Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 2 минути, karadzha написа:

Точно след като споменах, че Капитан Петко е бивал бит от хората на Турчев и Стамболов, ти ме обвини в плюене на възрожденци.

Какви пируети? Ти ги правиш, а мен обвиняваш. То и аз не съм с дълга памет, ама твоята ще излезе по-къса и от моята.

А Хитлер не съм споменавал никъде (щото толкова недостойни хора не обсъждам току-така).

Е цитирай  ме де :) Къде съм те обвинявал че плюеш възрожденци.

Гледам отново където си споменал , не намирам такова.

А Хитлер го дадох за пример , който очевидно не можеш да схванеш. Вкарваш някакви имена,  и казваш - ти тях ли наричаш "възрожденци" :laughing4:

И после 5 пъти ме питаш - ти защо смяташ тях за "взърожденци".

Ми пак ще кажа - дори и Сталин да вмъкнеш в простотитие си , те са си твои твърдения, не мои. :laughing4:

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Е цитирай  ме де :) Къде съм те обвинявал че плюеш възрожденци.

Гледам отново където си споменал , не намирам такова.

А Хитлер го дадох за пример , който очевидно не можеш да схванеш. Вкарваш някакви имена,  и казваш - ти тях ли наричаш "възрожденци" :laughing4:

И после 5 пъти ме питаш - ти защо смяташ тях за "взърожденци".

Ми пак ще кажа - дори и Сталин да вмъкнеш в простотитие си , те са си твои твърдения, не мои. :laughing4:

Ти си водиш записки и много добре знаеш къде точно какво си казал, ма се правиш на ударен. Прави се, то друго кво умееш толкоз.

преди 9 минути, karadzha написа:

Ти си водиш записки и много добре знаеш къде точно какво си казал, ма се правиш на ударен. Прави се, то друго кво умееш толкоз.

Два пъти ти цитирам казаното от теб за ПЕтко Войвода , и два пъти те питам - цитирай ме къде и в какво съм те обвинявал и в какво плюене.

преди 3 минути, miro20 написа:

Два пъти ти цитирам казаното от теб за ПЕтко Войвода , и два пъти те питам - цитирай ме къде и в какво съм те обвинявал и в какво плюене.

След като потърсих и не намерих явно е моя грешка. Сори.

Spoiler

Много е глупав, горкият. Виж само какви спорове забърква. 

Твърденията му, че няма нито дна лъжа и това, че се мисли за възрожденец, буди само и единствени съжаление у мен. 

Дори това, че обижда хората не е по-впечатляващо от възрожденската му душевност. 

Eй Миро, ако аз на тия години съм комунист, ти какъв си бил и какъв си сега? Бивш комунист- настоящ терорист-соросоид и квази-възрожденец?

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 1 минута, иноТ написа:

Твърденията му, че няма нито дна лъжа и това, че се мисли за възрожденец, буди само и единствени съжаление у мен. 

Да, нямам нито една лъжа. А твърдението ми за възрожденците е че се възхищавам от тях, и ги вземам за пример.

Това е малко по различно от ...."да се мисля за възрожденец" , не мислиш ли ?

Ах да... верно , ти не мислиш.... ти плюеш

Spoiler

Моля, стига вече спам, възрожденецо. Вечно плют и онеправдан.  

Гледай как Русия освобождава Алепо. Не ти ли се струва някак възрожденско? 

Цитат

Сирийската правителствена армия и съюзниците им превзеха квартал Тарик ал Баб в Алепо, който беше под контрола на бунтовниците.

преди 2 минути, иноТ написа:
  Покажи скритото съдържание

Моля, стига вече спам, възрожденецо. Вечно плют и онеправдан.  

Гледай как Русия освобождава Алепо. Не ти ли се струва някак възрожденско? 

Е и ? РФ е страна в конфликта там. Те не са отишли там да постигат унищожение на ИД или мир.

Ще ме зарадваш единствеон с новина "РФ постигна мир между воюващите".

Обаче с твоята фашизоидна лексика... "дано ги избият всичките" това е малко вероятно .

А това че се бъзикаш с "възрожденсткото" в тази война,  просто ме е гнус да коментирам. Теб не ти ли се гади от себе си ?

Сериозно, освен да спамиш 2 дни, друго ще правиш ли? Някакво инфо за събитията в Сирия? Или ще говорим какъв си възрожденец?

Изпратено от моят SM-J500FN с помощта на Tapatalk

Аз ли ? радвам се че само аз съм трън в очите ти , но оспамването не мисля че е мой приоритет тук. Но нещо си сляп за другите :)

Относно Алепо :

над  400 документирани жертви , от които повече от 90 деца

http://www.svoboda.org/a/28154359.html

Москва. Русия изтребител Су-33 от авиогрупата на самолетоносача "Адмирал Кузнецов" е претърпя авария, заради скъсване на спиращите кабели той е паднал от палубата, съобщи пресслужбата на руско Министерство на отбраната, предаде Интерфакс. Самолетът се е връщал от бойна задача над Сирия и при кацането му се къса кабел, в резултат на което машината пада от палубата на кораба. Пилотът е катапултирал и е спасен, опасност за живота му няма.
Това е вторият инцидент със самолет от авиогрупа на самолетоносача "Адмирал Кузнецов". На 14 ноември МиГ-29 получи повреда при захождане за приземяване и падна на няколко километра от кораба.

Spoiler

Ето още един филм за авиоосеца, правен 2013г, т.е. може да се абстрахираме от пропагандата за или против ,  развъртяна след 2014

И една скоба - специално за спамерите дето се заяждаха дали самолетите са чст от Кузя или не са, на 10:40 мин от филма ясно се казва че те са неотделима част от авионосеца, те са неговото оръжие и не трябва да се разглеждат като нещо отделно .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Смешника си е жалък. От всички новини, свързани с Алепо и освобождението му, жалкия русенец се хвана за падналия самолет. След скъсване на спирачното въже (ако се вярва на информацията). А клипа дето се пуска в нета, е от 2005 година. Но какво да очакваме от, жалък и смешен трол, като Миро? :ph34r:

Цитат

Терористите в Алепо продължават да губят квартал след квартал в Алепо. Руската авиация плътно изолирала обкръжените да не получават помощ отвън. В боевете участват РСЗО, танкове, артилерия и голямокалибрени картечници. Това съобщи „Русская весна” с позоваване на свои източници.

Бойците от спецназа „Тигри” и сирийската войска са само на 500 м от Цитаделата в Алепо, така котелът за пореден път ще бъде разполовен на две части. Очаква се екстремистите да напуснат позициите си северно от крепостта в околностите на Стария град, за да не се окажат в капан.

http://www.blitz.bg/svyat/za-teroristite-v-alepo-idva-nachaloto-na-kraya-biyat-se-za-boepripasi-i-si-grabyat-skladovete_news468940.html

Цитат

Бана Алабед – 7-годишното сирийско момиче, което грабна вниманието на света с трогателните си съобщения в Туитър от сърцето на войната в Сирия – обсадения град Алепо, изчезна мистериозно от социалните медии в неделя. Профилът й в Туитър е изтрит и никой не знае защо, съобщава Си Ен Ен.

http://www.blitz.bg/svyat/profilt-na-7-godishnata-bana-koyato-razplaka-sveta-s-razkazite-si-ot-alepo-izchezna-misteriozno-video_news468933.html

Жалък манипулатор,  е русенския смешник.

Spoiler
преди 15 часа, AntiAlGor написа:

Смешника си е жалък...

...........

Жалък манипулатор,  е русенския смешник.

Днес е Никулден, и това отново  защото русенския смешник е жалък трол  :):laughing4:

Приятелю, това е болестно състояние твоето дето заспиваш и ставаш с псувня за мен :)

Идея си нямам за какво момиченце с изтрит профил говориш ? Причини много може да има, и те никак не са приятни.

Не знам дали виждаш връзка, но профила е изтрит в момента в който района където живеела е превзет от сирийската армия. Е как да има туитващи за бомбардировки жители, след като са вече превзети от бомбардиращите ? Нали разбираш че няма как да стане. Особенно ако сирийските служби са обърнали специално внимание да бъде заглушен този глас .

И къде видя нещо смешно , тролско или жалко в това че цитирам видео , както коректно казах - ПРЕДИ пропагандата и ПРЕДИ войните в Украйна и Сирия, за Кузя.

При това от видна руска медия . Това се нарича обективност , приятелю. Дума непозната за теб.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Днес е Никулден, и това отново  защото русенския смешник е жалък трол  :):laughing4:

Приятелю, това е болестно състояние твоето дето заспиваш и ставаш с псувня за мен :)

При това от видна руска медия . Това се нарича обективност , приятелю. Дума непозната за теб.

Ти думата ѝ знаеш само значението. Де факто при тебе такава не се наблюдава, особено когато говориш за разни инциденти, но не само тогава:)

ъхъ... "да ги избият всичките"  е любимия ви лаф.

Мен ми е интересно друго... че отдавна в тази сирийска война, официалните изявления, било то отрицания, или обвинения, или оправдания,  са поети от руска страна. Отдавна никой не е чувал кой какво изявление има от правителствената асадовска армия.

:)

Руснаците не само взеха страна в конфликта, а взеха едностранно и контрола в тази война

А най лошото е че въобще не им пука за сирисйкия народ.

Алепо е свободен. Скрий се някъде вече.

Писмо /поредно/  на медицински и хуманитарни организации към руските им колеги и общество

Spoiler

"Восточный Алеппо стал современным Сталинградом. Сталинград был осажден нацистами 160 дней. Это было страшнее ада на Земле. Люди в осажденном восточном Алеппо сейчас находятся в таких же условиях. Они находятся в осаде уже 100 дней. У них нет детского питания, еды, топлива, медикаментов и всего того, что необходимо для простого выживания. Последние запасы гуманитарной помощи, ранее доставленные в город ООН, полностью иссякли еще 13 ноября. Число жертв растет по мере усиления бомбардировок, осуществляемых армией Башара Асада и российской авиацией. Восточный Алеппо – это лишь один из 40 городов и районов в Сирии, находящихся в осаде. Более миллиона сирийцев не могут получить необходимую для жизни помощь, в том числе медицинскую. Мы просим вас призвать свое правительство открыть коридоры, чтобы ООН и Международный комитет Красного Креста могли доставить гуманитарную помощь в Алеппо и другие осажденные сирийские города. Мы просим вас повлиять на российские и сирийские власти, чтобы прекратить намеренные и непреднамеренные атаки на гражданское население, больницы и школы", – говорится в письме

http://www.svoboda.org/a/28161310.html

Та.. на този фон, да добавя и поредния "мирен" жест на РФ и Китай - блокираха поредната шеста резолюция на ООН срещу насилието в Алепо

преди 3 часа, иноТ написа:

Алепо е свободен. Скрий се някъде вече.

И за да бъде празника пълен трябва да има и песен - нали така :)

Няма да коментирам простотията ти. Говорим за човешки животи и прочистването на една държава от терористи. Радващо е, че не се допусна либийския сценарий. Ти се гавриш с някакви блусове, които даже няма да слушам.

преди 15 минути, иноТ написа:

Говорим за човешки животи

Улисан да се радваш по чисто комунистически на рускоасдския режим, подкрепян да добавя скоба и от формированията на Хисбола, които взривиха автобуса в Бургас, та...   не осъзнаваш че точно за човешки животи става въпрос. В Алепо е тотална хуманитарна и вскаква криза, той се радва че "прочистват".

Фашизоидната лексика по това се отличава.. в едно изречение да съчетае говоренето за човешки животи и думата "прочистване".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.