Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Москва е готова да предостави въздушна подкрепа на Свободна сирийска армия

"Разбира се, те трябва да се подготвят както за парламентарни, така и за президентски избори".

Русия също така е готова да предостави въздушна подкрепа на Свободна сирийска армия, обясни Лавров. Руският външен министър твърди, че отказът на САЩ да координира кампанията си в Сирия с Москва е "голяма грешка". 

След тези отстъпки , някои от които тотално противоположни на това което правеше руската дипломация да защитава на всяка цена Асад, и например руската авиация, дето  бомбардира в 90 % от случаите опозицията а не ИД , казваш е блестяща дипломация , превърната в изкуство ??? Или забравиха всички че това което "блестящо " е постигнала руската дипломация, ООН го иска много тодавна

:)

Добре :)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 550,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

, и например руската авиация, дето  бомбардира в 90 % от случаите опозицията а не ИД , казваш е блестяща дипломация , превърната в изкуство ???

искаш да кажеш умерена опозиция или умерени джихадисти,тия,които пускаха клипчета преди няколко седмици как ядат вътрешности на жертвите,режеха глави?вярно че бяха умерени,не преяждаха до посиране на сурови органи!как се казва лидера на опозицията?Маккейн?:laughing4:

След тези отстъпки , някои от които тотално противоположни на това което правеше руската дипломация да защитава на всяка цена Асад, и например руската авиация, дето  бомбардира в 90 % от случаите опозицията а не ИД , казваш е блестяща дипломация , превърната в изкуство ??? Или забравиха всички че това което "блестящо " е постигнала руската дипломация, ООН го иска много тодавна

Понякога за да стигнеш до масата на преговорите трябва и да бомбардираш. Забрави ли за бомбардировките на любимата ти американска авиация над София и загиналите наши деди? По твоята логика да кажем веднъж  завинаги "край" на отношенията ни със САЩ, щото ни били бомбардирали, пък сега са ни съюзници. Тролска му работа. Вече наистина се убеждавам, че си трол, макар да твърдиш обратното, че си човек, дето мисли. Ами помисли тогава още малко, не ми отговаряй веднага. 

искаш да кажеш умерена опозиция или умерени джихадисти,тия,които пускаха клипчета преди няколко седмици как ядат вътрешности на жертвите,режеха глави?вярно че бяха умерени,не преяждаха до посиране на сурови органи!как се казва лидера на опозицията?Маккейн?:laughing4:

Понякога за да стигнеш до масата на преговорите трябва и да бомбардираш. Забрави ли за бомбардировките на любимата ти американска авиация над София и загиналите наши деди? По твоята логика да кажем веднъж  завинаги "край" на отношенията ни със САЩ, щото ни били бомбардирали, пък сега са ни съюзници. Тролска му работа. Вече наистина се убеждавам, че си трол, макар да твърдиш обратното, че си човек, дето мисли. Ами помисли тогава още малко, не ми отговаряй веднага. 

Каквото искам съм го казал кратко и ясно .

И нещо повече , фантазирайки , бих казал че можеше да стане по лесния начин - Пу се присъединява към международната коалиция от колко бяха.. 60-на държави, присъединява се към резолюциите на ООН , а НЕ ДА ГИ БЛОКИРА , бомбардират  и унищожават ИД, и готово  - т.е. точно тези резултати, за които точки цитирах по горе , са се договорили в момента.

Забрави ли за бомбардировките на любимата ти американска авиация над София и загиналите наши деди?

Да, не съм забравил, и най вече според коя договорка и с чие настояване е станало .

Не съм забравил и мислите на безсмъртните ни възрожденци

Тролска му работа. Вече наистина се убеждавам, че си трол, макар да твърдиш обратното, че си човек, дето мисли. Ами помисли тогава още малко, не ми отговаряй веднага. 

Аз пък отдавна съм се убедил какви сте. 

Много са пълна моя противоположност.  А от постовете , троленето , заяждането ,личностните нападки, офтопиците и беззъбата пропаганда, ясно си личи кой трол , кой мисли , и кой не.

Ех Мирчо Мирчо. Все се въртиш, като труженичка. :D САЩ били постигнали дипломатическа победа в Сиря, само в твоята глава, я има тая мисъл. Платена, както знаем. :ph34r: Каквито и смешни и жалки напъни да правиш, на всички е ясно, кой постигна дипломатическата победа в Сирия.

Асад е на власт, макар, твойте господари, да искаха неговата оставка.  Чудно как пропускаш това? ;) Руснаците искаха и постигнаха, своята политика в Сирия. Самите сириици, да решат кой и как да ги управлява. Не кравари, тролове и всякаква евро-гей пасмина. Руснаците искаха и постигнаха, да се работи със законното правителство в Сирия, и всичко да бъде съгласувано с него. А законното правителсво, е на Асад, уважаеми Мирчо трола. ;) За първи път, Иран участва в разговорите. Пак по желание на руснаците. И в момента, САЩ признават Асад, за законната власт.

Знам че, умствено не можеш да разбереш това. А и не ти трябва, за да си платен и на повикване, не ти трябва мозък.

И Мирчо трола, имунизиран от мислене. Твойте господри, една година бомбардират ИД. Без никакъв резултат. Освен два трактора де, дето са взривили. Руснаците, за почти месец, направиха това, което краварите не искаха и не можеха. Напук на жалките ти ревове и на твойте господари, как уж удрите не били срещу ИД.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Платена, както знаем....

смешни и жалки напъни да правиш.......

твойте господари, да искаха ............

Не кравари, тролове и всякаква евро-гей пасмина..........

Мирчо трола.....

умствено не можеш да разбереш .......

да си платен и на повикване, не ти трябва мозък..........

аха :) 

дубл.

Нещо пак се бъгна

Та...  по въпроса за духовния - сещам се на село имахме едни образи , които във всяко изречение добавяха - "д'бааа маа му д'бааа... "  или ба хмааа.. му... д'бааа" ... - и това в радост и тъга дет се вика.. по всеки повод, и за добрутро , и за лека нощ :) .

Така и духовния по горе - постоянно във всяко изречение си добавя стандартните простотии и  обиди  към мен .

фобия съм му .. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А това вече касае темата

не го дразни,че почна по 3 пъти да повтаря отговорите,дано сорос му го признае за надница!:)

тц.. нещо не зареди и рефрешнах 3 пъти.

Но разбира се, и слънцето да залезе, пак е по вина на "господарите соросоиди от гейропата"  :):)

Ти прочете ли си домашното дето ти казах по горе ?

Май не си.

не го дразни,че почна по 3 пъти да повтаря отговорите,дано сорос му го признае за надница!:)

Едва ли, ама нека пробва.

И в типичния си тролски стил, Мирчо не дава отговор, а пак плачка и хленчи.  Ама за сметка на това, сипе лъжите си, как САЩ имали дипломатическа победа. Типично, за Мирослав Великов платения. :D

Ти прочете ли си домашното дето ти казах по горе ?

Май не си.

е сега свърших,може да ме изпиташ!

само едно не ми е ясно и на Путин също-къде е тая опозиция,кой и е лидер,защо не идват на масата за преговори?!би трябвало поне да излъчат кандидат президент?

само едно не ми е ясно и на Путин също-къде е тая опозиция,кой и е лидер,защо не идват на масата за преговори?!би трябвало поне да излъчат кандидат президент?

Някакво раздвоение на личността ли имаш ?

Цитираш ми Лавров по горе :

........., а Москва е готова да предостави въздушна подкрепа на Свободна сирийска армия,..........

и още ....... "Разбира се, те трябва да се подготвят както за парламентарни, така и за президентски избори"............. Русия също така е готова да предостави въздушна подкрепа на Свободна сирийска армия, обясни Лавров.................

И сега питаш ... че и на Путин не му било ясно ? след като се е договорил за среща на официалните власти със опозицията ? и че ще им помага на опозицията с въздушни удари ?

хм....

Да, знам че каквото и да бе станало на тази среща, вие без да четете ще кажете  за "блестящата руска дипломация"

ама все пак ...  четете си какво цитирате бре :)

Садись .. два 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

аха :) 

Ако това не са мнения на трол какво са? Пише и сам си отговаря.

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

Ама кой да му направи забележка...ако докладваш поста те изкарват доносник и те правят на маскара на лично съобщение.

Ама кой да му направи забележка...ако докладваш поста те изкарват доносник и те правят на маскара на лично съобщение.

И какво толкова ми е флуда бре...  :) казах че се сбъгяса нещо , и се повтори поста, а не позволява изтриване а само редактиране.

Толкова ли ниско стигна че за два поста се опитваш да ревеш ? излагаш се, наистина. Дай нещо по съществено.

По темата , например ? щото виждам по темата не можете да ми опонирате, ревете за измислен "флуд" :):) а не се виждате сами колко офтопици и флуд генерирате :)

Владимир Путин върна пионерчетата в Русия

Миро, скоро и в България. Готви си червената връзка! 

Имам си и чавдарска .

Благодаря че ми напомни и тази поредна путинска простотия.

бай дъ уей , "хитлерюгенд" говори ли ти нещо ?

То понеже преди девети не е имало в България подобна организация

http://www.knigi-news.com/?in=pod&stat=8216&section=9&cur=575

https://bg.wikipedia.org/wiki/Съюз_на_българските_национални_легиони

По това време всички в тинейджърска възраст са били легионери , имам познат който е бил такъв. Един от нашите най добри фоторепортери в БТА Пресфото

Връстник на Баба Янка и Лоте Михайлова.

А ти чете ли  абзаците  от книгата  ?

И че нашите "пишман" националисти от Атака примерно , са пълна противоположност на изповядваните там идеи ? А точно те в момента минаха в открити  путинистки позиции... срам..

А ти чете ли  абзаците  от книгата  ?

И че нашите "пишман" националисти от Атака примерно , са пълна противоположност на изповядваните там идеи ? А точно те в момента минаха в открити  путинистки позиции... срам..

Толкова ми е разказвал за това време,че не е нужно да чета. Аналогична организация на цитираните от тебе по горе пионерчета и т.н. Що се отнася до Атака нямам си на представа  какви са и идеите. Наистина в големи филми се хвърляш ... какви са тия Путински позиции :D ми правят се на интересни разни и правят скандалчета да са сред медиите и какво от това? То и ти правиш същото нали? ;)

пп. Толкова по въпроса. Да не продължаваме с офтопика.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

какви са тия Путински позиции :D ми правят се на интересни разни и правят скандалчета да са сред медиите и какво от това? То и ти правиш същото нали? ;)

не

Имам си и чавдарска .

Благодаря че ми напомни и тази поредна путинска простотия.

бай дъ уей , "хитлерюгенд" говори ли ти нещо ?

Ами те с тия хелуински маски, могат само това да направят. Следва комсомола. Ако се видят колко са смешни днешните деца, имитирайки американците, вероятно биха си стояли в къщи цялата лятна ваканция. Да, заменихме пионерските връзки с маски.Много умно. Сега вече да ти бръкнат в гъза, няма да знаеш кой е. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Алексис Ципрас им я сложи тая седмица: "тези, които посяха ветрове сега жънат вихри."

къде  вярно са сега тия,които 14 години вкарваха свобода и демокрация с ф-16,разрушиха 7 държави и ги докараха до хуманитарна катастрофа,някои се пенсионираха в борбата с тероризма!само преди месец демонстрираха сила,военни учения по цяла европа,та дори се довлякоха и в България!войната в Сирия показа,че тия са страхливци!но колкото и да ги е страх те са подли!в момента искат да направят Балканите във военна мишена!поздравления за сърбите,които избързаха,като препатили и вкараха някои съвреммени оръжия от Русия!за всеки случай!

Мале, ти ако на Миро правиш забележка, то какво да кажем за с-дух-ания профил.

Той рядко има смислена и съдържателна реплика, всичко останало са лични обиди.

Ама никой от плюнчещите се тук не го забелязва ;)

Алексис Ципрас им я сложи тая седмица: "тези, които посяха ветрове сега жънат вихри."

къде  вярно са сега тия,които 14 години вкарваха свобода и демокрация с ф-16,разрушиха 7 държави и ги докараха до хуманитарна катастрофа,някои се пенсионираха в борбата с тероризма!само преди месец демонстрираха сила,военни учения по цяла европа,та дори се довлякоха и в България!войната в Сирия показа,че тия са страхливци!но колкото и да ги е страх те са подли!в момента искат да направят Балканите във военна мишена!поздравления за сърбите,които избързаха,като препатили и вкараха някои съвреммени оръжия от Русия!за всеки случай!

Точно този колос на мисълта, Алексис някой-си, е страхотен пример за следване.

Тръгнал гъркът с голия задник да обяснява кой-как. Опутинчи се нещо, струва ми се.

То, с какъвто се събереш, такъв ставаш.

Точно този колос на мисълта, Алексис някой-си, е страхотен пример за следване.

Тръгнал гъркът с голия задник да обяснява кой-как. Опутинчи се нещо, струва ми се.

То, с какъвто се събереш, такъв ставаш.

не само ципрас,натаняху пръв откри сезона по Опутинчясване!кой е толкова без мозък,че да продължава да се Обаманясва?:ph34r:

Мале, ти ако на Миро правиш забележка, то какво да кажем за с-дух-ания профил.

Той рядко има смислена и съдържателна реплика, всичко останало са лични обиди.

Какъв е този с-дух-ан профил? По нормално можеш ли да обясниш? 

Ама никой от плюнчещите се тук не го забелязва ;)

Твоят пост повече ми прилича на плюнчене отколкото на отговор по темата.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.