляяя??? Към кого се обръщаш???Ние сме се оплаквали??? И това го казва човечето, което през ден пише доноси и се жалва на администратора за някакви измислени нарушения на правилата и потъпкване на личното достойнство? Мен някога да си ме видял и да си ме чул да припкам и да се жалвам от когото и да било пред когото и да било? Друг е въпросът, че ми е писнало от реформатори и соросоиди, и желая, да, желая тяхното физическо изтребление, но както виждаш, правя това открито, пред всички, и не ходя да плача на рамото карабойчево за каквото и да било.

преди 3 минути, adler88 написа:

че ми е писнало от реформатори и соросоиди, и желая, да, желая тяхното физическо изтребление

Аха :):)

Само не разбрах .. ти   къв си ... че някой да приема мнението ти и простотията ти за даденост   ??  :)

Не му обръщайте внимание, бе, той затова е тук...

Турски изтребители навлязоха в небето над Ирак! Бомбардират погранични територии

Цитат

Турски изтребители нарушиха въздушното пространство над Ирак и нанесоха бомбени удари по погранични територии на страната, предава иранската агенция Фарс.
"Турски изтребители нарушиха въздушното пространство на Ирак и нанесоха удари върху прилежащи на границата с Турция иракска територия в района на Ал-Имадия в провинция Дахук", се казва в съобщението.

По данни на очевидци, авиоударите са продължили повече от половин час и са били нанесени по позиции на турската Работническа партия на Кюрдистан (РПК) в районите Дейрлук и Шиладжи.

Освен това, съобщава агенцията, късно вечерта във вторник турски изтребители са атакували база на РПК в планинския район Кандил в Иракски Кюрдистан.

На 4 декември Турция развърна група от свои въоръжени сили, включително около 130 военни, танкове и артилерия, в лагера на кюрдското опълчение "пешмерги", местни араби и туркомани в населения пункт Башик на 30 километра от Мосул, столицата на иракската северна провинция Найнава, където Анкара тренира бойци за атака срещу града, завзет от терористи на "Ислямска държава" .

На 5 декември Министерството на външните работи на Ирак поиска от турския посланик в Багдад Турция незабавно да изведе войските си от северните иракски территории. Иракското външно заяви, че Анкара е въвела войска без съгласието на Багдад, който оценява тази стъпка като "враждебен акт".

"Бежанците" в Германия надхвърлиха 1 милион

Още една държава е готова да въведе икономически санкции срещу Турция

Цитат

Още утре властите на Ирак може да се обърнат към Съвета за безопасност към ООН и Арабската Лига с ясното си позиция, че са готови да въведат икономически санкции против Турция, съобщава РИА Новости, като се позовава на агенция Sputnik. Това ще стане, ако Анкара до края на деня днес не изтегли войските си от територии на Ирак.„Правителството на Ирак се обърна към Съвета за безопасност към ООН и Арабската лига с позицията си, че смята да прибегне до икономически санкции, ако Турция откаже за уважи нашите добросъседски отношения и не изтегли войските си от наша територия”, уточнява източникът на Sputnik.

Припомняме, че на 4 декември под предлог за подготовка на войници от кюрдските народни отряди, воюващи с терористите, турски танков батальон навлезе в иракската провинция Найнава. От външно министерство на Ирак определиха това като „враждебно действие“, което не е съгласувано с официалните власти.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.