Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.../ Коледни камбанки /

Featured Replies

Няма бре. Седя си тука. Нямам работа там между професорите и до центите... Въобще не ти се връ. :biggrin:

Да си дойдем на думата. Всяка жаба да си знае гьола.

• Отговори 2k
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мдааа... Междувременно сте дали повод на Анчето да пусне поне още три теми... Смученето на пръста на крака води ли до ампутация. Е, ужасни сте. Баси... :clown:

мхм :shy11:

и тема за краката вече имаше ако искаш да знаеш

с Мушкатото бяхме категорични за ампутацията

Да си дойдем на думата. Всяка жаба да си знае гьола.

колега, съгласни ли сте с моето мнение за третиране на шум в ухото - да се отреже ухото?

колега, съгласни ли сте с моето мнение за третиране на шум в ухото - да се отреже ухото?

Смятам че това са крайни мерки колежке и може да се заложи на алтернативен подход. Разпробиване на отвор от-до (метода на Проф. Ганев). От това ухо де има шум се пробива отвор до към другото за да може да минава и заминава а не да се задържа тоя паразитен шум и да дразни пациентката.

Всичко е и строго индивидуално но в 95% от случаите има положителен резултат и е добре да се пробва преди предложената от вас крайна мярка.

Все пак е добре да се чуе и мнение от някой друг още колега в тоя форум.

Смятам че това са крайни мерки колежке и може да се заложи на алтернативен подход. Разпробиване на отвор от-до (метода на Проф. Ганев). От това ухо де има шум се пробива отвор до към другото за да може да минава и заминава а не да се задържа тоя паразитен шум и да дразни пациентката.

Всичко е и строго индивидуално но в 95% от случаите има положителен резултат и е добре да се пробва преди предложената от вас крайна мярка.

Все пак е добре да се чуе и мнение от някой друг още колега в тоя форум.

принципно съм съгласна с вас, колега. Обаче трябва да се внимава как точно се пробива отвора за да не се получи така наречения "резонанс" и "ефект на ехото"

принципно съм съгласна с вас, колега. Обаче трябва да се внимава как точно се пробива отвора за да не се получи така наречения "резонанс" и "ефект на ехото"

Правилна ви е забележката! Отвора задължително в такива случаи се пробива с ударна бормашина от Киров АД. При този пациент наистина нещата са по особени поради голямото изобилие на свободно пространство в черепната кутия и ефекта може и да стане налице. Но и това може да се избегне с някой байпас на носа. За по свободна циркулация на въздушните маси които значително ще отслабят ефекта на ехото.

Въй! Мен ме извикаха на консултация и кафе за пет минути, а вие през това време...

Малиии... Доктора направо да ви назначава.

И без това днес учеше за срезове разни в близост до дупето... :D

Малиии... Доктора направо да ви назначава.

И без това днес учеше за срезове разни в близост до дупето... :D

Доктора има да учи първо ...

първо учене, стаж, практика ... назначаване !

Айде да си ходим вече. :shy11:

Ти таман дойде и бързаш да си одиш.

Ти таман дойде и бързаш да си одиш.

Ми не ме свърта на едно място бре. Едно време ей така, като ме чаткаше сачмата и хващах към морето. Оффф...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Тъй .

Курсът приключи , имам си даже и сертификат , един вид съм по ISO 9001, потрамбовах малко из Сф - Пирогов - >младост 3 ->овча купел -> лагера-> обратно през руски паметник , та сега се докладвам от новото си обиталище до централна гара .

От плана за деня остава само посещаване на ресторант организирано.

Гледам сте се забавлявали тук, бал когато знаете, че през мобифона не мога да модерирам постове и теми , а ?!

А,а,а .....

Утре само да се прибера в дома ще ви оправя зъбите и ушите на бърза ръка :)

То ще ти мине до утре.  А кой знае колко изненади те чакат и хич няма да ти е до форум

Тъй .

Курсът приключи , имам си даже и сертификат , един вид съм по ISO 9001, потрамбовах малко из Сф - Пирогов - >младост 3 ->овча купел -> лагера-> обратно през руски паметник , та сега се докладвам от новото си обиталище до централна гара .

От плана за деня остава само посещаване на ресторант организирано.

Гледам сте се забавлявали тук, бал когато знаете, че през мобифона не мога да модерирам постове и теми , а ?!

А,а,а .....

ама кажи правилна ли ни е терапията, а? А? А?

ама кажи правилна ли ни е терапията, а? А? А?

Да използваме намалението че пише от мобифона.

След толкова изчерпателни насоки просто няма какво да добави.

... щял да модерира (разбирай трие)

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Да използваме намалението че пише от мобифона.

След толкова изчерпателни насоки просто няма какво да добави.

... щял да модерира (разбирай трие)

само трябва да прибави темата към вече съществуващата такава :whist:

че ме мързи да търся това с ампутацията на пръстите на краката от гъбички.............

само трябва да прибави темата към вече съществуващата такава :whist:

че ме мързи да търся това с ампутацията на пръстите на краката от гъбички.............

Е това вече не е наша работа. С каквото можахме помогнахме. За без пари толкова.

То в тази медицинска енциклопедия от линка има от пиле мляко.

п.п. Доктора да им даде линк на тези от Пирогов и да си водят записки от извора.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

През мобифона нямам опции.

Тъй че - пишете, пишете докато аз си пия раки , мезейки с хумус.

:cheers: наздраве :cheers:

За ядене мисля да си поръчам адана-кебап

Пък.

Тази вечер ще е тематична

През мобифона нямам опции.

Тъй че - пишете, пишете докато аз си пия раки , мезейки с хумус.

:cheers: наздраве :cheers:

За ядене мисля да си поръчам адана-кебап

Пък.

Тази вечер ще е тематична

яж, ве!

пий, ве!

ние поемаме случаите, споко :whist:

баси, кой мези ракия с хумус питам аз?!?!?!?!

ние поемаме случаите, споко :whist:

Колежке аз в неделя може да отсъствам. Ако е удобно поеми смяната, моля.

Колежке аз в неделя може да отсъствам. Ако е удобно поеми смяната, моля.

добре

то в неделя не е толкова натоварено

но ако има нещо спешно ще те викам, колега

добре

то в неделя не е толкова натоварено

но ако има нещо спешно ще те викам, колега

Тя да се завърти Анка с една две теми и става лудница в отделението.

е, то и аз си лягам в десет ама си спя като един пор до шест и половина

Теп с тоя пор, да не съм те видял да се пишеш повече у женски рот!

...полигамия и промискуитет...

М'че то и ас не прая. Ма нали съм мангасар, що да прая. Ше им се тормозя на проми... прому... абе на просмуканите думи. Твърдо обаче знам едно. Хората де има една жена и се чудят как да се отъърват, тоя твърдо щял да сбира по много... После иди и разправял, че не е лут тоя де яде баницата... Лут е не, ами за връзване!

...

А да - имаше и още една нова тема, дето в първото изречение още авторът самосиндикално си заявява, че темата е малоумна и заради това я пуска в религиите... :D

...

И това е нищо, а аз се сещам за един дето се беше анонсирал като (цитирам го) "горд притежател на простата". За зла беда, тази тема си замина заедно с темата за же точките и сексовете и други алабализми инак юнака беше много интересен, да не кажа даже забавен да се чете...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.