Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Вземи  да уточниш с какво право Турция обстрелва с артилерия обекти на кюрди и сирийци в Северна Сирия!?   Няма резолюция на ООН!   Докато Руската Федерация е поканена от законни президент и правителство в Сирия ,  Турция  защо се намесва?   И дори от НАТО я съветват да не го прави...

Цитираш ме , а не четеш.

Никъде не съм казал че е правилно. Напротив - тотално погрешно е това което прави Турция, и го сравних с другото незаконно нещо което прави РФ в Украйна.

И запитах - що не ревахте "къде е международната общност" когато РФ обстрелва от границата и неофициално прехвърля т.нар. "доброволци" с танковете им , закупени във "военторг"  и т.н. и т.н.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

То ти сам не се четеш, искаш другите да те четат. Защо да си го причиняват;)

И е крайно наивно и смешно всеки път да повтаряте тази глупост "официално поканени" .

Покана от диктаторски режим, който избива собствения си народ, не решава проблема, а вкарва РФ като страна в блатото на гражданската война, а не допринася за спирането и.

Покана да избиваш чужд народ не прави  избиването на цивилни и зверствата легитимни действия.

Както бе в Авганистан - също по покана на комунистите. е и ?

Или ако Хитлер официално те покани, това оправдава ли те ако станеш част от провеждан геноцид ??

Щото и той бе "легитимно избран"

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Kъде са сме? Трябва да сме луди, че да се обясняваме на един трол, който пише недоказани неща.  

преди 1 минута, Тøни написа:

Kъде са сме? Трябва да сме луди, че да се обясняваме на един трол, който пише недоказани неща.  

Това си е ваш патент.

Нали знаете що кръв пикаете , обиждате и се заяждате ?

- щото нито една лъжа не можете да ми цитирате :)

Ами не знам, ама с тая кръв, почвам да си мисля, че имаш някакви проблеми с простатата. :D

преди 2 часа, miro20 написа:

Когато Пу помагаше с масиран обстрел по украинската армия,която се бори с терористите сепаратисти в Донбас,  с разположени до границата части по  Мариупол и по целия фронт на окупираните части от Донбас, не ревахте  толкова "що мълчи международната общност" :)

В Сирия ситуацията е друга, всяка групировка стреля срещу всеки ... но ...  все пак :)

Ами тя ситуацията е същата и с опълченците на Шипка и Руско - Турската освободителна война! Та според твоята логика, явно и нашите опълченци са терористи и сепаратисти, а руснаците въобще не им е било работа да се месят. Аматьорче!

преди 7 минути, miro20 написа:

И е крайно наивно и смешно всеки път да повтаряте тази глупост "официално поканени" .

Покана от диктаторски режим, който избива собствения си народ, не решава проблема, а вкарва РФ като страна в блатото на гражданската война, а не допринася за спирането и.

Покана да избиваш чужд народ не прави  избиването на цивилни и зверствата легитимни действия.

Или ако Хитлер официално те покани, това оправдава ли те ако станеш част от провеждан геноцид ??

Кой реши, че режима е диктаторски??? 

преди 3 минути, Тøни написа:

Ами не знам, ама с тая кръв, почвам да си мисля, че имаш някакви проблеми с простатата. :D

Aхахах, сега се сетих, как Мирко се обиди, когато го нарекоха "третополов". Рече " да не си ми бъркал в гащите, че да знаеш"... Майтапа е в това, че третия пол има пишка, което се видя обидно за Мирко.:D

Та ся и за простатата... може пък да няма. :)

преди 8 минути, Тøни написа:

Гвооря за ваши проблеми,.

Всъщност , пак доказа че освен заяжданици спам и личностни простотии , друго не можете да опонирате.

А това е именно безсилие, може би и полово .. не знам.. щом за пишки и простати говорите...  очевидно проблемите ви са не само в политически аспект....

преди 17 минути, miro20 написа:

Афганистан !  За трети път бъркаш. Явно кю то ти нещо запецва.

преди 4 минути, miro20 написа:

Всъщност , пак доказа че освен заяжданици спам и личностни простотии , друго не можете да опонирате.

А това е именно безсилие, може би и полово .. не знам.. щом за пишки и простати говорите...  очевидно проблемите ви са не само в политически аспект....

Хората без комплекси, нямат проблем да се бъзикат и за пишки и за простати... На хората с проблеми, това им идва в повече.

преди 21 минути, Джугашвили написа:

Ами тя ситуацията е същата и с опълченците на Шипка и Руско - Турската освободителна война! Та според твоята логика, явно и нашите опълченци са терористи и сепаратисти, а руснаците въобще не им е било работа да се месят. Аматьорче!

Нямам спомен, но почти всичките се изредихте с тази простотия и детински сравнения.

Ще повторя и на теб - разликата е много простичка

- нашата борба за самостоятелна държава е вековна, за разлика от сепаратизма в Украйна, който  никога не е имал почва, а бе изкуствено наложен от чужда държава, в рамките на няколко месеца след като се смени властта.

Не е имало нито дългогодишни движения, въстания, дисиденти , репресирани и т.н.

- второ - ние се борим за самостоятелна държава. русктие сепаратисти - за присъединяване към чужда .

-трето - ние сме имали що годе смоастятелно мислене , особенно изразено във идеите на нашите възрожденци, които имат един единствен идеал - националната борба  за държава и свобода. И го доказват когато Русия от освободителка става реално - окупатор. И те не спестяват тези критики към "матушката".

руските сепаратисти - обратно на нашите възрожденци - са под тотален контрол и ръководство  от чужда държава - РФ.

затова нашето е дългогодишна многовековна борба за освобождение, а руския сепаратизъм си е чист вид терор и диверсия в чужда държава, иницииран от съседен агресор.

Затова ако правим сравнения, то реципрочния вариант, който е опасност за държавата е Турция, както РФ , да инициира изкуствено рамзирици в Кърджали, да спонсорира диверсионни групи, да ескалира етнически и религиозни конфликти , и да инициира прокарване на "автономни републики" с които да реже от България.

Затова когато казвам че пропагандирайки простотиите които говорите за Украйна, новорусии, новоосмании , вие не мислете за България.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Дори и първолак, няма да направи, толкова глупаво сравнение. Донбас и Крим са си изконно руски, а Украйна е измислена държава. Когато говорим за Киевска Русь, ти смяташ, че става въпрос за неква Украйна ли?

преди 34 минути, miro20 написа:

преди 29 минути, miro20 написа:

Нямам спомен, но почти всичките се изредихте с тази простотия и детински сравнения.

Ще повторя и на теб - разликата е много простичка

- нашата борба за самостоятелна държава е вековна, за разлика от сепаратизма в Украйна, който  никога не е имал почва, а бе изкуствено наложен от чужда държава, в рамките на няколко месеца след като се смени властта.

Не е имало нито дългогодишни движения, въстания, дисиденти , репресирани и т.н.

- второ - ние се борим за самостоятелна държава. русктие сепаратисти - за присъединяване към чужда .

-трето - ние сме имали що годе смоастятелно мислене , особенно изразено във идеите на нашите възрожденци, които имат един единствен идеал - националната борба  за държава и свобода. И го доказват когато Русия от освободителка става реално - окупатор. И те не спестяват тези критики към "матушката".

руските сепаратисти - обратно на нашите възрожденци - са под тотален контрол и ръководство  от чужда държава - РФ.

затова нашето е дългогодишна многовековна борба за освобождение, а руския сепаратизъм си е чист вид терор и диверсия в чужда държава, иницииран от съседен агресор.

Затова ако правим сравнения, то реципрочния вариант, който е опасност за държавата е Турция, както РФ , да инициира изкуствено рамзирици в Кърджали, да спонсорира диверсионни групи, да ескалира етнически и религиозни конфликти , и да инициира прокарване на "автономни републики" с които да реже от България.

Затова когато казвам че пропагандирайки простотиите които говорите за Украйна, новорусии, новоосмании , вие не мислете за България.

Много си зле! Толкова си зле, че вероятността следващото открито психично заболяване да носи твоето име е доста голяма! Какво значение има колко време сме себорили за свободата??? Коя е била легитимната власт по времето на тази борба и тези въстания??? Това че ние сме некадърни и продажни да се освободим 5 века, кой ни е виновен? И не стига че сме неспособни, ами обиняваме другите за тяхната способност да се освободят от украинския сепаратизъм, без да им се налага да чакат 5 века!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

На мен ми се изясняват някои неща. Освен, че Миро има проблеми с простата, то има някакъв лимит от време за освобождаване. Тоест, ако се освободиш след векове напъни - става. Ако успееш по-бързо обаче - не става и се води сепаратизъм. Трябва по-продължителни репресии, кланета и терор, че да се признае освобождението.

преди 2 минути, Тøни написа:

На мен ми се изясняват някои неща. Освен, че Миро има проблеми с простата, то има някакъв лимит от време за освобождаване. Тоест, ако се освободиш след векове напъни - става. Ако успееш по-бързо обаче - не става и се води сепаратизъм. Трябва по-продължителни репресии, кланета и терор, че да се признае освобождението.

Не, по неговата логика, цяла Украйна трябва отново да мине под руско управление, защото това е държава създадена преди има-няма 20-25 години:D:D:D Нищо общо с тези пет века:DАма като му казвам, че и той самият не се чете, не ми вярва:D

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Не, по неговата логика, цяла Украйна трябва отново да мине под руско управление, защото това е държава създадена преди има-няма 20-25 години:D:D:DАма като му казвам, че и той самият не се чете, не ми вярва:D

Чукча писатель, чукча не читатель... :)

преди 1 час, miro20 написа:

"Краставичката е индустриално растение, ..........................и съдържа 98% вода."

преди 42 минути, Тøни написа:

Пореден виц :):)

Според твоята псевдо-логика всеки терорист може да бъде обявен за "освободител и опълченец" :):)

Знам че много добре разбирате кое е борец за свобода от тирания  и за собствения си народ и държава, и какво е нелогичен необоснован руски сепаратизъм и терор иницииран от чужда държава, но ... предпочитате плюенето  :)

Деца, кво да ги прайш....

преди 6 минути, miro20 написа:

Пореден виц :):)

Според твоята псевдо-логика всеки терорист може да бъде обявен за "освободител и опълченец" :):)

Знам че много добре разбирате кое е борец за свобода от тирания  и за собствения си народ и държава, и какво е нелогичен необоснован руски сепаратизъм и терор иницииран от чужда държава, но ... предпочитате плюенето  :)

Деца, кво да ги прайш....

Уоу:20:А в Сирия не беше ли иницииран от чужда държава? А в Либия, а в Ирак, а в Афганистан, а в Египет, а в Косово??? защо само в Украйна са сепаратисти? Пък ако ми обясниш в Украйна как беше иницииранот чужда държава, ще ти бъда много благодарен. Като ти казвам, че си аматьорче, вЕрвай ми! 

Мироо - и друг съфорумник ти го каза преди малко и аз го подкрапям! Така бих те ошамарил ако си някъде около мен за подобни постове! Стига! То бива, но щом и твоите подръжници те зарязаха, то явно има някаква сериозна причина!

Света е пред война а ти дърнкаш глупост след глупост! Грозно е когато се преиначават думи и история за политическа пропаганда. Всеки има право да защитава разбиранията си но не и да прекалява! В момента всеобщите настроения са Русофилски и то - пак ще се повторя:

- Поради история, география и произход! 

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 5 минути, Black Power написа:

Света е пред война а ти дърнкаш глупост след глупост!

Няма да има война спокойно!

преди 2 минути, Beyond_Wisdom написа:

Няма да има война спокойно!

Дано! Никой не я иска, но...................!!!!!

Ма Путин ако беше фанатик до ся да е станала война отдавна! Това е лъжи да те мажем!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.