Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

О , моля ти се.. Дж. Фридман... не , мерси :):)

За мен няма грам разлика дали ще цитираш него или Дърева, или Волгин... :):)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 1 час, gaffer написа:

Обещах си да не се включвам в тая тема повече, но на това не устоях.

Значи 500 милиона долара са влезли в нечий джоб и насреща има обучени 4-5 човека...По милион на човек, а те даже не знаят четири ли са, или пет обучените...

Демокрация, това си е...

И не само тази информация, но и още много подобни. Показват само едно, че няма такова животно, наречено умерена опозиция в Сирия. :) И показва коя страна (САЩ), реално създаде, въоръжи и финансира главорезите на ИД.

преди 26 минути, miro20 написа:

О , моля ти се.. Дж. Фридман... не , мерси :):)

За мен няма грам разлика дали ще цитираш него или Дърева, или Волгин... :):)

Айдеее и тоя Путинист  :D 

преди 14 минути, ghostBG86 написа:

И показва коя страна (САЩ), реално създаде, въоръжи и финансира главорезите на ИД.

И коя е тая държава  ? тази  с 4-5 дето е обучила, или тази дето е с реални 7 000 че и повече, свои хора ?

:)

преди 15 минути, nikssi написа:

Айдеее и тоя Путинист  :D 

Не знам дали е путинист, само казах че е еднакво за мен колкото е и Дърева, и Волгин...  т.е. нямам нищо против тяхното мнение, но не ми пречи и да им се смея. :)

преди 46 минути, miro20 написа:

Не знам дали е путинист, само казах че е еднакво за мен колкото е и Дърева, и Волгин...  т.е. нямам нищо против тяхното мнение, но не ми пречи и да им се смея. :)

Не знам кой на кого трябва да се смее ама де е Фридман и къде е Мирчо. Не се ли усещаш?

преди 11 минути, nikssi написа:

ама де е Фридман

Именно.

Не се ли усещаш ?

Не ликувайте, хлебарки, ВКС на Русия си остава в Сирия!

Цитат

Rusiya-Hama-_XL-e1458037958670.jpg

Тълпи привърженици на братята хамериканци почти празнуват, че Русия уж си била тръгнала от Сирия.

Тълпи от дебили по улиците на контролираните от опозицията райони на Сирия веят носни кърпи, знамена и чорапи с дупки, че Путин си бил извел самолетите от страната след 6-месечното си кошмарно за тях пребиваване на руснаците там.

Явно на родните и чуждите хлебарки не им е ясно, че ВКС на Русия НЕ Е ТРЪГНАЛО ЗА НИКЪДЕ.

Кипиш ли сте сега или да го повторим пак?!

ВКС на Русия си остава в Сирия!

Путин отзовава само наземната войска, която е дислоцирана предимно в Латакия за защита на авиобаза Хемеймим. Но понеже вече около авиобазата няма дори кьорав джихадист, няма за какво да стоят там.

Мдааа, руската авиация си остава в Сирия!

Не са мръднати и комплексите ЗРК С-400, прехвърлени в Сирия след инцидента с руския самолет и турските «султански» мераци.

В момента безопасността на авиобаза Хмеймим е толкова мощно гарантирана, че и муха не може да прехвръкне там, а камо ли пиле, а за заблуден акбарец с обърнат наобратно гранатомет…да не говорим.

Провинция Латакия практически абсолютно, повтарям АБСОЛЮТНО, се намира под контрола на Сирийската Арабска Армия и съюзните й сили.

Е, точно затова присъствието на руските пехотинци в Латакия вече не е необходимо.

Правителствената войска вече е тотално близо до източите и западните граници на Идлиб. В момента те са само на 15 км от такива важни в стратегическо отношение градове, като Джиср-еш-Шугур и Саракиб.

ВКС на Русия ще подкрепи операциите в Идлиб срещу джехадистките групировки там.

С една дума — всички хлебарки да се скрият обратно в дупките.

РАЙД е все още там, където си беше!

Сергей Лавров: ЕС е под натиска на САЩ, но не всичко е подвластно на Вашингтон!

Цитат

Русофобите в ЕС се опитват да «поръчват музиката», но солидните страни започват да разбират пагубността на такива опити, които не водят държавите членки към нищо добро. За съжаление Брюксел все още се намира под силното въздействие на Вашингтон, заяви първия дипломат на Русия Сергей Лавров.

lavrov2

» Още през 2004 година говорихме, че тази прибързаност в приемането на нови членове в Европейския Съюз и НАТО, които не съответстваха до край на постоянно променяните критерии,от  тези две организации, е продиктувана от желанието за бързо усвояване на геополитическото пространство, за да вземат от Русия това, което е останало след Съветския Съюз. Ние винаги сме се отнасяли философски към това», каза Сергей Лавров.

Русофобите в Евросъюза се опитват да «поръчват музиката», но все повече и повече солидните страни започват да разбират пагубността на тези опити, коментира още Лавров.

Руския външен министър заяви, че ЕС се намира под натиска на САЩ, докато Москва  е за » силен и самостоятелен Европейски съюз».

» Това разбира се, е отделен субект на международния живот, но външнополитическата линия на Евросъюза се намира под много силен натиск от страна на САЩ. Ние искаме Евросъюза да е единен и да приема решения, изхождайки от интересите на страните-членки и » голямата Европа», както сами се нариичат като цяло»,- отбеляза Сергей Лавров.

Лавров също така упрекна ръководството на САЩ в непоследователността относно политиката на изолация към РФ.

» Държавния секретар на САЩ Джон Кери пристига в Москва или в Сочи разговаря с президента на Руската Федерация Владимир Путин, като последния път беше идвал декември 2015. Тогава на прес-конференцията заяви, че не поддържа идеята за изолация на Русия. А след няколко дни във Вашингтон заговори за допълнителни санкции. Та за това, когато лявата ръка не знае какви ги върши дясната, става достатъчно трудно да се проследи или открие някаква логика. И от друга страна, ако това е игра » доброто и лошото ченге», тогава можем да кажем, че става въпрос за достатъчно примитивни методи»- добави руският външен министър.

Сергей Лавров отбеляза, че Русия ще дава ясен отпор на всякакви недружествени действия от страна на САЩ.

» Далеч не всичко е подвластно на Вашингтон. Това кавалерийско-каубойско настроение, разбира се, ще започне да отива в миналото. Но ние ще се отнасяме с разбиране и ще чакаме с времето да уседне в главите на вашингтонските политици, а междувременно ще взаимодействаме там където това отговаря на нашите интереси, и разбира се, винаги ще даваме сериозне отпор на каквито и да е недружествени действия по наш адрес»,- подчерта Серге Лавров, при което допълни, че САЩ вече разбират, че не могат да решават сериозни проблеми сами.

» Времената се менят, и аз се отнасям философски към нещата. Сигурно, когато от никого и нищо не се контролира мощта, това отпуска и развращава в известна степен. Сега американците не са на себе си, разбирайки че сами не успяват да решат сериозни проблеми, като сега не могат да повлият даже на такива страни, които са им отдавна съюзници, като Турция например, която пренебрегва исканията им по регулирането на сирийския въпрос. Американците сътрудничат с кюрдите в Сирия, а Анкара обяви партията » Демократичен съюз» ( партньор и съюзник на САЩ) за терористична организация, и я обстрелват от територията си. Ние няколко пъти обръщаме внимание на американците, че такива неща са в разрез с всички наши договорености и резолюции, но те някак смутено свеждат очи и казват, че са съгласни с нас, но пук трябва време за да се успоят нещата»- коментира Лавров.

Русия иска да вкара кюрдите в преговорите, ООН мълчи

Самите кюрди няма да признаят решение от мирната конференция, ако не участват в нея

Русия иска да вкара кюрдите в преговорите, ООН мълчи

Цитат

Русия продължава да настоява за включването на кюрдите в международните преговори за Сирия, като смята, че без тях – представителството на опозицията няма да бъде пълно. Това обяви пред ТАСС постоянният представител на Руската федерация в ООН Алексей Бородавкин.

Той отбеляза, че като сирийски граждани кюрдите имат право да изкажат становище в хода на преговорите. Бородавкин отбеляза, че нито един от въпросите включени в дневния ред на преговарящите не може да бъде решен без сирийските кюрди, независимо дали става въпрос за политическа промяна в страната, за съставяне на преходно правителство, за борбата срещу терористите или за хуманитарната помощ.

Самите кюрди по всяка вероятност няма да признаят резултатите от тези преговори, ако бъдат изключени от тях.

Очевидно и в ООН не знаят какво решение трябва да се вземе, защото на този етап – вече седмица след обявяването на федерален Сирийски Кюрдистан, отказва да коментира създаването на новата квазидържавна структура.

Ердоган заплаши Европа: Танцувате върху минно поле!

В неочакван порив на загриженост той обвини ЕС, че „невинните бежанци живеят в срамни условия“

Цитат

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви в петък, че Европа трябва да гледа собствените си мигранти, преди да казва на Турция какво да прави и я предупреди, че "танцува върху минно поле", като подкрепя терористични групи.

В коментар, който Reuters определи като "войнсвен" или най-малкото заядлив, докато премиерът на Турция Ахмет Давутолу се срещаше с европейските лидери, Ердоган каза, че Турция ще се вслушва във външните критики по отношение на човешките права, само когато те са справедливи.

"В момент, когато в Турция са приети 3 милиона мигранти, онези, които не са в състояние да намерят място за шепа бежанци, които в сърцето на Европа държат невинните при срамни условия, трябва първо да погледнат себе си", каза Ердоган в телевизионно обръщение.

Ердоган обвини европейски държави, че пряко или косвено подкрепят тероризма, като очевидно препращаше към позицията им по отношение на Кюрдската работническа партия (ПКК), чийто бунтове в Източна Турция траят вече три десетилетия. Именно тази групировка Анкара обвинява за двата самоубийствени атентата в Анкара през последния месец.

Европейските лидери изразиха загриженост за турските удари по кюрдите и призоваха Ердоган да използва пропорционална сила.

"Нашата борба срещу тероризма е премерена и легитимна... Всички терористични групировки в региона са се обединили срещу Турция... В много страни, особено в Западаните държави, все още не могат да покажат принципна позиция срещу тези групи", каза турският президент.

Ердоган избухна срещу решението на Белгийските власти да позволят на кюрдски представители да поставят шатра с кюрдското знаме пред сградата преди срещата на върха в Брюксел.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 4 часа, Blago72 написа:

Надали сравнявам г-н Путин с Бойко Борисов.

Първият е завършил правен университет в Ленинград, което по времето на ранния Брежнев не е моят идеал за ерудираност.

Формално, може да е бил добър в това, което е правил в КГБ (въпреки, че по-скоро е имал посредствена кариера, май не е бил звезда там), но някак поне моят език не се обръща да го нарече "ерудит".

Е иначе, КГБ със сигурност го е ерудирала във всякакви задкулисни борби за влияние.

Питерската банда, говори ли ти нещо :)

Виж , ако си мислиш че ти си еталона на ерудираноста, то трябва да те разочаровам че ти дори на диплома от ВВОВУ " Васил Левски " не можеш да се равниш, камо ли да си повече.... ( бързо забравяш май как се излагаше като кифладжия ) .. Така че твоите еталони за ерудираност базирани на някакви твои си себеоценки са доста слаба работа.... И изобщо не са мерило за ерудираността дори на Путин, завършил според теб, неидеалния правен университет в Ленинград по времето на Брежнев....

Така че, вземи се скрий малко с фасоните отново .. Това какво го е учила КГБ ти само може да си мечатеш да достигнеш, убеден съм..... И то на база сравнявайки с това какво се е учело в Бг в тези служби .... 

Така че, май пак гроздето е кисело както винаги, а носа високо вирнат без покритие .... мдам.... 

П.С И да, питерската група ми говори доста.. но не и питерската банда..... Питерска банда може да я наричат само разни либерасти, като Немцов, дето е вече е 1  метър и нещо  под земята приблизително... И да вземеш да прочетеш повечко какво реално е накрало точно либерастите да не харесват питерската група когато там е бил и Путин.... джокер да давам ли, малко им е поразвалил далаверите .....А особено не го харесаха, когато ненадейно Елцин, техния човек, го  избра за свой наследник начело на държавата... Шах и мат с пешката един вид... Което показва само че дори алкохолика Елцин все пак е имал родолюбиви чуства и е виждал за какво става дума реално....

П.П.С И м/у другото посредствена кариера не е имал, имал е нормална кариера на агент от КГБ... ако мислиш че повечето агенти са постигнали повече, лъжеш се.... Дори това че е бил толкова години в германия, показва само че са му гласували голямо доверие, и явно се е справял... Да отидеш на мисия в чужбина дори от равузнаването, не став апросто току така, всеки завършил и хоп, айде някъде навън на службица... Мога да те открехна че такива са били считани за едни от най добрите, или за големи връзкари....... ..То и сега е така впрочем, особено в Бг ....но главно с вързки, а не по качества преидмно , като в миналото 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Виж , ако си мислиш че ти си еталона на ерудираноста, то трябва да те разочаровам че ти дори на диплома от ВВОВУ " Васил Левски " не можеш да се равниш, камо ли да си повече.... ( бързо забравяш май как се излагаше като кифладжия ) .. Така че твоите еталони за ерудираност базирани на някакви твои си себеоценки са доста слаба работа.... И изобщо не са мерило за ерудираността дори на Путин, завършил според теб, неидеалния правен университет в Ленинград по времето на Брежнев....

Така че, вземи се скрий малко с фасоните отново .. Това какво го е учила КГБ ти само може да си мечатеш да достигнеш, убеден съм..... И то на база сравнявайки с това какво се е учело в Бг в тези служби .... 

Така че, май пак гроздето е кисело както винаги, а носа високо вирнат без покритие .... мдам.... 

П.С И да, питерската група ми говори доста.. но не и питерската банда..... Питерска банда може да я наричат само разни либерасти, като Немцов, дето е вече е 1  метър и нещо  под земята приблизително... И да вземеш да прочетеш повечко какво реално е накрало точно либерастите да не харесват питерската група когато там е бил и Путин.... джокер да давам ли, малко им е поразвалил далаверите .....А особено не го харесаха, когато ненадейно Елцин, техния човек, го  избра за свой наследник начело на държавата... Шах и мат с пешката един вид... Което показва само че дори алкохолика Елцин все пак е имал родолюбиви чуства и е виждал за какво става дума реално....

Къде видя мен, като еталон?

Дали и къде ще се скрия, ще реша аз. А ти понамали шофьорската простотия, ако можеш.

Какво мога аз да си мечтая, също не е интересно, юридически факултет в Русия е ясно какво е, дървен камък.

Но, нямам против, наричайте си го ерудит, Вашата пътеводна звезда. Пука му на някой, за руския народ.

преди 3 минути, Blago72 написа:

Къде видя мен, като еталон?

Дали и къде ще се скрия, ще реша аз. А ти понамали шофьорската простотия, ако можеш.

Какво мога аз да си мечтая, също не е интересно, юридически факултет в Русия е ясно какво е, дървен камък.

Но, нямам против, наричайте си го ерудит, Вашата пътеводна звезда. Пука му на някой, за руския народ.

Пак ли вириш нос драги ми смехурко :D:D 

Айде отново намек за шофьорите нещо хахаха.. Ех смешко смешко... 

Заради подобна арогантност и самочувствие без покритие съм го блокирал.

Цитат

Пука му на някой, за руския народ.

Без коментар.

преди 3 минути, Wankata написа:

Без коментар.

Има си някакво самучувстиве нашия, ама върви само пред разни бай ганьоподобно мислещи индивиди.... Което все пак е успех предвид че такива са явно напоследък мнозинство в обществото... та и затова високо вирантия нос :)))))))

Но... видимо пред нашите стадарти същия нещо не успява да вирее, и му остава само сам да си вири носа в празни опити да покаже някакво самочуствие поне пред себе си :D:D ..

То и затова всячески се мъчи да обобщава на шофьори, военни, и прависти от ленинградски университети, и така нататък, каквото сметне че ще мине пред иначе обичайната му байганьовска клакьорска аудитория ;) 

Пак ли вириш нос драги ми смехурко [emoji3][emoji3] 

Айде отново намек за шофьорите нещо хахаха.. Ех смешко смешко... 

Не, за шофьорското държание.

Нямам против шофьорите, а против хората, държащи се като "шофьори".

Къде се поставяш ти, си е твое решение.

Има си някакво самучувстиве нашия, ама върви само пред разни бай ганьоподобно мислещи индивиди.... Което все пак е успех предвид че такива са явно напоследък мнозинство в обществото... та и затова високо вирантия нос :)))))))

Но... видимо пред нашите стадарти същия нещо не успява да вирее, и му остава само сам да си вири носа в празни опити да покаже някакво самочуствие поне пред себе си [emoji3][emoji3] ..

То и затова всячески се мъчи да обобщава на шофьори, военни, и прависти от ленинградски университети, и така нататък, каквото сметне че ще мине пред иначе обичайната му байганьовска клакьорска аудитория [emoji6] 

Кои сте "Вие", модераторе?

Хората от село, които не могат да надживеят произхода си и неуспелите си амбиции?

преди 1 час, Wankata написа:

Без коментар.

Има ли някой който не папагалства червено путински дезинформационни медии, който да не си блокирал ?

:)

Смешното е че никой не му пука кого си блокирал.Като нямаш аргументи , проблема си е твой.

Аз никого не съм блокирал, и на повечето простотии съм отговорил. Просто защото няма нужда да блокирам идиоти .. те сами се излагат.

преди 2 часа, Blago72 написа:

Хората от село, които не могат да надживеят произхода си и неуспелите си амбиции?

Офтопик!

Нищо лично обаче цитирания от тебе Синбад не е модератор. Освен това модераторите също са участници във форума.

Другото е,че всяка монета има две страни и никога не се знае на коя страна ще се завърти при падането и какво ще покаже.

Цитат

Тъпак.

Имащ се за много успял, ентелегентен и кадърен. Боже...

Ей за това си блокиран. Хигиена се нарича - всеки нормален човек гледа да не се цапа с боклуци.

преди 4 часа, Blago72 написа:

Не разбрах какво против имаш селото. Аз съм роден и живея цял живот в доста урбанизирана област, наречена град. учил съм в още по-урбанизирана област, наречена много голям град. Но винаги съм си мечтал за спокойствието на село. Когато аз успея бъди сигурен, че ще отида на село, като всички успели хора - адвокати съдии и така нататък. Всъщност, винаги съм мразил големия град. Явно амбициите ми са за спокоен живот на село с асмички, изба, овощна градина и малко зеленчук. да ви таковам и гражданите. Нищо, че цял живот и аз съм такъв. По-тъпо от градския живот няма на тоя свят, а най-тъпото е да живееш в столицата на България :)

Оставете комплексара, да си тъне в мозъчни гърчове. И без това, е надскочил произхода си (българин), та вече за него е чест да е еничар. :ph34r:

Та по темата все пак. Руснаците продължават да трепят, американските слуги. А нашите грантаджии, са в тих ужас. След еуфорията им, че руснаците 'бягали' от Сирия.

Цитат

През изминалите дни медиите разпространиха данни за това, че бомбардировач Су-34 на ВКС на Русия е ликвидирал подземен бункер на терористичната групировка „Джебхат ан Нусра” в провинция Алепо. В отделни райони на Сирия, както и в Афганистан, бандитите от ДАЕШ и „Джебхат ан Нусра” масово използват и постоянно развиват мрежи на подземни комуникации.

http://www.blitz.bg/news/article/400283

:):)

мъка мъка... какви ли не смешки съм чувал, ама вашите изцепки /и сайтове нюз фронт, гъдел.мее  петел.беге  и т.н. / са култови.

Първо - каквото и да стане, дори изтегляне , бога Пу го прави "победоносно" :):)

Второ - ванката знам че не си чете пропагандните статии по далеч от заглавието, но аз прочетох - Маккейн думичка не обелва за ИД , което би трябвало да е приоритет на бога Пу.

Всъщност , въпреки спекулациите и "тълкованията" на това изтегляне, това е едно от ясните неща -  измежду целите на РФ и бога Пу, никога не е било приортиет борбата с ИД.

Скромно мога да спомена, че аз питам от началото на темата защо 90 % от ударите НЕ СА по цели на ИД, и отговор до ден днешен няма.

Струва ми се , не сте гледали и видеото на пресконференцията, или не знам как точно се води това, където аз по унил и по нещастен "бог Пу" не съм виждал.

Ето ви го , да му се ненарадвате , колко "победоносно " изглежда :

КАто причина за унилия му вид има и други версии... една от които е заплаха от изключване от SWIFT

и "ирански сценарий"

http://politolog.net/analytics/esli-by-putin-ne-pokinul-siriyu-ssha-planirovali-15-marta-otklyuchit-rossii-swift-i-vvesti-embargo/

Поне откъм показаната  хронология по дни и часове, човек може да си направи някои изводи ... макар и косвени...

още едно зашеметяващо интервю,този път с политик номер две в света-Сергей Лавров!!!
Лавров: Американците вече разбират, че те вече не могат да направят нищо без Русия!САЩ така са прецакани че не се знае дали ще дойдат на себе си!но Русия ще държи ръката им, докато те си възвръщат  идентичноста отново. това е точната истина!

забележителен набор от коментари на Лавров!той  разлива истината в прости думи, сякаш прикритието на дипломацията вече не съществува. лъжите на запад са толкова отвратителни сега, че всичко,което може да се направи, е да се каже суровата истина!това е  победата, радостта от потвърденото превъзходство над противника!

Путин добавя: "Ние вече не може да понасяме текущото състояние на нещата в света"

дали западното общество, способно да произведе такива лидери?това е  надежда за човечеството, че има хора,политици, които имат високи стандарти в поведението, скромност и уважение.

самото интервю започва с руското чувство за хумор,мнозина казват,че Лавров е цар на хладния хумор!този път под ударите е Брийдлав!Лавров показва някаква трудност да си спомни името му,което в превод означава -болен,но сега означава глупости,безсмислен,той говори глупости "bredovye" Т.е. "Той ни дава безсмислени изявления.Въпреки, че името му е Breedlove той говори глупости ....      според руския говорител!

освен това, Лавров открито заяви, че американците са загубили своето лидерство в света и се чувстват много зле за него. според Лавров, Русия ще помогне на Вашингтон да го преодолее!

Офтопик!

Нищо лично обаче цитирания от тебе Синбад не е модератор. Освен това модераторите също са участници във форума.

Другото е,че всяка монета има две страни и никога не се знае на коя страна ще се завърти при падането и какво ще покаже.

Постът ми е насочен към двама човека.

Модератор е Wankata, към който е насочена втората част от поста ми.

Поне в моето житейско развитие, се опитвам да минимизирам до възможния максимум хвърлянията на монета, що се касае до решенията и постъпките ми.

Пак има значение случайността, но гледам да е под контрол.

Русия си тръгна и….остана!

http://bgr.news-front.info/2016/03/20/rusiya-si-trgna-i-ostana/

Не е ли някак шизофренично, хем си тръгва, хем остава? Все пак?

Ще видим и какво ще се случи в следващите месеци, то също ще е показателно.

единствения,който разбра какво се случва е считания за най-тъп политик в света Джон Кери-

днес 15.03.2016 год. неокосерватизма е вече мъртъв!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.