Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Американските изтребители не улучиха целите си от "Ислямска държава", затова пък оставиха без ток покрайнините на Алепо. В Генщаба на Сирия докладват за нови пропуски на коалицията, начело със САЩ. В момента в града върви усилено възстановяване на трансформаторните подстанции, за да се осигури отново електричество на Алепо. В същото време сирийската армия, подкрепяна по въздух от руските ВВС, проведе спецоперация в Хама и предотврати самовзривяването на двама терористи.

Ударите на руските бомбардировачи по базите на ислямистите станаха още по-интензивни. Само за едно денонощие военните самолети поразиха 55 цели. За това съобщава официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игорь Конашенков.

Унищожени са 29 полеви лагери на терористите, 2 командни пункта, складове с оръжие и 23 укрепени бази. Екстремистите, по думите на Конашенкова, напускат в паника бойното поле и бягат към източните райони на страната.

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 532,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

НОВАТА РУСКА АВИОБОМБА КАБ 500-С ЗА ПРЪВ ПЪТ ВЛЕЗЕ В БОЙНО ДЕЙСТВИЕ И УНИЩОЖИ НАД 200 ИСЛЯМИСТИ И ДВАМА ГЛАВАТАРИ

Руската авиация ликвидира двама главатари и около 200 джихадисти в Сирия 
Ударите по щаба на групировката "Лива-ал-Хак" са нанесени с високоточни бомби КАБ 500-С, които се използват за пръв път в историята в бойни действия 

През изминалото денонощие ВКС на Русия са извършили 67 бойни излитания и са унищожили 60 обектана терористите от "Ислямска държава" в Сирия. Това съобщи на брифинг зем.-началника на Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската федерация, генерал лейтенет генерал-лейтенант Игор Макушев, предаде РИА Новости. В резултат ударите по щаба на групировката "Лива-ал-Хак" в провинция Рака са ликвидирани двама полеви командира и около 200 екстремисти. 
"С пряко попадение на високоточните авиобомби КАБ 500-С е унищожен щаб на групировката "Лива-ал-Хак". По данни от разузнаването в резултата на удара са ликвидирани двама високопоставени полеви командири на "Ислямска държава" и около 200 джихадисти", каза Макушев. 

Пълен ташак. И това някои наричат свобода на словото.

Визирах цитата със антитерористичната акция, за двама самоубиици, с подкрепа...от въздуха

Просто всеки може да си пише каквото си иска.. а източника на горното е блиц, които дори не си правят труда да уточняват откъде са преписали.. само ... "превод блиц" , ама от къде ? 

От руски дневник най вероятно :) 

Мен ми е странно защо руснаците изведнъж решиха да неглижират  фойерверките си , и сред постоянните си видео-репортажи за успешни "високоточни " удари, но авиоудари, няма нито един пример от 26-те бомби "калибър".

А то таквиа кратери едва ли биха останали незабелязани 

каквото и да се дъвчем, не знаем какво са си говорили Путин и Обама ,миналата седмица...

Действията на САЩ са отвъд всяка логика, която можем ние да открием. Най интересно че само Сирийския център за човешки права съобщи че там ИД са изгонили кюрдите... И САЩ веднага удариха по града. Утре очаквам и турската армия да навлезе и да унищожи всички кюрди от ИД...

Бе тук кой както му оттърва бие, дано по бързо да се оправят

Американците не удариха терористите от ИД - оставиха без ток Алепо

http://www.blitz.bg/news/article/366951

Това за превъзхождащото руските оръжия американско въоръжение.

И последният самолетоносач на САЩ напусна Персийския залив

САЩ днес изтеглят самолетоносача си от Персийския залив както и няколко кораба от Средиземно море. Командването на ВМС на САЩ коментира : Ние нямаме доверие на руските ракети които може да загубят траектория" Ай сиктир бе? Или се изпонасрахте?

- оттук: https://www.facebook.com/smersh.bg/photos/a.305196933003488.1073741828.305176619672186/425813697608477/?type=3&fref=nf :D

Самолетоносачът служеше за плацдарм за полети на американските ВВС, нанасящи въздушни удари срещу терористичната групировка "Ислямска държава" на територията на Ирак. Изтеглянето на самолетоносача няма да се отрази на боеспособността на армията на САЩ, заяви неназован източник от Пентагона. "При необходимост ще изпратим незабавно в региона допълнителна авиация с наземни бази", е уверил източникът.

http://epicenter.bg/article/SASht-ostavat-bez-samoletonosach-v-Persiyskiya-zaliv/82518/7/96

Мдам, припари им на каубоите, явно намека с Калибър мина успешно, и сега няма как, срам не срам, уж под предлог че да не стане сакатлък случаен, си махат самолетоносача и корабите....Руснаците им намекваха, говореха им, опитваха с добро, и като решиха да им покажат сопата колко е дебела, най накрая фащската сган се усети че наистина сопата може да заиграе сериозно, и че това не е миналото когато руската армия беше тотално омаломощена  по времената на Горби и  Елцин ...

Добра новина  е това.... Китай също им скръцна със зъби за Китайско море и островите които построи, че и за там се пънеха краварските генрали и политици, как само те имали право да лвадеят маршрутите за петрол, търговия и така нататък.... Е да ама не, сори кравар, не става така... достатъчно злини докарахте на света , време е да си ходите, и не наглейте за да не дойде време и да плащате  ....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Не, оставят друг да вади кестените от огъня...

Но пък от къде са Натовските самолети, унищожили електроцентралата в Алепу. Дали не са от Инджерлик???

Какво да правят САЩ в региона, дето да мръднат, я мотоциклет, я болница, я ТЕЦ. Още малко и по своите учениците ще искате да стрелят. Вие да сте видели учител да бие ученици в училище :)

А за Китай, спомням си преди две-три години имаше изказване от най високо ниво че ако решат за часове ще сринат долара.

Ама пък кой им е виновен на американците, ще си избират кениец... Или е далновидно, той не е техен, затова ги е провалил.

Край на размислите, нашите се дънят нещо на волея...

редакция, докато мислех за Русия и САЩ, нашите обръщат мача. Повече трябва да се стой на политиката, спорта да го оставим на спортистите :)

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

То че хаоса след тях друг ще трябва да оправя си е ясно още от втората световна насам... Те и оправяне, смях в залата.. Те само минават като напаст, ято не марокански, ами колорадски и каубойски мутирали скакалци ... То така им е и културата като цяло.. след тях и потоп... други няма, само те са важните... или ако има други, те трябва да ги слушат, и да им служат ... мдам...

А проблема не е в Кениеца дори, самата им система е такава, ербап са на слаби, дори лудите им ястреби, при вида на първата по сериозна опасност, ще подвият опашки , както и направиха ... Не е тайна че главните съветници на маймуната кенийска са точно ястреби, неоконсерватори и военнолюбци...дори доста се говореше че след Клинтън точно ястребите ще надделеят, и така и стана... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Иванов:

Изобщо не са се объркали.Бомбардирането на гражданска и промишлена инфраструктура е целенасочено.Това е стар номер и признак на безсилие.При войната с/уСърбия беше същото-като не можаха да надделеят над военните,унищожиха заводите,мостовете и телевизията за да ги принудят да се предадат.

По точно не може да се каже. Цитата е от коментарите в Блиц на статията "Американците не удариха терористите от ИД - оставиха без ток Алепо"

Интересна снимка, плъзна из интернет. Главорез на ИД, с татуировка на американските спец части. :D Както се казва в статията, не се знае истинска ли е, но пак човек да се замисли.

http://www.blitz.bg/news/article/366953

П.П Гледам, че 'експерта' се е мъчил да бъде оригинален. Май много е гледал филма Топ гън. По-добре, да гледа Смотаняци :wink12:. Там е истината. :ph34r: А трола, да си гледа лелката нобелова лауреатка, че си е негов тертип. Платена на повикване, за...... писане.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Момчета, аз се замислих. Та нима е възможно великите, точни и напреднали американци да ударят трафопостове и да оставят хората без ток? Не, те не носят мрак, а светлина и демокрация.

Обаче после се сетих, че скоро бомбиха една болница и да, напълно възможно е да са се оср*ли пак.  :D

Това е истината!!!

Интересна снимка, плъзна из интернет. Главорез на ИД, с татуировка на американските спец части. :D Както се казва в статията, не се знае истинска ли е, но пак човек да се замисли.

http://www.blitz.bg/news/article/366953

П.П Гледам, че 'експерта' се е мъчил да бъде оригинален. Май много е гледал филма Топ гън. По-добре, да гледа Смотаняци :wink12:. Там е истината. :ph34r: А трола, да си гледа лелката нобелова лауреатка, че си е негов тертип. Платена на повикване, за...... писане.

Що ми се струва че хейтърството ти е просто за спорта... ?

Ей тей .. да си напсуваш някого .. няма значение за какво ... 

Не пропускаш с евтините си обиди  към напълно непознати хора , известни или не толкова.

А иначе виждам яко сте се филмирали от проапгандата....  то новини се бълват постоянно , често противоречиви, понякога доста детински ,  но поне да не се бяхте изказвали с толкова крайности ... 

Най интересно че само Сирийския център за човешки права съобщи че там ИД са изгонили кюрдите... И САЩ веднага удариха по града.

gaffer, този център е базиран в Лондон и се състои от един човек. Създаден е за да дезинформира и лъже. Как получава информация за случващото се в Сирия нямам представа, но си спомням, че съобщаваше как Асад използва химически оръжия (добрият стар номер) срещу хората. Единствено може да се вярва на център, който е базиран в Сирия и има повечко от един служител. 

А местните казват, че :

Американските изтребители не улучиха целите си от "Ислямска държава", затова пък оставиха без ток покрайнините на Алепо. В Генщаба на Сирия докладват за нови пропуски на коалицията, начело със САЩ. В момента в града върви усилено възстановяване на трансформаторните подстанции, за да се осигури отново електричество на Алепо.

Мдам, припари им на каубоите, явно намека с Калибър мина успешно, и сега няма как,   ....

Стреляха по ИД, пък каубоите ги заболя повече. :)  

Явно това беше и основната цел, но западната реакция ме учуди много повече от ракетите. То едно отричане, едни фантасмагории...

Както казва Кико, дали работи или не, каква е разликата? Все едно са направили големия пробив или утре ще се бият с тях.

Да не говорим, че истинския "ястреб" трябва да е готов да си го отнесе.

Момчета, аз се замислих. Та нима е възможно великите, точни и напреднали американци да ударят трафопостове и да оставят хората без ток? Не, те не носят мрак, а светлина и демокрация.

Обаче после се сетих, че скоро бомбиха една болница и да, напълно възможно е да са се оср*ли пак.  :D

Това е истината!!!

Не са се осрали. Нарочно е. Като в Югославия.

gaffer, този център е базиран в Лондон и се състои от един човек. Създаден е за да дезинформира и лъже. Как получава информация за случващото се в Сирия нямам представа, но си спомням, че съобщаваше как Асад използва химически оръжия (добрият стар номер) срещу хората. Единствено може да се вярва на център, който е базиран в Сирия и има повечко от един служител. 

А местните казват, че :

Още ли си вЕрвате на тези спекулации ? Въпросния център е с над 200 източници в Сирия, по назад давах по подробно инфо

Всичко това е известно, дори и на мен.

Няколко питания - защо трудовете на Уфимцев не са били засекретени? Защото руснаците са добри по душа? Не. Не са предполагали какво може да се направи с тях.

Дискутираме технологично превъзходство. Защо едните правят стелт, полу-стелт или както искаш го класифицирай, с fly-by-wire, който прави първи полет през 81-ва?

Следват още две поколения и три модела, с няколкостотин произведени самолета, с хиляди бойни полети. Къде е ПАК-ФА в тази картинка? Че то над Сирия има повече стелт самолети, отколкото Русия има прототипи.

Французите вероятно не са обяснявали колко технически развити са бетонните им бомби, подобно на кресливата руска пропаганда и платени пуделчета. Не че руските ракети са лоши, вършат полезна работа, не е проблем да паднат няколко по пътя (ако се е случило), ама малко го предобриха по руските медии това wunderwaffe.

Уфимцев публикува трудовете си в някакво списание/вестник. Него пък го четат на запад. Докато в СССР се усетят какво е било публикувано нещата вече са били приключили. Нали не искаш да кажеш, че в СССР всички научни списания са били четени все от специалисти, и то преди публикуването на броевете, та да знаят коя публикация до какво е можела да доведе?

В дадени области технологичното превъзходство е на страната на запада. Това едва ли някой може да го отрече. Причините са много, но не са защото в СССР/Русия живеят глупаци. За това технологично превъзходство са допринесли и много руснаци. А под "технологично превъзходство" аз разбирам, че на запад хората могат да произвеждат неща, по начин, който все още е недостъпен в Русия/Китай/Индия.

Едните са направили стелт, защото са решили, че им трябва, другите не са направили, защото са решили, че не им трябва. Русия преживя период, който в САЩ не се е случвал. Имам предвид 90-години на миналия век и началото на новия. Едните имаха пари за разработки и изпитания, другите нямаха. А 20 години в авиацията са много. Обаче хората наваксват.

ама малко го предобриха по руските медии това wunderwaffe.

Всеки си хвали своето.

Лично на мен тази надпревара във въоръжаването ми се струва изключително безсмислена. Вярно е, че благодарение на нея ползваме много материални блага и технологично вървим напред, но със парите изхарчени от ВПК-и вече да бяхме се заселили поне на Луната.

Ето и новинка:

http://www.tribali.info/bg/aviatsiyata-na-nato-poluchi-razreshenie-da-atakuva-ruski-samoleti/#.VhoiEkTMXsO

Източника, вярно не е реитингов но първоистночника - Daily Star Sunday, който е цитиран е проверен и статията е вярна!

Това означава само едно, че сме на прага да преминем от студена във гореща световна война. Стрелба само по един руски самолет ,ще предизвика ответен отговор, ескалация и другото оставям на вашето въображение!

Някой иска война на всяка цена и кой ли е той??? Аз лично мисля, че това Обама!!!

Уфимцев публикува трудовете си в някакво списание/вестник. Него пък го четат на запад. Докато в СССР се усетят какво е било публикувано нещата вече са били приключили. Нали не искаш да кажеш, че в СССР всички научни списания са били четени все от специалисти, и то преди публикуването на броевете, та да знаят коя публикация до какво е можела да доведе?

В дадени области технологичното превъзходство е на страната на запада. Това едва ли някой може да го отрече. Причините са много, но не са защото в СССР/Русия живеят глупаци. За това технологично превъзходство са допринесли и много руснаци. А под "технологично превъзходство" аз разбирам, че на запад хората могат да произвеждат неща, по начин, който все още е недостъпен в Русия/Китай/Индия.

Едните са направили стелт, защото са решили, че им трябва, другите не са направили, защото са решили, че не им трябва. Русия преживя период, който в САЩ не се е случвал. Имам предвид 90-години на миналия век и началото на новия. Едните имаха пари за разработки и изпитания, другите нямаха. А 20 години в авиацията са много. Обаче хората наваксват.

Всеки си хвали своето.

Лично на мен тази надпревара във въоръжаването ми се струва изключително безсмислена. Вярно е, че благодарение на нея ползваме много материални блага и технологично вървим напред, но със парите изхарчени от ВПК-и вече да бяхме се заселили поне на Луната.

Недей, недей. В Русия научните трудове в конкретни дисциплини са минавали през иглени уши, преди да бъдат публикувани където и да е. Мани, ами не само научните, и белитристичните. Нали няма да ме убеждаваш, че е имало каквото и да е издание на по-високо ниво от стенвестник в предприятие, което да е нямало редактор, който да гледа това, което се публикува. 

Фактът, че никой не е обърнал внимание показва само, че никой в Русия не е предполагал, за какво може да се използва тази идея на Уфимцев. 

Никога не съм казвал, писал или мислил, че в Русия живеят глупаци. Да, системата, което беше там до края на 80-те намаляваше интелектуалния потенциал и конкретен резултат от дейността на умните хора, но самият факт, че въпреки системата Русия остана в една или друга степен адекватна на Запада, показва колко умни и най-вече - търпеливи са руснаците. 

Да, руснаците наваксват и то с нелоши темпове, спрямо възможностите си (финансовите и технологичните). Както виждаш, аз нямам проблем да бъда обективен. Други имат подобни проблеми, като водят безогледна и, честно казано, откровено тъпа про-руска пропаганда. И то тъпа не за друго, ами защото е мнооого евтина, на много ниско ниво. 

Надпреварата е безсмислена от много гледни точки, но след периода на окрупняване на селищата в големи селища, случил се преди десетина хиляди години, не сме успели да наложим различен модел. Ако имаш идеи как да стане, с радост бих ги коментирал тук или някъде другаде. 

Ето и новинка:

http://www.tribali.info/bg/aviatsiyata-na-nato-poluchi-razreshenie-da-atakuva-ruski-samoleti/#.VhoiEkTMXsO

Източника, вярно не е реитингов но първоистночника - Daily Star Sunday, който е цитиран е проверен и статията е вярна!

Това означава само едно, че сме на прага да преминем от студена във гореща световна война. Стрелба само по един руски самолет ,ще предизвика ответен отговор, ескалация и другото оставям на вашето въображение!

Някой иска война на всяка цена и кой ли е той??? Аз лично мисля, че това Обама!!!

Че те до момента нямали ли са го? Всичко е въпрос на детайли - кога мога да се защитавам. Дали като ме захване радар в боен режим ще стрелям или ще деескалирам (бягам, за да се хареса повече на форумните пуделчета). 

Или ще трябва да чакам да изстрелят ракета по мен, след което ще мога и аз да стрелям (което, убеден съм, никога не е било деактивирано като опция). 

Ако не дай боже започне размяна на стрелба между самолети на НАТО и Русия, това, което ще стане е, че част или целия Руски контингент от галактико-космическо-авиационните сили (според каква част от него противостои на НАТО самолетите) ще бъде унищожен и после ще започнат да се разменят дипломатически ноти и обяснения кой защо и как.

Също така съм убеден, че и този сценарий е проигран в Русия и има готовност за него. Даже, това е добър за Путин сценарий - излиза герой, с цената на 3-4-5 самолета и няколко пилота. Винаги може да изпрати още самолети. 

Ако не дай боже започне размяна на стрелба между самолети на НАТО и Русия, това, което ще стане е, че част или целия Руски контингент от галактико-космическо-авиационните сили (според каква част от него противостои на НАТО самолетите) ще бъде унищожен и после ще започнат да се разменят дипломатически ноти и обяснения кой защо и как.

Там е разковничето... Не е сигурно кои самолети ще липсват на радарите... Ако бяха сигурни отдавна да са изгонени, тия дето сигурно са липсващи, от тия де са победители.

Ти ако си вложил милиони в един проект и се измъкне някой да ти го разбива и си сигурен че си по силен, дали само ще подсмърчаш наоколо, че даже все от по далеч ще го наглеждаш. Щото след калпавите, падащи по пътя си из съседните държави ракети, се дръпнаха на още няколко, щях да излъжа, хиляди, вярното е стотици километри, но си изтеглиха самолетоносачите. Не че е болка за умиралка, самолета дали ще лети до целта с 3-4 мин. повече, но жеста, жеста е важен.

редакция: Това важи и за руснаците, защото позовавайки се на всички международни норми, от името на Сирия могат да затворят небето за полети на други, непоканени самолети... Пъзел си е , пъзел.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Препоръчах на 'експерта', да гледа филма Смотаняци. Името е показателно. :ph34r: Двадесет и пет години, промиване на мозък с Топ гън, Рамбо и всякакви такива, води до бисерите на  'експерта'. :D

Ето и новинка:

Поредната журналистическа лъжа. В същата статия, се казва че на британците, е наредно да избягват руски самолети. Две противоречия.  Статията е британска, и целта е, разни тролове и 'експерти', да им вдигнат самочувствието. Че памперси, не останаха вече за тях.

СМИ: британским истребителям разрешено атаковать российские самолёты в случае возникновения опасности для жизни

http://topwar.ru/84139-smi-britanskim-istrebitelyam-razresheno-atakovat-rossiyskie-samolety-v-sluchae-vozniknoveniya-opasnosti-dlya-zhizni.html

Тея почват да си играят с огъня (говоря и за двете страни - не участвам в... дискусията). Може пък и Anne да познае, де да знае човек... Иначе си помисих как би го представила българска медия:

САМО ТУК!!! БРИТАНСКИТЕ ЛЕТЦИ СЪС ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ДА ОТСТРЕЛВАТ РУСНАЦИ!!!

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Там е разковничето... Не е сигурно кои самолети ще липсват на радарите... Ако бяха сигурни отдавна да са изгонени, тия дето сигурно са липсващи, от тия де са победители.

Ти ако си вложил милиони в един проект и се измъкне някой да ти го разбива и си сигурен че си по силен, дали само ще подсмърчаш наоколо, че даже все от по далеч ще го наглеждаш. Щото след калпавите, падащи по пътя си из съседните държави ракети, се дръпнаха на още няколко, щях да излъжа, хиляди, вярното е стотици километри, но си изтеглиха самолетоносачите. Не че е болка за умиралка, самолета дали ще лети до целта с 3-4 мин. повече, но жеста, жеста е важен.

редакция: Това важи и за руснаците, защото позовавайки се на всички международни норми, от името на Сирия могат да затворят небето за полети на други, непоканени самолети... Пъзел си е , пъзел.

Няколко пъти питах по една картинка, какво четете в нея. Ето я пак

a9989f5db6203872427b14635775fc8f.jpg

Сега, който може да брои да смята колко са жълтите и сините и колко са зелените.

Неизвестно ми е откъде мога да получа точното местоположение на американските самолетоносачи, освен от същия източник, "произвел" информацията за Томас Кук и античното хвърчило, което било електронно-преборило Аегис.

Единствено се надявам (всъщност, съм сигурен), че руските военни анализатори не са толкова неспособни на всякакво трезво мислене, че противното може наистина да е опасно.

PS. А, на радарите е ясно кои ще липсват. Ясно е и на летището после.

Хайде, започна се. Да видим първо какво е станало.

http://foxtrotalpha.jalopnik.com/unconfirmed-reports-russian-aircraft-shot-down-after-i-1735844395

СМИ: британским истребителям разрешено атаковать российские самолёты в случае возникновения опасности для жизни

http://topwar.ru/84139-smi-britanskim-istrebitelyam-razresheno-atakovat-rossiyskie-samolety-v-sluchae-vozniknoveniya-opasnosti-dlya-zhizni.html

Тея почват да си играят с огъня (говоря и за двете страни - не участвам в... дискусията). Може пък и Anne да познае, де да знае човек... Иначе си помисих как би го представила българска медия:

Скрито съдържание

Всички военни пилоти, имат такова правило. Без значение къде и кога, ако бъдат нападнати, могат да се защитават. За това, си има правила при среща на самолети, от различни армии. За да се избегнат, недоразумения.

Е ако някой цели, точно това, не можеш да го спреш. Руснаците няма да направят провокации, но краварите, са друга тема. Въпреки това, все още не мисля, че САЩ са готови, да започнат първи. Поне засега. Един свален руски самолет, и света няма да е същия. САЩ няма да я има, барабар с нас.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.