Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Не ставаше въпрос за този ти пост, а за предишния.Но и друг път ми е правило впечатление, че вкарваш руски думички в текста.

"Това заявява пред в. "Новая газета"  чичо на загиналия в Сирия руски войник Вадим Костенко. От страх той не споменава името си."

Хей, пак успя да ме развеселиш!:lol6:

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

Не ставаше въпрос за този ти пост, а за предишния.Но и друг път ми е правило впечатление, че вкарваш руски думички в текста.

"Това заявява пред в. "Новая газета"  чичо на загиналия в Сирия руски войник Вадим Костенко. От страх той не споменава името си."

Да де. Виждаш какво жалки опити, прави Мирчо. Заедно с тоя clubZ. Хем ги било страх, хем говорят пред медии. Хем не иска да си каже името, хем бил чичото. Хем ги е страх, хем родителите пред Ройтерс са казали, че не вярват на версията. Та чак бил разпран. Скоро Мирчо трола ще напише, че и органи липсват. Тъпа пропаганда, на гърба на семейството и на паметта на войника. типична за соросотутките и трола.

Напълно нормално, семейството да не иска да приеме, че детето им се е самоубило. Преди години, пих бира с един приятел /от деца се знаем/. Смях, задявания на мацки, всичко беше наред. На сутринта, чета в новините че е самоубил. Така и не разбрахме, какво го е накарало. Какъв проблем е имал, та не е споделил. И майка му, и до сега не иска да повярва.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Да бе, сега погледнах назад, същия сайт който има кореспондент в Тампа САЩ, дето цитираше високопоставени източници от Пентагона за повредени руски самолети.Смях в залата.:DНова звезда в отбора на НПО-тата.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Хиляди германци,членове на PEGIDA  са марширували през Дрезден (германската федерална провинция Саксония) искайки оставката на канцлера Ангела Меркел и депортиране на всички имигранти от страната. На един от плакатите  призоваха  Путин,  да ги спаси - «мистър Путин, Save нас! »Някои от протестиращите скандираха:« Меркел в Сибир, Путин в Берлин ».:)

0_93650_4f1e67c_L.jpghttp://www.strategic-culture.org/news/2015/10/28/russia-actions-in-syria-change-west-mindset-i.html

Руснаците, първо трябва да питат Мирослав Великов трола  и clubZ, дето разправят че самолетите им се разваляли. И едва летят. Че май и самите руснаци не зная това. :ph34r:

Руската авиация е наснесла удари по 118 обекта на терористите в Сирия за едно денонощие, предаде НТВ. Руските самолети в Сирия са извършили 71 бойни полета. Целите са били в провинциите Идлиб, Хомс, Хама, Алеппо, Дамаск Латакия.

http://www.blitz.bg/news/article/371268

Не се занимавай, с Благовестчо 'експерта'. [emoji185] Както каза, няма капацитета, да разбере написаното. А само да преброи, колко пъти в текста, се споменана Кразуха. [emoji3]  И че Русия, има огромно предимство. Пък 'експертчето', намесва звездни системи, в жалък опит да покаже, американско превъзходсво, ама само в неговата глава. [emoji185]

Пореден път с-дух-ания профил да прави смешни опити да излезе от елементарна ситуация с необосновани нападки към други форумни участници, по клиширан начин.

Който иска, може да прочете всичко и да си направи извода какво пише в оригиналната статия и доколко има общо с твърденията на Блиц.

Уви, манипулацията е очевидно кой я прави - Блиц и препечатващите го.

Руснаците, първо трябва да питат Мирослав Великов трола  и clubZ, дето разправят че самолетите им се разваляли. И едва летят. Че май и самите руснаци не зная това. :ph34r:

те се гордеят с US Air Force !докато руснаците бомбардират джихадисти,американците бомбардират болници!сигурно са увеличили употребата на опиум!руснаците се изакаха върху успеха на сащ в борбата им срещу тероризма!:lol6:

Леонид Ивашов: Хуже войны с англосаксом может быть только дружба с ним

http://geo-politica.info/leonid-ivashov-khuzhe-voyny-s-anglosaksom-mozhet-byt-tolko-druzhba-s-nim.html

Военная операция РФ в Сирии. Онлайн-трансляция.

http://geo-politica.info/voennaya-operatsiya-rf-v-sirii-onlayn-translyatsiya-29-den.html

руските и китайските власти ще слажат забрана на видеоклиповете си, защото те  причиняват безсънни нощи, безпокойство, страх и неконтролируеми движения на червата както на обама така и на цялото неакон правитество!:)

малко кадри на руските трошки!:laughing4:

Гледайте тук какво се приказва:

Той явно е чел само американския анаЛлиз дето казва че вече руснаците почнали да отпадат, и това си личало по по-малкото удари напоследък ;)

Във вторник министърът на отбраната Аш Картър заяви пред сенатската комисия на въоръжените сили, че САЩ вече не би се поколебал да се включат в "преки действия на земята" в Ирак и Сирия.Това дойде само дни след като началник-щабовете генерал Джо Дънфорд посетил иракската PM Хайдер Ал-Abadi в опит да разубеди Багдад от искането за руски въздушни удари по цели ISIS. С една дума, тя се появява като че Вашингтон се опитва да докаже че САЩ все още могат да бъдат ефективни в борбата срещу тероризма!Америка е на път да сложи ботуши на земята в Ирак и Сирия със сухопътна операция! Пентагонът  обмисля разполагането на американските сухопътни войски с "умерените" бунтовници !
Русия предупреждава Обама за "непредвидими последици"!Какво се случва, когато Руските войски поемат американските войски, мислейки ги че са ISIS !Какво се случва след това?и ако руснаците ги разпознят,то какво би станало ако Асад или Хизбула не пожелаят да ги разпознаят!двоен смъртен удар!
http://www.wsj.com/articles/u-s-considers-sending-attack-helicopters-to-iraq-1445977965

........

.........Смях в залата.:D.........

хм.. не аз, а май някой други се надсмиват над паметта на русначето.

Както е факт и подигравателното гаменско отношение към роднините му.Проблема си е ваш.

хм.. не аз, а май някой други се надсмиват над паметта на русначето.

Както е факт и подигравателното гаменско отношение към роднините му.Проблема си е ваш.

Къде видя някой да се надсмива над паметта на войника?Надсмивам се на глупостите, които пишат разни писачи в смешни сайтове!Не вървиш с този опит да замажеш положението!Другия път по-внимателно си подбирай източниците за да не ставаш за смях!

Къде видя някой да се надсмива над паметта на войника?Надсмивам се на глупостите, които пишат разни писачи в смешни сайтове!Не вървиш с този опит да замажеш положението!Другия път по-внимателно си подбирай източниците за да не ставаш за смях!

това също е арогантно , подигравателно и обидно отношение както към смъртта на момчето , така и към роднините.

Не се ли усещаш ?

И докато на някои им е много смешно, или аз съм им смешен, все тая, излязоха още някои подробности за този трагичен случай http://clubz.bg/29734-ne_edin_a_trima_soldati_zaginali_v_siriq_obnovena

И поредните жалки опити, на Мирчо трола и clubZ. :ph34r: И нещо много важно, момчето е в открит ковчег. Както се вижда на снимката. Та как ще скрият, скупен нос, дупки в главата и всички останали нагли и тъпи тролски лъжи, на Мирчо трола и clubZ? Да не се чудим, защо Мирчо трола, ползва clubZ, като източник на 'информация'. Но така е. Разни соросотутки и платени тролове, не се спират пред нищо, за да заработя клекнали, свойте парички от НПО-то.

Информацията за броя на загиналите не може да бъде потвърдена. Както и никой, освен Министерството на отбраната в Москва, не е потвърдил, че Вадим се е обесил. Негов чичо заяви шепнешком пред "Новая газета" вчера, че главата на момчето била пробита, а носът и вратът му - счупени.

http://clubz.bg/29734-ne_edin_a_trima_soldati_zaginali_v_siriq_obnovena

Да оставим на страна, жалките тролски опити, на гърба на почерненото семейство и паметта и войника. Ето нещо което минава между капките, докато се занимаваме с лъжите на един. Тъй като е от бъгавия dnes.bg, слагам линк.

http://www.dnes.bg/world/2015/10/29/moskva-s-diplomaticheska-pobeda-za-siriia.281315

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

това също е арогантно , подигравателно и обидно отношение както към смъртта на момчето , така и към роднините.

Не се ли усещаш ?

И докато на някои им е много смешно, или аз съм им смешен, все тая, излязоха още някои подробности за този трагичен случай http://clubz.bg/29734-ne_edin_a_trima_soldati_zaginali_v_siriq_obnovena

Кое точно е "арогантно , подигравателно и обидно отношение както към смъртта на момчето , така и към роднините", безкрайно нагъл и лъжлив тип?Цитирай ми думите, където съм написал нещо за смъртта на войника и болката на роднините му?

Не се ли усещаш ?

Не знам как успяваш в акъла си да приравниш жалката си безличност, към някой ЧОВЕК(с главни букви) че да изкараш присмеха на колегите отправен към  радиоточката, която представляваш, препредаваща пентагонски глупости, все едно са към починалия? 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Кое точно е "арогантно , подигравателно и обидно отношение както към смъртта на момчето , така и към роднините", безкрайно нагъл и лъжлив тип?Цитирай ми думите, където съм написал нещо за смъртта на войника и болката на роднините му?

Сляпото отричане на факта , само защото не си го прочел във вашите дезинформационни медии /а тя няма как да е там такава новина по разбираеми пропагандни причини / , насмешка към новината е красноречиво

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Сляпото отричане на факта , само защото не си го прочел във вашите дезинформационни медии /а тя няма как да е там такава новина по разбираеми пропагандни причини / , насмешка към новината е красноречиво

Миро, не всичко е придобива качеството "факт", само поради причината че е написано някъде. 

Миро, не всичко е придобива качеството "факт", само поради причината че е написано някъде. 

Струва ми се, че доста от пишещите тук хора и профили не го разбират. Тъй като, похвално, говориш поименно, то защо не разшириш списъка си с тях?

Аха.. казваш то и война в Сирия значи няма, което не го чувам за пръв път де... за много хора тук , Асад е два ли не спасител на народа от "лошите "  и никога не е избивал мирни граждани.

Струва ми се, че доста от пишещите тук хора и профили не го разбират. Тъй като, похвално, говориш поименно, то защо не разшириш списъка си с тях?

Той трявба да почне от себе си в списъка на пишещи пропаганда, спекулации и офтопици

Аз в едно съм се убедил , че каквото и да се каже , и ако не е цитирано от ТАСС или поглед инфо или руски дневник , то задължително се започва с тотално отрицание  и насмешка, без дори да е прочетена дадена новина.

Последните дискусии просто доказаха това.

Аха.. казваш то и война в Сирия значи няма, което не го чувам за пръв път де... за много хора тук , Асад е два ли не спасител на народа от "лошите "  и никога не е избивал мирни граждани.

Той трявба да почне от себе си в списъка на пишещи пропаганда, спекулации и офтопици

Аз в едно съм се убедил , че каквото и да се каже , и ако не е цитирано от ТАСС или поглед инфо или руски дневник , то задължително се започва с тотално отрицание  и насмешка, без дори да е прочетена дадена новина.

Последните дискусии просто доказаха това.

Когато комбинираш измислици с истински факти, това не прави измислиците по-достоверни. Не се оправдавай, просто си служи само с истината.

Нали уж, сириисцитя баха обкръжени? И едва ли не, нищо не са постигнали. Сигурно, защото руските саолети не летят, както казват в clubZ. :D:ph34r:

Сирийската армия води артилерийски обстрел по позиции на екстремисти в северната част от провинция Хама с цел да започне настъпление в провинция Идлиб, намираща се практически под пълния контрол на терористите, предаде кореспондент на РИА Новости от мястото на събитието.На 30 км северно от град Хама е разположен артилерийски дивизион от седем 122 и 130-мм оръдия М-46, а така също две установки БМ-21 „Град”. Дивизионът води огън по три села на границата с провинция Идлиб. Тези села се намират на 10-15 км от артилерийските позиции и са контролирани от радикалите на ИД.

http://www.blitz.bg/news/article/371433

Последните дискусии, покаха че Мирослав Великов и манипулатор и лъжец /то се знае де ама поредно доказателство/. Както и clubZ, новата тролска медия. Пускаща откровенни лъжи и манипулации. И ясно показаха, че хора като Мирчо трола, не се спират и пред смъртта на хората. И ще я използват, за своите опорни точки.

хм.... аз не видях лъжи и манипулации във въпросната новина.

Освен с помпозни въздухарски обиди , обвинения спрямо мен и цитатите, можеш ли да кажеш нещо по конкретно ?

Не, нали ?

Винаги е така - аз цитирам нещо , но няма оборване , а има стандартното .. ти си лъжец, манипулатор, трол, без грам аргумент и обосновка :)

Свикнал съм, ама по принцип е доста банално и глуповато :) не ?

Когато комбинираш измислици с истински факти, това не прави измислиците по-достоверни. Не се оправдавай, просто си служи само с истината.

Така и се стремя да правя, за разлика от вас.

Все още не мога да разбера едно простичко нещо - защо копирате и пропагандирате медии, многократно хващани в тотални лъжи и дезинформация ?

Както съм казвал и показвал - ЕЖЕДНЕВНИ .

Ако някой ми даде смислено обяснение на това, цена няма да имате :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.