Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

:D:D  .. Какви опции имало за забрана и контрол от ФАЩ на сирийското въздушно пространство пита мастит малоумен ( но с физиономия на видите ли велик и сериозен , страшен сенатор от ФАЩ)  в някаква комисия на сената , Отговора на началника на въоръжените сили е, ами , единствения вариант е ако обявим война на Русия и Сирия, и мастития сенатор помръква немедленно :))))))

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

:D:D  .. Какви опции имало за забрана и контрол от ФАЩ на сирийското въздушно пространство пита мастит малоумен ( но с физиономия на видите ли велик и сериозен , страшен сенатор от ФАЩ)  в някаква комисия на сената , Отговора на началника на въоръжените сили е, ами , единствения вариант е ако обявим война на Русия и Сирия, и мастития сенатор помръква немедленно :))))))

Този сенатор май се беше подготвил да приказва още, ама отговора го попари и му секна мерака.

Интересно...:hush:

SYRIAN GOVT. SAYS IT HAS PROOF US TALKED TO ISIS AHEAD OF AIRSTRIKE ON SYRIAN ARMY OUTSIDE DEIR EZZOR

Цитат

The speaker of the People’s Council of Syria, Hadiya Khalaf Abbas, said on September 26 that the Syrian government has a recording of conversations between the United States military and ISIS terrorists ahead of the US-led coalition airstrike on Syrian troops outside the city of Deir Ezzor on September 17.

“The Syrian Army intercepted the communications between the Americans and Daesh [Arabic pejorative for Islamic State/IS, formerly ISIS/ISIL] ahead of the attack on Deir Ezzor,” the Al Mayadeen channel cited the Syrian official.

So, Damascus has evidence that the US-led coalition’s airstrike was a deliberate act. Abbas announced that details of the recording will be released.

https://southfront.org/syrian-govt-says-it-has-proof-us-talked-to-isis-ahead-of-airstrike-on-syrian-army-outside-deir-ezzor/

преди 19 часа, A.com написа:

Този сенатор май се беше подготвил да приказва още, ама отговора го попари и му секна мерака.

Ами естествено че ще го секне , явно все пак този сенатор донякъде има повече акъл от разните му Паур мауър рейнджъри  и сорсоидната паплач платена по света, знае какво може да стане .. А паплачта докато не види сопата, ще продължава да наглее и играе по нервите , разчитайки на търпимостта на нормалните  хора....

Москва публикува споразумението със САЩ за Сирия

Цитат

Министерството отбелязва, че е предложило да се публикува документът, но Вашингтон е отказал.

Предприетият ход „повдига някои въпроси дали САЩ са искрени или не”, отбелязва още министерството.

Според руското министерство необходимо е специално внимание, след като САЩ не са склони публично да потвърдят ангажимента си да отделят опозицията от „Фронта ал Нусра” и съвместно с Русия да провеждат въздушни удари по терористите и техните партньори, извършили престъпления и отказват да прекратят боевете.

Руската федерация отново призова САЩ да изпълнят обещанията си и да отделят „умерените” сирийски бунтовници от терористите.

http://www.mid.ru/diverse/-/asset_publisher/8bWtTfQKqtaS/content/id/2473652

преди 1 час, Wankata написа:

О, чудо на чудесата.  Ще обобщя нещата след толкова години. САЩ нищо не искат. Те просто протакват, за да дойде момента, когато ще са в Сирия с позиция. Същото се отнася и за Турция. Влезе ли в Сирия без проблем? Влезе. Щатите атакуваха ли тоя и оня без проблем? Атакуваха го. Кой е измамения, кой излъгания и кой вярва на всяка думичка? Определено Русия. А защо? Първо, нямат достатъчно ресурси за подобни игрички. Второ, Русия е неразбрана от целия "демократичен" свят.  Трето, какво е една Сирия за "цивилзования свят"? Застраховка. Застраховка, че нещата са някъде там, далече от нас и ние сме там, далече от нас...тоест границите ни. Нашите самолети, военни си знаят работата на хиляди километри от подсигурените ни граници. Едни се подсигуряват с океан, други с буферни държави като България. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 1 час, Wankata написа:

Ти чете ли текста, или само "тълкованието" ??

Ми аз спрях още на първите точки, които са най нагло погазени от РФ.

Търсите сламката а не виждате гредата.... :)

преди 51 минути, Кико написа:

О, чудо на чудесата.  Ще обобщя нещата след толкова години. САЩ нищо не искат. Те просто протакват, за да дойде момента, когато ще са в Сирия с позиция. Същото се отнася и за Турция. Влезе ли в Сирия без проблем? Влезе. Щатите атакуваха ли тоя и оня без проблем? Атакуваха го. Кой е измамения, кой излъгания и кой вярва на всяка думичка? Определено Русия. А защо? Първо, нямат достатъчно ресурси за подобни игрички. Второ, Русия е неразбрана от целия "демократичен" свят.  Трето, какво е една Сирия за "цивилзования свят"? Застраховка. Застраховка, че нещата са някъде там, далече от нас и ние сме там, далече от нас...тоест границите ни. Нашите самолети, военни си знаят работата на хиляди километри от подсигурените ни граници. Едни се подсигуряват с океан, други с буферни държави като България. 

Още един дето нищо не е прочел, но философства :)

преди 6 минути, miro20 написа:

Ти чете ли текста, или само "тълкованието" ??

Ми аз спрях още на първите точки, които са най нагло погазени от РФ.

Търсите сламката а не виждате гредата.... :)

Още един дето нищо не е прочел, но философства :)

Предимството на тия, дето не четат пропагандата е в това, че изказваме истински и адекватни мнения. Напоследък избягвам да слушам пропаганда, била тя американска, руска или българска. Добре ми е, разбираш ли? Ти как си с налягането в тестисите под американската пропаганда? Питам, щото почнах да се притеснявам И за половия ти живот. 

преди 6 минути, Кико написа:

Предимството на тия, дето не четат пропагандата е в това, че изказваме истински и адекватни мнения

Е как като само пропаганда ми ръсите, без дори да сте чели ?

Пак те питам - поне прочете ли какво пише за да "философстваш" ??

Това ли наричаш "адекватно мнение" ? празнословие ?

преди 6 минути, Кико написа:

Ти как си с налягането в тестисите под американската пропаганда? Питам, щото почнах да се притеснявам И за половия ти живот. 

Това щото  се смяташ за човек с "адекватни мнения" ли го каза ? :):)

Да ти имам "адекватността".... :):)

Хейтър като всички останали дето няма да се почувстват полово удовлетворени ако не вкарат някое заяждане или обида в поста си .

Начеса ли си крастата? ма как ми го каза ? а ? :) браво ! :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Е как като само пропаганда ми ръсите, без дори да сте чели ?

Пак те питам - поне проче ли какво пише за да "философстваш" ??

Тов ли наричаш "адекватно мнение" ? празносюловие ?

Това щото  се смяташ за човек с "адекватни мнения" ли го каза ? :):)

Да ти имам "адекватността".... :):)

Почна да издишаш с отговорите си и предчувствам, как скоро американския посланнник ще те смени :) 

Чешеш ли чешеш ли крастата ? :) можеш да украсиш с още нещо в полов аспект ? :)

преди 5 минути, miro20 написа:

Аааа...вече не ме цитираш, за да не ти отговоря и да си последен ;) Тролска тактика?

току-що, Кико написа:

Аааа...вече не ме цитираш, за да не ти отговоря и да си последен ;) Тролска тактика?

ко?

:) абе човек, просто прочети точките, спрямо темата, и спри да тролиш с комплексите си за мъжка полова малоценност. Това не еи нтересно на никого.

Благодаря ти предварително .

току-що, miro20 написа:

ко?

:) абе човек, просто прочети точките, спрямо темата, и спри да тролиш с комплексите си за мъжка полова малоценност. Това не еи нтересно на никого.

Благодаря ти предварително .

До тук я докара вече.  Нямаш мнение и нека приключваме. все пак...какво би казал по темата?

преди 5 минути, miro20 написа:

WARNING GRAPHIC CONTENT: Syria’s ‘moderate rebels’ brutally torture Syrian soldier

1-696x375.png

Щастлив ли си сега?....

току-що, Кико написа:

До тук я докара вече.  Нямаш мнение и нека приключваме. все пак...какво би казал по темата?

Всъщност, точно това те птитам , ако не си забелязал , увлечен в половите си проблеми. :)

току-що, miro20 написа:

Всъщност, точно това те птитам , ако не си забелязал , увлечен в половите си проблеми. :)

Половите бяха твоите...ам да не те обвинявам...случва се човек да забрави. 

току-що, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

WARNING GRAPHIC CONTENT: Syria’s ‘moderate rebels’ brutally torture Syrian soldier

1-696x375.png

Щастлив ли си сега?....

Е това е за Кико .. проблемите са си негови, той говори за тези негови проблеми.

Дано му е помогнало.

преди 1 минута, Кико написа:

Половите бяха твоите...ам да не те обвинявам...случва се човек да забрави. 

Ти си говориш за таквиа проблеми . Не аз. май го забрави ?

То красноречиво си личи по назад.

:)

преди 1 минута, miro20 написа:

Е това е за Кико .. проблемите са си негови, той говори за тези негови проблеми.

Дано му е помогнало.

Вече почна да си говориш сам?

Тролче , вече трети път май те питам да кажеш нещо по точките. Ти зацикли на половите си проблеми.

Еми сори ...

преди 2 минути, miro20 написа:

и си говориш за таквиа проблеми . Не аз. май го забрави ?

То красноречиво си личи по назад.

:)

О, вече и правописните почна. Изнерви ли се?

преди 2 минути, miro20 написа:

Тролче , вече трети път май те питам да кажеш нещо по точките. Ти зацикли на половите си проблеми.

Еми сори ...

Това ми припомни навремето, как отговаряхме като деца. Ще перифразирам ... трол на трол вика ли?

Не бе драги , опитвам се да те върна на темата, и да коментираш точките. Ти си плямпаш за половите ти проблеми ... е какво очакваш да коментирам ?  Не само не ме интресува , а и не искам :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Дано му е помогнало.

Специално те поздравявам с това,теб и тия които подържаш...

преди 6 минути, miro20 написа:

Не бе драги , опитвам се да те върна на темата, и да коментираш точките. Ти си плямпаш за половите ти проблеми ... е какво очакваш да коментирам ?  Не само не ме интресува , а и не искам :)

А на запетайките не искаш ли да ме върнеш? Айде, Калин не ти ли отговаря?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.