Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Значи, ти не знаеш дали са вакуумни бомби, местните не знаят, директора не еди кво си там не знае. Всички предполагат, а ти го хвърляш като факт. И после аз виновен. Мирко, върви моето инжинерче на психопреглед, ако го издържиш по честен и почтен начин, а не минеш по второ направление, ще те черпя виртуална бира.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 550,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 27 минути, 1Force1 написа:

Значи

Не, не значи :)

Всичко си го пише

http://www.svoboda.org/content/article/27340304.html

и

http://www.svoboda.org/content/article/27340513.htm

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Огън и жупел в Сирия! Самолети, артилерия и руска авиация атакуват позициите на ИД

Цитат

Предните позиции на сирийската армия са на по-малко от 2 км от древния сирийски град Палмира. Според някои данни група от специалните сили на Сирийската арабска република вече са влезли в съвременната част на града.

ВИДЕО

преди 9 часа, miro20 написа:

Не позна, всеки разпраща комплот-дезинформацията изработена и снесена вероятно на суперкомпотите на Пентагона. Демек действат в стил: "Пентагона нареди да ви дезинформираме с тоя фейк." Ама естествено, без да публикуват ограденото с кавичките.

преди 11 минути, 1Force1 написа:

Не позна, всеки разпраща комплот-дезинформацията изработена и снесена вероятно на суперкомпотите на Пентагона.

Пак говориш наизуст. Нима наричаш видеотата и снимките на руснаците на техните си бомби ,  "дезинформация снесена от компютрите на Пентагона" ??

Или изявленията за въпросната /въпросните/ джамии заради които е хванат в лъжа руския генерал ??

Абе човек, вземи прочети най накрая какво пише , какво се опровергава, на каква база, че съвсем се излагаш :)

преди 29 минути, miro20 написа:

Пак говориш наизуст. Нима наричаш видеотата и снимките на руснаците на техните си бомби ,  "дезинформация снесена от компютрите на Пентагона" ??

Или изявленията за въпросната /въпросните/ джамии заради които е хванат в лъжа руския генерал ??

Абе човек, вземи прочети най накрая какво пише , какво се опровергава, на каква база, че съвсем се излагаш :)

Ама да не мислиш, че 100% от руснаците са някакви роби на Путин. Има и противници, продажници, които извършват подривни действия. Всъщност, не малко от разните уж руски, или уж украиски, сайтове за дезинформация, се оказаха хамерикански, това беше доказано преди доста време, не помня дали в тази тема, или в онази за Украйна, в най-първата й част.

Нещо като самия теб - радио-фашингтон, ама не и сам тролът е трол, а цели екипи.

Тоя пак нищо не е прочел :)

А говори за "радиоточки" :)

пп

За сайтовете и аз се сещам - за http://www.stopfake.org/ когато нямаше какво да опонирате на разобличените руски лъжи се хванахте за хостинга

И е напълно разбираемо че няма как сайт разобличаващ руските лъжи бълвани от най високо ниво , да се хоства  от РФ :) 

Само че е хубаво да се прави разлика между пропаганда и разобличаването на такава.

Както горните неща дето цитирах за Сирия са РАЗОБЛИЧАВАНЕ а не фейк пропаганда.

:offtopic_s:

Следователите в шах! Какви са тези странни фрагменти на мястото на катастрофата в Синай!?

И сега ако се окаже ракета от Саудитска арабия....

:offtopic_s:

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Трола е взел, месечната надница. :ph34r: Та бие простотията си, от предните месеци.

Явно все пак, с помощта на руснаците, ще се формира и нормална опозиция, в Сирия. А не, главорезите на САЩ, дето уж са умерена. :ph34r: Пак руснаците, ще ударят в земята, жалките кравари. Дано успеят. Та после, да не се чудим, на жалките Мировски и подобни неме соросотутки, да пишат лъжи.

Цитат

Российские военные установили контакты с руководителями сирийской оппозиции и полевыми командирами ряда формирований в Сирии. Об этом заявил начальник Главного оперативного управления Генштаба ВС РФ Андрей Картаполов.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2682858

преди 34 минути, ghostBG86 написа:

Трола е взел, месечната надница. :ph34r: Та бие простотията си, от предните месеци.

Явно все пак, с помощта на руснаците, ще се формира и нормална опозиция, в Сирия. А не, главорезите на САЩ, дето уж са умерена. :ph34r: Пак руснаците, ще ударят в земята, жалките кравари. Дано успеят. Та после, да не се чудим, на жалките Мировски и подобни неме соросотутки, да пишат лъжи.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2682858

Уау ! ти да видиш ! Някой преживял "катарзис"  :)

Руснаците дето на 90 % обстрелваха същите тези опозиционери, за да стабилизират армията на Асад,  изведнъж "ги забелязаха" :):)

Я да видим какво говореха до преди месец ? Как  техните действия и единствената причина за военната офанзива, са в срок и действие свързано със стабилизацията на армията на Асад.

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201510111554-yr6z.htm

Цитат

Сроки военной операции, которую проводят ВКС РФ в Сирии против боевиков запрещенного в России «Исламского государства», ограничены наступательной операцией армии Башара Асада. Такое заявление сделал Владимир Путин.

«Мы не можем брать на себя лишние обязательства и никогда их не брали. Я с самого начала сказал, что активная фаза нашей работы в Сирии будет ограничена по времени сроком наступательной операции этой самой сирийской армии», сказал он в интервью ВГТРК.

Путин также рассказал о целях военной операции в Сирии. По словам президента, главное это стабилизация законной власти в этой стране.

И сега  , не може да бъде !

Оказва се приоритета не е Асад и армията му , о не , сега борбата  и акцента било - "народа"

"Москва не говорила, что поддерживает или не поддерживает Асада. Российская сторона четко проводила линию на то, что судьбу президента суверенной Сирии должен решать сирийский народ, — отметила российский дипломат. — Для нас является принципиально важным сохранение сирийской государственности.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2682843&tid=95994

И че винаги / айде бе/ са били "готови да взаимодействат със всички патриотични сили в Сирия "

http://www.vesti.ru/doc.html?id=2682843&tid=95994

:giggle1:

Ако говоря с гаменския език на някои тук, бих казал - Пу клекна на американците.. но .. понеже не съм такъв, го казах като " преживя катарзис"

:)

преди 12 часа, miro20 написа:

И както се пише в аргументите на хората, те също са изпратили запитване към руската страна за характера на пораженията от бомбите им , и защо са такива.

вероятно руснаците нямат бомби с обеднен уран и затова хвърлят вакум бомби!кой какво има това хвърля!а и арабите са си виновни,14 години сащ ги бомбардира само и само да приемат свободата и демокрацията,но те непожелаха!сега Русия бие джихадисти 14 дена и стана заплаха за всички неокофашисти,нежни терористи,умерени главорези и то по молба на сирийското правителство,а не като твоите любимци-14 год. без никой да ги е молил!ако имате късмет да обесят Путин или да му отрежат главата,Русия най сетне може да стане нормална евроатлантическа страна!

Трола, пак си пише глупостите. Ама щото е 'умен' трол, му е простено. :ph34r: Няма мозък, да разбере какво се случва и случи, в Сирия. И как, неговите господари, дето искаха да свалят Асад, на всяка цена и не признаваха други методи, освен финасирането на ИД, сега ще работят, именно с този Асад. ;) И сами признаха, че без Асад, няма да има мир.

А  руснаците, винаги са казвали, че подкрепят единствено легитимната власт в Сирия.Тоест за тъпи соросотутки, това е Асад. И само сирийския народ, може да избере кой и как да го управлява. А сега, ще се оформи и легитимна опозиция. Не главорезите на САЩ, дето 'умния' трол, полюции има за тях.  :ph34r:  САЩ пак бяха поставени, в поза партер. Очаквам, още глупости и тъпотии, от Мирчо и другите соросотутки, дето са без мозък.

преди 31 минути, ghostBG86 написа:

Трола, пак си пише глупостите. Ама щото е 'умен' трол, му е простено. :ph34r: Няма мозък, да разбере какво се случва и случи, в Сирия. И как, неговите господари, дето искаха да свалят Асад, на всяка цена и не признаваха други методи, освен финасирането на ИД, сега ще работят, именно с този Асад. ;) И сами признаха, че без Асад, няма да има мир.

А  руснаците, винаги са казвали, че подкрепят единствено легитимната власт в Сирия.Тоест за тъпи соросотутки, това е Асад. И само сирийския народ, може да избере кой и как да го управлява. А сега, ще се оформи и легитимна опозиция. Не главорезите на САЩ, дето 'умния' трол, полюции има за тях.  :ph34r:  САЩ пак бяха поставени, в поза партер. Очаквам, още глупости и тъпотии, от Мирчо и другите соросотутки, дето са без мозък.

има хора,които още по смилаемо обясняват,какво се случва,но соросоидите не искат да разберат!незнам какво му харесват на тоя сорос!

https://youtu.be/JDC-BzHtKDA

преди 36 минути, ghostBG86 написа:

кааатааарзиссс... :)

нали ?

ма как се гърчите за да оправдаете една безпринципна недалновидна престъпна политика... не е истина...

Цитат

Тоест за тъпи соросотутки, това е Асад. И само сирийския народ, може да избере кой и как да го управлява. А сега, ще се оформи и легитимна опозиция.

хем е Асад, който трепе народа си , и заради който възникна проблема с опозицията, хем народа щял да  избере.. И видиш ли .. сега ще се "оформи опозиция" ... за кога бре моме.. влака замина...  кака се ожени .. :)

Та нали Асад е проблема на опозицията... а сега руснаците ще си партнират и с опозицията..

що за нонсенс... ?

преди 12 минути, glen написа:

има хора,които още по смилаемо обясняват,какво се случва,но соросоидите не искат да разберат!незнам какво му харесват на тоя сорос!

https://youtu.be/JDC-BzHtKDA

Нещо по сериозно може ли ? мисля не е времевия пояс за "лека нощ деца"

Отделно че се чудя на епитетите ви .

Сериозно ли си мислите че колкото повече простотия и арогантност избълвате, толкова повече някой ще ви вземе насериозно ?

преди 36 минути, ghostBG86 написа:

кааатааарзиссс... :)

нали ?

ма как се гърчите за да оправдаете една безпринципна недалновидна престъпна политика... не е истина...

Цитат

Тоест за тъпи соросотутки, това е Асад. И само сирийския народ, може да избере кой и как да го управлява. А сега, ще се оформи и легитимна опозиция.

хем е Асад, който трепе народа си , и заради който възникна проблема с опозицията, хем народа щял да  избере.. И видиш ли .. сега ще се "оформи опозиция" ... за кога бре моме.. влака замина...  кака се ожени .. :)

Та нали Асад е проблема на опозицията... а сега руснаците ще си партнират и с опозицията..

що за нонсенс... ?

преди 12 минути, glen написа:

Отделно че се чудя на епитетите ви .

Сериозно ли си мислите че колкото повече простотия и арогантност избълвате, толкова повече някой ще ви вземе насериозно ?

преди 14 минути, miro20 написа:

на фона на твойте лъжи,с нещо по сериозно от това едва ли ще се намери някой да ти отговори!

а ти изгледай още веднъж края на видеото!там все едно ти говориш!:lol6:

на 11/2/2015, 6:34:29, miro20 написа:

Интервю с Human Rights Watch Надим Аури.

http://www.svoboda.org/content/article/27340304.html

Руски вакуумни бомби  срещу мирни жители и в райони с неясни военни цели

Ех че източник на сериозна информация, при това 2 в 1 хахахах.... Свобода и уж някакъв от HRW при това със име подсказващо реално какъв е, колежката на другия от Лондон :)))) ...

Та  троле нбедоварен и платен, ти като четеш, поне решаваш ли да провериш аджеба , какво е това вакуумна бомба първо, и второ, какви поражения прави .... Не напразно вакуумната бомба е втората по мощност след ядрената, и са я изпозлвали предимно любимите ти герои от каубойски епоси и то върху иракси войски единствено, а преди това са пробвали прототипите върху виетнамците ...Руснаците досега не са си го позволявали, дори и във чеченските войни , камо ли за Сирия.... 

Та не ми приказвай глупостите на твоите бандеро лъжци любимци,чети си ги колкото искаш, но не показвай наяве колко си зле в горния етаж, опитвайки се да ни ги даваш за факти тези манипулирани и лъжливи информации...Не ни вземай за толкова прости като себе си ....

П.С И само да ти подскажа на платения задник , след вакуумна бомба особено в населено място, няма как жертвите да са само едно смейство както твоята свобода изкарва чрез приказките от хиляда и една нощ на самозванеца ....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 9 минути, glen написа:

на фона на твойте лъжи,с нещо по сериозно от това едва ли ще се намери някой да ти отговори!

а ти изгледай още веднъж края на видеото!там все едно ти говориш!:lol6:

Аз нямам нито една лъжа казана.

Съжалявам.

преди 12 минути, miro20 написа:

Съжалявам.

Ти ли нямаш лъжи бе серсемин нагъл .. колко пъти сме те хващали, и си започвал като цигане да увърташ.... айде иди се скрий някъде смешнико , че ставаш трагичен ....

Ти напълно мангалски манталитет показваш.. продажен задник, и оправдания същите ... вече почвам да си мисля че май живееш точно в циганските квартали на Русе ... 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

Съжалявам.

едва ли ще стигнеш дотам ,че да ги кажеш в лицето на някой!пишеш ги!:)

преди 19 минути, Sinbad_ написа:

Ти ли нямаш лъжи бе серсемин нагъл .. колко пъти сме те хващали, и си започвал като цигане да увърташ.... айде иди се скрий някъде смешнико , че ставаш трагичен ....

Напримеееер.... ?

преди 14 минути, glen написа:

едва ли ще стигнеш дотам ,че да ги кажеш в лицето на някой!пишеш ги!:)

Например... ?

преди 11 минути, miro20 написа:

Напримеееер.... ?

Например... ?

Нагъл, по нагъл, най нагъл, трол недоварен .. Ей, не ме карай да ровя назад , достатъчно е да спомена за вакумната ти последна издънка, дето  свободата е казала, а ти подхвана като мантра .. То не бе едно, не бе две.... от първата тема за Украйна и та досега.... В началото си правех труда да те показвам какъв лъжлив платен трол си, ама сега вече изобщо и не ти обръшам внимание, единствено наглостта ти понякога ме провоцира да отговарям на поредните ти лъжи и инсинуации ....

А за това пред кого, пред мен със сигурност, защото резултата лично за нещастната ти физиономия ще е плачевен... търпимоста ми към такив акато теб е нулева особено след всичкото показано тука като качества , особено с продължаващата наглост .....

преди 12 минути, miro20 написа:

Напримеееер.... ?

Например... ?

то е ясно,че в България,другите Балкански страни и въобще в подобни държави няма откъде другаде да влезнат пари,освен от соросови организаций,но всяко нещо трябва да си има мярка!няма начин да не разбираш,че повечето коментари не само че са лъжа,но направо са гнусни!

преди 9 минути, Sinbad_ написа:

Нагъл, по нагъл, най нагъл, трол недоварен .. Ей, не ме карай да ровя назад , достатъчно е да спомена за вакумната ти последна издънка, дето  свободата е казала, а ти подхвана като мантра .. То не бе едно, не бе две.... от първата тема за Украйна и та досега.... В началото си правех труда да те показвам какъв лъжлив платен трол си, ама сега вече изобщо и не ти обръшам внимание, единствено наглостта ти понякога ме провоцира да отговарям на поредните ти лъжи и инсинуации ....

А за това пред кого, пред мен със сигурност, защото резултата лично за нещастната ти физиономия ще е плачевен... търпимоста ми към такив акато теб е нулева особено след всичкото показано тука като качества , особено с продължаващата наглост .....

къде видя издънка ?

Имаше издънка .. на руските служби.

Това че не ми обръщаш внимание направо ме трогна... ъъъ... ти кой беше ?

преди 11 минути, glen написа:

то е ясно,че в България,другите Балкански страни и въобще в подобни държави няма откъде другаде да влезнат пари,освен от соросови организаций,но всяко нещо трябва да си има мярка!няма начин да не разбираш,че повечето коментари не само че са лъжа,но направо са гнусни!

Кои напримеееер ?

Общи приказки, без грам обосновка.Не знам какво да ти отговоря, просто защото няма на какво  :)

Както винаги .

преди 15 минути, Sinbad_ написа:

тоя мореплавател нещо ме заплашва ли ?

преди 5 часа, glen написа:

вероятно руснаците нямат бомби с обеднен уран и затова хвърлят вакум бомби!

Вакуумната бомба и бомбата с обеднен уран правят две доста различни неща. Иначе руснаците имат снаряди с обеднен уран, ама не ги използват за щяло и нещяло.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.