Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 10 минути, аm-аm написа:

Тази жена се скъса да лъже в тази тема kill-myself-crazy-rabbit-emoticon.gif?12

ами и аз си мисля, че няма такава дума
ако има, кажи я тази дума дето започва с "лт"

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 30 минути, дръндю написа:

целта му е само и единствено да се заяжда в играта, ще каже друг път ще каже

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

целта му е само и единствено да се заяжда в играта, ще каже друг път ще каже

не мисля, че иска да се заяжда, вероятно не те е разбрал

преди 10 минути, дръндю написа:

не мисля, че иска да се заяжда, вероятно не те е разбрал

той го прави постоянно в играта това, може да видиш и сам

сега чакаме думата му дето да започва с лт

хахаха

преди 39 минути, дръндю написа:

Извинявам се, в такъв случай. Подвел съм се по това, че тя беше категорична, че не мога да "затворя" темата/играта и това, че мамеше и на предните страници. А тя просто си е признала, че мога това, дето ѝ обяснявах, че мога. В шок съм, отивам да си наплискам лицето...

преди 28 минути, аm-аm написа:

Извинявам се, в такъв случай. Подвел съм се по това, че тя беше категорична, че не мога да "затворя" темата/играта и това, че мамеше и на предните страници. А тя просто си е признала, че мога това, дето ѝ обяснявах, че мога. В шок съм, отивам да си наплискам лицето...

няма да я затвориш играта, плискай си се

:lol6:

преди 21 минути, haidukpikaso написа:

няма да я затвориш играта, плискай си се

Нали току що орева орталъка, че съм я затворил up-crazy-rabbit-emoticon.gif?1292793779 и съм те недоразбрал, че си почнала нова?

4p6uYDA.gif

Калине, дърпай шалтера на форума и да се свършва. Сигурно ще има масови депресии за това, че си прекъснал некви игри там, ама все тая. Напълнило се е с лапетии отвсякъде.

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

nickolaycho

Абе какви са тези изчезващи ПОСТОВЕ? Съгласно устава на армията, поста не може да изчезне, нито да се напуска, стоящия на пост го отбранява даже с оръжие...Не напускайте поста си в никакъв случай докато не ви смени разводача! В противен случай подлежите на военен съд, предупреждавам всички постове!

на 30.09.2017 г. в 13:00, дръндю написа:

ЛТ2Т марка масла за двутактови мотори от времето на соца.

преди 8 минути, BMW Маниак написа:

ЛТ2Т марка масла за двутактови мотори от времето на соца.

тва съ съкращения дет значът нещу за грамотните уе...ъ-ъ-ъ...тъй де, не съм ут тех:sobbing:

преди 8 минути, дръндю написа:

тва съ съкращения дет значът нещу за грамотните уе...ъ-ъ-ъ...тъй де, не съм ут тех:sobbing:

Тя и вашата не е хич лесна. Няма угодия.

на 10/1/2017 в 0:46, XYconstant написа:

Калине, дърпай шалтера на форума и да се свършва.

Това можете да направите и без чужда помощ. Горе в дясно има едно хиксче- кликвате върху него ... и се свършва.  :)

преди 22 часа, haidukpikaso написа:

nickolaycho

Абе какви са тези изчезващи ПОСТОВЕ? Съгласно устава на армията, поста не може да изчезне, нито да се напуска, стоящия на пост го отбранява даже с оръжие...Не напускайте поста си в никакъв случай докато не ви смени разводача! В противен случай подлежите на военен съд, предупреждавам всички постове!

Даже си толкова нагла че вместо да застанеш с ника си и да отговориш на питащия в темата по каква лична причина изтри толкова поста които не бяха против правилата на форума имаш наглостта да постваш офтопик от нея тема като бисер!
Много смешно, няма що.

преди 2 часа, -BELIAL- написа:

Това можете да направите и без чужда помощ. Горе в дясно има едно хиксче- кликвате върху него ... и се свършва.  :)

Не думай. :( Гледам да се придържам към това, честно казано. То и за това форумът се е превърнал в свърталище на комплексари и бавно развиващи се типове. Свестните изчезват един по един, а избиващите такива отдолу, виждайки за какво иде реч - не приближават. Ще ме питаш защо мисля така: погледни колко човека се отзовават адекватно по темите за взаимопомощ, погледни и какво се случва с раздела за забава. След това погледни какво пише под логото на Калдата в горния ляв ъгъл и за какво е планиран форумът, отиди на страницата им във фейсбук и погледни постовете. Удари чертата и ще си отговориш сам какво имам предвид.

Лека вечер и чилвай повечко, не се напрЕгай. ;)

ПС: Направих си труда да проверя с какво толкова си допринесъл за форума, че да се изказваш като крайна инстанция - кое, къде се намирало и как се подхождало, като опитен форумен гуру и какво да видя? Последните ти 3 страници с постове (назад не съм гледал) са точно в "дрън-дрън" раздела. Това е още едно потвърждение как лантаджиите са напъплили "Software, Hardware, Mobile and Game Reviews" форума. ;)

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

Чуждите сметки не са моя работа. Важно ми е моите да излизат. Лека и на вас.  :)

-BELIAL-

Хора умрели, но поради някакво чудо най- често наречено дефибрилатор, са успели да възкръснат.

• 2 седмици по-късно...
Цитат

Как се свързвате с интернет само по кабел или рутер

на 20.10.2017 г. в 18:59, ExaFlop написа:
Цитат

Как се свързвате с интернет само по кабел или рутер

Ко са чудиш - аз са (с)връзвам само със ... сезал!!!

преди 9 часа, jhoro написа:

Ко са чудиш - аз са (с)връзвам само със ... сезал!!!

па това е нищо аз съм по хай-тек имам станиолено фолио на едната ръка и главата и като си дигна ръката получавам директно информация от ефира.

ХАха, мойте еритроСити са аържат у антеннта решетка.

преди 17 часа, Azhen написа:

па това е нищо аз съм по хай-тек имам станиолено фолио на едната ръка и главата и като си дигна ръката получавам директно информация от ефира.

Много примитивно. Явно си прост хакер.

Аз такова инфо си получавам от време оно!!! Без никакви приспособления.

преди 17 часа, crovster написа:

Любим автор на иранска народна музика?

Бисера тук е искането за посочване на конкретен автор на народна музика!!! По определение:

Цитат

Народната музика, (музикален фолклор) е вид музика, част от народното творчество, съществуваща като правило в устна (незаписана форма) и предавана от поколение на поколение. Тя включва както традиционната музика, създадена от селското население и съхранила относителна самостоятелност, така и музикалния стил, който се развива през 20-ти век по време на възраждането на интереса към него. Терминът датира от 19-ти век, но често се прилага към музика, датираща от преди това.

Народна музика
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.