Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

на 25.10.2015 г. в 7:39, sisone22 написа:
на 7.12.2009 г. в 21:49, Sladyk написа:

тя сега е девствена..аз не искам да я развалям защото имам истински чувства към това момиче.

Развали ли се момичето вече или още вярва в любовта? :jumping11:Аз лично, ако имам дъщеря, толкова ще я обичам, че ще я пазя да не си ляга с мъж докато не намери Подходящия, който ние с майка й преди това трябва да одобрим според 75 критерия. Иначе ще си остане стара мома да си чака любовта. Мисля, че всеки отговорен баща би направил същото за дъщеря си.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 373,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 9 минути, Yvan Sergeеv написа:

аз отговарям на 100 критерия 

ако приемеш исляма, може да си имаш жена и половина тогава :wors:

преди 1 час, Staseka7777 написа:

от Риед е, пичага !!!

https://bg.wikipedia.org/wiki/Рияд

Сигурен ли че е от Рияд? Може и да е от Доха или пък от Дубай?

Цитат

! Не искам да ми отговаряте, защото аз няма да ви отговоря...Не сте ми на нивото...! Не сте ми на годините и авторитета ми...! Лека вечер..!  :)

на 16.03.2019 г. в 10:42, Pifi Pedolino написа:
на 16.03.2019 г. в 10:36, neroni написа:

Попадна ми една листа за VLC 

198 канала.

От няколко седмици върви гладко и не забива.

Отварят се всички канали.

Има доста спортни, но ги махнах, понеже не гледам спорт.

това е добре сега продължаваш по-нататък купуваш една серия тв бох андроид от Китай и започваш бизнес. 

преди 14 часа, emmi написа:
преди 14 часа, M.Николов написа:

Сега или на закуска?:)

На закуска

Няма как да пия боза докато съм тиква

Понякога шегите ... са забавни отстрани, но имайте предвид, че някои незрели хора могат да възприемат буквално съветите ви в отчаянието си

преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

Ритваш с крак вратата и влизаш с цигарата в стаята при тях, насоляваш го хубаво и отпрашваш - ако това няма ефект, значи е загубена кауза.

преди 56 минути, Maleficient написа:

Понякога шегите ... са забавни отстрани, но имайте предвид, че някои незрели хора могат да възприемат буквално съветите ви в отчаянието си

Не е шега!

Буквалното изпълнение ще има ефект и няма как да бъде подминато с лека ръка (примерно ако се разсърди и кротко си отиде в стаята - ефект ще има ли? аз мисля - не).

преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

Не е шега!

Буквалното изпълнение ще има ефект и няма как да бъде подминато с лека ръка (примерно ако се разсърди и кротко си отиде в стаята - ефект ще има ли? аз мисля - не).

Жалко, че не е, защото "отпрашваш" е много неопределено и по-скоро ми звучи като сценарий за филм на Тарантино, с не толкова добри последствия, отколкото като поведение, което ще свърши работа.

Отпрашваш - може да си иде в саята, може и при съседи/роднини.

То реално погледнато в хола може да са със свод и да няма врата .. така, че ...

На 14 години съм живял вече сам, а да не казвам от колко малък знам от коя страна се държи мотиката.

Има си глава да раменете - да мисли с нея. Ако не ще е поредната новина за "трагедия с FB".

И аз разчитам на това, че си има глава на раменете и дано не я ползва само за пазене на равновесие. И да не вземе безкритично предвид нешеговитият ти съвет.

Мога да се извиня просто, а и мога да отбележа за вашите интересни обсъждания на паралелни и последователни ел.вериги.

Все пак ще се оправдая, че си го позволявам, защото темата е в такъв раздел, където не се изисква строго придържане към някакъв контекст.

Но и сте свободни да триете.

преди 42 минути, Maleficient написа:

мога да отбележа за вашите интересни обсъждания на паралелни и последователни ел.вериги.

Ами, темата е точно за бисери (с право на отговор).
А теми за общи бла-бла май има доста...

• 2 седмици по-късно...

Мисля, че трябва да се сформира една "Лига на Комиците"- ама да се дават титли ...

преди 6 часа, Белгиеца написа:
преди 7 часа, Meri Meri написа:

Това е двупосочно! 

Чувствата ни са взаимни значи.
Диктатът на вечно хилещите се като варени овчи глави не се приема от нямащите нужда от озъбване за щяло и нещяло.
.....

Ние нормалните хора се усмихваме само на тези които го заслужават и не правим фалшиви гримаси по поръчка заради една баничка с извара.

А твоята тема има дискриминационнен характер спрямо хората с криви зъби, които не смят даже да се засмеят като стане нещо смешно. Опитваш се да ги накараш да се чувстват инвалиди, просто защото им е грозна усмивката. 
А сега, трябва да си пържа картофки  с наденичка и да ходя да прибирам хлапето от даскало, вие си се усмихвайте лицемерно без мен. 

1. Сравнението с овчи глави

2. Мотивацията да се усмихваш заради "баничка с извара"

3. Обвинението в Дискриминация

4. Изключително Важната препоръка, да си се усмихваме, докато си приготви нещо за хапване

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 23 минути, Maleficient написа:

Мисля, че трябва да се сформира една "Лига на Комиците"- ама да се дават титли ...

Чудесно предложение! :)

И в цитата да се подчертава или удебелява, така открития бисер, та да блесне подобаващо!

Дали ще Ви удобно, да се върнете по нагоре, да си редактирате цитата с удебеляване на бисерчето! Предварително благодаря!

преди 5 часа, Meri Meri написа:

Чудесно предложение! :)

И в цитата да се подчертава или удебелява, така открития бисер, та да блесне подобаващо!

Дали ще Ви удобно, да се върнете по нагоре, да си редактирате цитата с удебеляване на бисерчето! Предварително благодаря!

Done.

Не е удебелено, но е пояснено пригледно в точки.

• 4 седмици по-късно...
преди 6 минути, Yvan Sergeеv написа:
преди 10 минути, bornofash написа:

Естествено пилето е виновно

Така най-лесно

пилето е виновно че не се пече

а не фурната със изгорял реотан  

преди 36 минути, ToXiCGamer написа:

Здравейте,искам да ви попитам кое е по-добре 8 ома или 4 ома и каква им е разликата.Усилвателя няма значение.И как да разбера колко вата ще подкара усилвателя ми като на 8 ома пише,че са 65 вата на канал на 8 ома.

За някои от вас въпросите може да са много малоумкни но все пак сега навлизам в тази сфера и някои неща не са ми ясни.

Благодаря!

• 4 седмици по-късно...

И компютрите вече могат да дремят ... :)

На това му се вика изкуствен интелект със собствено мнение :) Революция при компютрите, едно на милиард.

преди 7 минути, peppone1 написа:

Талантът е 99% труд и 1% дарба.

Къде е бисера? Когато споря с простаци, изпростявам. Забързан и от гняв понякога губя ума и дума. 

Не знам защо хабите толкова енергия да пишете тук, като след малко последните Н-страници отиват в коша със засилка....

пп. Може да ги преместя в темата на Сергеев, където ще паснете идеално.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.