Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

току-що, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Щом почна да ме докладва...явно сипах сол някъде

Нежен е трябва да внимаваме:lol6:

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Ударите по хуманитарния конвой , за който са били уведомени сирийските и руски военни,и който е преминал преди това през сиийски блокпосове ,    са били два . Втория е бил по тези дошли да спасяват .

Интересни/и абсурдни/  са и обясненията на Лавров , за които Кери казва - Имам чувството че сме в паралелни вселени :)

http://newsader.com/30164-kerri-o-sryve-moskvoy-siriyskogo-sogl/

http://www.svoboda.org/a/28004994.html

Spoiler
преди 11 часа, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Докладвай отново:

9M1BLMS.png

И каква е връзката с темата ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, sony.1970 написа:

Нежен е трябва да внимаваме:lol6:

"Мазен" е!  Ако можехте да го видите!

Иначе по темата! Голям скандал с този уж хуманитарен конвой! И бързо се замаза умишлената атака на сирийски войници от американските ВВС! Сега краварите искали зона без полети т.е . руските и сирийски самолети на земята, а американските да си хвъркат! Кхааа хааа! Как ще стане тая! Хайде стига с тия двойни стандарти, че са нещо вече очевадни! 

Още един пример. Избухна скандал заради непремерена реч на руски дипломат, но нищо не се написа за интервюто  дадено от френското аташе по повод края на неговия мандат, където близо половин час обясняваше как трябва да живеем, кой да ни управлява и кой не, както и с кого да дружим и с кого не!

На кого се кланят чуждопоклонници и медии!???? Хуманитарен конвой - знаем какви огнестрелни хуманитарни стоки пренасят и то най - вече американските такива!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 15 минути, Кумчо вълчооо написа:

"Мазен" е!

То тва е от много чупки в кръста пред началниците

преди 10 часа, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Щом почна да ме докладва...явно сипах сол някъде

Щом само те е докладвал,значи те харесва.:D За някои от нас предлагаше намеса на полиция, съдилища и етс.

преди 36 минути, miro20 написа:

ЦИК без да иска разкри приблизителното количество руски военни в Сирия -  4 000 - 4 500 :)

http://www.rbc.ru/politics/21/09/2016/57e2969d9a79474e48b89c67

Викаш няма никакъв  начин, гласувалите в Сирия да не са само военни. А дали не е възможно да има и негласували там, и бройката да е по- голяма всъщност? И защо "без да иска"? Защото ти се е прищяла някаква конспирацийка? Според мен си изнасят информацията, съвсем официално и нарочно- откъде да знаят, че някъде в Бъгария, това ще възбуди мизерната фантазия на болни хора...

преди 31 минути, язе написа:

Викаш

Не, не викам това, а казах "приблизителното" :) Защото именно това се казва в линка който не четеш както винаги , но "авторитетно плямпаш" - че се сравнява колко преди е имало нормално цивилни , и с колко са се увеличили след вкарването на военен контингент и от избирателната секция в поделението.

преди 32 минути, язе написа:

съвсем официално и нарочно- откъде да знаят, че някъде в Бъгария, това ще възбуди мизерната фантазия на болни хора...

Не, не се изнася официално и нарочно , тъй като пак в статията , която не четеш, но "авторитетно плямпаш " , пише че това е засекретено и е държавна тайна.

За последното с прав - едва ли от РБК от където е статията, която не четеш, но "авторитетно плямпаш" , знаят че ще предизвика и възбуди мизерни фантазии на болни хора :)

А аз, за разлика от болните и мизерни фантазии на някои, цитирам какво те са искали да кажат и покажат :)

То за това тоя лъжец зацикли. :D Колко пъти повтаря, едно и също, чак смешен и жалък става. :ph34r: И някаква жалка сензацийка прави, колко били руснаците в Сирия. И какво като са 4000 хиляди? Нормална бройка, като се има предвид, че имат две бази. Трябва охрана, трябва логистика. Тия самолети, да кажем че са 60, нали искат пилоти. Дето да се сменят, и да да ват дежурство. Жалки напъни, на лъжльото.

преди 4 часа, Кумчо вълчооо написа:

Не дипломат, е депутат. По-точно, журналист с остър език, избран за депутат на сегашните избори. И да, троловете и евро-гейтаците, вият.

Колкото до конвоя, руснаците днес са казали, че в района е летял американски безпилотник. И краварите се насраха. След още ден два, ще се окаже че Краваристан е виновна за това. Така както изби и сирииските военни, за чиято смърт тоя тук се кефеше.

преди 14 часа, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Докладвай отново:

Ти остави докладите. Скоро форумния му началник, ще ти трие коментарите. Ако много го притиснеш. Ей го пак е трил мнения, по тъмна доба.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 8 минути, AntiAlGor написа:

То за това тоя лъжец зацикли.

И с какво съм зациклил ? коментирам публикувани цифри. С които виждам даже си съгласен. Казваш - и аккво като са 4 000 . Ми и аз казвам е и какво като са 4 000 ? :)

Къде е лъжата ?

Зациклилия си ти с твоето вече банално  хейтърство, зарди което един нормален пост не можеш да напишеш :)

преди 10 минути, AntiAlGor написа:

в района е летял американски безпилотник. И краварите се насраха.

Никой не се е "насрал". Просто част от путинските лъжи, и всевъзможни фантамагорични версии, които съм цитирал по горе.

Ако наистина безпилотен самолет е взривил 18 камиона, и убил дузина хора, пуснал е касетъчни и какви още бяха, бомби дето са намерили из останките.... и после е нанесъл и втори удар по дошлите да спасяват... само едно ще кажа - УАУУУ .... дайте ми един такъв въшебен безпилотник :):)

преди 1 час, miro20 написа:

Не, не се изнася официално и нарочно , тъй като пак в статията , която не четеш, но "авторитетно плямпаш " , пише че това е засекретено и е държавна тайна.

Мхм, хем изнасят информация на всеослушание, хем тя е секретна и е държавна тайна. Ти чуваш ли се, какви небивалици плямпаш? Миро. Миииироооо...накарай някой да ти плесне едно шамарче,та да се събудиш. Или да те напръска с водица...  :)

И понеже е очеизбодно, че руския ти е като българския, нека обясня за какво точно иде реч. Засекретена е бройката ВОЕННОСЛУЖЕЩИ в Сирия. Броят гласували, не е обект на каквато и да е секретност. Това, че ти приравняваш едното с другото (виж предишния ми пост), си е изцяло твоя фантазия,която отново нагло се опитваш да пробуташ за... нещо.

Редактирано от язе (преглед на промените)

И отново за неграмотния наглец!

Цитат

Викаш няма никакъв  начин, гласувалите в Сирия да не са само военни. А дали не е възможно да има и негласували там, и бройката да е по- голяма всъщност? И защо "без да иска"? Защото ти се е прищяла някаква конспирацийка? Според мен си изнасят информацията, съвсем официално и нарочно- откъде да знаят, че някъде в Бъгария, това ще възбуди мизерната фантазия на болни хора...

Никой не твърди такива смехории :) Поне веднъж ще прочетеш ли статията, за да не говориш такива небивалици ? :)

Има и гугъл транслейт ако нещо не ти е ясно .

Че и "неграмотен наглец" ще ми вика :):) 

Много ме радвате когато така се самоизлагате . Не е за пръв ,няма и да е за последен път. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Прочетох я, виж предния ми пост. Няма постоянно да повтарям, специално за теб...

Какво толкова е неясно да се прави от мухата слон? Имат база,имат разрешението на правителство да са там и какво толкова?

Цитат

4–5 тыс. — это адекватная оценка численности россиян на базе Хмеймим, говорит военный аналитик Антон Лавров. «Это военные и гражданский персонал — повара, буфетчики, представители производителей техники и ремонтные бригады. Но в основном военные», — говорит Лавров.

Подробнее на РБК:
http://www.rbc.ru/politics/21/09/2016/57e2969d9a79474e48b89c67

Е да, ама на платения лъжец, друго му е спуснато. И в типичния си нагтл стил, почва едно манипулиране.

преди 14 минути, AntiAlGor написа:

Е да, ама на платения лъжец, друго му е спуснато. И в типичния си нагтл стил, почва едно манипулиране.

Копа и хвърля на гърба си пръстта! Не се усеща,че вече и слепците го виждат какъв е! Само спящата "подкрепа" не вижда нищо или по точно се прави на умряла лисица. Та какво стана с удара на американците по сирийските части не разбрах? Подкрепа на ислямистите ли е това или грешка поради неграмотност, или пък може би е целенасочена провокация? Как мълчат само нали!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Поне веднъж ще прочетеш ли статията

Коя статия? Написана от такива като теб? И смисълът е...?

преди 6 минути, Кико написа:

Коя статия? Написана от такива като теб? И смисълът е...?

Нищо и няма на статията само,че тролчето търси конспирации за има какво да плещи. Ако беше нещо секретно нямаше да се чуе за него.

Цитат

ГЕЛЕНДЖИК, 22 сен — РИА Новости. Авианосец "Адмирал Кузнецов" отправится в дальний поход в Средиземное море со всем штатным вооружением и полным авиакрылом, сообщил РИА Новости начальник морской авиации ВМФ России генерал-майор Игорь Кожин.

преди 3 минути, nikssi написа:

Нищо и няма на статията само,че тролчето търси конспирации за има какво да плещи. Ако беше нещо секретно нямаше да се чуе за него.

Все едно има ли и нещо или не. Важно е, че тролчета има навсякъде и няма смисъл да се четат статии, написани от тролове :P  Колкото по-малко четем такива статии, толкова по-голяма вероятност има България да просъществува по-дълго време. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.