Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

И това защо ? :)

Аз пък пожелавам да сте живи издрави, за да може един ден когато ви дойде малко повече акъл, да си осъзнаете несериозните неща които говорите и пропагандирате.

Докато си задоволяваш странния нагон и тщения за боцкане, междувременно :

http://www.mediapool.bg/turtsiya-obvini-rusiya-che-prodalzhava-da-bombardira-tsivilni-v-siriya-news245527.html

Цивилните жертви от руските бомбардировки са всеповече,  бежанците също се роят... лагера бил не 70 хил а  вече 100 хил на границата с Турция.

Това повод за радост ли е ?

Разбира се. Само като виждам и кой го е казал.

Цитат

“16 цивилни са били убити в Сирия при въздушните удари на руските самолети, малко след като бе огласен планът на световните сили за постигане на примирие в тази страна. Поразени са също училища и болници”, каза Чавушоглу.

Той да не бърка тоя американските безпилотни с руската авиация ? Че като гледам къде са попаденията се сещам за едни де казват само "извинети" и въпроса е приключен.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Медведев: Светът се нуждае от сътрудничество, а не от нова студена война

Цитат

Премиерът на РФ Дмитрий Медведев, който участва в Мюнхенската конференция по сигурността, заяви, че на света е нужно сътрудничество, а не конфронтация. Той посочи, че създадената след Втората Световна война съвременна архитектура на европейската сигурност е дала възможност на народите на континента да изживеят повече от 70 г. без глобални конфликти, тъй като се е основавала на принципите на безусловната ценност на човешкия живот. Тогава общата трагедия ни накара да се издигнем над политическите и идеологическите разногласия в името на мира, каза той. Днес, призна Медведев, тази система има определени проблеми и неуспехи. Но на нас не ни трябва трети световен трус, за да разберем колко нужно ни е сътрудничеството, а не конфронтацията, добави той. Според Медведев отношенията между Русия и Запада са навлезли в нова студена война и политиката на НАТО спрямо Русия е враждебна и затворена. Европейските политици сметнаха, че създаването на някакъв пояс от приятели по границите на Евросъюза би било гаранция за сигурност. А какъв е резултатът? Това не е пояс от приятели, а зона на отчуждение, подчерта той. Медведев посочи, че разпадането на сирийската държава в резултат на действията на терористичните групировки на територията й би било катастрофално за Близкия изток. Важно е да запазим единна сирийската държава, да не допуснем разпадането й по верски принцип. На света са достатъчни една Либия, един Йемен и един Афганистан. Последствията от подобен сценарий ще са катастрофални за целия Близък изток, заяви Дмитрий Медведев. /БГНЕС

Точно и ясно!

Да видим какво ще каже Мирко по въпроса. ;)

Най- вероятно, ще изплюе нещо за незаконния "режим" на Башар Асад и как руснаците трепят всичките му опоненти... и не само тях, ами и цивилни граждани, болници, училища, детски градини. Няма да подмине и путинистката пропаганда и... обичайният лай. То репертоара му, не е много голям или разнообразен.:ph34r:

преди 23 часа, ghostBG86 написа:

Точно заради това, Ердоган почна да разправя, че Сирия била окупирана от Русия. И естествено, тукашните третополови, mav и сие, поеха новите опорни точки. Главорезите на ИД, вече са осовободители на Сирия, биещи се срещу окупаторите.

Или любимата им лъжа, как хората бягат от руските бомбардировки. :)

Ми то хубаво, ама да кажат и афганистанците, пакистанците, африканците и иракчаните от какво бягат! Сирийците са не повече от 20-30% от бежанците, останалите от какво и от кого бягат? Или не е политкоректно да се отговаря на този въпрос.

преди 2 часа, miro20 написа:

И това защо ? :)

Аз пък пожелавам да сте живи издрави, за да може един ден когато ви дойде малко повече акъл, да си осъзнаете несериозните неща които говорите и пропагандирате.

Докато си задоволяваш странния нагон и тщения за боцкане, междувременно :

http://www.mediapool.bg/turtsiya-obvini-rusiya-che-prodalzhava-da-bombardira-tsivilni-v-siriya-news245527.html

Цивилните жертви от руските бомбардировки са всеповече,  бежанците също се роят... лагера бил не 70 хил а  вече 100 хил на границата с Турция.

Това повод за радост ли е ?

Ти пък ако ми обясниш, по какъв начин спирането на бомбардировките в Сирия ще спре вълната от бежанци от Афганистан, Еритрея, Мали и Нигерия, ще ти бъда много благодарен.

Ислямска държава е сунитска терористична групировка!    Защо никой в Европа не говори за хилядите кюрдски бежанци?   Те само в Германия са над милион души... Основната причина е турският  геноцид над тях.     Защо не се казва истината? Заради единството на НАТО ли?

Сега ще чакаме Мирко да изпълзи от мишата дупка:) С нова торба с лъжи, ако намери такава:)

Какви лъжи ?

Кръв пикаете че нямам нито една казана.

Нямам нищо против да се дискутират и други държави и бежанци, говорех и цитирах някои конкретни неща, а вие отговор не давате на това.

Току що, miro20 написа:

Какви лъжи ?

Нямам нищо против да се дискутират и други държави и бежанци, говорех и цитирах някои конкретни неща, а вие отговор не давате на това.

Подчертаното го повтаряш като мантра:) Я си обогати репертоара:)

Алооо, тук Земята. Попитаха те, бежанците от Ирак, Либия, АВганистан и прочие и те ли бягат от руските бомбандировки?

Или още не са ти спуснали отговорите. Ще чакаме отговор, ама може да не дочакаме:)

преди 2 минути, miro20 написа:

Какви лъжи ?

Ей такива лъжи, как какви! Да речем руснаците спират бомбардировките и сирийците спират да идват към Европа. Останалите 80% от бежанците какво ги правим и кой ще е виновен тогава? Или по стара еврейска традиция ще си намерим нов враг, ще обявим някой нов за диктатор и ще отидем да му внесем малко демокрация чрез нови бомби. Ама тогава нашите бомби ще са добри и демократични, а бежанците бягащи от тях няма да са бежанци, а ще са си просто гастарбайтери. Аман от такива политкоректни аматьорчета със закърнели мозъци!

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Ей такива лъжи, как какви! Да речем руснаците спират бомбардировките и сирийците спират да идват към Европа. Останалите 80% от бежанците какво ги правим и кой ще е виновен тогава? Или по стара еврейска традиция ще си намерим нов враг, ще обявим някой нов за диктатор и ще отидем да му внесем малко демокрация чрез нови бомби. Ама тогава нашите бомби ще са добри и демократични, а бежанците бягащи от тях няма да са бежанци, а ще са си просто гастарбайтери. Аман от такива политкоректни аматьорчета със закърнели мозъци!

Той Мирко е с високо Ауто-кю:) В смисъл чете какво му спускат отгоре.

За Ай-кюто, още не е доказал, че е с високо такова:)

Цитат

Ти пък ако ми обясниш, по какъв начин спирането на бомбардировките в Сирия ще спре вълната от бежанци от Афганистан, Еритрея, Мали и Нигерия, ще ти бъда много благодарен.

Чакай да пита някой как се лъже в тази ситуация. :D

Току що, Тøни написа:

Чакай да пита някой как се лъже в тази ситуация. :D

Още един "кръв пикаещ"  с простотията си . :)

Отговорил съм.

И пак ще питам - с какво продължаването на руските бомбардировки по цивилни цели ще допринесе за мира в Сирия ?

С какво руските бомбардировки ще спрат бягащите от тях , от Алепо, и попълващи 100 хилядния бежански лагер на границата с Турция ?

Kакво си отговорил, че не видях. Кажи на мен само.

Цитат

За цивилните цели и попълващите лагера кой ти каза? Да не си на екскурзия в Алепо? 

преди 3 минути, miro20 написа:

Отговорил съм.

И пак ще питам - с какво продължаването на руските бомбардировки по цивилни цели ще допринесе за мира в Сирия ?

С какво руските бомбардировки ще спрат бягащите от тях , от Алепо, и попълващи 100 хилядния бежански лагер на границата с Турция ?

Къде си отговорил, че не ти виждам отговорът. Какво предлагаш, да ги оставим да бягат от ИДИЛ ли?

Темата е за Сирия нали ?

Отговорих - нямам нищо против да се обсъжда бежанския поток от други държави.

Никъде не съм казал че ще спре този поток, а питах за конкретни операции  в Сирия.

Но троловете веднага скочиха :)

И ще повторя

Интересно, че Турция пълни лагерите със сирийци, които като дойдат в Европа и се оказват от Афганистан и Ирак. :D 

преди 12 минути, miro20 написа:

Темата е за Сирия нали ?

Отговорих - нямам нищо против да се обсъжда бежанския поток от други държави.

Никъде не съм казал че ще спре този поток, а питах за конкретни операции  в Сирия.

Но троловете веднага скочиха :)

И ще повторя

Ти първо отговори на зададените към теб въпроси, пък тогава питай. Какво искаш, всички дружно да помогнем на ИДИЛ да се разширява и да разпространява шериата, щото така е по-демократично и толерантно. Толкова като си се загрижил за ибрястиките, иди да живееш там бе. Оставяш кожичката тук и тръгваш, кой те спира.

преди 14 минути, attj написа:

Замислих се коя е най-голямата твоя лъжа досега и не ми е лесно да преценя  - "руският спецназ ли беше изгорил и убил 48 руснаци в профсъюзния дом в Одеса"!?   Ти си единствен и неповторим политически идиот и на такива все Путин за всичко им е виновен.  Вижте се в огледалото що за безсрамни  боклуци сте. 

По-добре да не се гледа, че ако се погледне в огледалото може да види Сорос, Делян Пеевски и Иво Прокопиев на едно!

преди 5 минути, 卡拉贾 написа:

Темата е за ИДИЛ, не се прави на какъвто си.

Хората те питат, ама и ти като еврейте отговаряш на въпроса с въпроси, палячо и трол (идва от ТРетопОЛов):)

Току що, Джугашвили написа:

Ти първо отговори на зададените към теб въпроси, пък тогава питай. Какво искаш, всички дружно да помогнем на ИДИЛ да се разширява и да разпространява шериата, щото така е по-демократично и толерантно. Толкова като си се загрижил за ибрястиките, иди да живееш там бе. Оставяш кожичката тук и тръгваш, кой те спира.

А ! точно .

Ами нали и аз това ви питам постоянно бре " патенца"  :):)

Кога РФ ще започне да бомбардира цели на ИД , а не само да разширява териториите на Асад, повечето от които няма въобще позиции на ИД ? И защо бомбардира пекарни дето на 200км наблизо няма позиции на ИД ?

Да посоча ли в тази тема колко пъти съм питал това ??

КАк тогава се оказва че аз, който постоянно питам това, съм искал .... цитирам... " да помогна на ИДИЛ да се разширява и разпространява шериата" ????

Всеки път се получава това - обвинявате ме в това което вие защитавате . :)

преди 2 минути, miro20 написа:

А ! точно .

Ами нали и аз това ви питам постоянно бре " патенца"  :):)

Кога РФ ще започне да бомбардира цели на ИД , а не само да разширява териториите на Асад, повечето от които няма въобще позиции на ИД ? И защо бомбардира пекарни дето на 200км наблизо няма позиции на ИД ?

Да посоча ли в тази тема колко пъти съм питал това ??

КАк тогава се оказва че аз, който постоянно питам това, съм искал .... цитирам... " да помогна на ИДИЛ да се разширява и разпространява шериата" ????

Всеки път се получава това - обвинявате ме в това което вие защитавате . :)

То това за пекарните е "свята истина", щото го пише в някакъв американски парцал. А това, което е очевадно, че стотици хиляди бежанци бягат от разрухата, която носят действията на ИДИЛ. Това не го интересува наш Мирко.

Той говори само по проблеми свързани с Путин и за нищо друго. После се тупа в гърдите, че не бил трол, какъвто съвсем явно е.

От 30 септември насам има и карти и стотици подробни инфромации за руските удари.

Още тогава, от септември, това е основния въпрос, накойто РФ няма отговор - защо повечето цели не са срещу ИД.

Пък ти си вЕрвай на каквото искаш... :)

Можеш да твърдиш и че ама въобще няма 100 хил бежанци до Турция...

няма проблем :)

преди 6 минути, miro20 написа:

От 30 септември насам има и карти и стотици подробни инфромации за руските удари.

Още тогава, от септември, това е основния въпрос, накойто РФ няма отговор - защо повечето цели не са срещу ИД.

Можеш да твърдиш и че ама въобще няма 100 хил бежанци до Турция...

няма проблем :)

Бежанската вълна да не би да е от тогава???

Дойдохме си на думата. Миро пледира за спиране на терора над ИДИЛ. Има нещо терористично в него, още когато казваше, че трябва да се бомбардират празнуващите хора на концерта в Крим. 

преди 57 минути, miro20 написа:

Отговорил съм.

Не беше ли милионен лагера бе? И не знам колко трябва да си малоумен, да вярваш на Давутоглу и да постваш риданията му, като чиста истина.:P

Най- напред обаче, отговори на колегите- колко сирийци аджеба има в Европа?И дали без намесата на Русия, бежанците от Сирия нямаше да са двойно повече?

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

Ти и от военни стратегии ли почна да разбираш ? Що повечето цели дрън, дрън Ярино. Запукаха ятаците Миро да ти го кажа на по разбираем. Сега стигнаха и до ИД и почнаха ревовете. Остана ли им граница вече към Турция на ИД за снабдяване? Уж биели само по "добрите" !  Ти шах играеш ли ? Че те гледам в стратегиите си бос като гладно сомалийче?  То Вова си знае работата а ти само стой и гледай опсс пиши ни тука е ни е скучно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.