Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Току що, Black Power написа:

И защо наказание?????? Трудно се сдържа човек след като прочете писаниците на въпросните личности! Ако игнорираме пристрастията си, то ............ не, не! Не може да е нормално и приемливо! Възмутително е!:no-no:

Е защото отнесох едно, преди време. Тогава оня другия палячо, пак нещо беше написал. Някакви плюнки, по темата за освобождението. :D

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Да наказват тъкмо ще си проличи кой Българин и кой друговерник! Тия двамата да пишат! Нека се излагат! Нека хората видят какви елементи има и какво проповядат! Показах написаното на колегите и всички до един искат да линчуват въпросният писач!

Между другуто (не прикачвам линк защото источника е регионален и може да мине за жълт) То към Алепо се придвижват турски войски! Интересно ми е те с Даеш ли ще воюват или ще им окажат подкрепа! 

преди 31 минути, Black Power написа:

Да наказват тъкмо ще си проличи кой Българин и кой друговерник! Тия двамата да пишат! Нека се излагат! Нека хората видят какви елементи има и какво проповядат! Показах написаното на колегите и всички до един искат да линчуват въпросният писач!

Между другуто (не прикачвам линк защото источника е регионален и може да мине за жълт) То към Алепо се придвижват турски войски! Интересно ми е те с Даеш ли ще воюват или ще им окажат подкрепа! 

Е няма да воюват, с тия от ИД. :D САЩ не воюват, та тия ли? На мен ми хареса едно друго изказване, на руски представите ли. Ако влязат турски или саудитски войски, няма да могат да ги различават, от терористите. Сещай се. :D

П.П За мен няма значение, каква религия изповядва човек. А да си българин, а не платена подлога, като тия. Дето продават държавата и народа, за свой лични облаги.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Мале, за първи път се смея толкова много в този сериозен форум! :D Просто не мога да се сдържа, когато чета какво мисли Благо по въпроса. България е вековно обременена и в кръвта на всеки българин трябва да е закодирана ненавист към Турция. Той ми пише някакви врели некипели.

Цитат

но моята надежда е, че пъпната връв с исконния ни враг Русия е прекъсната навеки и с много по-близките ни аркадаши ще успеем само да задълбочаваме отношенията си.

Аркадашите, които са ни поробили и върнали в каменната ера са солидно облизани отзад от този човек. Но пък не искал 44-та отново. :D

Ей, Благо, стига се излага, човече. Оня другия поне се прикрива, ама ти не издържа. То не беше да сме американски щат, то не бяха простотии, ама сега с това счупи тъпомера, заклевам се. Отвратително е и всички тук, без един-двама, са погнусени, сигурен съм. Малко ме съмнява да си необразован, че да ги пишеш тези небивалици. Остава по-лошото - да си продажник.

преди 12 минути, Тøни написа:

по-лошото - да си продажник.

Е не забравяй, че лично тоя, вадеше едни списъци. На някакви 'българи', дето работели в османската администрация. И се мъчеше да доказва, колко яко и какъв рахат е било. Та какво да очакваме, от такъв п...ст?:D 

Над 50 африканци се сбили в руска баня и избягали от полицията навън чисто голи

Студът бързо охладил страстите и всички с готовност се оставили полицията да ги излови

20160218.bshmlvaysk.jpg

В една от обществените бани на Петербург извикали полицейски наряд заради масово меле, което си спретнали „потребители” – 32 африкански мъже и още над 20 техни съплеменници, съобщи сайтът „Фонтанка”. Когато пристигнали шестима полицаи, всички избягали на улицата и с пръснали в разни страни, без да успеят да се облекат.Полицаите веднага последвали над 50-те голи африканци, които не само не се съпротивлявали, но и с готовност се оставили да бъдат отведени на топло при дрехите им. Зрители на голото представление твърдят, че времето за „събиране на племената” било съизмеримо с разпръскването.

„На фона на белия сняг тези тела изглеждаха доста необичайно” – коментирал за изданието полицейски служител.

Полицията успяла за кратко време да събере побойниците из близките улици, да ги облече и успокои, защото страстите вече били доста охладени. Никой вече нямал претенции към никого.

:D 
Цитат

Сирийските правителствени войски установили контрол над град Кенсаб – един от последните и най-важни опори на терористите в провинция Латакия, съобщи ливанската телевизия Ал Маядин. Джихадистите изоставил града и побягнали към град Бидама в западната част на провинция Идлиб.В операцията взели участие около 600 сирийски военнослужещи, подкрепени от бронирана техника и артилерия въпреки силно пресечения терен. Градът вече е прочистен от терористи.

Град Кенсаб е разположен на около 320 км северно от Дамаск и има важно стратегическо значение. Контролът над него ще позволи на сирийските военни да предприемат широкомащабно настъпление в съседната провинция Идлиб.

Миналата седмица правителствените сили възстановиха контрола над по-голямата част от границата с Турция в провинция Латакия, а това е приоритетна задача.

Остават още да бъдат прикрити още около 100 км от границата, през която в Сирия навлизат терористи откъм Турция (аркадашите :D).

преди 5 часа, Blago72 написа:

Тъжното е, че държавата (и не само нашата) сериозно подценява рисковете за обществото, създавани от подобни (вероятно платени) индивиди, сеещи омраза и разделение в мелницата на Руските болни имперски амбиции.

Да, това си е факт.

КАкто съм споменавал, много е интересно как никове , със символика и аватари на чужди държави , пропагандиращи изцяло чуждопоклонничество , и то еказлтирано пропагандират, да се пишат българи.

Особенно и как се радват как са ни кастрирали след договорките на великите, и как не е прието предложението на Англия, заради интересите на руската империя, което споменах в тази тема

Та.. тук е пълно с такива националнокастрирани индивида, които се разтапят по всичко чуждо , дори да не е в интерес на България..

За отношенията ни с Турция донякъде съм съгласен с теб, особенно в икономическата област.

Забелязваш ли как тукашните тролове обърнаха палачинката в тон с руската пропаганда ? Забравиха как руснаците правиха милиарди оборот и със стоки и с услуги и с туризъм, и запяха с езика на плюенето и отричането .

Преди турците бяха добри , сега - лоши :) - абсолютен пълен синхрон не със българските интереси, а това което диктува  Пу.

Тези тролове не мислят кое е изгодно за България, а е важното да изпълняват в синхрон путинските песни и омраза.

Редом с това има заплаха, на която тукашните сепаратисти терористи се радват - мечтите за умрели империи , за автономии и ревизии на стари граници  и отношението като цяло  с турскоопределящите се българи.

Затова аз май съм един от малцината опоненти на такава сепаратистка политика, и се радвам че донякъде за сега няма такива симптоми и тенденции в България.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ердоган пробва да използва кървавата баня в Анкара, за да се разправи с кюрдите

14 души са задържани за касапницата, президентът чака още
14 души от 7 провинции са задържани по подозрение, че са съучастници в извършването на атентата в Анкара от снощи, при който загинаха 28 души. 20 от загиналите са висши военни, а 8 са цивилни лица. 61 души са ранени. Това обяви президентът на Турция Реджеп Ердоган, цитиран от „Хюриет Дейли”.„Въпреки че ПКК (Кюрдската работническа партия) и ПДЕ (Партията на демократичното единство), информацията от вътрешното министерство и разузнаването показва, че те стоят зад атаката”, заяви Ердоган.

По-рано лидерът нас ПДЕ Салих Муслим отрече групировката на сирийските кюрди да е отговорна за атентата.

„Предполагам, че арестите няма да се ограничат само с 14”, посочи Ердоган и добави, че се разкриват вътрешните и външните връзки между организаторите на нападението над военния конвой в центъра на Анкара.

„Процесът ще помогне на нашите приятели от международната общност да разберат колко здрави са връзките между ПДЕ и Съюзите за защита на народа, от една страна, и ПКК, от друга”, коментира турският президент. Съюзите за защита на народа се смятат за военното крило на ПДЕ.

САЩ отказват да обявят ПДЕ за терористична групировка, тъй като тя им съдейства в борбата срещу „Ислямска държава” в Сирия. Това е и една от основните теми, по които Анкара и Вашингтон имат търкания.

Ердоган припомни, че вчерашната атака се случва само 4 месеца след самоубийствения атентат в Анкара, при който загинаха 101 човека.

По-рано министър-председателят Ахмет Давутоглу обяви, че е идентифициран извършителят самоубийствения атентат над военния конвой. По думите му, роденият през 1992 година в Сирия Салих Некар е член на Съюзите за защита на народа, които той нарече терористична групировка.

„Според информацията, която имаме, напълно ясно е, че тази атака е била извършена от членове на терористична организация вътре в Турция, заедно с член на Съюзите за защита на народа, която е дошъл от Сирия”, обясни Давутоглу.

Като предупреждение към всички съюзници на Турция, които си сътрудничат с военизираната групировка, той заяви: „Тези, които директно или индиректно подкрепят групировка, враждебна на Турция, рискуват да изгубят статута си на приятели. Не можем да търпим никоя страна на НАТО, включително на първо място и най-вече САЩ, да имат връзки с терористична организация, която ни атакува в сърцето на Турция”.

Давутоглу посочи, че сирийският режим е директно отговорен за атаката, наричайки Съюзите за защита на народа „пионка на Дамаск”, и настоя, че Турция си запазва правото да вземе всички мерки срещу режима на Башар Асад.
преди 3 часа, Blago72 написа:

Бацеее! Ти луд ли си или на луд дрехите носиш???

По неземна простотия не бях чел до сега! Ти четеш ли афишите за културните мероприятия, новините? Слушаш ли радиа?  Гледаш ли телевизия, но не турска? Четеш ли анкети и допитвания?

Интереса спрямо Русия е неимоверен! По радиата се лее руска музика а не турска! Интереса към руските филми е голяма, а към турските определено намалява! Бизнеса проговори на руски! Младежите учат вече руски! Какво е скъсано не знам или може би нещо в твоя мозък! Турци ще ми превъзнася! Б-------к!

В твой пост предложи да станем американски щат, а сега намекваш да се върне турсото присъствие ли у нас! Това така ли е? Нещо много ги защитаваш ния турци беее! Че не си българин то е ясно, но какво правиш тук? Хайде - терминал 2  Б--------к

Не, "баце", не съм луд и този път, за разлика от септември 44-та ще поостанем, да дадем отпор на руските амбиции и петоколонистите.

Нищо не намеквам, казвам го директно - Турция е по-интересен за нас търговски партньор от Русия.

От последната можем да очакваме изнудване и високи цени за енергийните доставки, без да получаваме нищо насреща.

Дали съм българин някакви мурзилки няма да могат да кажат.

Ако може да ме светнеш само, колко интересен търговски партньор за нас е Турция! Не бъркай себе си с нас... Всъщност бъркай. Кажи си коя точно търговия с Турция, е далавера за България?

Опа, Руснаците дръпнаха юздите на Асад.

Май няма да се завладява целия близък Изток, че...ще дойде горския.

Много интереси има там, много. Руската средиземноморска база е обезпечена, хайде стига игрички.

http://mobile.reuters.com/article/worldNews/idUSKCN0VR240

Бацеее! Ти луд ли си или на луд дрехите носиш???

По неземна простотия не бях чел до сега! Ти четеш ли афишите за културните мероприятия, новините? Слушаш ли радиа?  Гледаш ли телевизия, но не турска? Четеш ли анкети и допитвания?

Интереса спрямо Русия е неимоверен! По радиата се лее руска музика а не турска! Интереса към руските филми е голяма, а към турските определено намалява! Бизнеса проговори на руски! Младежите учат вече руски! Какво е скъсано не знам или може би нещо в твоя мозък! Турци ще ми превъзнася! Б-------к!

В твой пост предложи да станем американски щат, а сега намекваш да се върне турсото присъствие ли у нас! Това така ли е? Нещо много ги защитаваш ния турци беее! Че не си българин то е ясно, но какво правиш тук? Хайде - терминал 2  Б--------к

Не, "баце", не съм луд и този път, за разлика от септември 44-та ще поостанем, да дадем отпор на руските амбиции и петоколонистите.

Нищо не намеквам, казвам го директно - Турция е по-интересен за нас търговски партньор от Русия.

От последната можем да очакваме изнудване и високи цени за енергийните доставки, без да получаваме нищо насреща.

Дали съм българин някакви мурзилки няма да могат да кажат.

Ако може да ме светнеш само, колко интересен търговски партньор за нас е Турция! Не бъркай себе си с нас... Всъщност бъркай. Кажи си коя точно търговия с Турция, е далавера за България?

http://www.tbcci.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=120&Itemid=161&lang=bg

Прочети внимателно първите два реда, отговори ми колко български граждани са с турско самосъзнание. Милион? Повече?

Колко са с руско :) Извън платените мурзилки.

После разгледай колко е стокооборота. Я. Над 4 милиарда долара годишно.

Я сега разгледай това:

http://www.cprb.ru/display.php?bg/bg-ru

След като разгледаш и помислиш, сподели мисловните си напъни.

Ти кажи за далаверата с Турция, не ми разправяй колко турци има в България. Мишок!

Ето ти мишленце. Малко си тъп, освен, че си от село, та ще ти го смеля като за второ-класник:

http://www.nsi.bg/bg/content/7503/по-основни-търговски-партньори

За 2015 сме изнесли към Турция стоки за 4 млрд. лева, а към Русия - за 1 млрд.

Ако и сега отказваш да разбереш, не аз мога да ти помогна.

преди 1 минута, Blago72 написа:

Ето ти мишленце. Малко си тъп, освен, че си от село, та ще ти го смеля като за второ-класник:

Пак се осра. Ние нямаме стоки за 4 млрд за вътрешна консумация, камо ли за Турция. Дай по- достоверен сайт, какво точно изнесохме в Турция. Тъпак!

По-достоверен сайт от статистиката ли?

Правда.ру става ли?

Трудно може да се води разговор с провинциалист, с всички външни белези на комплексиран идиот.

Отказвам се.

преди 2 минути, Blago72 написа:

По-достоверен сайт от статистиката ли?

Правда.ру става ли?

Трудно може да се води разговор с провинциалист, с всички външни белези на комплексиран идиот.

Отказвам се.

От БГ статистиката, всичкин сайтове са по- достоверни...

За едното търгашество си продаваме г*за. Чудесно, чудесно.

Без Руско влияние повече!45 години стигат! Да дават нефт, газ и други полезни изкопаеми без пари тогава ще си помислим.Да възродим промишлеността.:)

Ма който плаща той поръчва музиката! Така безплатно са кланяме и подчиняваме? Е някои може да гушнат рушвет.

То истината е че благодарение на Гърция и Турция сме в НАТО и те ни харесват кат съм бил там.Не мога да кажа същото за сърби и румънци!

преди 55 минути, Blago72 написа:

Ах че си лош . малка корекция Не 1 млрд сме изнесли към РФ, а 776 млн. :)

Принципно няма значение, аз преди време давах също официални линкове, от които тукашните путински тролове изкараха че 38 млрд оборот с ЕС е по лошо от няколкостотин млн оборот с РФ.

А като внос ние внасяме от РФ няколко милиарда във форма на суровини . И то на едни от най високите за Европа цени 

Нищо повече.

Аз пак не разбрах , защо те се радват че са ги кастрирали и промили мозъците тотално че да се радваме на това ?

преди 57 минути, язе написа:

Пак се осра. Ние нямаме стоки за 4 млрд за вътрешна консумация, камо ли за Турция. Дай по- достоверен сайт, какво точно изнесохме в Турция. Тъпак!

КАкво по достоверно от националния статистически институт ?

Дай по достоверни цифри щом имаш такива,,, ама да не са от пан бг ,петел бг ,  а-спекто, блиц, новорус инфо , световен поглед инфо , и подобни червени дезинформационни сайтове  ?

Благодаря ти предварително :)

преди 2 часа, Тøни написа:

14 души са задържани за касапницата, президентът чака още
14 души от 7 провинции са задържани по подозрение, че са съучастници в извършването на атентата в Анкара от снощи, при който загинаха 28 души. 20 от загиналите са висши военни, а 8 са цивилни лица. 61 души са ранени. Това обяви президентът на Турция Реджеп Ердоган, цитиран от „Хюриет Дейли”.„Въпреки че ПКК (Кюрдската работническа партия) и ПДЕ (Партията на демократичното единство), информацията от вътрешното министерство и разузнаването показва, че те стоят зад атаката”, заяви Ердоган.

По-рано лидерът нас ПДЕ Салих Муслим отрече групировката на сирийските кюрди да е отговорна за атентата.

„Предполагам, че арестите няма да се ограничат само с 14”, посочи Ердоган и добави, че се разкриват вътрешните и външните връзки между организаторите на нападението над военния конвой в центъра на Анкара.

„Процесът ще помогне на нашите приятели от международната общност да разберат колко здрави са връзките между ПДЕ и Съюзите за защита на народа, от една страна, и ПКК, от друга”, коментира турският президент. Съюзите за защита на народа се смятат за военното крило на ПДЕ.

САЩ отказват да обявят ПДЕ за терористична групировка, тъй като тя им съдейства в борбата срещу „Ислямска държава” в Сирия. Това е и една от основните теми, по които Анкара и Вашингтон имат търкания.

Ердоган припомни, че вчерашната атака се случва само 4 месеца след самоубийствения атентат в Анкара, при който загинаха 101 човека.

По-рано министър-председателят Ахмет Давутоглу обяви, че е идентифициран извършителят самоубийствения атентат над военния конвой. По думите му, роденият през 1992 година в Сирия Салих Некар е член на Съюзите за защита на народа, които той нарече терористична групировка.

„Според информацията, която имаме, напълно ясно е, че тази атака е била извършена от членове на терористична организация вътре в Турция, заедно с член на Съюзите за защита на народа, която е дошъл от Сирия”, обясни Давутоглу.

Като предупреждение към всички съюзници на Турция, които си сътрудничат с военизираната групировка, той заяви: „Тези, които директно или индиректно подкрепят групировка, враждебна на Турция, рискуват да изгубят статута си на приятели. Не можем да търпим никоя страна на НАТО, включително на първо място и най-вече САЩ, да имат връзки с терористична организация, която ни атакува в сърцето на Турция”.

Давутоглу посочи, че сирийският режим е директно отговорен за атаката, наричайки Съюзите за защита на народа „пионка на Дамаск”, и настоя, че Турция си запазва правото да вземе всички мерки срещу режима на Башар Асад.

Тоя атентат пак е активно мероприятие на турските служби. Голям дубъл – трепят няколко неудобни висши офицери и същевременно приписват атентата на кюрдите. И казус бели (поводът за война) е готов.

Желю Желев първия държавен глава който призна независимостта на Македония! И ще им дава танкове.А уж съа са били наша територия.Те пък се писаха българи заради паспортите иначе друго мелят!И то на чужд гражданин не се ли дава гражданство с президентски указ и едни далавери и рушвети за тези паспорти.У Белград май не ходи никой!

Ходи питай архивите в Москва  , защо измислиха Македония.

И после се запитай , това добре ли е за българщината.

Аз отговора го знам - националнокастрирани индивиди няма как да разберат какво е да си мъжкар... какво е да си българин... просто защото нямат топки...

Кланят се на Москва, само защото .. нямат топки ...

Кастрати , скопци , достойни само да охраняват и пазят сляпо и безпрекословно интересите на Московията... както евнуси  са пазели харемите...

Миро какви обороти като е важно да изнасяме не да внасяме.Салдото е важно.И може да е по-голямо с по-малко оборот.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.