Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Нищо може да няма. Бе чукам на дърво и си продължавам неделята. :)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Стара новина, все още непотвърдена, ако е вярно, поредния МИГ-29 отива да влошава и без това трагичния баланс на хвърчилото.

Сирийски ще е, ако е.

Все още не летят ракети и не падат атомни бомби, ако е истина смятам, че ще е добре руснаците да си кротуват няколко дни - всички НАТО пилоти ще са на ръба, а като отбелязах, са десетки пъти повече от "джобната" въздушна сила на Русия в Сирия.

Щото само нея са ти спуснали :D

Толкова му е КПД-то. :ph34r: За една седмица, три пъти 'свалят' руски самолет. Нормално, миризмата която се носи от памперсите им, размътва и без това мътния мозък. :ph34r: Май трола, ще се окаже по-умен от тоя. Учудващо, платения не пуска такива явни глупости.

И малко инфо, ама не миризливо.

53 укрепени позиции на терористите от „Ислямска държава” в Сирия са унищожени от самолети на Руската федерация за денонощие. Това съобщи ТАСС, позовавайки се на официалния представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков.

http://www.blitz.bg/news/article/367073

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Толкова му е КПД-то. :ph34r: За една седмица, три пъти 'свалят' руски самолет. Нормално, миризмата която се носи от памперсите им, размътва и без това мътния мозък. :ph34r: Май трола, ще се окаже по-умен от тоя. Учудващо, платения не пуска такива явни глупости.

https://www.kaldata.com/forums/topic/231202-пентагонът-”ислямска-държава”-е-по-опасна-от-”ал-кайда”/?do=findComment&comment=3218336

Яка операция тече според blitz (сериозен и уважаван сайт, глашатай на истината, доказано неподкупен :D).

На една нива тичат 30-на пича, без много да се навеждат и пуцат нанякъде с леко-стрелково.

Какви сте ми мамини пуделчета :)

Яка операция тече според blitz (сериозен и уважаван сайт, глашатай на истината, доказано неподкупен :D).

На една нива тичат 30-на пича, без много да се навеждат и пуцат нанякъде с леко-стрелково.

Какви сте ми мамини пуделчета :)

Ама моля Ви и двамата, не се самообвинявайте в принадлежност към една и съща тролска група. .

Няколко пъти питах по една картинка, какво четете в нея. Ето я пак

a9989f5db6203872427b14635775fc8f.jpg

Сега, който може да брои да смята колко са жълтите и сините и колко са зелените.

Неизвестно ми е откъде мога да получа точното местоположение на американските самолетоносачи, освен от същия източник, "произвел" информацията за Томас Кук и античното хвърчило, което било електронно-преборило Аегис.

Единствено се надявам (всъщност, съм сигурен), че руските военни анализатори не са толкова неспособни на всякакво трезво мислене, че противното може наистина да е опасно.

PS. А, на радарите е ясно кои ще липсват. Ясно е и на летището после.

Хайде, започна се. Да видим първо какво е станало.

http://foxtrotalpha.jalopnik.com/unconfirmed-reports-russian-aircraft-shot-down-after-i-1735844395

Всички военни пилоти, имат такова правило. Без значение къде и кога, ако бъдат нападнати, могат да се защитават. За това, си има правила при среща на самолети, от различни армии. За да се избегнат, недоразумения.

Е ако някой цели, точно това, не можеш да го спреш. Руснаците няма да направят провокации, но краварите, са друга тема. Въпреки това, все още не мисля, че САЩ са готови, да започнат първи. Поне засега. Един свален руски самолет, и света няма да е същия. САЩ няма да я има, барабар с нас.

яааа! Преди малко ме изкара трол, пък като гледам нещо сега анализираме и мислим по един и същи начин! 

Важното е първо да нападнем или обидим някого! Та в тоя ред на мисли и там ще има подобни игри - ясно, но на някого ще се скъсат нервите и белята ще стане неизбижна!

яааа! Преди малко ме изкара трол, пък като гледам нещо сега анализираме и мислим по един и същи начин! 

Важното е първо да нападнем или обидим някого! Та в тоя ред на мисли и там ще има подобни игри - ясно, но на някого ще се скъсат нервите и белята ще стане неизбижна!

Теб, кога съм те наричал трол? :( Чакай че нещо, недоразумение има.

Тъй като,  журналисти пишеха, че натовските самолети, имали разрешение да свалят руските. Казах че е западна лъжа, и се оказах прав.

На американските пилоти, е збаранено да приближат руснаците, на разстояние под 32 км. :D

Представители на Пентагона и Министерството на отбраната на Русия са обсъдили в събота на видоеконференция мерки за избягване на случайни сблъсъци между самолети на двете държави в небето над Сирия, съобщи CNN. След срещата американската страна е въвела особено правило за своите ВВС, съгласно което американските самолети не трябва да се приближават до руските на разстояние по-малко от 32 километра.

http://www.blitz.bg/news/article/367088

Теб, кога съм те наричал трол? :( Чакай че нещо, недоразумение има.

Добре - недоразумение! Няма значение!

Това обаче което се случва в последните няколко месеца не е добре! Противопоставяне, конфронтации, санкции, а сега и военни действия с предразположение за разрастване до по - голям военене конфлик.........!?!?

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Добе - недоразумение! Няма значение!

Това обаче което се случва в последните няколко месеца не е добре! Противопоставяне, конфронтации, санкции, а сега и военни действия с предразположение за разрастване до по - голям военене конфлик.........!?!?

Пак казвам, трола е само един. И кажа ли нещо за трол, се отнася за конкретния човек. :D Погледнах, за какво става въпрос. Коментирам статията, че е журналистическа лъжа. Никъде не съм те обвинявал за трол. Но моя грешка, не съм бил конкретен в изказа, и си ме разбрал грешно. Когато сгреша, поднасям извинения.

Дали ще се стигне, до голям конфликт, зависи от доста неща. Според мен, тези демонстрации на руска сила, намаляват възможността за такъв конфликт. Колкото и странно да звучи. Ако си бяха траели, не само за Украйна, но и сега за Сирия, войната беше много по-вероятна. Стрелбата с Калибър, не беше просто за да взривят, няколко склада. Имаше си послание, което беше схванато.

Стара новина, все още непотвърдена, ако е вярно, поредния МИГ-29 отива да влошава и без това трагичния баланс на хвърчилото.

Сирийски ще е, ако е.

Все още не летят ракети и не падат атомни бомби, ако е истина смятам, че ще е добре руснаците да си кротуват няколко дни - всички НАТО пилоти ще са на ръба, а като отбелязах, са десетки пъти повече от "джобната" въздушна сила на Русия в Сирия.

Викаш джобна а :D То затова тази джобна сила, накара великите фащскo натовски сили да изглеждат като посрамени  дечица пред учител , и като резултати по цели, и като влияние на място... Нещо не забелязвам великите армийки да удрят напоследък цели, освен тук таме по болници и тила на кюрдите, уж техни съюзници срещу терористите... Че и пищят като заклани че видите ли, джобните навлизали в чужди пространства, че и ракетите им минавали оттам... Брех че велики са тези, щом и самолетоносачите си дръпнаха от шубе, че джобните сили ще им набият канчетата със собствените им методи....

Та викаш джобни ... джобния :whist:

П.С А така наречените директиви на бритогейчетата, са просто поредната парлама да покажат някакво самочувствие без покритие... Щели да свалят руски самолети и то с Торнадо, хехехе.. е айде , давайте да видим, смелчаци.. то така се сваля руски самолет .... Торнадо  срещу изтребител Су .. 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Викаш джобна а :D То затова тази джобна сила, накара великите фащскo натовски сили да изглеждат като посрамени  дечица пред учител , и като резултати по цели, и като влияние на място... Нещо не забелязвам великите армийки да удрят напоследък цели, освен тук таме по болници и тила на кюрдите, уж техни съюзници срещу терористите... Че и пищят като заклани че видите ли, джобните навлизали в чужди пространства, че и ракетите им минавали оттам... Брех че велики са тези, щом и самолетоносачите си дръпнаха от шубе, че джобните сили ще им набият канчетата със собствените им методи....

Та викаш джобни ... джобния :whist:

П.С А така наречените директиви на бритогейчетата, са просто поредната парлама да покажат някакво самочувствие без покритие... Щели да свалят руски самолети и то с Торнадо, хехехе.. е айде , давайте да видим, смелчаци.. то така се сваля руски самолет .... Торнадо  срещу изтребител Су .. 

Е то това, се оказа поредната западна лъжа. Няма вече памперси, та се чудят как да затегнат редици. Скоро очаквам, сълзлива статия, как руснаците са бомбили детска кухня. И малките главорезчета на ИД, нямат попара. То трола, пусна онзи ден, една снимка как 2,7% е вината на ИД, за убийствата. Всичко останало, на Асад и индиректно на Русия.  Та какво ли още ще видим, да се пише от соросотутките, по западни и наши медии? :ph34r:

Малко новини от CNN ... На каубойските пилоти им забранили да се мяркат покрай руските, така де, уж да не станело някаква хипотетична  руска грешка да свалят каубойски  самолет :D  .. Че и възмутени че руснаците ги били снимали при този случай, ах тез лоши лоши руснаци.... А иначе Калибрите били highly highly accurate  .... мдам... 

А в същото време руски сухопътни войски се биели в подкрепа на Асад.....Айде, за пилотите ясно, такива данни има , че иначе за какво реваха за разни Миго-ве и турски самолети ( а реално навярно са били  хамерикански от Инджирлик ) , ама тази новина за сухопътни руски войски направо разплаква и последните мозъчни клетки на хамериканосите навярно 

http://edition.cnn.com/videos/world/2015/10/07/us-jet-close-call-with-russian-fighter-starr-dnt-lead.cnn

P.S А последната новина с бритогейските напъни за стрелба по руски самолети е, че Руското МО  е " поканило" военното аташе на англетата и са му връчили официална нота  да обясни официалното становище на страната си , във връзка  изплясканите глупости на техните СМИ ....

https://russian.rt.com/article/122767

.... :( Чакай че нещо, недоразумение има.

....

Пак казвам, трола е само един. И кажа ли нещо за трол, се отнася за конкретния човек. :D Погледнах, за какво става въпрос. Коментирам статията, че е журналистическа лъжа. Никъде не съм те обвинявал за трол. Но моя грешка, не съм бил конкретен в изказа, и си ме разбрал грешно. Когато сгреша, поднасям извинения.

.............

Често взе да ти се налагат извинения.. ама нали си ужас на форумните тролове, сам се оказа такъв :) с постоянните си обиди , заяжданици , офтопици, гаменски език.

вземи се пояснявай че виждаш как хората не те разбират. :):):) 

За по лесно те посъветвах веднъж, ще се повторя - сложи си в подписа или аватара тези простотии и псувни дето ги ръсиш за "някакви тролове" от които си се схванал и заичаш  . ще спестиш от писане във всеки пост :) 

Между другото някой има ли инфо за 26-те "калибър" кавкво и как сапоразили ? или продължаваме ни лук ял ни лук мирисали да бомбардираме с авиоудари.. белким забравим че това бе само "фойерверки" в чест на Пу ? 

:) 

И още в чест на Пу , дали някой знае откъде мога да си поръчам този патриотичен календар за 2016 ? в офисите на Атака сигурно трябва да търся връзки..... 

1564388_original.jpg

1564965_original.jpg

Още календари :

https://www.orthodox-calendar.com/

OC2016-Holy-Edition.jpg

в интерес на истината и за мен е изненада съществуването на такива, и то съвсем официално 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Недей, недей. В Русия научните трудове в конкретни дисциплини са минавали през иглени уши, преди да бъдат публикувани където и да е. Мани, ами не само научните, и белитристичните. Нали няма да ме убеждаваш, че е имало каквото и да е издание на по-високо ниво от стенвестник в предприятие, което да е нямало редактор, който да гледа това, което се публикува. 

Фактът, че никой не е обърнал внимание показва само, че никой в Русия не е предполагал, за какво може да се използва тази идея на Уфимцев. 

Никога не съм казвал, писал или мислил, че в Русия живеят глупаци. Да, системата, което беше там до края на 80-те намаляваше интелектуалния потенциал и конкретен резултат от дейността на умните хора, но самият факт, че въпреки системата Русия остана в една или друга степен адекватна на Запада, показва колко умни и най-вече - търпеливи са руснаците. 

Да, руснаците наваксват и то с нелоши темпове, спрямо възможностите си (финансовите и технологичните). Както виждаш, аз нямам проблем да бъда обективен. Други имат подобни проблеми, като водят безогледна и, честно казано, откровено тъпа про-руска пропаганда. И то тъпа не за друго, ами защото е мнооого евтина, на много ниско ниво. 

Надпреварата е безсмислена от много гледни точки, но след периода на окрупняване на селищата в големи селища, случил се преди десетина хиляди години, не сме успели да наложим различен модел. Ако имаш идеи как да стане, с радост бих ги коментирал тук или някъде другаде. 

Че те до момента нямали ли са го? Всичко е въпрос на детайли - кога мога да се защитавам. Дали като ме захване радар в боен режим ще стрелям или ще деескалирам (бягам, за да се хареса повече на форумните пуделчета). 

Или ще трябва да чакам да изстрелят ракета по мен, след което ще мога и аз да стрелям (което, убеден съм, никога не е било деактивирано като опция). 

Ако не дай боже започне размяна на стрелба между самолети на НАТО и Русия, това, което ще стане е, че част или целия Руски контингент от галактико-космическо-авиационните сили (според каква част от него противостои на НАТО самолетите) ще бъде унищожен и после ще започнат да се разменят дипломатически ноти и обяснения кой защо и как.

Също така съм убеден, че и този сценарий е проигран в Русия и има готовност за него. Даже, това е добър за Путин сценарий - излиза герой, с цената на 3-4-5 самолета и няколко пилота. Винаги може да изпрати още самолети. 

Недей, недей. В Русия научните трудове в конкретни дисциплини са минавали през иглени уши, преди да бъдат публикувани където и да е. Мани, ами не само научните, и белитристичните. Нали няма да ме убеждаваш, че е имало каквото и да е издание на по-високо ниво от стенвестник в предприятие, което да е нямало редактор, който да гледа това, което се публикува.

Редактори има. Това, че редактора разбира от математика, не означава, че разбира и от авиация и ще му хрумне, че еди кои си формули могат да се използват за построяването на стелт кораб/самолет/ракета или танк. Когато, тези които са знаели за какво може да се използват подобни уравнения, са разбрали какво е изтекло на запад вече е било късно. А защо в СССР не са започнали разработка на стелт самолет не знам.

Надпреварата е безсмислена от много гледни точки, но след периода на окрупняване на селищата в големи селища, случил се преди десетина хиляди години, не сме успели да наложим различен модел. Ако имаш идеи как да стане, с радост бих ги коментирал тук или някъде другаде.

Преди няколко дни се замислих, че от както човечеството има писмена история не сме се променили ама и на йота. Винаги е имало групи хора, които са се опитвали да завладеят други групи, да ги поробят, избият, експлоатират. Властолюбците ги е имало, има ги и ще ги има. Гени ли са виновни, извънземни ли, възпитание ли - не знам, ама лично на мен това никак не ми харесва.

Редактори има. Това, че редактора разбира от математика, не означава, че разбира и от авиация и ще му хрумне, че еди кои си формули могат да се използват за построяването на стелт кораб/самолет/ракета или танк. Когато, тези които са знаели за какво може да се използват подобни уравнения, са разбрали какво е изтекло на запад вече е било късно. А защо в СССР не са започнали разработка на стелт самолет не знам.

Преди няколко дни се замислих, че от както човечеството има писмена история не сме се променили ама и на йота. Винаги е имало групи хора, които са се опитвали да завладеят други групи, да ги поробят, избият, експлоатират. Властолюбците ги е имало, има ги и ще ги има. Гени ли са виновни, извънземни ли, възпитание ли - не знам, ама лично на мен това никак не ми харесва.

Доколкото съм чел и съм запознат с руските военни разработки, отказа от стелт за руснаците е от чисто прагматична гледна точка..преди попаднах на един  документален руски филм за това...

Скъпоструваща технология, със съмнителни ползи при техните възможности на ПВО, както казвах и преди, полезна само ако се биеш срещу треторазрядни армии арабски, африкански, и някои азиатски страни .. Войната в Югославия го доказа , реално стелт самолетите тогава на САЩ бомбардираха цивилни обекти и то от далече и от високо , а срещу военни цели бяха безполезни, предвид тактиката и техниката за засичане която сърбите имаха ( въпреки че беше стар руски образец техника, далече от уж писъка на хамериканската модна техника и технология) ..

Стелт прикриването от радиозасичане руснаците изпозлват в друго направление, например при защита на комуникационни възли, радарни станции и така нататък.. а ползват също и фалшиви такива примамки имитиращи цел  ... И то елементарни пасивни радиоотражатели ... Иначе за техника като самолети, руснаците считат че ефективноста спрямо разходите и компромисите които ще се направят , не си залсужават...За корабостроенето също...За тях е по евтино да разработят радилокатори отриващи такива .. Единственото може би което ползват като стелт са покритията... при подводници особено , и малко при самолетите.... 

А като цяло, стелт има много насоки, от визуални, през радиолокационни защити, инфрачервени защити ,до сонарни такива... ...Покрай хамериканските писъци на самолетостроенето уж, се забравя че руските подводници са водещи при покритията за безшумност, ама нали това не е толкова важно, да не говорим за други стелт приоми и техники... Хамерика та хамерика, най най най, да бе да... посторили самолети всеки струващ милиони, дори почти милиард без нещо  ( Б-2 например 700 и кусур милиони единична бройка , с останалите разходи сигурно и милиард  , за толкова пари руснаците построяват цяла авиодивизия модерни изтребители , или най модерни ПВО дивизиони примерно , с което Б-2 става безмислен и непрактичен  ... ) 

Често взе да ти се налагат извинения.. ама нали си ужас на форумните тролове, сам се оказа такъв :) с постоянните си обиди , заяжданици , офтопици, гаменски език.

вземи се пояснявай че виждаш как хората не те разбират. :):):) 

За по лесно те посъветвах веднъж, ще се повторя - сложи си в подписа или аватара тези простотии и псувни дето ги ръсиш за "някакви тролове" от които си се схванал и заичаш  . ще спестиш от писане във всеки пост :) 

Между другото някой има ли инфо за 26-те "калибър" кавкво и как сапоразили ? или продължаваме ни лук ял ни лук мирисали да бомбардираме с авиоудари.. белким забравим че това бе само "фойерверки" в чест на Пу ? 

:) 

И още в чест на Пу , дали някой знае откъде мога да си поръчам този патриотичен календар за 2016 ? в офисите на Атака сигурно трябва да търся връзки..... 

Още календари :

https://www.orthodox-calendar.com/

в интерес на истината и за мен е изненада съществуването на такива, и то съвсем официално 

Тролиньо :D Свършиха ти фалшивите аргументи и почна с пед*растките номера?

А ето и какво са си говорили саудитския министър /принц май някакъв/ със Пу 

http://www.interfax.ru/russia/472617

Общи приказки за сътрудничество между службите бла бла бла.... поне това казва Лавров.. А каквото казва Лавров.. обикновенно  няма нищо общо с реалността :) 

Те си дават назад и с прашка.. ако  разбираш смисъла на статията защо "с оръдие по врабчета"

А ето и какво са си говорили саудитския министър /принц май някакъв/ със Пу 

http://www.interfax.ru/russia/472617

Общи приказки за сътрудничество между службите бла бла бла.... поне това казва Лавров.. А каквото казва Лавров.. обикновенно  няма нищо общо с реалността :) 

Това може да е бла бла за троли сорсотутки, но показателно е друго.. СА ( Саудитска Арабия) отива пак на колене при руснаците, второ говорят и молят явно пак за нещо... при условие че и те ербапската бяха скочили срещу руските удари в Сирия че и дори заплашваха руснаците с джихади, как цял арабски свят щял да им скочи,...  А реално, тихо и кротко на крака при Лавров ( не с Путин , а е говорил с Лавров ) ... Ето така се прави истинска политика, когато разни идват да ти се молят уж говорейки за сътрудничество ... Какво са постигнали като договорка не е толкова важно, ще се разбере занапред, но самата визита говори красноречиво ... И то при условие че напоследък доста зачестиха шейховете велики със тези визитации.. А не като разни Бай Бойковци, да ходят да се молят на катари разни , а те да ги приемат по домашни чехли неглиже , все едно са просяци а не държавни глави :D 

Сигурен съм, че са засегнали и Йеменския въпрос, на който ще му дойде също реда, а саудитите ще се изнесат и клекнат като бити .... такива като теб...:ph34r:

П.С Навярно са говорили и за петрола, че нещо саудитите почнах и те да затягат коланите покрай петролните цени, явно искат примирие и в този фронт... кой знае... ще се види, засега петрола леко но неуморно се качва, бавно но славно ....за нещастие на някои които предвиждаха 20 долара за барел, и крах на РФ ... е да ама, не ...

В интервю с основателя на ВАЙС – Шейн Смит, Обама заявява, че надигането на Ислямската държава е пряк резултат от катастрофалното нашествие.

"Ислямската държава на Ирак и Леванта е пряка издънка на Ал Кайда в Ирак, която израсна поради нашето нахлуване", заяви Обама. "Което е пример за непредвидени последици. Така че винаги трябва добре да се прицелим преди да стреляме".

До това водят революциите на американците. Мдааа кофти истини. 

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4669378

Това може да е бла бла за троли сорсотутки, но показателно е друго.. СА ( Саудитска Арабия) отива пак на колене при руснаците, второ говорят и молят явно пак за нещо... при условие че и те ербапската бяха скочили срещу руските удари в Сирия че и дори заплашваха руснаците с джихади, как цял арабски свят щял да им скочи,...  А реално, тихо и кротко на крака при Лавров ( не с Путин , а е говорил с Лавров ) ... Ето така се прави истинска политика, когато разни идват да ти се молят уж говорейки за сътрудничество ... Какво са постигнали като договорка не е толкова важно, ще се разбере занапред, но самата визита говори красноречиво ... И то при условие че напоследък доста зачестиха шейховете велики със тези визитации.. А не като разни Бай Бойковци, да ходят да се молят на катари разни , а те да ги приемат по домашни чехли неглиже , все едно са просяци а не държавни глави :D 

Сигурен съм, че са засегнали и Йеменския въпрос, на който ще му дойде също реда, а саудитите ще се изнесат и клекнат като бити .... такива като теб...:ph34r:

П.С Навярно са говорили и за петрола, че нещо саудитите почнах и те да затягат коланите покрай петролните цени, явно искат примирие и в този фронт... кой знае... ще се види, засега петрола леко но неуморно се качва, бавно но славно ....за нещастие на някои които предвиждаха 20 долара за барел, и крах на РФ ... е да ама, не ...

Ето пак .. "на колене" ... :) :)  "тролове соросотутки" ... :) 

пфф.. абе вие освен гамеснки език на коментиране в една дискусия, друго нямате ли бре :) изтъркахте се 

И между другото, не е говорил с Лавров, а с вожда  Пу.

А Лавров е пратен да "сведе на журналистите темите  на разговора" 

Дори толкова кратка новина в няколко реда ти е трудно да осмислиш :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.