Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 5 часа, M.Николов написа:

Не само че си нагъл, ами си и елементарен!Посочи едно съобщение в авторитетна медия/изключвам украинска/ за масиран обстрел на украиската армия от територията на Русия!

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/02/17/origin-of-artillery-attacks/

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_military_intervention_in_Ukraine_%282014%E2%80%93present%29

http://www.theguardian.com/world/2015/feb/17/russia-shelled-ukrainians-from-within-its-own-territory-says-study

преди 1 час, Джугашвили написа:

А на акъл си колкото четири годишният ми син!

Искренно се надявам сина ти да те надмине в интелектуално развитие. Твоето не впечатлява... сори.. :)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Победоносните удари на руските велики военнокосмически сили и сирийската правителствена армия громят ислямисти и терористи  и техните пъклени гнезда където се крият

Браво на "братушките !

преди 29 минути, miro20 написа:

Победоносните удари на руските велики военнокосмически сили и сирийската правителствена армия громят ислямисти и терористи  и техните пъклени гнезда където се крият

Браво на "братушките !

Наш  Миро заедно с някои правосеки от бандеровците от Украйна са готови да отиват да воюват като доброволци в Сирия - с цел да защитят ""братята ислямисти от Ислямска държава от невиждания геноцид на сирийците и руснаците""...   Само Ердоган тайно им ръкопляска и се радва - заради защитата на туркмените там...

:)

Има ли нещо което да не съм чул още  че защитавам ? - нацисти, фашисти, правосеки, туркмени ,  ислямисти , терористи, Дарт Вейдър, Дарт Сидиъс, Баба Яга, Ледената кралица..... това отделно че съм как беше - третополов, гейропеец, соросоид , платен лъжец, мекере, аматьорче,  "носител на психично заболяване което ще нарекат на мое име"  и разбира се, ошамарване до напикаване по гнидата мен за десерт :)

Това само от последните 2 страници....

И типична лъжа, с каквито ни залива третополовия. От информационна агенция 'една баба ми каза'. :D Анонимен източник казал, че руснаците били ударили полева болница. Естествено Фактор.бг, леко преиначава информация и пуска някаква снимка. И третополовия веднага, започва с лъжите.

Цитат

Полева болница в северна Сирия е била ударена при въздушно нападение. Това съобщава говорител на международна хуманитарна организация, цитиран от „Индипендънт”.Говорителят не е упълномощен да говори пред медиите, затова прави изявлението си анонимно.

http://www.blitz.bg/news/article/393197ю

И ето нещо, което ще накара третополовите и техните шефове, да завият от яд.

Цитат

Бойците от кюрдските сили за самоотбрана предприели щурм на контролирания от терористите град Тел Рифаат на 20 км от границата с Турция в северната част на провинция Алепо, съобщил за РИА Новости източник от опълчението. „Кюрдските бойци започнаха щурм на град Тел Рифаат от северна страна. Там се намира една от големите крепости на терористичната групировка „Джебхат ан-Нусра”. Градът има стратегическо значение, тъй като е разположен на шосе идващо от Турция” – съобщил източникът.

http://www.blitz.bg/news/article/393220

Тъй като, третополовия се чувства засегнат, от определена дума. Нека спи спокойно. Той е виден защитник, на евро ценностите. А както знаем, третият пол в ЕС, е нещо нoрмално. :ph34r:

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

преди 39 минути, ghostBG86 написа:

И типична лъжа, с каквито ни залива третополовия. От информационна агенция 'една баба ми каза'. :D Анонимен източник казал, че руснаците били ударили полева болница.

Всъщност, няма грам разлика в това което аз цитирам и което блиц.

Дори във ваш стил обявих помпозно за "поредните успехи на руските бомбардировки подпомагащи правителствените войски ".

Инсинуациите които си изсмукваш са си твои интерпретации, а обидите - стандартно за всеки с такъв гаменски език.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Безсилието на фесовете достигна нови висоти. :) Заешката уста излиза и лъже най-нагло, че Русия бомби в стил НАТО и САЩ по болници. Очаквам скоро и някоя сватба да оплачат, както краварите направиха в Ирак.

Но така е, като ти секне нефта на половин цена, избият ти брадатите опозиционери и някой въоражи кюрдите. Кофти тръпка.

преди 13 часа, miro20 написа:

Има ли нещо което да не съм чул още  че защитавам ? - нацисти, фашисти, правосеки, туркмени ,  ислямисти , терористи, Дарт Вейдър, Дарт Сидиъс, Баба Яга, Ледената кралица..... това отделно че съм как беше - третополов, гейропеец, соросоид , платен лъжец, мекере, аматьорче,  "носител на психично заболяване което ще нарекат на мое име"  и разбира се, ошамарване до напикаване по гнидата мен за десерт :)

Това само от последните 2 страници....

Ами замисли се...   Аз те попитах в прав текст дали си здрав човек...  Не е нормално с лъжи да дразниш толкова много съфорумци....  На мен ми е пределно ясно - не е възможно да си хем бандеровец... хем ислямист...   Замисли се защо изглеждаш като такъв - какъвто не си...    

преди 31 минути, attj написа:

Ами замисли се...   Аз те попитах в прав текст дали си здрав човек...  Не е нормално с лъжи да дразниш толкова много съфорумци....  На мен ми е пределно ясно - не е възможно да си хем бандеровец... хем ислямист...   Замисли се защо изглеждаш като такъв - какъвто не си...    

Световна финансова криза е. За пари всичко е възможно  ;)

преди 1 час, attj написа:

Може да е и двате, че и трето. Има такова психическо разтройство.

Понеже сме дефакто във война, то аз съм на втора фаза  - Трифон нарезан и съм готов да воювам със всеки и най вече с Мирооо!:cheers::lighter:

Ма, да не съм офтопик:

- Америка и европа не могат да озаптят Турция????? Да ,бееее! Ако беше Русия то щяха да измислят куп санкции! Понеже обаче Щурция, то на база двойните стандарти, нищо не можели да им кажат!!! Мха, хаха, хааа!!!!:hush:

Ситуацията на сирийско-турската граница 15.02.2016 (18+)

преди 3 минути, Black Power написа:

- Америка и европа не могат да озаптят Турция????? Да ,бееее! Ако беше Русия то щяха да измислят куп санкции! Понеже обаче Щурция, то на база двойните стандарти, нищо не можели да им кажат!!! Мха, хаха, хааа!!!!:hush:

Не само това ами им плащат мириарди евро.

Опс, някакво насиране май настана в кресливия проруски лагер.

Джобната руска сила дали ще може да спре турската армия :)

Май не...

Нищо, един платен профил знае откъде да достави памперси за руските солдати. Доста ще им трябват.

преди 17 минути, Blago72 написа:

Май не...

Нищо, един платен профил знае откъде да достави памперси за руските солдати. Доста ще им трябват.

Ако те докопам - така ще се осереш, че................. ! Турци ли защитаваш бее! Бегай да налупваш чалмата!

Поредният малоумен пост! Кви памперси, протурци и пр. биеее!

Бих се радвал да чуя нещо ново във връзка със случващото се, но не би!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 12 минути, Blago72 написа:

Май не...

Благо,по-добре да не се стига до там,че ще го отнесем и ние покрай турците. Нека навлязат в Сирия турчолята и вдигнат самолетите да видят тогава какво ще им се случи. Ти да не си въобгъзяваш,че НАТО заради турските мераци ще тръгне да води глобална война?

Докъде я докарахме - да се радваме на Турция. Но Благо не ме изненадва. За него знаем, че може хем с тия, хем с ония. Той си е комсомолче - фурнаджийска лопата.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 1 минута, Beyond_Wisdom написа:

Ма ние с тях ли сме????????????

Е, питай Благо, Миро!????

Джобната руска сила дали ще може да спре турската армия [emoji4]

Май не...

Ако те докопам - така ще се осереш, че................. ! Турци ли защитаваш бее! Бегай да налупваш чалмата!

Леле, много си страшен :)

Ела, докопай ме, пък ще видим.

Никой не защитавам, ама са ми смешни писанията на руски как щяло руското разузнаване да направлява самолетите и да защитава базата си в Хмеймим, която е на 50км от границата :)

Нали сме в ЕС и затова ми е чудно!

Също така и в НАТО, да не забравяме и Турция е наш съюзник.

Нямам против, ако болшинството Българи искат да напуснем НАТО и/или ЕС и да стоим след това независими или да маршируваме към някакви Евразийски съюзи.

Дотогава - законно избраният президент, който е и главнокомандващ в случай на война (малко вероятна, ама да анализираме) има някои правомощия.

Може например да покани натовски войски в България, да помогнат срещу опозицията, щото се знае - умерена опозиция няма. Това, ако се наложи де, малко вероятно изглежда.

Нали такава е тезата Ви?

Ма добре то друг съюзник на Турция няма май! Кой го е взел това решение.Ние потъваме просто!

преди 11 минути, Blago72 написа:

Леле, много си страшен :)

Ела, докопай ме, пък ще видим.

Никой не защитавам,  хххххх

Кво ше гледащ не знам! Но се дръж най - напред като Българин, а посе бъди чуждопоклонник! Форума се чете от много хора - какъв пример даваш???

Б------к!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.