Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 минута, иноТ написа:

Дали се смееш (пресилено) или не няма никакво значение. Територията на "групировките" се топи и накрая ще остане в историята.

На охранения, само това му остана. Да се хили неадекватно и да се готви за диета, след Нова година. като спрат паричките и тукашния му шеф, го уволни.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Даже не знам на какво се смее. Тези умерени мрат като мухи. някои се предават, а други са вече при Аллах. УСА пасува, заради смяната на президента, а ЕУ лае, като пудел, който е останал без господар. Цирка е пълен.

преди 5 минути, AntiAlGor написа:

Да се хили неадекватно

преди 4 минути, иноТ написа:

Даже не знам на какво се смее.

Дори едно изречение ли не можете да прочетете ?

да ви го повторя ?

"Последно ?

Или чакаме  изявелние на РУСКИТЕ военни за победите на СИРИЙСКОТО правителство ?"

Ами да. Естествено, че ще чакаш изявление на страната, която бори тероризма и е единствена поканена официално от легитимното сирийско правителство. Какво не разбираш, да не си бавен?  

преди 1 минута, иноТ написа:

която бори тероризма

РФ и техните военокосмически галактически сили никога не са акцентирали борба с ИД. Операциите им са винаги само и единствено срещу поозиционни на Асад сили. Което е доста различно от борба с тероризма и ИД.

Стигаше се , ако си спомняш, до абсурди да бомбардират села и пекарни, до които на стотици километри в радиус , няма ИД.

преди 3 минути, иноТ написа:

и е единствена поканена официално от легитимното сирийско правителство.

Да си съюзник на Хитлер не ти прави легитимен в геноцидите , в избиването на хора и престъпления срещу човечеството.

преди 4 минути, иноТ написа:

Какво не разбираш, да не си бавен?  

И аз това се чудя за теб :)

Щом си казал. Добре, че нищо не зависи от теб. 

пп

А и не разбрах.... а успехите на Асад, трябва да слушаме комюникетата от Москва ли ? :laughing4:

Дай разумно обяснение.

току-що, иноТ написа:

Добре, че нищо не зависи от теб. 

Взе ми думата от устата :)

преди 8 минути, иноТ написа:

Ами да. Естествено, че ще чакаш изявление на страната, която бори тероризма и е единствена поканена официално от легитимното сирийско правителство. Какво не разбираш, да не си бавен?  

Просто е жалък лъжец. Сега се мъчи да се гърчи, че едва ли не, руснаците лъжат. Паниката сред боклуците на Сорос, е голяма. В последните дни и тук и в Европа вият. От ужас.

Цитат

След Дарая и други символични центрове на въстанието, сега ще падне и Алепо. За режима на Асад 2016 беше много успешна година.

http://www.dw.com/bg/когато-падне-алепо/a-36702407

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Взе ми думата от устата :)

Ма пък нещата не се развиват по план нали? То може да не зависи от мен, обаче се случва точно това, което ми се иска. На теб ти остава само да джафкаш в един български форум. Дерзай! :D

преди 1 минута, AntiAlGor написа:

Сега се мъчи да се гърчи, че едва ли не, руснаците лъжат

Първо - те по дефоулт лъжат.

Второ  - не разбрах , защо поканени съюзници , трябва да изземват функциите на ... както казвате.... "легитимното правителство на Асад" ??

Кой е легитимен там сега ? Асад или русктие военогалактически сили ?

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Просто е жалък лъжец. Сега се мъчи да се гърчи, че едва ли не, руснаците лъжат. Паниката сред боклуците на Сорос, е голяма. В последните дни и тук и в Европа вият. От ужас.

Aлепо ще е свободен, а на него му е проблем кой го обявява. Жалка история. :D

преди 3 минути, иноТ написа:

Ма пък нещата не се развиват по план нали? То може да не зависи от мен, обаче се случва точно това, което ми се иска. На теб ти остава само да джафкаш в един български форум. Дерзай! :D

Аз се опитвам да дискутирам. Но заобиколен от субективни гамени , е малко трудно да се получи.  :)

Но съм опимист. :)

А какво ми се иска?

Искам да спре насилието , войната , да спрат бежанците.

Вие се радвате на войната, на това как "да се избият всички" , и т.н.

В този аспект, да, не се получава това което искам.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, иноТ написа:

Aлепо ще е свободен, а на него му е проблем кой го обявява. Жалка история. :D

На смешника проблема му е, че се освобождава града. За това е тая паника, сред такива жалки същества, като тоя.

Само да не се разплачеш. Ако искаш аз да ти обявя за Алепо преди Русия?  :D

Цитат

Правителствата на Сирия и Русия трябва «да проявят милост» и да дадат твърди гаранции на опозиционерите в Алепо, за да бъде животът им в безопасност след излизането им от града. Това заяви в събота държавният секретар на САЩ Джон Кери след срещата на «Групата на приятелите на Сирия», която се състоя в Париж.

«Считаме, че Русия и Асад трябва да проявят малко милост»,  каза американският дипломат.

Кери отбеляза, че режимът на Асад и Русия носят фундаменталната отговорност за случващото се».

«Ако те наистина искат да започнат мирен процес и да прекратят тази война, то те трябва да предоставят гаранции, че хората от Алепо няма да отидат на кланица», — допълни Кери.

Дипломатът заяви, че много бойци, останали в Алепо, отказват да се предадат, считайки, че за тях няма да има пощада.
Ръководителят на Държавния департамент подчерта също, че това е «елементарна и пряка стъпка», която може да се предприеме от страна на Сирия и Русия.

«Но точно в това е и трудността. Надявам се, че ще постигнем прогрес, но именно това е най-трудният вид дипломация», посочи той.

«Трябва да се даде на жителите и опозицията възможност да напуснат Алепо, трябва да им дадем гаранции, трябва да преценим стъпките си, за да върнем доверието на народа», — заяви държавният секрета на САЩ.

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!

И какво ще обявиш ? някаква пирова победа ?

Аз съм малко над това ниво... споменах по горе.

Не съм. Просто те са ми кумири.

Но виждам кръв пикаете когато ги спомена. :)

Всеки антибългарин реагира така.  Ще го помните това винаги . Което няма как да не ме радва :)

Това с пикаенето е доста изтъркано. Смени  плочата. 

Да, изтъркано е. Що не смените вие плочата с това беззъбо пик...плюене и заяждане ? :)

Цитат

Да, изтъркано е. Що не смените вие плочата с това беззъбо пик...

Изумяваш ме все повече и повече. Какво е това бе??? ХАХАХХАХАХАХХАХХАХАХ! 

И за какво бе това старо видео ?

За съжаление Палмира е отново в ръцете на ИД.

http://www.novini.bg/news/395263-ид-си-върна-пълния-контрол-над-палмира.html

Аз това се чудя... докато спорите Алепо взет ли е не е ли взет, защо руските военокосмически сили не насочат всички усилия там където е ИД - Палмира, а акцентират на Алепо където има всякакви групировки, и такива които не са ИД ?

Всъщност този въпрос е от началото на участието на руснаците в Сирия - никога усилията им не са в борбата с ИД.

Информациите за Палмира са противоречиви. 

Това по никакъв начин не променя акцента за който говорех. Независимо за Палмира или друг град става въпрос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.