Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Цитат

А спрямо останалите 200 групировки

Да се избият до крак!

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 25 минути, иноТ написа:

Да се избият до крак!

Защо ? много са против  ИД.

Това е логиката на Пу , който е там само за да задържи Асад на власт и за нищо , абсолютно нищо друго.

Защото само него може да го изнудва / а Асад няма избор/  руските войски да останат там.

Целите на цивилизования свят са малко по други - спиране на терора срещу собствения на Асад сирийски народ , и изтласкване на ИД /което никога не е било проритет на Пу/

Е, нещата вървят към победа на Асад. Приготвяй се да приемем дузини от тези въоръжени демократи. Дано руснаците да ги избият, но едва ли.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 14 минути, иноТ написа:

Приготвяй се да приемем дузини от тези въоръжени демократи.

А не беше ли по лесно да се търси помирение, да се изтласка ИД, и да се нормализира Сирия поне откъм военно положение, ако не в политическо ? Тогава няма никой да бяга никъде.

преди 16 минути, иноТ написа:

Дано руснаците да ги избият

Самия израз "да ги избият" вече говори доста зле за теб.

Защо трябва да избиват народа на Сирия, само защото не харесва режима на Асад ?

Да ги нормализират като Либия и Ирак, викаш. Това говори достатъчно за теб и заниманията ти, но ние не ядем доматите с колците. Демагог. 

15202755_1329497823748092_6922259279341428398_n.jpg

Щом сте фенове на крайни режими , и на фашизоидото  "кил дем олл" няма проблем. - прав ви път :) Но нали разбираш че тогава не само във форум няма да те има, но и ще си в затвора за изрази "Бойко мутра" , СтаниШеф обратен, Първанов убиец на аркари,  "Плевнелиев мижитурка подлога" и подобни. :)

Честно да ти кажа, не си интересен на никого вече. Не е като да влизат по 1000 нови потребители тук, че да излъжеш някой. Само правиш впечатление с наглото си поведени и липса на всякакъв морал.

http://baricada.org/media-battle-of-aleppo/

преди 8 минути, иноТ написа:

Само правиш впечатление с наглото си поведени и липса на всякакъв морал.

Ми виж си ги твоите фашизоидни изцепки. Не аз говоря " да ги избият всичките"

Моралист :)

преди 49 минути, miro20 написа:

Щом сте фенове на крайни режими , и на фашизоидото  "кил дем олл" няма проблем. - прав ви път :) Но нали разбираш че тогава не само във форум няма да те има, но и ще си в затвора за изрази "Бойко мутра" , СтаниШеф обратен, Първанов убиец на аркари,  "Плевнелиев мижитурка подлога" и подобни. :)

Имаме новина – Мирко написа няколко истини:)

Цитат

Има опасност от нови терористични атаки в Европа, подготвени от "Ислямска държава". След сигналите от САЩ, за това предупреждават и от Европол.

Загубата на територия в Сирия и Ирак повишава риска от нови нападения в Западна Европа, се посочва в публикувания днес доклад на европейската полицейска служба.

Според разузнавателните служби много е вероятно потенциалните терористи да се намират вече на Стария континент.

На най-голям риск е изложена Франция, но Белгия, Германия, Холандия и Великобритания също са потенциални цели.

Tвоите демократи, части от онези 200 групировки, хвърлят в страх и паника цял континент. Благодарение на такива продажници, като теб, ние ги храним и приемаме в държавите си.

После нека съм фашист. 

преди 23 часа, miro20 написа:

Туркофили новоосманлии и путинисти сте едно и също спрямо българщината - вредни за държавата

Това имах впредвид.

В българския език няма дума "впредвид". Ако беше българин,щеше да знаеш.

преди 22 минути, язе написа:

В българския език няма дума "впредвид". Ако беше българин,щеше да знаеш.

Той е даже "възрожденец":)

преди 3 минути, karadzha написа:

Може,но не български. :)

преди 5 часа, иноТ написа:

Благодарение на такива продажници, като теб

Не аз съм продажник а такива като теб които са си подарили мозъка за промивка :)

преди 5 часа, иноТ написа:

После нека съм фашист.

По лошо ... комунист.

преди 2 часа, karadzha написа:

Не съм "възрожденец" а ценя истинските български възрожденци от края на турското робство.

за разлика от "спънджбоб" попивателните гъби на съветска утопия и пропаганда.

преди 38 минути, miro20 написа:

Не съм "възрожденец" а ценя истинските български възрожденци от края на турското робство.

Кажи имена, че така е много неясно...

току-що, язе написа:

Кажи имена, че така е много неясно...

Ами да си ги учил по История бре :) порови се в гугъл :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Ами да си ги учил по История бре :) порови се в гугъл :)

Ясно, нямаш имена...

преди 10 минути, язе написа:

Ясно, нямаш имена...

Има, ма го е срам да ги каже. На първо място Турчев и Стамболов.

преди 6 минути, karadzha написа:

Има, ма го е срам да ги каже. На първо място Турчев и Стамболов.

Я дй пример кой и кога ги е наричал Взърожденци, че и на първо място ?

За първите места бих казал такива като ... Г.С.Раковски , неговия ученик Левски, Захари Стоянов, Бенковски и др .

Ама те са ви непознати имена виждам.... нормално.

спрямо Турчев и стамболов ти просто спекулираш за репресията срещу кап.Петко Войвода.

Но по принцип, в тези смутни времена, в една млада държава, това не е учудващо .

но това не ти пречи да спекулираш доста с това.

Личното ми неангажиращо менние е че Стамболов е един от най великтие ни държавници.

преди 22 минути, язе написа:

Ясно, нямаш имена...

Казах няколко . Които са на първите места. Ти не намери ли в гугъл ? :):)

Последно фашист или комунист?

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

преди 28 минути, miro20 написа:

Я дй пример кой и кога ги е наричал Взърожденци, че и на първо място ?

За първите места бих казал такива като ... Г.С.Раковски , неговия ученик Левски, Захари Стоянов, Бенковски и др .

Ми ти каза, че съм плюл по възрожденците, а бях споменал само Турчев и Стамболов. Останалите: Раковски, Левски, Ботев не съм ги и споменавал в случая, а и смятам, че трябва да се споменават само уместно (както и Божието име не бива да се произнася напразно). А ти направо спекулираш и парадираш, на всяко 10-то изречение "възрожденците това... възрожденците онова..." (сори за хиперболата).

преди 5 минути, иноТ написа:

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

Комунист, комунист. Той Мирко няма нищо против фашистите. Нищо, че е бивш комсомолски секретар и доносника на класа:) И как говори за лустрация, щото си мисли, че няма досие в ДС:)

преди 6 часа, karadzha написа:

Останалите: Раковски, Левски, Ботев не съм ги и споменавал в случая, а и смятам, че трябва да се споменават само уместно (както и Божието име не бива да се произнася напразно)

Ми аз тях визирам. Пак питам, насочи ме къде съм нарекъл "възрожденци" твоите  цитираните.

преди 6 часа, иноТ написа:

То не е ли едно и също ?

преди 29 минути, miro20 написа:

Ми аз тях визирам. Пак питам, насочи ме къде съм нарекъл "възрожденци" твоите  цитираните.

То само те бяха споменати и ти каза, че съм плюл по възрожденци, а аз избягвам да говоря за такива.

Та къде аз съм плюл по истинските възрожденци, е по-чудното в случая?

Цитат

То само те бяха споменати и ти каза, че съм плюл по възрожденци, а аз избягвам да говоря за такива.

Пак пируети .

Ти сам започна да говориш за тях, после ме питаш мен ?

Виж ,  когато съм споменавал "възрожденците" , ти вместо Турчев, Стамболов, можеше да кажеш нещо и за Хитлер това Хитлер онова.

И после да ме питаш - ти Хитлер "възрожденец" ли наричаш ? :laughing4:

Цитат

Та къде аз съм плюл по истинските възрожденци, е по-чудното в случая?

Чудно , да.

Припомни ми в какво точно плюене съм те обвинявал ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 26 минути, miro20 написа:

Пак пируети .

Ти сам започна да говориш за тях, после ме питаш мен ?

Виж ,  когато съм споменавал "възрожденците" , ти вместо Турчев, Стамболов, можеше да кажеш нещо и за Хитлер това Хитлер онова.

И после да ме питаш - ти Хитлер "възрожденец" ли наричаш ? :laughing4:

Чудно , да.

Припомни ми в какво точно плюене съм те обвинявал ?

Точно след като споменах, че Капитан Петко е бивал бит от хората на Турчев и Стамболов, ти ме обвини в плюене на възрожденци.

Какви пируети? Ти ги правиш, а мен обвиняваш. То и аз не съм с дълга памет, ама твоята ще излезе по-къса и от моята.

А Хитлер не съм споменавал никъде (щото толкова недостойни хора не обсъждам току-така).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.