Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Владимир Путин без съмнение ще бъде признат като един от най-големите лидери в световната история!

putin-medvedev-kremlin.jpg?itok=Qa8mxcKg

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Не само ти си живял много години в Русия.

Какво общо има руската душа с простотиите на вожда ти Пу ?

преди 1 минута, hristo58 написа:

Не знам на какви факти си акцентирал,ако са от стопфейк или подобно,не,благодаря,наслаждавай се на удоволствието да си ги четеш и да им вярваш.

Отрицанието на факти не е аргумент.

Като спомена стопфейк.. абе човек, какво те дразни че някой доказва категорично дадена лъжа ???

По ли ще се чувстваш доволен ако вярваш в детински простотии от вида - разпънати деца на площади, ядене на трупове от бандеровци, изнасилени рускинчета в Кьолн, Меркел направила свирка на Обама, и подобни простотии ???

Не разбирам яростната ви реакция на опровергаването на лъжи.

Честно.!

Те фейковете не спират де...

http://www.stopfake.org/

Ежеднвено по една камара... путински детински лъжи и простотии опровергавани категорично от стопфейк :)

Има ли по света медии които в такъв ОГРОМЕН обем да бълват лъжи и дезинформация ???

преди 3 минути, miro20 написа:

Не само ти си живял много години в Русия.

Какво общо има руската душа с простотиите на вожда ти Пу ?

Отрицанието на факти не е аргумент.

Като спомена стопфейк.. абе човек, какво те дразни че някой доказва категорично дадена лъжа ???

По ли ще се чувстваш доволен ако вярваш в детински простотии от вида - разпънати деца на площади, ядене на трупове от бандеровци, изнасилени рускинчета в Кьолн, Меркел направила свирка на Обама, и подобни простотии ???

Не разбирам яростната ви реакция на опровергаването на лъжи.

Честно.!

Аз изобщо не си губя времето да чета такива простотии.Не отричам никакви факти,по-скоро наблягам на тези,които звучат по-приемливо за моята логика,моя поглед върху събитията.Не вярвам на пропагандни лъжи,не се влияя от снимки и клипове за изнасилени жени или девойчета(такъв им бил късметът),разпънати деца или свирки на тоя и оня,имаше и някаква Моника Люински,и импийчмънти съм гледал,ама това,което показа Путин на света е за поклон.И аз го правя.

преди 7 минути, hristo58 написа:

Аз изобщо не си губя времето да чета такива простотии.Не отричам никакви факти,по-скоро наблягам на тези,които звучат по-приемливо за моята логика,моя поглед върху събитията.Не вярвам на пропагандни лъжи,не се влияя от снимки и клипове за изнасилени жени или девойчета(такъв им бил късметът),разпънати деца или свирки на тоя и оня,имаше и някаква Моника Люински,и импийчмънти съм гледал,ама това,което показа Путин на света е за поклон.И аз го правя.

преди 23 минути, hristo58 написа:

Не знам на какви факти си акцентирал,ако са от стопфейк или подобно,не,благодаря,наслаждавай се на удоволствието да си ги четеш и да им вярваш.

НЯкои психолози биха категоризирали твоите думи като шизофрения .. или може би има по правилен термин ? не разбирам...

"не се влияеш " , но " стопфейк който казва същото и опровергава тези твърдения, казваш "не благодаря"  ??

Последно - влияеш ли се, или ":не благодаря" ??? казано към едно и също нещо ?

шизофрения или циклофрения е правилния термин ?? или просто тролене и умнотии , колото да се правиш на интересен ? :)

За преклонението към бога Пу е ясно .. то си е по дефолт :) Уважавам избора ти на религия... някои избират краен ислям, други рашизма... въпрос на избор и човешки ценности.. При вас те липсват.. но това не е мой проблем..

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

Не бързайте нито с веселбата…, нито със сълзите…
– При провеждане на сериозни военни операции, а тази в Сирия е такава, се налагат така наречените „Оперативни паузи“… По време на паузите се обобщава бойния опит, ефекта от използване на нови и по-стари системи, реорганизира се личния състав и командирите, извършват се технически дейности по техниката, монтират се нови системи, попълват се материални запаси… и след 10 – 15 дни армията е готова за нов етап във войната… Може да има и конкретни поводи, като използване на техника и въоръжение, което е особено опасно и променя „правилата” за водене на бойни действия…

(Например:
– Използване на модернизираните български ПЗРК „Стрела“-М…, с които в Афганистан американците направиха почти 100 поразии на руските ВВС… Наскоро американците брутално ни “натиснаха” да свалим от въоръжение нашите 500 бр. “Стрела”-2М и да им ги подарим, като бракувани…, а къде са сега част от тях или всички те никой не знае…)
– До седмица започват пясъчните бури в Сирия и следващите 30 дни няма да спрат, а какво ще стане през време на тази принудителна пауза ли… По време на паузите се водят преговори, но… се води и интензивно разузнаване, натрупват се военни припаси и… и се изчаква Военен и/или Политически момент за подновяване на бойните действия…, защото Русия никога няма да напусне военните си бази в Сирия…
(Никой, дори и руснаците, не „хвърля на вятъра“ няколко милиарда долара…, без да „гони“ конкретни дивиденти…)
Резултата…:

1. За Русия
– Поръчките за руски оръжия се изравниха с американските…
– Русия се върна в световната политика през парадния вход и на бял кон…
– Понеже санкциите не убиха руската икономика, значи я направиха по-силна и самодостатъчна…
– Турция изпадна в тежка вътрешно-политическа криза и изпадна в пълна изолация на световната политическа сцена…

2. За Сирия
Наистина нито един от проблемите не е доведен до завършек и както се казва…:
– „Най-интересното“ (кървавото) в Сирия тепърва предстои… и… Русия ще бъде помолена, този път от световната общност, пак да въведе ред, при това… не само в Сирия…

3. За Америка…
– Засега тя е в тежък политически нокдаун…, а новият и Президент, Тръмп, ще поведе херектерната за всички американски демократи “изолационистична” политика и ще си прибере американските хулигани в зелени униформи…, външния дълг мина 19 трилиона долара и…, и на Америка и предстои фалит… и драстични вътрешни реформи съпроводени с безумно обедняване на 90% от населението…, а може би дори “октомврийска революция или Тексаска Демократична Република”…

http://blife.eu/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/

преди 4 минути, miro20 написа:

НЯкои психолози биха категоризирали твоите дум икато шизофрения .. или може би има по правилен термин ? не разбирам...

За преклонението към бога Пу е ясно .. то си е по дефолт :) Уважавам избора ти на религия... някои избират краен ислям, други рашизма... въпрос на избор и човешки ценности.. При вас те липсват.. но това не е мой проблем..

Тука вече не говорим за богове,а за факти.А пред фактите и боговете мълчат.Путин си извоюва името,изправи Русия след Елциновата разруха.С религиите съм скаран по рождение,те само объркват личността,изкривяват реалността.Колкото до психолозите,изобщо не им искам мнението,най-малко пък твоето,кой какъв е.

преди 3 часа, Wankata написа:

http://blife.eu/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/

– Засега тя е в тежък политически нокдаун…, а новият и Президент, Тръмп,

Тръмп може да не доживее да стане президент. Нещо много се активизираха в САЩ да го плюят, изкарват идиот и т.н., все едно подготвят обществото, че и с него и без него все тая, та...

преди 7 часа, hristo58 написа:

А пред фактите и боговете мълчат

Разбира се. Нали и аз това казвам че фактите са си факти . Които често се разминават с помпозната коленопреклонна пропаганда която и ти ръсиш за "бога Пу"

В случая обаче аз съвсем коректно и точно ти цитирах две твои изречения, противоречиви из основа. И запитах .. това що за психо-състояние е ? Циклофрения май е най близкия термин ?

преди 7 часа, Wankata написа:

аха.. поредните изсмуквания от пръсти и увъртания.. сега било "оперативна пауза" ... :)

Да бе.. ама никойне го каза "оперативна пауза" , а ... изтегляне... :)

Поръчките били се изравнили с американските ... да, така е.. проблема е че това не е от операцията в Сирия , а си бе винаги  така :)

"на бял кон" ?? глупости. с РФ винаги са се съобразявали , стига да се държат по цивилизован начин.

- "санкциите укрепили икономиката "  ? :) виц...   По назад някъде бях отговарял на тази пълна глупост. над 600млрд губи РФ общо , без да споменавам глупостите за "импортозамещение"  , от което пострадаха и обикновенните хора, купувайки ГМО боклуци и имитации на вносни продукти . над 70 % мисля бе процента при сирената и кашкавалите с фалшиво палмово масло и подобни ...

И разбира се.. америка е в нокдаун...

Ни кой от вас не се ли усеща как помпозната ви пропаганда прилича все повече на тази в Северна Корея ? :)

Е защо недей.Ти мислиш,че не е така ли?И аз трябва да се съглася с тебе.Ми няма как да стане,докато вашите любимци сееха раздори по света в името на прословутата американска демокрация и съсипаха милиони човешки съдби в името на долара(ПЕЧАЛБАТА),Русия с намесата си в Сирия показа,че не могат да си разиграват кончето както на тях им е удобно,и отвори вратите за мирни преговори и решаване на сирийският конфликт.Това е успех за Русия.

Лично мнение:Не е далеч денят,когато великите сили(които никога няма да се противопоставят една срещу друга),ще седнат и ще се разберат коя каква част от света ще владее.Жалко за нас,които се трепем да защитаваме тази или онази.Няма да има по,по,най.Казах го по-нагоре и пак ще повторя:Едните имат ресурс другите имат технологии,кога ще заработят за възход или прогрес в човешкото развитие.Стига с тази конфронтация.Живота на планетата земя се развива по грешна формула,това е.

Не, пич. Извън неконкретните писания, редица уважавани институции се занимават с анализ на въоръжение.

И е много смешно, когато очевидно заблудени люде (правя разлика с платените, които след малко ще се включат), като теб, правят "сериозни" оценки за руската военна техника.

Толкоз.

Цитат

В базите в Сирия остават около 20 самолета, зенитен комплекс, хеликоптери и около 2000 военни, разказва РБК.

Задачите им са да подкрепят Башар ал Асад, да контролират района и да се борят с терористи.

В "Хмеймим" ще има ескадрила (между 9 и 12 броя) фронтови бомбардировачи Су-24, които изпълняваха досега основната работа.

За тяхна защита и отблъскване атаки срещу базата остават модерните изтребители Су-30 и Су-35, разказва за в."Ведомости" източник, близък до министерството на отбраната. Су-35 са от поколение 4++ и са в Сирия от края на януари.

Атакуващите хеликоптери Ка-52 и Ми-28Н също няма да си тръгват, ще са въоръжени с противотанкови ракети и ще действат предимно нощно време.

Путин разказа, че базата ще се охранява и от самоходните зенитни системи "Панцир-С1" и ракетния комплекс със среден и далечен обсег С-400.

http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/03/17/2725274_kakvo_orujie_ostavia_rusiia_v_siriia_i_kakvo_moje_da/

Остава достатъчно техника, за да пълнят памперсите натовците. И да наблюдаваме мозъчни гърчове, у различни 'експерти'.

Цитат

99% от сирийците са избягали заради терористите, а не заради режима, посочи Мохамед Ибрахим в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR

Цитат

Проблемът в Сирия не е кризата в самата нея, а борбата за страната. Това коментира Мохамед Ибрахим от Асоциация на сирийците в България в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Една от главните причини за избухването на този конфликт е това, че Сирия отказа през нея да минават тръби от Катар за Европа и по този начин да бъде ударена руската икономика, смята Ибрахим. По думите му това е и причината Русия да участва на страната на сирийските войски в борбата срещу тероризма и външната агресия.

"Русия не защитава само сирийския народ и Сирия, а и себе си, защото тя беше една от целите за тази тази война", уточни той.

Войната в Сирия не е само вътрешен конфликт, а и международен - борба между Изтока и Запада.

Цялото интервю: http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2016-03-18/rusiya-ne-zashtitava-samo-siriyskiya-narod-i-siriya-a-i-sebe-si

Цитат

Руското оттегляне от Сирия не е нито сила, нито слабост, или както гласи едно симпатично заглавие - „Русия си отива, за да остане". Става дума за частично изтегляне, защото руските бази са си на мястото, а руските инструктори се опитват да обучават сирийска армия, каза доц. Дарина Григорова в интервю за БНР. Тя определи сътрудничеството между Москва и Вашингтон като много напрегнато, защото между тях стоят факторите Украйна и Турция, но отбеляза, че в момента има сближаване.

„Не зная дали САЩ са приели Русия за постоянен фактор, или я смятат за временен такъв. Изказванията на Обама в тази посока нямат голяма стойност, защото мандатът му изтича, а ЕС е пас", продължи анализа си доц. Григорова.

Тя определи като рисковани евентуални стъпки на Турция към Сирия по небе, затова според нея Анкара „завива" към Украйна и си сътрудничи много тясно със Саудитска Арабия - т.е. Турция възражда Черноморско-каспийската дъга около Руската федерация.

Т. нар. „проруски ислям" е сериозен процес, с чиито плодове Русия тепърва ще трябва да се справя, отбеляза доц. Дарина Григорова.

От тук нататък имаме преговори. Това е нещо, което Русия постигна. Допреди навлизането на руската авиация никой не искаше да говори с официалната власт в Сирия, сега в преговорния екип е и сирийската опозиция, заяви дипломатът Димитър Гърдев. По думите му, руската авиогрупировка просто се е изтеглила в морето. Има много силно влияние на сирийските кюрди - фактор, който не бива да ни убягва, отбеляза Гърдев.

Според него цялата офанзива е била репетиция за нова фаза на военната операция, в която най-вероятно ще видим съвместните усилия на САЩ и Русия - за разгром на „Ислямска държава" и фронта „Джабхат Ал Нусра" в Сирия и преследването им в Ирак, Афганистан и Либия: „Турция не реагира, защото обстановката за нея не се промени. Тя е изолирана от процеса. Може би ще се наложи следваща военна фаза за унищожаването на „Ислямска държава" и за да се случи това, Русия и САЩ имат нужда от плацдарм. Русия има такъв, но САЩ нямат и естествен техен съюзник с териториални райони се явяват кюрдите от Северна Сирия".

Ново разгаряне на конфликта в Украйна е най-песимистичният сценарий и той е изключително опасен: ако не се спази Минският процес и започне офанзива на „горещите глави" в Киев, заяви още Гърдев.

Като се отделим от пропагандата и информационната война, на много високо ниво нещата се знаят перфектно и има взаимодействие, подчерта още Гърдев и цитира данни от разследване на британската преса по казуса с химическите оръжия на Дамаск.

http://www.pan.bg/?page=view_article&section_id=6&article_id=334252

Интересни спътникови снимки на сирийски градове  за 5 години война,.  преди и сега :

http://www.svoboda.org/media/photogallery/this-is-what-5-years-of-war-has-done-to-syria/27620820.html

Конфликт, начавшийся в марте 2011, стоил более 270 тысяч жизней, миллионам пришлось стать беженцами. Многие из них оказались в лагере Заатари на севере Иордании. Лагерь, где сейчас живут более 80 тысяч человек, стал вторым по величине лагерем для беженцев в мире и четвертым по величине населенным пунктом Иордании.

преди 19 часа, hristo58 написа:

Винаги ще има някои медии,които да очернят Русия пред света,поддръжници на тези медии също,дал бог.Много си затварят очите пред истината в името на долара.Истината никой не казва,защото няма достатъчно информация по такива глобални проблеми.Силните държави се борят за господство,кой ще надделее? И аз това се питам.Едните имат ресурси,другите имат технологии,време е да седнат на масата за преговори,да работят за благото на хората,а не за власт и влияние.Земята принадлежи на всички,всеки човек заслужава някакъв шанс за развитие,никой не му го осигурява.Съвременният свят е светът на измамниците и на дебелите вратове.Няма духовност,няма в какво да вярваш,всичко се прави в името на парите.Отчаяние и безисходица посяха САЩ с тяхната Арабска пролет и доста успешно според мен.Единствено Русия в лицето на Путин(колкото и да не го харесват някои)върна надеждите на милиони пострадали от политиката на  САЩ.

Изобщо не ми дреме дали си съгласен с това ми мнение,приеми достойно,като войн най-сетне истината.

Да  съгласен   съм   че  след  1999  година   а  и  преди   това   във  нашия  свят  Благоденстват   Честните   Измамници  И  Мошеници   -  Но   Липсата  на   Духовност  Е  ОГРОМНИЯТ  БИЧ  който   се   стоварва  върху   ЦИОНИСТИТЕ  от  ФАЩ  ....   във   тунела   има   надежда   ....  Поколението   Родено   след  2000  година   ..................    и   смъртТа     на   АЛЧНЯГИТЕ  ОТ ФАЩ  ..

преди 17 часа, hristo58 написа:

Тука вече не говорим за богове,а за факти.А пред фактите и боговете мълчат.Путин си извоюва името,изправи Русия след Елциновата разруха.С религиите съм скаран по рождение,те само объркват личността,изкривяват реалността.Колкото до психолозите,изобщо не им искам мнението,най-малко пък твоето,кой какъв е.

Е   двама   са   те   Патриарха   КИРИЛ   и   Президента  ПУТИН   ----  ТЕ  двамата   ще  творят  Руската   История   ..............................................................................   БАГАТЫРИ  ....

Много важна реч на Владимир Путин

с видео

един от най-интересните лидерите на модерните времена. не може да има по-ерудиран анализ от това,логика и елегантна проза. това не е реч, пълна с празни думи! контрастът между тази реч и глупавите отговори на политици на запад не може да бъде по-рязък.

D7DGEVMfSOOjFCIMvNlQArYj8LwcYFWG.jpg

Ерудиран? Г-н Путин?

Глен, ти знаеш ли смисъла на думата "ерудиран"?

Къде, според теб, е успял да се ерудира той? На Любянка? Или някъде другаде?

Сподели, не ни мъчи.

преди 23 минути, Blago72 написа:

Ерудиран? Г-н Путин?

Глен, ти знаеш ли смисъла на думата "ерудиран"?

Къде, според теб, е успял да се ерудира той? На Любянка? Или някъде другаде?

Сподели, не ни мъчи.

Мислиш че Люблянка не ерудира ли?? Или мислиш че само разни измислени Свищовски икономически академии и подобни го правят :D:D 

Като видя подобни изцепки , и ме напушва смях... Не бил ерудиран понеже завършил университета на КГБ... Драги , точно там със сигурност е станал по ерудиран дори от завършилите престижни дипломатически школи ... 

Отделно седи въпроса че висшата академия на КГБ не се е намирала на Люблянка,  на този адрес се намира сградата на разузнавателното им управление по време на СССР 

П.С Виж ако го кажеш за Б Б, по става вярно, завършилия с връзки академията на МВР и то специалност пожарникар :D:D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Мислиш че Люблянка не ерудира ли?? Или мислиш че само разни измислени Свищовски икономически академии и подобни го правят [emoji3][emoji3] 

Като видя подобни изцепки , и ме напушва смях... Не бил ерудиран понеже завършил университета на КГБ... Драги , точно там със сигурност е станал по ерудиран дори от завършилите престижни дипломатически школи ... 

Отделно седи въпроса че висшата академия на КГБ не се е намирала на Люблянка,  на този адрес се намира сградата на разузнавателното им управление по време на СССР 

П.С Виж ако го кажеш за Б Б, по става вярно, завършилия с връзки академията на МВР и то специалност пожарникар [emoji3][emoji3]

Надали сравнявам г-н Путин с Бойко Борисов.

Първият е завършил правен университет в Ленинград, което по времето на ранния Брежнев не е моят идеал за ерудираност.

Формално, може да е бил добър в това, което е правил в КГБ (въпреки, че по-скоро е имал посредствена кариера, май не е бил звезда там), но някак поне моят език не се обръща да го нарече "ерудит".

Е иначе, КГБ със сигурност го е ерудирала във всякакви задкулисни борби за влияние.

Питерската банда, говори ли ти нещо :)

Еталон за ерудит, е Джордж Буш младши...

Току що, язе написа:

Не, тукашния комплексар 'експерт'. :D Он си знае, кой е. ;)

'Умерените' главорези на САЩ, били само 5 човека.

Цитат

Министерството на отбраната на САЩ окончателно закрило през октомври 2015 г. програмата за подкрепа и тренировка на опозиционните сили, струвала за половин година на Пентагона 500 млн долара, но не донесла очакваните резултати, пише Пол Маклири в списанието Foreign Policy.Програмата започнала през пролетта на 2015 г. и предвиждала обучение на 5000 въстаници до края на годината, обаче заради дезертьорство и нападения на други военизирани групи са обучени едва 4 или 5 бойци, признал генерал Лойд Остин в Сената на САЩ.

http://www.blitz.bg/news/article/400168

преди 15 минути, ghostBG86 написа:

Министерството на отбраната на САЩ окончателно закрило през октомври 2015 г. програмата за подкрепа и тренировка на опозиционните сили, струвала за половин година на Пентагона 500 млн долара, но не донесла очакваните резултати, пише Пол Маклири в списанието Foreign Policy.Програмата започнала през пролетта на 2015 г. и предвиждала обучение на 5000 въстаници до края на годината, обаче заради дезертьорство и нападения на други военизирани групи са обучени едва 4 или 5 бойци, признал генерал Лойд Остин в Сената на САЩ.

Обещах си да не се включвам в тая тема повече, но на това не устоях.

Значи 500 милиона долара са влезли в нечий джоб и насреща има обучени 4-5 човека...По милион на човек, а те даже не знаят четири ли са, или пет обучените...

Демокрация, това си е...

Не. Не е. Но не виждам връзката - някой да е твърдял, че е?

преди 47 минути, gaffer написа:

Значи 500 милиона долара са влезли в нечий джоб и насреща има обучени 4-5 човека...По милион на човек, а те даже не знаят четири ли са, или пет обучените...

Демокрация, това си е...

Ми да бе сравнил простичката сметка, че в редиците на ИД се бият не 4-5 руснака, а 7 000 руски ислямисти  официално признати от Пу. Вероятно и повече..

Между които ама никак няма влияние на руските служби нали  ? ама никак :)

Задължение на техните ГРУ и КГБ  да имат такива в мирно време, а какво да говорим за военно ??

Та... кой кого създал, кой кого обучавал, кой с кого се бие.. нещо куца сметката... ? помпозно акцентирате винаги на тези 4-5 американски "опозиционера" , а не виждате 7 хиляди ??? хм...

преди 1 час, Blago72 написа:

въпреки, че по-скоро е имал посредствена кариера, май не е бил звезда там

Определено е така. Всички е изненадал с бързата си кариера.

Дали защото е гръб /или публично лице/  на завзелите властта олигархично- КГБ-стки структури ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Демокрация, това си е...

Е това е демокрацията, неефективно производство и корупция.

Ехеее, колко по-ефективно беше У комунизЪма. Какви блага се черпеха от народа, справедливост имаше, д***а.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.