Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 час, Blago72 написа:

Ето ти мишленце. Малко си тъп, освен, че си от село, та ще ти го смеля като за второ-класник:

http://www.nsi.bg/bg/content/7503/по-основни-търговски-партньори

За 2015 сме изнесли към Турция стоки за 4 млрд. лева, а към Русия - за 1 млрд.

Ако и сега отказваш да разбереш, не аз мога да ти помогна.

Я ми кажи една стока, която изнасяме за Турция. Ти пробвал ли си да оъществиш някакъв внос на стоки в Турция?

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Като изнасяш повече отколкото внасяш идват тук повече евро и долари.Кат се натрупват в условия на валутен борд може се печатат левове от БНБ защото ще имат обезпечение.И да живне пазара.

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Миро какви обороти като е важно да изнасяме не да внасяме.Салдото е важно.И може да е по-голямо с по-малко оборот.

Ми хубаво де.. ти не четеш ли линковете ..

- за ЕС - износ към 27 млрд 26 921.1 за 2014 г

- за РФ - износ към 1 млрд 1 030.4

http://www.nsi.bg/bg/content/7510/%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80%D0%B8

преди 1 час, язе написа:

Ти кажи за далаверата с Турция, не ми разправяй колко турци има в България. Мишок!

Далаверата е важна. Блажко и Мирко нищо не правят, което не е далаверка. И що някой писа п.....ст, лепни му го направо както си е педераст.

преди 6 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Миро какви обороти като е важно да изнасяме не да внасяме.Салдото е важно.И може да е по-голямо с по-малко оборот.

Ами според линка от Блажко, салдото с ибрястиките ни е под 1 милиард. Ама ако го питаш, ще се скъса да ти обяснява за някакви си 4 мииарда:D

Току що, _Alex&Vanko_ написа:

И може да се реализира икономически растеж.

Ехооо :)

27 млрд към ЕС , и 1 мрд лъм РФ за 2014  и 776 млн към РФ за 2015 г.

Викаш .. тц.. неизгодно е ЕС .. давайте към матушката РФ ... :)

Кастратиииии.... :):):)

преди 2 минути, miro20 написа:

Ми хубаво де.. ти не четеш ли линковете ..

- за ЕС - износ към 27 млрд 26 921.1 за 2014 г

- за РФ - износ към 1 млрд 1 030.4

http://www.nsi.bg/bg/content/7510/%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80%D0%B8

Е нали РФ са със санкции бе, моето патенце!

Току що, miro20 написа:

Хайде сега кажи и колко внасяме от ЕС и ще разбереш какво ни е салдото! Аматьорче!

О патенце :) нима без санкции ще наваксаш 20 млрд износ ли бре :):) 

глупости на търкалета.

Нищо не ти пречи да търгуваш с РФ., особенно за несанкционни продукти като медикаменти и др.

Преди ти давах линкове, колко са фирмите и оборотите.. всички мълчаха гузно :)

преди 3 минути, 卡拉贾 написа:

Далаверата е важна. Блажко и Мирко нищо не правят, което не е далаверка. И що някой писа п.....ст, лепни му го направо както си е педераст.

Ами то заради такива инженери и икономисти държавата ни е на това дередже:wink12:;);)

Току що, miro20 написа:

Е не виждаш ли че е на минус и с ЕС и с ОНД черните числа вдясно?

преди 1 минута, miro20 написа:

О патенце :) нима без санкции ще наваксаш 20 млрд износ ли бре :):) 

глупости на търкалета.

Нищо не ти пречи да търгуваш с РФ., особенно за несанкционни продукти като медикаменти и др.

Преди ти давах линкове, колко са фирмите и оборотите.. всички мълчаха гузно :)

Не, ще наваксам салдото!!! А от там и печалбата за нас! Капиш???

преди 40 минути, 卡拉贾 написа:

Тоя атентат пак е активно мероприятие на турските служби. Голям дубъл – трепят няколко неудобни висши офицери и същевременно приписват атентата на кюрдите. И казус бели (поводът за война) е готов.

Охоо, я виж ти къде бил ключа за тайната, активно мероприятие, на службите , навярно МИТ ..... Че и били утрепани висши  армейски офицери ??

Абе драги, ти пи ли си скоро хапчетата да попитам , имам съмнения че май съвсем си ги позабравил....За другите комплексари ясно къде ги боли и сърби, показват го съвсем открито, ама ти нещо прекалено взе да фантазираш... Направо на келеменцата започваш да мязаш..... 

П.С Абе що не вземете всички вие с комплекси към Турция и турците, да вземете малко да почнете да изпозлвате това наречено мозък а??   Чета ви, хиля се, а после почвам да се питам, абе аз за такива капути ли съм се борил и защитавал навремето?? Мдам, явно е било голяма моя грешка....както е било грешка и на предците ми явно... ама така е, храни куче да те лае... 

П.П.С Айде по полека с комплексите а...станалото станало, бития битк, ебания ебан, ако искате реванши няакакви , ами кажете си го открито ,няма проблеми, ще се сборим ...ама да ми пишете глупости и фантазии, лъжи и измислици премислици, няма да стане.. това го разберете...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 9 минути, Джугашвили написа:

Хайде сега кажи и колко внасяме от ЕС и ще разбереш какво ни е салдото! Аматьорче!

Значи минуса спрямо 2014 , който е в милиарди , по точно 30 млрд за 2014 г внос  спрямо 26 млрд за 2014г  износ , опровергава плюса от.. продажбата на сладолед от 1 рубла на две рубли ?

:):)

доообрееее.. :)

икономист и чудо :)

пп

Извинявам се... то няма ръст на рублата де... дори сладолед не сме продали с РФ  :):)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Значи минуса спрямо 2014 , който е в милиарди , по точно 30 млрд за 2014 г спрямо 26 млрд за 2013г  , опровергава плюса от.. продажбата на сладолед от 1 рубла на две рубли ?

пп

Извинявам се... то няма ръст на рублата де... дори сладолед не сме продали с РФ  :):)

Каква рубла, какви копейки бе, комсомолец! Салдото е в левове! Като ти казвам, че си тотален лаик, не ми вярваш!

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Не, ще наваксам салдото!!! А от там и печалбата за нас! Капиш???

Давай със сметките :)

чакам

Току що, Джугашвили написа:

Каква рубла, какви копейки бе, комсомолец! Салдото е в левове! Като ти казвам, че си тотален лаик, не ми вярваш!

В каквато искаш валута смятай.

Няма проблеми .

Чакам сметките ти

:)

патенце :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Значи минуса спрямо 2014 , който е в милиарди , по точно 30 млрд за 2014 г внос  спрямо 26 млрд за 2014г  износ , опровергава плюса от.. продажбата на сладолед от 1 рубла на две рубли ?

Драги Мирко.В ЕС търговията е по опростена и правилата.Няма мита и ДДС не се плаща на митница.

Ами то заради такива инженери и икономисти държавата ни е на това дередже:wink12:[emoji6][emoji6]

Аз пък си мисля, че е заради петоколонисти, като теб. Полза от вас никаква, вреда - огромна.

Твоите сметки само ти можеш да си ги разбереш! Така и не разбрах, какво ме питаш! Ама това е щото си инженер, така че ти прощавам.

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

Охоо, я виж ти къде бил ключа за тайната, активно мероприятие, на службите , навярно МИТ ..... Че и били утрепани висши  армейски офицери ??

Абе драги, ти пи ли си скоро хапчетата да попитам , имам съмнения че май съвсем си ги позабравил....За другите комплексари ясно къде ги боли и сърби, показват го съвсем открито, ама ти нещо прекалено взе да фантазираш... Направо на келеменцата започваш да мязаш..... 

П.С Абе що не вземте всички вие с комплекси към Турция и турците, да вземете малко да почнете да изпозлвате това наречено мозък а??   Чета ви, хиля се, а после почвам да се питам, абе аз за такива капути ли съм се борил и защитавал навремето?? Мдам, явно е било голяма моя грешка....

Що, бе, аз проблем с турците (в България) нямам. А даже турците (в Турция) не го харесват кой знае колко Ердоган.

Аз съм бил на турска сватба сам българин (даже един помак нямаше) и оркестърът не изсвири нито една турска песен (а оркестрантите бяха турчета).

преди 6 минути, 卡拉贾 написа:

Що, бе, аз проблем с турците (в България) нямам. А даже турците (в Турция) не го харесват кой знае колко Ердоган.

Аз съм бил на турска сватба сам българин (даже един помак нямаше) и оркестърът не изсвири нито една турска песен (а оркестрантите бяха турчета).

Тия приказки за нямане, ги приказвай на шапката ми.... Плещиш врели некипели, а после , нямал проблеми видите ли ....Е аз ли имам тогава, явно не мога да чета нали.... Пфф. смешник...Или най малкото гйотверен, двуличник тоест ... лицемер....Такива са ми познати, пред лицето, о драги, приятел, еди какво си,  а зад гърба лопатата обърната....

П.С А за Ердоган и отнощението към него в Турция, си също в голяма грешка....  Прави грешки, но повечето си държат на него.. доказаха го изборите...при това не са такива манипулирани като в Бг, колкото и да ви се иска да е така... Там аршина е съвсем друг за мерене .... Както и доста от нашите в Бг го харесват , въпреки че доста се издъни с заветите на Ататюрк...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 1 минута, Blago72 написа:

Аз пък си мисля, че е заради петоколонисти, като теб. Полза от вас никаква, вреда - огромна.

Ако ние сме петоколонисти, то вие пък сте петокласници!!! На такива като нас се крепи все още тази държава!!! Само дето правите хлябът зян!!!

Току що, _Alex&Vanko_ написа:

Драги Мирко.В ЕС търговията е по опростена и правилата.Няма мита и ДДС не се плаща на митница.

Ау че лоши тези в ЕС ..

Как тогава търговията с РФ е супер полезна и като е 20 пъти по малооборотна е ... по полезна ?

Не разбирам великата ви икономичекса мисъл :) доказваща моята теза :) 

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Твоите сметки само ти можеш да си ги разбереш! Така и не разбрах, какво ме питаш! Ама това е щото си инженер, така че ти прощавам.

Знам че не ти стига капацитета да разбереш какво те питам.. но това не ти пречи да ми отговаряш :)

патенце :)

Ами според линка от Блажко, салдото с ибрястиките ни е под 1 милиард. Ама ако го питаш, ще се скъса да ти обяснява за някакви си 4 мииарда[emoji3]

Ах, салдото. Под един милиард, ама положително. А с Русия - пет, отрицателни. Защото група предатели все още не могат за 25 години алтернатива на безценните руски горива.

Защо ли?

По същата причина, поради която разни хора на всякакво ниво в този форум са продали част от него на мурзилките.

Току що, Blago72 написа:

Ами според линка от Блажко, салдото с ибрястиките ни е под 1 милиард. Ама ако го питаш, ще се скъса да ти обяснява за някакви си 4 мииардаemoji3.png

Ах, салдото. Под един милиард, ама положително. А с Русия - пет, отрицателни. Защото група предатели все още не могат за 25 години алтернатива на безценните руски горива.

Защо ли?

По същата причина, поради която разни хора на всякакво ниво в този форум са продали част от него на мурзилките.

Ами да взимат ядреното гориво от ЕС, кой им пречи. И после да го складират някъде около София, че много хлебарки се навъдиха там!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.