Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Току що, GOSS написа:

АЗ  ОКЬОРАВЯВАМ  -   ИЗВИНЕТЕ   МЕ   НО   ПОЛОЖЕНИЕТО   Е  ТАКОВА  -  АКО   Е  ВЯРНО   73   -  1973  СЪМ  РОДЕН   И   ПОЧНАХ   СЪС  ТЕЗИ   МАШИНКИ   ОЩЕ   6-7  КЛАС   СЪС   ПРАВЕЦ  И  ЕЙПЪЛ  ..........

Не коментирам отношението ви към темата, а писането само с главни букви. Прочетохте ли правилата на форума, когато се регистрирахте?

Лека вечер.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 37 минути, miro20 написа:

Добре, а все пак , би ли посочил за кой лидер, за коя държава има толкова мазни помпозни и често малоумни лозунги  за възхвала и преклонение ??? Граничещо със туземно кланяне около ритуален огън към "бога Пу" ?? :):) 

Това някак си , не може да е нормално.. дори да оставим пропагандния ви субективизъм... и погледнем чисто от психологична гледна точка.

:offtopic_s:Ако ти е подръка...би ли се погледнал в огледалото на коментарите си....... и тогава пак да си говорим за помпозност,малоумни коментари,възхвала на турското "присъствие",граничещо с туземно г.золи.ане.....и прочие....музикални изпълнения....от чисто ,твоя...хм..психологична ..гледна точка...на която не държи форума(по-голямата част) да е свидетел...

преди 2 минути, NIKISHARK написа:

:offtopic_s:Ако ти е подръка...би ли се погледнал в огледалото на коментарите си....... и тогава пак да си говорим за помпозност,малоумни коментари,възхвала на турското "присъствие",граничещо с туземно г.золи.ане.....и прочие....музикални изпълнения....от чисто ,твоя...хм..психологична ..гледна точка...на която не държи форума(по-голямата част) да е свидетел...

Да, заповядай и ме цитирай ако обичаш

Не празни приказки , а конкретно какво и къде съм "възхвалявал".

Позицията си за османското иго съм казвал многократно.Предполагам , няма да ти е трудно.

:)

С мащаб или не, лъжите ти и измислиците няма да станат по големи от лъжи и измислици  :) Санчо :)

преди 33 минути, GOSS написа:

АЗ  ОКЬОРАВЯВАМ  -   ИЗВИНЕТЕ   МЕ   НО   ПОЛОЖЕНИЕТО   Е  ТАКОВА  -  АКО   Е  ВЯРНО   73   -  1973  СЪМ  РОДЕН   И   ПОЧНАХ   СЪС  ТЕЗИ   МАШИНКИ   ОЩЕ   6-7  КЛАС   СЪС   ПРАВЕЦ  И  ЕЙПЪЛ  ..........

Аз съм родена доста преди теб, а работата ми се състоеше в съставяне на програми за изчисляване на строителни конструкции, което пък беше свързано с почти целодневно подаване на данни в огромния IBM чрез гнусните черно зелени мигащи монитори, от спомена за които ме заболява глава.

Успях да запазя зрението си, но не и без усилия от моя страна.

Та...искам да ти кажа, че е много, много важно час по-скоро да посетиш офталмолог.

Не отлагай!

Димитър Йончев: Изтеглянето от Сирия е знак, че светът няма работа с агресор

Интервю на Антоанета Киселинчева с проф. Димитър Йончев – експерт по национална сигурност и преподавател в Нов български университет.

Отново тъпите похвати, на третополовия лъжец. :D Когато е ясно, че не минават лъжите му, започва да се извърта като червей. Горните му постове, са доказателство.

Русия няма 700 военни бази в над 40 страни по света и Русия, не се опитва да стигне до разширяване на военни съюзи, специално разработени за да  застрашат сащ.

вашингтон,нато,ес,сорос и соросоидите  отказват да разберат ,че единственото, което иска Русия е

-те трябва да си гледат работата и да стоят настрани от другите нации, които не ги засягат.

ако англоционистите твърдят,че военно се конкурират с Русия, тя не иска да се конкурира със тях.Руснаците просто искат да прогресират и се развиват икономически и социално, да останат в собствените си дворове, със сигурни граници, докато търгуват с много страни,до колкото е възможно !

Няма Русия бази напоследък, защото загуби ВСВ. Не е от нежелание, от невъзможност е.

Много искат да се развиват руснаците, ама пусто, като на нас все нещо им пречи извън тях.

Виж ти, какви неща пишат разни сайтове на руски:

http://www.rosbalt.ru/posts/2016/03/14/1497743.html

http://www.novayagazeta.ru/columns/72234.html

преди 1 час, Blago72 написа:

Няма Русия бази напоследък, защото загуби ВСВ. Не е от нежелание, от невъзможност е.

Много искат да се развиват руснаците, ама пусто, като на нас все нещо им пречи извън тях.

Виж ти, какви неща пишат разни сайтове на руски:

http://www.rosbalt.ru/posts/2016/03/14/1497743.html

http://www.novayagazeta.ru/columns/72234.html

Ето и анкетата:

2016-03-16_002611.jpg

Според мен пропускат един отговор - прегрупиране. Затова гласувах за "недостиг на средства".  Прегрупирането включва и ново въоръжение на руската армия, което би трябвало да се появи тия години. Вероятно това е една от причините Русия да се оттегли тихомълком. А и застряли, както се казва. В момента нямат интерес да държат войски там, щото тръгнаха по пътя на мирните пореговори. Ясно е, че ако ситуацията се закучи, винаги могат да върнат силите си там, а и света видя как калибърите действат, също и далечната авияция. Някои може да твърдят, че целите са пропуснати, но това е заради медиите. Иначе на никой не му стиска да провери тая хипотеза на практика. 

И между другото, Миро твърдеше, че руснаците и думичка не можели да кажат. Интересно, откъде изкопа тия статии. Едната гледам е от "Новая газета". 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 5 часа, Кико написа:

И между другото, Миро твърдеше, че руснаците и думичка не можели да кажат.

Я пак ?

С рибката се надпреварвате да си измисляте какво "съм казал"  :)

Свикнал съм де... не е за пръв, няма и да е за последен път...

Другия спамер с чужди лентички  дето уж е "ужаса на троловете" само третополови му в главата... :)

Цитат

Що ли така на ивоминджевци и сашетайордановци не им дават подобни полета за изява, да си изсир@ат, пардон, пишат мненийцата (които общо взето са все "Путин е виновен!") ?
Що ли така същите тъпунгери и техните събратя по (липса на) акъл игнорират подобни анализи в медии като Ройтерс? Щото тия анализи не са ги пуснали ей така в Ройтерс, без разрешение от едрите началници.

За подобен анализ в българска медия, съответния автор ще бъде обвинен от горепосочените минджевци и йордановци (и събратята им по липса на акъл) в путинофилство, в рубладжийство, шпионаж в полза на Кремъл .... Някак си съм изпуснал кога Путин купи Ройтерс (ако караме по логиката на ония, дето "Путин им е виновен за всичко")

A day after Putin announced a Russian withdrawal from Syria, it’s clear that his gamble has turned into a major win for Moscow. Here’s what Russia achieved — and why it was so successful.

Even Lt. Gen. Vincent R. Stewart, head of the United States Defense Intelligence Agency, admits “the Russian reinforcement has changed the calculus completely.”

Putin also hit Turkey where it hurts by playing the “Kurdish card” against Ankara.

Putin recently achieved an important diplomatic objective by forcing the United States to acknowledge that Russia plays a key role in determining Syria’s future.
Both sides agreed to act as equal guarantors for the ceasefire, and Obama concluded negotiations by speaking directly to Putin.

ussia entered Syria with one overriding objective: Preserve the Assad regime. To avoid another Afghanistan-style quagmire, Russia relies on fighters from its Shi’ite allies, including Assad, Hezbollah and Iran. By picking a clear and achievable goal and then ensuring that Moscow and its allies all rowed in one direction, Putin enacted a textbook proxy strategy.

Washington’s Syrian policy, meanwhile, remains a hopeless muddle. At various points the Obama administration insisted that “Assad must go” — and that Assad can stay. Its objectives have been to degrade and destroy Islamic State, reject broader cooperation with Moscow and partner in peace talks with Moscow.

И гранд финала на статията:
As Moscow exits the Syrian morass, the five-month-long military campaign represents a clear geopolitical win for Vladimir Putin.

Оригиналът:

Самата статия на "Ройтерс": http://blogs.reuters.com/great-debate/2016/03/15/why-and-how-russia-won-in-syria/

Нещо спряха да качват (или трият каченото) предаванията на Божидар Димитров. Оня ден направи на пух и прах куп опорни точки на подобни, включително тукашни, боклуци.

Забравих... Те са по-компетентни от професори, дори от академици, и техните анализи са по-точни от тези на "Ройтерс"...

Те и тука, разни ивоминджевци и сие клоуни, се мъчеха акъл да ръсят. :D Както казвам, девета дупка на кавала са.

П.П Забравили сме, ама руснаците още в началото са казали, колко време ще продължи, операцията в Сирия. А тази статия, показва какви са разните ивоминджевци и сие клоуни. Техните напъни и мозъчни гърчове, дето и тук наблюдаваме.

http://avtorski.pogled.info/article/72293/Karnavalat-na-dyasnata-bg-propaganda-za-Siriya

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Още - хамерикански източник, да не вземе нЕкой да рече, че е руска пропаганда:

WSJ: В Сирия Русия демонстрира военна мощ, която Западът не очакваше

Цитат

Благодарение на военната си кампания в Сирия Русия не само спаси регионалния си съюзник – сирийския президент Башар Асад, но и спечели и други преимущества на международната сцена, пише ” Wall Street Journal”, цитиран от РИА Новости.

Западът не успя да изолира Русия заради ситуацията в Украйна. Нещо повече, той беше принуден да се консултира с Москва за провеждането на военните операции, след като руските Въздушно-космически сили започнаха да нанасят удари в Сирия. Установяването на забранена за полети зона, която искаха САЩ стана невъзможно – рискът да бъде свален руски самолет стана прекалено висок, пише изданието.

Русия показа такава военна мощ и бойни умения, които Западът не очакваше от нея. Военната кампания демонстрира колко се е усилила руската армия през последните години. Много военни експерти бяха особено удивени от способността на Москва да нанася въздушни удари в продължение на месеци. Само допреди няколко години тя не можеше да се похвали с такива възможности, а и днес, едва няколко страни могат да водят бойни операции в такъв режим, пише WSJ.

Въздушната кампания беше нов формат на военни действия за Русия и изискваше многопланова подкрепа за ВКС далеч от руските граници. Така например, боеприпасите трябваше да бъдат доставяни от Черно море, припомня изданието.

„Използването на новата руска военна техника се превърна в добра реклама на световния оръжеен пазар, на който Москва се конкурира с Вашингтон. В Сирия Русия показа своите бойни самолети в действие, пише WSJ.

преди 1 час, ghostBG86 написа:

Те и тука, разни ивоминджевци и сие клоуни, се мъчеха акъл да ръсят. :D Както казвам, девета дупка на кавала са.

П.П Забравили сме, ама руснаците още в началото са казали, колко време ще продължи, операцията в Сирия. А тази статия, показва какви са разните ивоминджевци и сие клоуни. Техните напъни и мозъчни гърчове, дето и тук наблюдаваме.

http://avtorski.pogled.info/article/72293/Karnavalat-na-dyasnata-bg-propaganda-za-Siriya

:D

Цитат

изведнъж следва беснене как тъпите рашки не можели да издържат на кампания повече от половин година. Но пак ще повторя - дано вече да са измислени по-добри хапчета.

Цитат

едно мащабно учение на руска територия излиза по-скъпо от 70 самолета с екипажи и персонал в Хмеймим, охранявана от близо 4000 души, ракетни комплекси и бронирана техника.

<- от доказано финансиран от антибългарски НПО-та източник, да не рече някой, че е руска пропаганда: http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/03/15/2723197_kakvo_postigna_putin_v_siriia/

Да си припомним (пускал съм го вече това):

или

https://alterinformation.wordpress.com/2014/10/11/84737243/

<- от кухнята.

Цитат

потвърждение 1 - Berlin spielt Bericht über Vorwurf der NATO-Propaganda herunter - Берлин омаловажава доклад относно обвинения срещу НАТО в пропаганда

<- германски и американски източници, да не каже някой нещо. Външният министър на Германия и шефът на частното ЦРУ. Нека да позная: Путин ги е купил и правят прокремълска пропаганда...

И статия от времето на самото начало на операцията в Сирия:

Русия очаква операцията в Сирия да продължи 3-4 месеца

Продължи дори с месец и половина повече от първоначално предвиденото.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Руснаците при мащабно учение, ползват по 50 -100 хиляди военни. Няколко стотици самолети. Да не говорим за военни кораби, стрелби с балистични ракети. :D А натовците спешно увеличават, производството на памперси.

Джон Маккейн: «Путин делает из нас идиотов по всем направлениям»

Цитат

«Сенатор-республиканец Джон Маккейн, выступая в Сенате, выразил крайнее раздражение и возмущение от того факта, что Соединенные Штаты оказались совершенно не готовы к решению Президента России Владимира Путина о выводе основных вооруженных сил из Сирии и другими просчетами американской разведки и дипломатии, выставляющих политический истеблишмент США в нелицеприятном свете» — сообщает FoxNews. «У меня вопрос к уважаемому Бараку Обаме — куда тратятся деньги, если ни хваленая американская разведка, ни Нуланд с её печеньками, ни велосипедист Керри не в состоянии делать то, что от них требуется и почему мы не знаем то, что обязаны знать? Почему последние два года США напоминают слепых щенков, тыкающихся во всех направлениях в поисках сиси, но получающих русскую писю? Почему по всем направлениям Путин делает из нас дебилов, подрывая наработанную десятилетиями политику, а в конечном итоге и мощь Соединенных Штатов? Провальная политика администрации Обамы уже привела к тому, что наша страна потерпела значительные репутационные и финансовые убытки не только в странах Ближнего Востока, но и во всем мире. На одно только печенье от Нуланд потрачены колоссальные суммы. Мы держим на содержании европейских бездельников, изображающих власть, которые без нашей поддержки никто и звать их никак. В России и за ее пределами мы спонсируем лиц с крайне сомнительным прошлым и мерзким настоящим, которые только дискредитируют США, публично озвучивая раз за разом очевидную глупость и бред, как это было недавно в Вильнюсе. И что в итоге? Куда уходят наши деньги? Россия делает то, что считает нужным, идет туда, куда ей хочется и сама производит то, что ей необходимо, попутно, делая из нас идиотов. Все на что мы способны,- это мелко пакостить, грозить санкциями и какими-то списками в то время, когда не способны даже работающий двигатель для ракеты сделать, не говоря о современных самолетах. Плевать хотели русские на наши санкции и, кстати, плюют. Не удивлюсь, что со временем Россия вспомнит об аннексии Техаса, Калифорнии, Нью-Мексико, Аризоны, Невады, Юты, части Колорадо и Вайоминга и будет способствовать их возвращению Мексики. Все это меня до крайности возмущает и если сравнивать геополитику с игрой, то США последние два года играют в незнакомую китайскую игру «Го» с мастером 9-го дана, где раз за разом проигрывают. Бжезинский тут бесполезен.» — заключил сенатор.

:D

преди 2 часа, Wankata написа:

Продължи дори с месец и половина повече от първоначално предвиденото.

Дългичка пиар кампанийка, казваш... Пардон, "Уолстрийт жърнъл" го казва.

Путин е пиар политик. Обявява в ефир (в присъствието на Шойгу и Лавров, разбира се) нареждането за частично изтегляне и информационния ефект е постигнат.

Какво толкова ви учудва?

И какво толкова ви радва? Това не разбирам.

брей как се активизираха мурзилките... Очаквах подобна мащабна "реакция" с велики "обяснения" колко принципно категорично , достойно , великолепно, грандиозно, помпозно, показателно го е направил "бога Пу" и как американци , европейци и всички са останали с пръст в уста, и наакани гащи... ама ... направо се престаравате :):)

Че и Дж.Фрийдман врегнахте за "сол" в манджата... :)

преди 2 минути, Нел написа:

и информационния ефект е постигнат.

Какво толкова ви учудва?

Така е.

И аз не разбирам, по точно .. опитвам се прагматично и обективно , до колкото може, да разбера колко и какви "цели" са изпълнили руските военокосмически галактически сили .

До момента това което споменах по назад, никой не го е опровергал или допълнил като "изпълнение" или не, на целите. :)

Самата кампания, както ти я наричаш, не ме радва с нищо. Това, което ме радва, е, че взеха да излизат наяве много нелицеприятни истини във връзка с провежданите деизнформационни активни мероприятия, цензурата и пропагандата, провеждани от НАТО и в частност от САЩ. Точно това, в което те самите обвиняваха Путин и Русия. Загубите им започнаха да нарастват, политиките им претърпяха неуспех, и се изпокараха помежду си. Тепърва ще има още такива разцепления - виж какво стана с "бежанската" вълна. Изведнъж се забравиха и "европейски ценности", и съюзнически договорки, когато се осъзнаха докъде са се докарали сами. ЕС се разпада, за което вината си е на самия ЕС. Това им се говори от години, ама никой досега нито го признаваше, нито искаше да го чуе.

Информационният ефект е от тукашните платени тролове - те го представят като едва ли не крах, фалит и тотална загуба на Русия... а то се оказва точно обратното. Сега пропагандата се мята като риба на сухо.

Американците, които започнаха това, и заради които половината свят в момента е на сегашното си дередже, в момента са с пяна на уста. Това ме радва. Вече не са единствена сила и единствен повелител. Моделът отново е двуполюсен, което пък допринася за някакъв по-добър баланс отпреди. И, живот и здраве, за края на съсипването на цели държави заради "геополитическите и геостратегическите интереси на САЩ". Оттук нататък интересите малко или много ще трябва да бъдат обуздавани. Колкото и това да не се харесва на мнозина.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Те тукашните платени отпадъци, са девета дупка на кавала. И това не се отнася само за форумния, ми е журналята като мИнджев. :D Днес пак се чудят, как да се извъртят като червеи.

преди 39 минути, Wankata написа:

Самата кампания, както ти я наричаш, не ме радва с нищо. Това, което ме радва, е, че взеха да излизат наяве много нелицеприятни истини във връзка с провежданите деизнформационни активни мероприятия, цензурата и пропагандата, провеждани от НАТО и в частност от САЩ. Точно това, в което те самите обвиняваха Путин и Русия. Загубите им започнаха да нарастват, политиките им претърпяха неуспех, и се изпокараха помежду си. Тепърва ще има още такива разцепления - виж какво стана с "бежанската" вълна. Изведнъж се забравиха и "европейски ценности", и съюзнически договорки, когато се осъзнаха докъде са се докарали сами. ЕС се разпада, за което вината си е на самия ЕС. Това им се говори от години, ама никой досега нито го признаваше, нито искаше да го чуе.

Информационният ефект е от тукашните платени тролове - те го представят като едва ли не крах, фалит и тотална загуба на Русия... а то се оказва точно обратното. Сега пропагандата се мята като риба на сухо.

Американците, които започнаха това, и заради които половината свят в момента е на сегашното си дередже, в момента са с пяна на уста. Това ме радва. Вече не са единствена сила и единствен повелител. Моделът отново е двуполюсен, което пък допринася за някакъв по-добър баланс отпреди. И, живот и здраве, за края на съсипването на цели държави заради "геополитическите и геостратегическите интереси на САЩ". Оттук нататък интересите малко или много ще трябва да бъдат обуздавани. Колкото и това да не се харесва на мнозина.

Аз   искам   да  попитам  тукашните платени тролове  ЗАЩО   във   новините  по  главните  оборотни   телевизионни  канали   се   спря   да   се   говори   за   Големия   полит-икономически   проект  наречен   БРИКС   ?????

преди 2 часа, Нел написа:

Дългичка пиар кампанийка, казваш... Пардон, "Уолстрийт жърнъл" го казва.

Путин е пиар политик. Обявява в ефир (в присъствието на Шойгу и Лавров, разбира се) нареждането за частично изтегляне и информационния ефект е постигнат.

Какво толкова ви учудва?

По-правилно е да се пише "Уолстрийт джърнъл".

Аз   искам   да  попитам  тукашните платени тролове  ЗАЩО   във   новините  по  главните  оборотни   телевизионни  канали   се   спря   да   се   говори   за   Големия   полит-икономически   проект  наречен   БРИКС   ?????

За части от него, свързани с България гледам доста се пише.

Някаква Дилма, нещо Русеф...

"Целите на Русия, очевидно са били различни от официално анонсираната "борба с тероризма", което тука цяла тема се разискваше.

В Сирия нищо съществено не се промени, освен, че бунтовниците против Асад не са на 10 км. от двореца му. ИДИЛ си ги има, на Асад продължава да му се клати столът, някакво примирие уж било постигнато, ама никой сериозно не вярва, че ще се закрепи. Интересното е, че Иран (Хизбулла) също се изтеглят.

Ако се абстрахираме от "русофобските" (нали) теории, че Путин е свършил парите, че се уплашил да не затъне като в Афганистан, че се е уплашил от появата на "Стингъри" или други някакви ПЗРК при бунтовниците, се получава, че Русия е "интервенирала" военно в Сирия без никаква цел и без никакъв смисъл. 8) Тъй като Путин е много умен, прозорлив, стратег и т.н., това не може да бъде. Значи, остават "русофобските" обяснения - липса на пари, страх и т.н., най-вече, че това не е никаква победа."

Прочетох анекдот,който бях забравил,но идеално се вписва в картинката...

Цитат

ИВАНЧО ОТИШЪЛ С БАЩА СИ В БИКАРНИКА ДА ВОДЯТ БЯЛАТА И ЧЕРНА КРАВИ НА БИК.
БАЩАТА КАЗАЛ НА ИВАНЧО ДА ГЛЕДА КОГА КАК БИКА ЩЕ СЕ ПРОЯВИ НАД КРАВИТЕ И ДА МУ ДОКЛАДВА, А ТОЙ ОТИШЪЛ ДА ПИЙНЕ ПО ЕДНО ПИТИЕ С ПРИЯТЕЛИ.
ПО ЕДНО ВРЕМЕ ИВАНЧО ТИЧА ЗАПЪХТЯН И ИЗВИКАЛ : "ТАТЕ БИКА НА.БА БЯЛАТА КРАВА",
БАЩАТА СЕ ЯДОСАЛ ЗА НЕПОХВАТНАТА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕД ХОРАТА И ЗАШМАРОСАЛ ИВАНЧО С ПОУЧЕНИЕТО :

"ИВАНЧО, ЩЕ КАЖЕШ, БИКА ИЗНЕНАДА БЯЛАТА КРАВА" И ГО ОТПРАТИЛ ДА ГЛЕДА В БИКАРНИКА ....
ИВАНЧО ТИЧА ЩЕ СИ СТРОШИ КРАКАТА И ОТ ДАЛЕЧЕ ВИКА: "ТАТЕ, БИКА СИЛНО ИЗНЕНАДА ЧЕРНАТА КРАВА И ПАК НА.БА БЯЛАТА!"
ТА ТАКА С ВОЙНАТА В СИРИЯ, БИКА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА, А ОТСТРАНИ КИБИЦИТЕ ГЛЕДАТ И УМУВАТ КАКВО Е НАПРАВИЛА РУСКАТА АРМИЯ, КАК ИЗНЕНАДВАЩО СА ЗАПОЧНАЛИ ОФИНЗИВАТА И КАК ИЗНЕНАДВАЩО СА Я ПРЕКРАТИЛИ В ГОТОВНОСТ ДА ИЗНЕНАДАТ ОЩЕ НЯКОЯ КРАВА.....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Ти сериозно ли асоциираш РФ с бика ? :):)

За разлика от бика, те нищо не свършиха, не и това за което прокламираха че са там , както бика е с причина там - за заплод

Двуполюсен или триполюсен от държави икономически сили с пари.Достатъчно са надраснали дрънкането и меренето на оръжия и Трета световна война няма да има!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.