Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Именно. Хайде сега отначало , където цитирах един руски форум, където също са дискутирали темата, и са стигнали до извода че  тази медя , която и ти споменаваш, и е източника на новината, е компрометирана , и друг път е давала нереални новини и т.н..

Именно. а той цитира "фарснюз" :)

Ти още ли вЕрваш на този детински фейк ?? :):):) който фейк обаче доста се тиражираше, дори в български медии :)

Ех Мирчо, Мирчо, колко си елементарен и как сам се вкарваш в капана:D Детински фейк викаш. Я да видим какво казват  по въпроса задокеанските ти господари и как са представнеи нещата. Бегай да връщаш ресто на Асен Генов!!! Днес ти изядоохме хонорара, ама какво да го правиш, има и такива дни.

преди 10 минути, miro20 написа:

Напротив. Именно защото потърсих, затова питам. А кой е с ментални увреждания, то си личи :)

А това че ти казваш, не е аргумент

Какво са правели американските, еврейските, английските, френските и арабските офицери там??? Толкова ли е сложно за теб???

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 2 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

се изказа веднага съмнение,понеже изброените офицери/съветници

Да оставим дали е имало поразени военни или не, но изстрелване на 3 ракети калибър щеше да бъде отразено все някъде. Дори от самото руско министерство.

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Ех Мирчо, Мирчо, колко си елементарен и как сам се вкарваш в капана:D Детински фейк викаш.

То си личи кой е елементарен . Съвсем коректно дадох линк където е описано и фейка, кое е истина, кое лъжа, както и официалната позиция на военните и т.н. За патета няма да повтарям :)

преди 6 минути, miro20 написа:

То си личи кой е елементарен . Съвсем коректно дадох линк където е описано и фейка, кое е истина, кое лъжа, както и официалната позиция на военните и т.н. За патета няма да повтарям :)

Ама не бе, те и американските пропагандни медии като  Ей Би Си признават, че е имало такъв инцидент, ама не, трябва да вярваме само на твоята "честна" дума! Е, аз не дадох някакъв измислен линк, дадох ти официалното изявление относно инцидента от Ей Би Си;)

П.П. За патета, какво да повтаряш? Имаш още много път да извървиш, докато станеш красив и елегантен лебед като мен (да не се бърка с генерал Лебед)!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 15 минути, Джугашвили написа:

Какво са правели американските, еврейските, английските, френските и арабските офицери там??? Толкова ли е сложно за теб???

Къде е това "там" ? :)

преди 6 минути, Джугашвили написа:

ама не, трябва да вярваме само на твоята "честна" дума!

Каква "Честна дума" бре :) дадох ти подробно описано за Доналд Кук.  патетата не могат ли да четат ? проблем с гугъл транслейт ли ? има го описано и на български :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Къде е това "там" ? :)

Че и склероза:) Що ми се струва, че от няколко часа пишем за Алепо!!! Или от толкова бой по канчето вече забрави какво дискутираме:wink12:

Не. Говорехме имало ли е удар с ракети калибър. След като е непотвърдена версия, клоняща към пореден фейк, ти ми говориш за военния щаб дето поразили тези ракети   :):)

Все едно да кажа - Пу оправил Обонго в Белия дом . И да дискутираме.. какво е правил Пу въобще в Белия дом . :)

Дискусия върху една лъжа няма как да стане :)

преди 20 минути, miro20 написа:

Не. Говорехме имало ли е удар с ракети калибър. След като е непотвърдена версия, клоняща към пореден фейк, ти ми говориш за военния щаб дето поразили тези ракети   :):)

Все едно да кажа - Пу оправил Обонго в Белия дом . И да дискутираме.. какво е правил Пу въобще в Белия дом . :)

Дискусия върху една лъжа няма как да стане :)

Искам те по-нисък от тревичките!!!:wink12: Талмудистите що реват на умряло на този фейк, да им се чуди човек. Такаааа, я аз пак да си задам въпросчето. Какво правят офицериите на тези държави там??? Чакам:wink12: А уж беше проверил:D:D:DЕх Мирчо, Мирчо...много бой изяде днес:wink12:Асен Генов милионер ще стане само от рестото от теб:wink12:

Цитат

US, Israeli, British, Turkish, Saudis, Katar officers killed in a Russian strike on Aleppo. According to Sputnik-Arabic language, and FARS News these intelligence officers were directing terrorist groups in Aleppo. Thus far the Western media is silent on the incident embarrassed to admit these nations are all actively involved in the Syrian nation. How will Russia deal with Turkey now seeings the Coup was a staged

преди 14 минути, Джугашвили написа:

Такаааа, я аз пак да си задам въпросчето. Какво правят офицериите на тези държави там??? Чакам:wink12: А уж беше проверил:D:D:DЕх Мирчо, Мирчо...много бой изяде днес:wink12:Асен Генов милионер ще стане само от рестото от теб:wink12:

И аз да си задам въпросчето - къде са  ти аргументите че някакви офицери, били унищожени от ракети калибър ?

Това пряко ще ти даде отговор "какво са правили там" :) Видеото ти и то цитира пак ...  "фарснюз". :)

Виждам че дори примера с Пу и Обонго , който дадох за деца в детска градина, не си разбрал. :)

"бил съм ял бой" :):) доообреее :)

преди 26 минути, miro20 написа:

И аз да си задам въпросчето - къде са  ти аргументите че някакви офицери, били унищожени от ракети калибър ?

Това пряко ще ти даде отговор "какво са правили там" :) Видеото ти и то цитира пак ...  "фарснюз". :)

Виждам че дори примера с Пу и Обонго , който дадох за деца в детска градина, не си разбрал. :)

"бил съм ял бой" :):) доообреее :)

Ако искаш питай тези, кои и с какво са били унищожени:wink12: Това са тия жалващите се от пресконференцията бре, Мирчо. 

H.E. Bashar Ja’afari, Permanent Representative of the Syrian Arab Republic
Alfred Marder, President of the US Peace Council
Mary Compton, Member of the Executive Board of the US Peace Council
Henry Lowendorf, Member of the Executive Board of the US Peace Council, Head of the Syria Delegation
Joe Jamison, Member of the Executive Board of the US Peace Council, Member of the Syria Delegation
Madelyn Hoffman, Executive Director of New Jersey Peace Action, Member of the Syria Delegation
Donna Nassor, Professor and Lawyer also part of US Peace Council

П.П. Мирчо, ти днес ще отговориш ли поне на един въпрос или не???

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Ако искаш питай тези, кои и с какво са били унищожени:wink12: Това са тия жалващите се от пресконференцията бре, Мирчо. 

Henry Lowendorf, Member of the Executive Board of the US Peace Council, Head of the Syria Delegation
Joe Jamison, Member of the Executive Board of the US Peace Council, Member of the Syria Delegation
Madelyn Hoffman, Executive Director of New Jersey Peace Action, Member of the Syria Delegation

Миро не отговаря на въпроси, той поставя въпроси :D И измества отговорите на поставените към него в правилната според работодателите му посока

преди 9 минути, Джугашвили написа:

Ако може малко пояснения  ? Тази пресконференция дето е  49 мин е от 14 септември. Ракетите калибър са унищожили някакъв щаб 22 септември. Тези от пресконференцията се жалват за бъдещи събития ли ?

преди 8 минути, upili написа:

Миро не отговаря на въпроси, той поставя въпроси :D И измества отговорите на поставените към него в правилната според работодателите му посока

Не .Просто като всеки нормален човек се опитвам да разбера кой какви ракети е изстрелял, и какъв щаб е унищожил :)

Останалото са ваша тролска помия и нищо повече.

преди 59 минути, upili написа:

Oбаче става голям купон по малките часове, когато не може да пита шефа за инструкции.:D

О да, голям купон. Както винаги  тролчетата нямат грам аргумент, но са пълни с любезности и "закачки" :)

Военното престъпление на руско-асадовските сили, които  проведоха  обстрела на хуманитарния конвой, вече е "тортички и пасти" в сравнение със сегашната , вече 5-ти ден , офанзива .

В тази връзка САЩ, Англия и др... свикват поредно извънредно заседание на  ООН.

Цитат

Интензивните бомбардировки на контролираните от бунтовниците квартали на Алепо продължават пети пореден ден, след като преди два дни сирийската армия обяви началото на операция за превземането им, припомня АФП. Армията и бунтовниците се бият за контрола на възвишения близо до Алепо. Местни жители определиха боевете като най-тежките от началото на петгодишната гражданска война. Вчера стана ясно, че около 2 милиона души в Алепо са останали без питейна вода.

САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Франция и ЕС призоваха Русия да предприеме "извънредни стъпки" за възстановяване на примирието в Сирия. Това се казва в съвместното изявление, прието след срещата на външните министри на петте страни и върховния представител на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини. В изявлението се посочва, че сега от Русия зависи постигането на примирие в Сирия.

Ах какви ощипани девици са тези. Изакаха се мощно и сега се чудят, как да прехвърлят топката към Русия...

Относно "военното престъпление", подобни твърдения е редно да се докажат.

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 56 минути, miro20 написа:

Военното престъпление на руско-асадовските сили, които  проведоха  обстрела на хуманитарния конвой, вече е "тортички и пасти" в сравнение със сегашната , вече 5-ти ден , офанзива .

В тази връзка САЩ, Англия и др... свикват поредно извънредно заседание на  ООН.

На това заседание дали ще обсъдят и бомбардировките над сватби, детски градини и болници на лекари без граници???

преди 39 минути, язе написа:

Ах какви ощипани девици са тези. Изакаха се мощно и сега се чудят, как да прехвърлят топката към Русия...

Няма проблеми, ще ги докажат както доказаха наличието на химическо оръжие на Саддам, химическите атаки на Асад и сваления от руснаците Боинг над Украйна:wink12:

А дето руснаците бомбардираха пекарни и пазари , дето на 100-200 км наблизо няма абсолютно никакви позиции на ИД ? ?

:)

Ако не сте забелязали, при всеки един такъв скандал, колкото и еденични случаи да е имало , САЩ са си признавали  и за Авганистан, и сега за обстрела на сирийските военни , даже се извиниха за това.

Политиката на РФ , е винаги отричай до последно . "Кой ми е акал в гащите, не знам , но не съм аз категорично и отговорно го казвам, и искаме незабавно разследване кой го е направил ! "  /перефразирам Лавров при обсъждането на тяхното планирано военно престъпление срещу хуманитарния конвой/.

Примерите са вече огромно число, и да споменаваш тези непланирани герешки , от които ползи никакви за никого , спрямо една планирана руска военна офанзива, каквато виждаме покрай Алепо , е леко цинично .

Доказва се че РФ не е там за мирно регулиране, а като участник в конфликта.

преди 10 минути, miro20 написа:

А дето руснаците бомбардираха пекарни и пазари , дето на 100-200 км наблизо няма абсолютно никакви позиции на ИД ? ?

:)

Ако не сте забелязали, при всеки един такъв скандал, колкото и еденични случаи да е имало , САЩ са си признавали  и за Авганистан, и сега за обстрела на сирийските военни , даже се извиниха за това.

Политиката на РФ , е винаги отричай до последно . "Кой ми е акал в гащите, не знам , но не съм аз категорично и отговорно го казвам, и искаме незабавно разследване кой го е направил ! "  /перефразирам Лавров при обсъждането на тяхното планирано военно престъпление срещу хуманитарния конвой/.

Примерите са вече огромно число, и да споменаваш тези непланирани герешки , от които ползи никакви за никого , спрямо една планирана руска военна офанзива, каквато виждаме покрай Алепо , е леко цинично .

Извинили и признали??? За 11.09 къде си признаха и извиниха, че нещо не се сещам:) Избиха над 2 000 човека и то от собственото си население, без да им мигне окото!!!

преди 45 минути, miro20 написа:

Мирно регулиране при война с ИД? Иди ти да ги регулираш мирно, тия животни. Васко беше пуснал тука едни клипчета от ИД, за което убеден съм,чинно си го докладвал, но... виж ги. Виж какво е ИД и тогава плямпай дивотии. Как точно се регулира мирно,нашествие на мишки или хлебарки?

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 1 час, язе написа:

А теб какво те учудва.Съвсем не става въпрос просто за изакване, а за тотално компрометриране дори пред собствената си население.Ако Русия ликвидира ИД -  тогава как ще плашим останалия свят с тероризъм? как ще се гласуват милярди. и милярди за   отбрана  и...?

Не върви пак да създават нови бандитски групи за да оправдаят гигантските разходи.Не върви по няколко причини, а именно: 

Ще създадат нови групи, но бандюгите ще знаят, че има държави, в чийто възможности е с лекота да ги ликвидират без да е нужно да се  съобразяват с техните работодатели, а бандюгите далеч, далеч не ги устройват подобни варианти, при които те са оставени в ръцете на противниците им.Втората причина също не е за пренебрегване.За една милионна част, от колосалните разходи, Русия смачка ИД.Вярно е, че американското и западноевропейското население не се славят с проницателност, но когато това бърка в джобовете им, те все пак ще се усетят и вече се усещат, че просто ги лъготят.Все повече се налага въпроса: - А защо да не съдействаме на Русия, когато тя явно успява да ликвидира подобни проблеми, за разлика от нашите правителства, и това ще ни спести гигантските военни разходи? Това обаче веднага лишава запада от образа на врага.Тази роля се възлагаше на така нар. ислямистки тероризъм и Русия, а така се ликвидират и двата проблема.Това разбира се никак не влиза в плановете на Чичо Сам.Затова са тези въпиющи вопли.Не трябва да се позволява на Русия да смачка тая сган.Не трябва. Нямаше такива вопли, когато  САЩ бомбандира военната сила на суверенна държава, което представлява и обяваване на война, и не може да се оправдава с грешка.Не може по погрешка да бомбандираш армията на суверенна държава на собствената и територия.Ето още един повод за тия плачове - отклоняване на вниманието от главния престъпник- държавата агресор САЩ.

преди 16 часа, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Eй ги тия проклети статии,досега няма никакво потвърждение:

https://arabic.sputniknews.com/arab_world/20160920/1020196314.html?utm_source=short_direct&utm_medium=short_url&utm_content=cmBW&utm_campaign=URL_shortening

http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13950631000607

Поне да бъдем обективни!

Ако е вярно излиза,че американците,саудитците и израелците съвместно с ислямистите  си водят войничка против Асад  и всички приказки за борба срещу ислямска държава са лъжа! Не,че ми харесва тоя ама поне спира изедниците.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 минути, nikssi написа:

Ако е вярно излиза,че американците,саудитците и израелците съвместно с ислямистите  си водят войничка против Асад  и всички приказки за борба срещу ислямска държава са лъжа! Не,че ми харесва тоя ама поне спира изедниците.

Това е обществена тайна! Ама излиза и нещо друго на дневен ред. Що медиите им мълчат??? Нали са безпристрастни и пропагандират за "честна и независима" журналистика и "свобода на словото"!!! Досущ като инцидентите в Кьолн!!!

преди 2 часа, язе написа:

Мирно регулиране при война с ИД?

Жертва на сбърканата пропаганда. Защо трябва да се избиват и тези  групировки които се бият срещу ИД ?

Ах не си знаел че има такива  ? в твоя стереотипен свят какво има ? Асад /подкрепян от Пу/  и отсреща ИД /подкрепяни от САЩ /  ? :)

хехе

преди 2 часа, язе написа:

Васко беше пуснал тука едни клипчета от ИД, за което убеден съм,чинно си го докладвал, но... виж ги. Виж какво е ИД и тогава плямпай дивотии.

Виж и ти клиповете за жестоките геноцидни удари на асад и Пу срещу собствения си народ.

Аз не съм ги цитирал, но всеки може да види дори това което се говори и сега за тези последните  5-дневни бомбардировки, последвали руското избиване на хуманитарния конвой.

преди 2 часа, nikssi написа:

Ако е вярно излиза,че американците,саудитците и израелците съвместно с ислямистите  си водят войничка против Асад  и всички приказки за борба срещу ислямска държава са лъжа!

Единстеното  към момента очевидно нещо е, че РФ е срещу всичко друго , но не и срещу ИД.

Те са взели страна в конфликта , и избиват с предимство опозицията. ИД е част от проблема и на тях, но не и приоритет.

преди 1 час, Джугашвили написа:

Що медиите им мълчат??? Нали са безпристрастни и пропагандират за "честна и независима" журналистика и "свобода на словото"!!!

Не всяка лъжа е нужно да се тиражира. Преди да питаш били ли са там тези служби , чийто щаб е  унищожен от руските "калибър", пак те питам, получи ли някакво потвържение че въобще е имало такъв удар, камо ли щаб ?

Винаги до сега руските военногалактически космически сили са се хвалели ОФИЦИАЛНО  с такива изстрелвания, но в момента ням нито помен да се споменава за такова.

И да цитирам Сашо Йорданов :

Цитат

Външният министър на Великобритания Борис Джонсън, същият, който инициира излизането от ЕС и сега е категоричен:
"Руснаците са виновни за проточването на войната в Сирия и за това, че тя става все по-отвратителна". И допълни: "ако те извършват нападения със знанието, че убиват невинни граждани, това е равносилно на военно престъпление".
Прав е Джонсън. Това ние българите го знаем за руснаците отдавна. И дори във Фейсбук открито го споделяме. Но си е друго като го чуеш от британски външен министър, нали? Хубавото е, че Великобритания е винаги наясно с антицивилизационната и антихуманна руска политика.

преди 2 часа, nikssi написа:

Никси за съжаление до момента никъде няма доказателство за тоя удар...

Иначе ги размазват с фосфор и касетъчни бомби:

преди 1 час, miro20 написа:

И да цитирам Сашо Йорданов :

Ти освен национални предатели, кой друг да цитираш!!! Лика прилика сте си! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.