Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 11 минути, Blago72 написа:

Няма да е Русия, споко. Тя не иска - правят си сметки хората, че третата окупация вече няма кой да им плати ;)

жалко,така ми се иска да видя чичко Путин на бял жребец по бившия бул. Руски,около него руски знамена и войници,народни тържества и веселие,хляб и сол ,баници........!англоционистката мафия да бяга от България!;)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Цитат

За теб и твоето поколения няма да се сражавам.

Да се сражаваш? Кой очаква от безгръбначно да се сражава? :D Само ще си смениш формата.

И ако си мислиш, че оправяш някой, много се лъжеш. Кой знае и ти какъв агент си бил. Нито важиш, нито мнението ти тежи. Поне да си беше останал комунист, че да те уважават хората. С такива пишман демократи е пълно. Вчера си папкал от ръката на тато, днес търсиш евро цица. 

Само да добавя, че с приказките за липсващото робство, просперитета на българи в Османската империя, американския щат и освобождението-окупация, много ми се издигаш в очите. Представям си един очилат, сух, бивш доносник, който в момента се е намърдал в някоя канцелария и пише оди за НАТО и Турция. А в шкафа заключени прашасват оди за Сталин Тато и Маркс.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Някой да е очаквал от миризливите резаци да спазват примирието в Сирия? На това племе не трябва да ес вярва и да се разчита, това е добре известно.

В Сирии зафиксировали нападение с территории Турции

преди 30 минути, Богатир написа:

Някой да е очаквал от миризливите резаци да спазват примирието в Сирия? На това племе не трябва да ес вярва и да се разчита, това е добре известно.

Според мен това е провокация от страна на сили, които имат сметка да разпалят конфликта между Русия и Турция още повече.

Кои са тези сили може само да се гадае.

За теб и твоето поколения няма да се сражавам.

Да се сражаваш? Кой очаква от безгръбначно да се сражава? [emoji3] Само ще си смениш формата.

И ако си мислиш, че оправяш някой, много се лъжеш. Кой знае и ти какъв агент си бил. Нито важиш, нито мнението ти тежи. Поне да си беше останал комунист, че да те уважават хората. С такива пишман демократи е пълно. Вчера си папкал от ръката на тато, днес търсиш евро цица. 

Само да добавя, че с приказките за липсващото робство, просперитета на българи в Османската империя, американския щат и освобождението-окупация, много ми се издигаш в очите. Представям си един очилат, сух, бивш доносник, който в момента се е намърдал в някоя канцелария и пише оди за НАТО и Турция. А в шкафа заключени прашасват оди за Сталин Тато и Маркс.

Представите са хубаво нещо, гледам, никой от по-сведущите с моята личност форумни колеги не иска да ти разкрие истината за мен, хехехе.

По-добре, ще ти стане хептен зле.

жалко,така ми се иска да видя чичко Путин на бял жребец по бившия бул. Руски,около него руски знамена и войници,народни тържества и веселие,хляб и сол ,баници........!англоционистката мафия да бяга от България![emoji6]

Супер. Стискам ти палци :)

Но, не гради живота си около това.

Блажко, много си се рзвихрил, моето патенце! Малко да ме няма и започвате да наддигате главици и да пърхате. Явно постоянно трябва да ви мачка човек крехката, детска психика и да ви набива празните канета, че нямате усещане иначе!

Охооо, поредният клонинг :)

Ти на кой от основните профили на двамата модератори беше клонинг, че вече съвсем се обърках колко профила имате.

преди 8 минути, Blago72 написа:

Ти на кой от основните профили на двамата модератори беше клонинг, че вече съвсем се обърках колко профила имате.

Май съдиш за другите по себе си.

Слагам 500 лева, че Джугашвили не е клонинг на никой тукашен юзър- навит? :)

преди 10 минути, Blago72 написа:

Ако ти кажа, ще трябва да те убия!

преди 16 минути, Blago72 написа:

Тоя е дето все набва канчета, и все с набито ходи :):)

Но .. по лексиката ще ги познаеш :):)

преди 4 минути, miro20 написа:

Тоя е дето все набва канчета, и все с набито ходи :):)

Но .. по лексиката ще ги познаеш :):)

Tе вашите канчета са толкова смачкани вече, че и да го набиеш нищо не се случва. Пихтия неква...

Ако ти кажа, ще трябва да те убия!

Давай смело, поемам този риск :D

Май съдиш за другите по себе си.

Слагам 500 лева, че Джугашвили не е клонинг на никой тукашен юзър- навит? [emoji4]

На разбрах първото изречение - за какво съдя по себе си?

За второто, да, навит. Слагам 500лв.

преди 6 минути, Blago72 написа:

Давай смело, поемам този риск :D

На разбрах първото изречение - за какво съдя по себе си?

За второто, да, навит. Слагам 500лв.

Окей, как ще го проверим? Аз даже твърдя, че Джугашвили е фен на Челси. :)

Саудитска Арабия заплаши Русия и Сирия с "План Б"

Цитат

Министърът на външните работи на Саудитска Арабия Адел ал-Джубейр обвини руската и сирийската военна авиация в нарушаване на крехкото примирие в Сирия, съобщи Reuters. Дипломатъте направил изявлението си по време на общата си пресконференция с датския си колега Кристиан Йенсен. Ал-Джубейр е съобщил, че проблемът ще се обсъжда в правителството на страната и с нейните съюзници. „Ако стане ясно ,бе Башар Асад и неговите съюзници се отнасят несериозно към премирието, ще влезе в действие „План Б”, казва още министърът. Той обаче не уточни какво точно съдържа този план.

От своя страна, Русия обвини Турция, че нарушава примирието и девет пъти е регистрирано обстрелване на позициите на кюрдите в Сирия от турска територия. Според постигнатото споразумение между Москва и Вашингтон бойни действия в Сирия могат да се водят само срещу „Ислямска държава”.

Превод и редакция:БЛИЦ

преди 17 минути, язе написа:

Окей, как ще го проверим? Аз даже твърдя, че Джугашвили е фен на Челси. :)

То хубаво, ама от умрял писмо да чакаш;)Дай му сметката и направо да ти превежда парите, да го видим. Ако ти ги преведе, кажи и аз да се хвана за нещо на бас. Ще са най-лесно спечелените пари;)Тия дьонмета ми пълнят душичката;)

преди 6 минути, Blago72 написа:

Твой клонинг също се брои :D

Брои, не брои, пращай му парите на човека:wink12:

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 10 минути, Blago72 написа:

Твой клонинг също се брои :D

Съвсем се оплете. Висиш ми с едни 500 лева май. ;)

преди 3 часа, Богатир написа:

Как ще има примирие. Нали руснаците им снимаха стотиците цистерни с петрол от Ислямска Държава. А като добавим и това, че бомбардират кюрдите... но там нещата вече са доста сложни. Защото са около 20 милиона души без държава, с които не знаем Ердоган как ще се справи.

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

Така като се замисля, дали ти ще му дадеш сметката или аз, няма никакво значение. Все на един и същи човек ще ги изпрати;)

преди 7 минути, Джугашвили написа:

Така като се замисля, дали ти ще му дадеш сметката или аз, няма никакво значение. Все на един и същи човек ще ги изпрати;)

Нали! :)

Започна началото на провала на мирното споразумение! Броени часове и вече пълна каша! Всеки стреля и всеки невинен и търси сметка на трети!

преди 7 минути, Blago72 написа:

Айде, давайте сметката, да превеждам.

Споко бе, не съм ритнал за 500 лева. Виж ако Станко реши да те обръсне, ще му се изкефя. :)

преди 7 минути, язе написа:

Споко бе, не съм ритнал за 500 лева. Виж ако Станко реши да те обръсне, ще му се изкефя. :)

Не искам да си цапам ръцете с мръсни соросоидни пари. Предпочитам да го оставим да ни е длъжник и да го държим зависим и изкъсо! Сега ни е в ръчичките. Сега остана и другото доьнме да го поставим под наша зависимост и нещата ще се наредят. Хм, странна работа. И двата ти акаунта не му искат парите:wink12:

Виж ся, аз не съм решил окончателно. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.